Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου... Μακάρι να πανε ολα καλα...Βασικα επειδη δε μενω Αθήνα θα ηθελα ωοληψια και υστεροσκοπηση την ιδια μερα να μην πηγαινοερχομαι συνεχεια...Και η εμβρυομεταφορα θα γινει τον επομενο της υστεροσκοπησης...

Χμμμ... Νομίζω ότι αυτό δε γίνεται. Τουλάχιστον απ' όσο μου είχαν πει εμένα το scratching γίνεται συγκεκριμένες μέρες του κύκλου, που είναι σίγουρα μετά την ωορρηξία. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο αν κάνεις υστεροσκόπηση μόνο, αλλά σκέφτομαι γιατί να μην τα κάνεις και τα δύο μαζί, αφού γίνονται και το scratching αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης μετά? Σίγουρα βέβαια θα είναι ταλαιπωρία να πας και να έρθεις δύο φορές στον ίδιο μήνα, αλλά αν είναι για καλύτερα? Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα και ο γιατρός φυσικά! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, happiness79 said:

Χμμμ... Νομίζω ότι αυτό δε γίνεται. Τουλάχιστον απ' όσο μου είχαν πει εμένα το scratching γίνεται συγκεκριμένες μέρες του κύκλου, που είναι σίγουρα μετά την ωορρηξία. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο αν κάνεις υστεροσκόπηση μόνο, αλλά σκέφτομαι γιατί να μην τα κάνεις και τα δύο μαζί, αφού γίνονται και το scratching αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης μετά? Σίγουρα βέβαια θα είναι ταλαιπωρία να πας και να έρθεις δύο φορές στον ίδιο μήνα, αλλά αν είναι για καλύτερα? Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα και ο γιατρός φυσικά! 

Εγώ μαζί τα έκανα πάντως. Μία νάρκωση δηλαδή. Τώρα βέβαια δεν είμαι και 100% σίγουρη ότι έκανα scratching αλλά νομίζω πως έκανα.

Νομίζω μπορεί να γίνει μέχρι πριν την ωορρηξία οπότε σε περίπτωση ωοληψίας θα γίνεται μαζί.

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ μαζί τα έκανα πάντως. Μία νάρκωση δηλαδή. Τώρα βέβαια δεν είμαι και 100% σίγουρη ότι έκανα scratching αλλά νομίζω πως έκανα.

Εννοείς ότι έκανες υστεροσκόπηση μαζί με την ωοληψία? Οκ. Ίσως είναι διαφορετική προσέγγιση. Εμάς μας ενδιέφερε το scratching βασικά και μου είχε πει ότι οι ιδανικές μέρες για να το κάνουμε είναι μετά την ωορρηξία, οπότε προηγήθηκε κατά μερικές μέρες η ωοληψία (χωρίς μέθη, γιατί ήταν φυσικός κύκλος) και ακολούθησε το scratching μαζί με την υστεροσκόπηση (με μέθη βέβαια), που την κάναμε προληπτικά μήπως και δείξει κάτι, που δεν έδειξε τίποτα περίεργο. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων, πού δίνει ο γιατρός την έμφαση ανάλογα με την περίπτωση, στην υστεροσκόπηση ή στο scratching. 

πρίν από 23 λεπτά , happiness79 είπε:

Νομιζω πως δεν με ενδιαφέρει να κανω σκρατσινγκ.Εχω μεινει ηδη μια φορά εγκυος και δεν νομίζω πως εχω θεμα εμφυτευσης... Το θεμα μας ειναι να φτιάξουμε ενα υγιές εμβρυακι...Αν ολα πανε καλα με αυτό θα το συζητήσουμε με το γιατρό για το πως μπορει να γινει

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν είχα ποτέ μου φυσική σύλληψη. Προσπαθούμε 5 χρόνια. Εξωσωματική είναι η πρώτη μου και τελευταία ελπίζω. Δεν ξέρω αν αυτή η φλεγμονή είχε παίξει ή θα έπαιζε ρόλο αλλά σίγουρα νιώθω ότι πάω με καλύτερες προοπτικές για να πετύχει.

