Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , Ana21 είπε:

2 ωοληψιες. 4 εμβρυομεταφορες, 3 υστεροσκοπησεις, 1 λαπαροσκόπηση..Θα τα καταφέρω όμως. Όλες θα τα καταφέρουμε!! Καλή επιτυχία και σε σενα !!!

Τι ωραία θετική αύρα!!! :):):)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, happiness79 είπε:

Πολύ σωστή μου φαίνεται η σκέψη σου! Γιατί να μην αξιοποιήσετε και τον επόμενο μήνα? Το ίδιο θα έκανα στη θέση σου! Είχατε νέα από το εμβρυάκι σας σήμερα??? 

Στενοχωρηθηκα που θα έπρεπε να περιμενω εναν μηνα παραπανω για εμβρυομεταφορα, αν ολα πανε καλα φυσικα και σκεφτηκαμε αυτο... Κ απ οτι λενε τα κορίτσια, γίνεται...Οποτε μια χαρα... Αυριο θα παρω εγω τηλέφωνο να μαθω αν εχει προχωρήσει...Πολυ τη φοβάμαι την τρίτη μερα...

πρίν από 22 λεπτά , happiness79 είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι, το EPA test το έκανες με μέθη ή όχι? Είμαι στη φάση που κάνουμε προετοιμασία ενδομητρίου για EPA test και ο γιατρός μου είπε ότι γίνεται χωρίς αναισθησία. Δε ρώτησα γιατί, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει και η επιλογή της μέθης. Μου ακούγεται λίγο "κάπως" να μου κόψει κομμάτι εν ψυχρώ και σκέφτομαι να του πω για μέθη, γιατί κάπου έχει αρχίσει και εξαντλείται η υπομονή μου και δε θέλω άλλη ταλαιπωρία. Ποια η δική σου εμπειρία? Πονάει? 

Εγω το εκανα χωρίς μεθη...Ετσι μου ειπε ο γιατρός...Ηταν λιγο επιπονο...Οχι ομως να μην είναι ανεκτο...Ενιωσα πονο τρεις φορες επι καποια δευτερόλεπτα τη φορα....Δεν ξερω τι να σου πω...Ζητα μεθη να μην ταλαιπωρεισαι και νιωθεις τον πονο...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Ίσως επειδή γενικά ήταν κατά στο να κινηθουμε προς εξωσωματική. Επέμενε πως το σπέρμα είναι πολύ καλό και "είναι κρίμα να μη μείνω έγκυος στο κρεβάτι μου" (έτσι έλεγε χαρακτηριστικά) :P

πρίν από 52 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Γιατί δεν σας πρότεινε κατακερματισμο όμως; 

1 hour ago, Troia είπε:

Και τα 2 αυτά έπαιρνε ο άντρας μου, αλλά και κάποια άλλα ακόμα.

Νομίζω μπορείτε, αλλά ρωτήστε και τον ουρολόγο σας. @Kiddo, τι λες;

Έπαιρνε κάτι άλλο εκτός από profertil και spermotrend, που δίνουν συνήθως? Είδατε βελτίωση? 

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Ίσως επειδή γενικά ήταν κατά στο να κινηθουμε προς εξωσωματική. Επέμενε πως το σπέρμα είναι πολύ καλό και "είναι κρίμα να μη μείνω έγκυος στο κρεβάτι μου" (έτσι έλεγε χαρακτηριστικά) :P

Έπαιρνε κάτι άλλο εκτός από profertil και spermotrend, που δίνουν συνήθως? Είδατε βελτίωση? 

Προφερτίλ του είχαν δώσει όλοι οι άλλοι πριν πάμε στον εξειδικευμένο ουρολόγο. Ο εξειδικευμένος του το σταμάτησε και του έδωσε CoQ10 και L-Glutathione complex.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, KoraliaP είπε:

Κορίτσια απορία!

Σπέρμα μπορείς να καταψύξεις για να το χρησιμοποιήσεις μελλοντικά σε 2-3 χρόνια;

Το σπέρμα του άντρα μου στην παρούσα φάση είναι στην καλύτερη δυνατή του κατασταση με ικανοποιητικό κατακερματισμό, καλά σπερμοδιαγράμματα κτλ. Δεν ήταν αλλά βελτιώθηκε. Τώρα είμαι 3 μηνών έγκυος και σκεφτόμουν αν μπορούμε να προνοήσουμε για το δεύτερο καθώς τότε δεν ξέρω πως μπορεί να είναι η κατάσταση.. 

