Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!Να κάνω μια ερώτηση!!Αυτά τα utrogestan από το στόμα τρελή μαστούρα???Νιωθω τρελή ζαλάδα!!!Και το πρωί που πρέπει να τα παίρνω θα είμαι στη δουλειά!!Θα μπορώ άραγε να δουλέψω???

Απο το στομα εχουν πολλες παρενεργειες!! Δεν μπορεις να τα παιρνεις κολπικα;?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@winspert πως πάει το εμβρυακι σου; ;;Σε παίρνουν κάθε μέρα να σε ενημερώνουν από το κέντρο η παίρνεις εσύ τηλ;

Ακομα δε γνωρίζω κοριτσάκι μου...Ισως παρω αυριο να μαθω αλλιως θα με παρουν Κυριακή ή Δευτέρα μου ειπαν...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

16 minutes ago, winspert said:

Ακομα δε γνωρίζω κοριτσάκι μου...Ισως παρω αυριο να μαθω αλλιως θα με παρουν Κυριακή ή Δευτέρα μου ειπαν...

Αυτό με την τηλεφωνική ενημέρωση είναι πολύ σπαστικό. Σε κλινικές του εξωτερικού που είχαμε μιλήσει πριν χρόνια, πχ Gennet στην Πράγα, έδιναν κωδικό πρόσβασης σε πλατφόρμα και ανεβάζουν καθημερινά ενημέρωση μαζί με  φωτογραφίες των εμβρύων. 

Αναμένουμε λοιπόν κι εύχομαι τα νέα να είναι ευχάριστα! :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Makelen είπε:

Απο το στομα εχουν πολλες παρενεργειες!! Δεν μπορεις να τα παιρνεις κολπικα;?

Σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση!!Το κατάλαβα κορίτσι μου!!Τελικά μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε να παίρνω 2 το βράδυ από το στόμα!!Να σου πω το προτιμώ από το στόμα γιατί κολπικά είναι πολύ σπαστικά και πρέπει να μένεις και λίγο ξάπλα γιατί κατευθείαν τρέχουν!!!

Εσύ απ'οτι θυμάμαι έκανες κάπου τώρα ωοληψια???Πήγαν όλα καλά???Πόσα γονιμοποιηθηκαν???

πρίν από 51 λεπτά , winspert είπε:

Σε πήραν την επόμενη ημέρα της ωοληψιας;είμαι στο ίδιο κέντρο για αυτό σε ρωτάω και έχω αγωνία..

Σου εύχομαι να έχεις γρήγορα ένα δυνατό εμβρυακι!

Διαφημίσεις

Κορίτσια..μιας και θα κάνω την εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα.. θέλω αυτό το μήνα να τελειώνω με τεστ παπ.. υπέρηχο μαστού.. επίσης σκέφτομαι να κάνω και θρομβοφιλιες.. να ναι σίγουρη.. καρυότυπο έχουμε κάνει.. τι άλλο μου προτείνετε?? Και επίσης ποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας κάνατε?? Ένα πλήρες διαγνωστικό πακέτο.. 

Αυτό σαν πακέτο πως σας φαίνεται??

-- Γενική αίματος
-- Χρόνος προθρομβίνης (PT)
-- Χρόνος ενεργοποιημένης μερικής
θρομβοπλαστίνης (APTT)
-- Ινωδογόνο
-- Αντίσταση στην ενεργοποιημένη πρωτεϊνη C (APC –R)
-- Αντιπυκτικό του λύκου (LA)
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgG
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgM
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgG
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgM
-- Δραστικότητα πρωτεΐνης C
-- Ελεύθερης Πρωτεΐνης S Αντιγόνο
-- Δραστικότητα αντιθρομβίνης (AT)
-- Μετάλλαξη R506Q του FV Leiden (FVLM)
-- Prothrombin G20210A Mutation
-- Μετάλλαξη Α1298C του γονιδίου MTHFR
-- Μετάλλαξη C677T του γονιδίου MTHFR

• Μπερδεμένη/-ος 1

2 hours ago, Giouli36 said:

Κορίτσια καλησπέρα!!Να κάνω μια ερώτηση!!Αυτά τα utrogestan από το στόμα τρελή μαστούρα???Νιωθω τρελή ζαλάδα!!!Και το πρωί που πρέπει να τα παίρνω θα είμαι στη δουλειά!!Θα μπορώ άραγε να δουλέψω???

Χαχα κι εγώ το ίδιο ήθελα να στείλω. Είμαι λες και έχω πιει τίποτα τσιγάρα. Πλάκα έχει. Ευτυχώς που δουλεύω σπίτι γιατί θα με έπαιρνε ο ύπνος στο γραφείο. 

51 minutes ago, Maroxmarox said:

Σε πήραν την επόμενη ημέρα της ωοληψιας;είμαι στο ίδιο κέντρο για αυτό σε ρωτάω και έχω αγωνία..

Σου εύχομαι να έχεις γρήγορα ένα δυνατό εμβρυακι!

Σε παίρνουν την επόμενη της ωοληψίας να σου πουν αν γονιμοποιήθηκε, μετά από δύο μέρες ξανά αν έφτασαν 3η μέρα και αν δεν τα καταψύξετε τότε σε παίρνουν πάλι μετά απο 2 μέρες αν έφτασαν βλαστοκύστες. 