Ναι βέβαια , δεν το συζητώ...όλα να πάνε κατά ευχήν...πόσο κόστισε η υστεροσκοπηση κορίτσι μου;

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , happiness79 είπε:

Αλήθεια??? Σου είπε δηλαδή ο γυναικολόγος ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα που περιγράφεις? Γιατί είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με του άντρα μου, που δύο γυναικολόγοι και ένας ουρολόγο το θεώρησαν πολύ καλό! Απορώ!!! 

Αμάν τι τράβηξες!!! Οκ! Θα ζητήσω μέθη οπωσδήποτε!!! Στους φυσικούς κύκλους δεν μου έκαναν μέθη και πονούσα, όχι μόνο για τα 2 δευτερόλεπτα εκείνη την ώρα, αλλά πονούσα πάρα πολύ όλη μέρα (οκ, δεν ήταν πάντα το ίδιο έντονο βέβαια), σε αντίθεση με τις ωοληψίες από διέγερση που έκανα μέθη, όπου εκεί μετά είχα πολύ λιγότερο πόνο, επειδή μου χορηγούσαν ενδοφλέβια παυσίπονα που λειτουργούσαν πολύ καλά για όλη την υπόλοιπη μέρα! Ενώ χωρίς μέθη, ένα ντεπόν από το στόμα μου έδιναν όλο κι όλο (και αν, γιατί πολλές φορές το έπαιζα γενναία και δε ζητούσα καν!) και δωσ' του μετά όλη μέρα να σέρνομαι... Γι' αυτό λέω ότι έχω συσωρεύσει ταλαιπωρία και οι αντοχές μου έχουν μειωθεί. Όχι άλλος πόνος!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! 

Ναι. Συγκεκριμένα ήταν 86εκ/ml και κινητικότητα 40καμποσο. Κ μόλις είδε το 3% είπε εδώ έχουμε προβλημα και αν δεν έχουμε εγκυμοσύνη σε λίγο καιρό να σκεφτούμε εξωσωματική. Το σπερμοδιαγραμμα το είχαμε κάνει στο Λυμπ... Όταν μίλησα μαζί του για το αποτέλεσμα μου είπε ότι φυσικά και δίνει εγκυμοσύνη επειδή είναι 3% επί μεγάλου αριθμού σπερματοζωαρίων, αλλά μπορεί να αργήσει λίγο παραπάνω να προκύψει εγκυμοσύνη.

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Heart 93 είπε:

Είχες ποτέ φυσική σύλληψη που να μην προχώρησε ή αποτυχημενη εξωσωματική;Λένε πως ίσως η φλεγμονή να είναι αίτιο αποβολών για αυτό σε ρωτώ...γιατί εγώ δεν έχω ούτε ένα θετικό και θα είναι η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής...κι έχω μπερδευτεί λίγο με την υστεροσκοπηση...

Καλησπέρα!!Πετάγομαι για να σου πω ότι συνολικά προσπαθουσαμε πανω από 5 χρόνια με το σύζυγό, έχω κάνει 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες (χοριακη 0) μια φυσιολογική συλληψη μετα την 3η εξωσωματικη η οποία κατέληξε σε παλινδρομη μάλλον την 6η εβδομάδα!!Μετά την αποξεση που έκανα το έψαξα σε άλλον γιατρό και τελικά είχα ενδομητριτιδα που αντιμετωπιστηκε με αντιβίωση και υστεροσκοπηση!!!Στην παρούσα φάση μετά και την εντυπωσιακή αλλαγή στο σπερμα του άντρα μου είμαι εγκυος,  πολύ νωρίς βέβαια, αλλά μιλώντας με το γιατρό θα ξαναπάρω αντιβίωση τώρα στην αρχή λόγω ενδομητριτιδας!!! Οπότε σε γενικές γραμμές μάλλον βοηθησε η αντιμετώπιση της φλεγμονής που είχα!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλησπέρα!!Πετάγομαι για να σου πω ότι συνολικά προσπαθουσαμε πανω από 5 χρόνια με το σύζυγό, έχω κάνει 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες (χοριακη 0) μια φυσιολογική συλληψη μετα την 3η εξωσωματικη η οποία κατέληξε σε παλινδρομη μάλλον την 6η εβδομάδα!!Μετά την αποξεση που έκανα το έψαξα σε άλλον γιατρό και τελικά είχα ενδομητριτιδα που αντιμετωπιστηκε με αντιβίωση και υστεροσκοπηση!!!Στην παρούσα φάση μετά και την εντυπωσιακή αλλαγή στο σπερμα του άντρα μου είμαι εγκυος,  πολύ νωρίς βέβαια, αλλά μιλώντας με το γιατρό θα ξαναπάρω αντιβίωση τώρα στην αρχή λόγω ενδομητριτιδας!!! Οπότε σε γενικές γραμμές μάλλον βοηθησε η αντιμετώπιση της φλεγμονής που είχα!!