Εννοείτε να καταψυξετε να υπάρχει! Αλλά!! Όταν με το καλό θα θελήσετε να προχωρήσετε ξανά αργότερα θα πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο δείγμα, το φρέσκο δείγμα σπερματοζωαρίων θα είναι πάντα υγιεστερο γονιμοποιητικά, ακόμα και με κακές παραμέτρους, σε σχέση με ένα δείγμα που υπέστη κατάψυξη/απόψυξη..! Αν για το Φ Χ Ψ λόγο το τότε φρέσκο δείγμα δε παίρνει βελτίωσης και είναι πολύ χάλια (κυρίως στο κατακερματισμό του/μορφές και αριθμό) τότε να χρησιμοποιήσετε το κατεψυγμένο που θα έχετε προνοήσει ήδη να υπάρχει.. αλλά μόνο αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο..

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Kate92 είπε:

Αλήθεια; Αφού είχατε τόσο καλό σπερμα γιατί το ψάχνατε στους ουρολόγους;;;;

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ο Σφακ κάνει προληπτικά υστεροσκόπηση πάντα. Εγώ ευτυχώς που έκανα γιατί χωρίς κανένα σύμπτωμα ειχα φλεγμονή στην μήτρα και χρειάστηκε να πάρω ένα μήνα αντιβιώσεις. Και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως δεν το κάνει για τα χρήματα καθώς ο ίδιος δεν αμοίβεται καν. Μόνο η κλινική ένα ποσό. 

Είχες ποτέ φυσική σύλληψη που να μην προχώρησε ή αποτυχημενη εξωσωματική;Λένε πως ίσως η φλεγμονή να είναι αίτιο αποβολών για αυτό σε ρωτώ...γιατί εγώ δεν έχω ούτε ένα θετικό και θα είναι η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής...κι έχω μπερδευτεί λίγο με την υστεροσκοπηση...

• Μου αρέσει 1

28 minutes ago, Heart 93 said:

Είχες ποτέ φυσική σύλληψη που να μην προχώρησε ή αποτυχημενη εξωσωματική;Λένε πως ίσως η φλεγμονή να είναι αίτιο αποβολών για αυτό σε ρωτώ...γιατί εγώ δεν έχω ούτε ένα θετικό και θα είναι η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής...κι έχω μπερδευτεί λίγο με την υστεροσκοπηση...

Δεν είχα ποτέ μου φυσική σύλληψη. Προσπαθούμε 5 χρόνια. Εξωσωματική είναι η πρώτη μου και τελευταία ελπίζω. Δεν ξέρω αν αυτή η φλεγμονή είχε παίξει ή θα έπαιζε ρόλο αλλά σίγουρα νιώθω ότι πάω με καλύτερες προοπτικές για να πετύχει.

eardp2.png

1 hour ago, Troia είπε:

Προφερτίλ του είχαν δώσει όλοι οι άλλοι πριν πάμε στον εξειδικευμένο ουρολόγο. Ο εξειδικευμένος του το σταμάτησε και του έδωσε CoQ10 και L-Glutathione complex.

Για το CoQ10 να προτιμήσουμε κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα ? Είδα ότι υπάρχουν πολλά και δε μας πρότεινε κάποιο.

πρίν από 51 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αλήθεια; Αφού είχατε τόσο καλό σπερμα γιατί το ψάχνατε στους ουρολόγους;;;;

Ήταν άριστος ο αριθμός κ η κινητικότητα πολύ καλη. Αλλά χαμηλές οι φυσιολογικές μορφές(3%). Ο απλος γυναικολόγος μου όταν το είδε, μου είπε χωρίς δεύτερη σκεψη ότι υπάρχει πρόβλημα και θα καταλήξουμε σε εξωσωματική πιθανότατα. Όταν το άκουσα έπαθα ένα μικρό σοκ και κατευθείαν απευθύνθηκα στο Σοφ...τη. 

πρίν από 27 λεπτά , Kate92 είπε:

Για το CoQ10 να προτιμήσουμε κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα ? Είδα ότι υπάρχουν πολλά και δε μας πρότεινε κάποιο.