17 minutes ago, Lilian 28 said:

Κορίτσια..μιας και θα κάνω την εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα.. θέλω αυτό το μήνα να τελειώνω με τεστ παπ.. υπέρηχο μαστού.. επίσης σκέφτομαι να κάνω και θρομβοφιλιες.. να ναι σίγουρη.. καρυότυπο έχουμε κάνει.. τι άλλο μου προτείνετε?? Και επίσης ποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας κάνατε?? Ένα πλήρες διαγνωστικό πακέτο.. 

Αυτό σαν πακέτο πως σας φαίνεται??

-- Γενική αίματος
-- Χρόνος προθρομβίνης (PT)
-- Χρόνος ενεργοποιημένης μερικής
θρομβοπλαστίνης (APTT)
-- Ινωδογόνο
-- Αντίσταση στην ενεργοποιημένη πρωτεϊνη C (APC –R)
-- Αντιπυκτικό του λύκου (LA)
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgG
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgM
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgG
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgM
-- Δραστικότητα πρωτεΐνης C
-- Ελεύθερης Πρωτεΐνης S Αντιγόνο
-- Δραστικότητα αντιθρομβίνης (AT)
-- Μετάλλαξη R506Q του FV Leiden (FVLM)
-- Prothrombin G20210A Mutation
-- Μετάλλαξη Α1298C του γονιδίου MTHFR
-- Μετάλλαξη C677T του γονιδίου MTHFR

Εκτός της γενικής αίματος δεν νομίζω οτι έχω κάνει κατι άλλο από αυτα. Στα είπε κάποιος να τα κάνεις; Με άγχωσες χαχα

12 minutes ago, Maroxmarox said:

Μετά την ωοληψια,ποναγατε ; Συνεχισατε κανονικά τις δραστηριότητες σας ,δουλειά κτλ ;

Εγώ δεν πονάω καθόλου, μόνο κατι ψιλο ενοχλήσεις και πρήξιμο αλλά επιστρέφω κανονικά στις δουλειές μου.

eardp2.png

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Χαχα κι εγώ το ίδιο ήθελα να στείλω. Είμαι λες και έχω πιει τίποτα τσιγάρα. Πλάκα έχει. Ευτυχώς που δουλεύω σπίτι γιατί θα με έπαιρνε ο ύπνος στο γραφείο. 

Σε παίρνουν την επόμενη της ωοληψίας να σου πουν αν γονιμοποιήθηκε, μετά από δύο μέρες ξανά αν έφτασαν 3η μέρα και αν δεν τα καταψύξετε τότε σε παίρνουν πάλι μετά απο 2 μέρες αν έφτασαν βλαστοκύστες. 

Εκτός της γενικής αίματος δεν νομίζω οτι έχω κάνει κατι άλλο από αυτα. Στα είπε κάποιος να τα κάνεις; Με άγχωσες χαχα

Εγώ δεν πονάω καθόλου, μόνο κατι ψιλο ενοχλήσεις και πρήξιμο αλλά επιστρέφω κανονικά στις δουλειές μου.

Η αλήθεια είναι ότι με το που το πήρα κατευθείαν για κάνα 20λεπτο τουλάχιστον πολύ ζαλάδα!!!Ευτυχώς μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε να παίρνω 2 από το στόμα κάθε βράδυ οπότε μια χαρά!!!Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στη χοριακη σου!!!Μ' ένα τεράστιο νούμερο!!

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ ,να ξεαγχωθω λίγο ,δεν είχα τόσες μέρες άγχος και όσο πλησιάζω στην ωοληψια αγχώνομαι ...βλακεία μου ..

13 minutes ago, Giouli36 said:

Η αλήθεια είναι ότι με το που το πήρα κατευθείαν για κάνα 20λεπτο τουλάχιστον πολύ ζαλάδα!!!Ευτυχώς μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε να παίρνω 2 από το στόμα κάθε βράδυ οπότε μια χαρά!!!Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στη χοριακη σου!!!Μ' ένα τεράστιο νούμερο!!

Εμένα με πιάνει 50 λεπτά αφού το πάρω και φεύγει μετά απο 1,5-2 ώρες. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πότε έχεις υπέρηχο;

11 minutes ago, Maroxmarox said:

Σε ευχαριστώ πολυ ,να ξεαγχωθω λίγο ,δεν είχα τόσες μέρες άγχος και όσο πλησιάζω στην ωοληψια αγχώνομαι ...βλακεία μου ..

Εννοείται να ξεαγχωθείς :) Πόσα ωάρια έχεις; 

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα με πιάνει 50 λεπτά αφού το πάρω και φεύγει μετά απο 1,5-2 ώρες. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πότε έχεις υπέρηχο;

Εννοείται να ξεαγχωθείς :) Πόσα ωάρια έχεις; 

Μου είπαν 11 12 ωάρια ,16 18 χιλιοστά και λίγα 12 13,αυτό εχθές ..μέχρι Σάββατο ωοληψια θα δούμε τι θα πιάσουμε!!!

Πφφφφγγ...τι τραβάμε !!!

13 minutes ago, Maroxmarox said:

Μου είπαν 11 12 ωάρια ,16 18 χιλιοστά και λίγα 12 13,αυτό εχθές ..μέχρι Σάββατο ωοληψια θα δούμε τι θα πιάσουμε!!!

Πφφφφγγ...τι τραβάμε !!!

Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι και να έχεις πολλά και καλά εμβρυάκια! 
Τι τραβάμε δεν λες τίποταα!!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Γενικά κάποιες κλινικές τα κάνουν απο πριν.. και εγώ εδώ τα μαθαίνω.. η θρομβοφιλια είναι σημαντική εξέταση κυρίως για αποβολές... Εγώ θέλω να μαι απλώς καλυμμένη... Δεν σε υποχρεώνει κάποιος!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...