Έχω μπερδευτεί λίγο είμαι 29 , έχουμε πολύ καλές εξετάσεις η σαλπιγγογραφια καθαρή , δεν είχε ποτε τα 3 χρόνια που προσπαθούμε θετικό και τώρα που ψάχνω για εξωσωματική άλλοι  γιατροί μου λένε όχι στην υστεροσκοπηση άλλοι ναι και δεν ξέρω τι να κάνω...εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Kate92 είπε:

Ναι. Συγκεκριμένα ήταν 86εκ/ml και κινητικότητα 40καμποσο. Κ μόλις είδε το 3% είπε εδώ έχουμε προβλημα και αν δεν έχουμε εγκυμοσύνη σε λίγο καιρό να σκεφτούμε εξωσωματική. Το σπερμοδιαγραμμα το είχαμε κάνει στο Λυμπ... Όταν μίλησα μαζί του για το αποτέλεσμα μου είπε ότι φυσικά και δίνει εγκυμοσύνη επειδή είναι 3% επί μεγάλου αριθμού σπερματοζωαρίων, αλλά μπορεί να αργήσει λίγο παραπάνω να προκύψει εγκυμοσύνη.

Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! Εμάς στην αρχή ήταν 2% η μορφολογία και πήγε στο 4% με τρεις μήνες βιταμίνες, όπου μας είπαν ακριβώς το ίδιο, ότι μπορεί να είναι λίγο χαμηλό ποσοστό, όμως αφορά πολύ μεγαλύτερο αριθμό σπερματοζωαρίων από το φυσιολογικό και γι' αυτό ήταν ευχαριστημένοι. Αλλά ήταν κάτι που δεν το αξιολογήσαμε τότε ως πρόβλημα, αλλά τώρα έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε και το παραμικρό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλησπέρα! Που έκανες την υστεροσκοπηση? Συγγνώμη αν το έχεις αναφέρει και το έχω χάσει καπου. Σκέφτομαι να κάνω κι εγώ πριν κάνω οποιαδήποτε προσπαθεί αμε εξωσωματική. Αλλά δεν ξέρω που, λόγω του ότι είμαστε επαρχία. Ξέρει κάποια κοπέλα κάποιον αξιόπιστο γιατρό στη Θεσσαλονίκη η στα Ιωάννινα? Μας είναι πιο κοντά απ' ότι η Αθήνα. Επίσης στην υστεροσκοπηση κανουν πάντα και βιοψία στο ενδομήτριο η μόνο αν φανεί κάποιο σημάδι φλεγμονής?

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! Εμάς στην αρχή ήταν 2% η μορφολογία και πήγε στο 4% με τρεις μήνες βιταμίνες, όπου μας είπαν ακριβώς το ίδιο, ότι μπορεί να είναι λίγο χαμηλό ποσοστό, όμως αφορά πολύ μεγαλύτερο αριθμό σπερματοζωαρίων από το κατώτερο φυσιολογικό και γι' αυτό ήταν ευχαριστημένοι. Αλλά ήταν κάτι που δεν το αξιολογήσαμε τότε ως πρόβλημα, αλλά τώρα έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε και το παραμικρό. 

Αχ σε καταλαβαίνω. Κι εγώ ψάχνω κάπου να πιαστω, μήπως και υπάρχει κάτι που δεν έχουμε βρει ακόμα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

44 minutes ago, happiness79 said:

Εννοείς ότι έκανες υστεροσκόπηση μαζί με την ωοληψία? Οκ. Ίσως είναι διαφορετική προσέγγιση. Εμάς μας ενδιέφερε το scratching βασικά και μου είχε πει ότι οι ιδανικές μέρες για να το κάνουμε είναι μετά την ωορρηξία, οπότε προηγήθηκε κατά μερικές μέρες η ωοληψία (χωρίς μέθη, γιατί ήταν φυσικός κύκλος) και ακολούθησε το scratching μαζί με την υστεροσκόπηση (με μέθη βέβαια), που την κάναμε προληπτικά μήπως και δείξει κάτι, που δεν έδειξε τίποτα περίεργο. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων, πού δίνει ο γιατρός την έμφαση ανάλογα με την περίπτωση, στην υστεροσκόπηση ή στο scratching. 

Nαι ναι, υστεροσκόπηση μαζί με ωοληψία.

30 minutes ago, Heart 93 said:

Ναι βέβαια , δεν το συζητώ...όλα να πάνε κατά ευχήν...πόσο κόστισε η υστεροσκοπηση κορίτσι μου;

Είναι ανάλογα σε ποιο κέντρο είσαι και με ποιον γιατρό. Εγώ έδωσα 350€ στα πλαίσια της εξωσωματικής όμως. Αν την είχα κάνει μονη της θα είχα δώσει περισσότερα. Επίσης αν την είχα κάνει στο ίδιο κέντρο με άλλον γιατρό πάλι θα είχα δώσει περισσότερα. Γενικά ξέρω ότι οι τιμές είναι από 600€ έως και 2000€

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Εννοείτε να καταψυξετε να υπάρχει! Αλλά!! Όταν με το καλό θα θελήσετε να προχωρήσετε ξανά αργότερα θα πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο δείγμα, το φρέσκο δείγμα σπερματοζωαρίων θα είναι πάντα υγιεστερο γονιμοποιητικά, ακόμα και με κακές παραμέτρους, σε σχέση με ένα δείγμα που υπέστη κατάψυξη/απόψυξη..! Αν για το Φ Χ Ψ λόγο το τότε φρέσκο δείγμα δε παίρνει βελτίωσης και είναι πολύ χάλια (κυρίως στο κατακερματισμό του/μορφές και αριθμό) τότε να χρησιμοποιήσετε το κατεψυγμένο που θα έχετε προνοήσει ήδη να υπάρχει.. αλλά μόνο αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο..

@Kiddo μμ Πολυ χρησιμες πληροφορίες, σε ευχαριστώ πολυ! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Heart 93 είπε:

Έχω μπερδευτεί λίγο είμαι 29 , έχουμε πολύ καλές εξετάσεις η σαλπιγγογραφια καθαρή , δεν είχε ποτε τα 3 χρόνια που προσπαθούμε θετικό και τώρα που ψάχνω για εξωσωματική άλλοι  γιατροί μου λένε όχι στην υστεροσκοπηση άλλοι ναι και δεν ξέρω τι να κάνω...εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Κοπέλα μου τι να σου πω!!!Εγώ όταν ξεκίνησα τις προσπάθειες ήμουν στα 32 και όταν έκανα όλες τις εξετάσεις που χρειάστηκε βγήκαν όλες μια χαρά εκτός από χασιμοτο που μου παρουσιάστηκε σχετικά νωρίς και το ρύθμισα!!!Αλλά αν ξεκίναγα από την αρχή θα άλλαζα σίγουρα κέντρο γιατί είμαι επαρχία και τις προσπάθειες τις έκανα σε δημόσιο νοσοκομειο και σίγουρα τουλάχιστον τη μήτρα θα την έψαχνα περισσότερο πιο νωρίς!!!Να ξέρεις ότι δεν είναι ανάγκη να κάνεις υστεροσκοπηση κατευθείαν μπορείς να κάνεις μια βιοψία ενδομητριου να δεις αν έχεις μικρόβια στη μητρα σου!!!Τέλος πάντων η απόφαση είναι δική σου!!Μπορείς αν θες να προχωρήσεις  την πρώτη φορά έτσι και αν χτυπα ξύλο δεν πετύχεις το ψάχνεις περισσότερο την επόμενη!!!Όπως και να'χει σου εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία και να σου έρθει πολύ σύντομα ένα μωράκι!!!!

3 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλησπέρα! Που έκανες την υστεροσκοπηση? Συγγνώμη αν το έχεις αναφέρει και το έχω χάσει καπου. Σκέφτομαι να κάνω κι εγώ πριν κάνω οποιαδήποτε προσπαθεί αμε εξωσωματική. Αλλά δεν ξέρω που, λόγω του ότι είμαστε επαρχία. Ξέρει κάποια κοπέλα κάποιον αξιόπιστο γιατρό στη Θεσσαλονίκη η στα Ιωάννινα? Μας είναι πιο κοντά απ' ότι η Αθήνα. Επίσης στην υστεροσκοπηση κανουν πάντα και βιοψία στο ενδομήτριο η μόνο αν φανεί κάποιο σημάδι φλεγμονής?

Αχ σε καταλαβαίνω. Κι εγώ ψάχνω κάπου να πιαστω, μήπως και υπάρχει κάτι που δεν έχουμε βρει ακόμα.

Κοπέλα μου απ' ότι κατάλαβα πρέπει να μένουμε στην ίδια περιοχή!!Έχω επισκεφτεί και γω πρόσφατα τον Σοφ...κη!!Και έχω κάνει 2 φορές υστεροσκοπηση μια στην επαρχία σε δημόσιο νοσοκομειο και μια σε κλινική στην Αθήνα!!!Και στην 2η υστεροσκοπηση (γιατί η 1η ήταν σα να μην εγινε) είχε προηγηθεί πρώτα βιοψία ενδομητριου είχα φλεγμονη πήρα ένα ολόκληρο καλοκαίρι αντιβίωση και μετά έκανα υστεροσκοπηση όπου φάνηκε ότι η φλεγμονη υποχωρεί!!Οποιαδήποτε απορία έχεις μπορείς να μου στείλεις πμ!!Πάντως η δική μου εμπειρία στην επαρχία με το μοναδικό γιατρό που κάνει εξωσωματικες είναι τραγική!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Στενοχωρηθηκα που θα έπρεπε να περιμενω εναν μηνα παραπανω για εμβρυομεταφορα, αν ολα πανε καλα φυσικα και σκεφτηκαμε αυτο... Κ απ οτι λενε τα κορίτσια, γίνεται...Οποτε μια χαρα... Αυριο θα παρω εγω τηλέφωνο να μαθω αν εχει προχωρήσει...Πολυ τη φοβάμαι την τρίτη μερα...

Εγω το εκανα χωρίς μεθη...Ετσι μου ειπε ο γιατρός...Ηταν λιγο επιπονο...Οχι ομως να μην είναι ανεκτο...Ενιωσα πονο τρεις φορες επι καποια δευτερόλεπτα τη φορα....Δεν ξερω τι να σου πω...Ζητα μεθη να μην ταλαιπωρεισαι και νιωθεις τον πονο...

@winspert πως πάει το εμβρυακι σου; ;;Σε παίρνουν κάθε μέρα να σε ενημερώνουν από το κέντρο η παίρνεις εσύ τηλ;

Κορίτσια καλησπέρα!!Να κάνω μια ερώτηση!!Αυτά τα utrogestan από το στόμα τρελή μαστούρα???Νιωθω τρελή ζαλάδα!!!Και το πρωί που πρέπει να τα παίρνω θα είμαι στη δουλειά!!Θα μπορώ άραγε να δουλέψω???

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...