Της Olympian labs των 300 μας είχε δώσει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Στενοχωρηθηκα που θα έπρεπε να περιμενω εναν μηνα παραπανω για εμβρυομεταφορα, αν ολα πανε καλα φυσικα και σκεφτηκαμε αυτο... Κ απ οτι λενε τα κορίτσια, γίνεται...Οποτε μια χαρα... Αυριο θα παρω εγω τηλέφωνο να μαθω αν εχει προχωρήσει...Πολυ τη φοβάμαι την τρίτη μερα...

Εγω το εκανα χωρίς μεθη...Ετσι μου ειπε ο γιατρός...Ηταν λιγο επιπονο...Οχι ομως να μην είναι ανεκτο...Ενιωσα πονο τρεις φορες επι καποια δευτερόλεπτα τη φορα....Δεν ξερω τι να σου πω...Ζητα μεθη να μην ταλαιπωρεισαι και νιωθεις τον πονο...

Ναι, σε καταλαβαίνω για την αναμονή ότι δεν είναι το πιο ευχάριστο, όμως ειδικά στην περίπτωση σου είναι 1.000% για καλύτερα! Φυσικά και γίνεται να κάνεις υσυεροσκόπηση και ωοληψία τον ίδιο μήνα, το έχω κάνει κι εγώ (υστεροσκόπηση μαζί με scratching έκανα συγκεκριμένα, υποθέτω ότι κι εσύ το ίδιο θα κάνεις που αυξάνει τις πιθανότητες για σύλληψη μετά) και είναι και καλύτερα μάλιστα, επειδή θα ξέρετε ακριβώς πότε θα είναι η ωορρηξία σου και άρα θα υπολογίσετε με βεβαιότητα την καταλληλότερη μέρα για την υστεροσκόπηση! 

Καταλαβαίνω την αγωνία σου για το εμβρυάκι. Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά! Έχω καλή διαίσθηση!!! Εμπιστοσύνη στη φύση τώρα! Θα το καταψύξετε 3ης μέρας ή θα το αφήσετε να γίνει βλαστοκύστη? 

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το ΕΡΑ test! Ναι, θα του πω αν μπορεί να γίνει με μέθη εφόσον έχει κάποιο πόνο! Τώρα αν για κάποιο λόγο είναι καλύτερα να γίνει χωρίς, ε, τότε θα το υπομείνω, τι να κάνω... 

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι, το EPA test το έκανες με μέθη ή όχι? Είμαι στη φάση που κάνουμε προετοιμασία ενδομητρίου για EPA test και ο γιατρός μου είπε ότι γίνεται χωρίς αναισθησία. Δε ρώτησα γιατί, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει και η επιλογή της μέθης. Μου ακούγεται λίγο "κάπως" να μου κόψει κομμάτι εν ψυχρώ και σκέφτομαι να του πω για μέθη, γιατί κάπου έχει αρχίσει και εξαντλείται η υπομονή μου και δε θέλω άλλη ταλαιπωρία. Ποια η δική σου εμπειρία? Πονάει? 

Εγώ θα σου πω τι επαθα.μαζευα με φυσικους και παντα εκανα μεθη διοτι ακομα κ το τσιμπημα 2 δευτερολέπτων δε θα το αντεχα(νομιζω).παω να κανω ερα(ειχα ζητησει μεθη) βλεπω στο διαδρομο το γιατρο κ του λεω παω πανω,μου λεει κατσε να στο κανω εδω,εχω κενο δωματιο.μα του λεω,εχω κανονισει μεθη..μου λεει «Μα 2 λεπτα θα παρει,θες να παρεις μεθη;» Λεω κ εγω «Ε οχι τοτε οκ»Ε σε πληροφορώ οτι πονεσα παρα πολυ για περιπου 30 δευτερα κ φρικαρα!!ειχα κοκινησει,ζεσταινόμουν κ γκρινιαζα  καθως γνωστο αυτο χαχα τρομάξαν κ εκεινοι.ο γιατρος μου πιάνε το ενα χερι ,η μαια το αλλο κ με ρωταγανε αν ειμαι καλα..μετα  ομως ολα μια χαρα κ εφυγα κυρια!

• Χαχα 2
  • Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Kate92 είπε:

Ήταν άριστος ο αριθμός κ η κινητικότητα πολύ καλη. Αλλά χαμηλές οι φυσιολογικές μορφές(3%). Ο απλος γυναικολόγος μου όταν το είδε, μου είπε χωρίς δεύτερη σκεψη ότι υπάρχει πρόβλημα και θα καταλήξουμε σε εξωσωματική πιθανότατα. Όταν το άκουσα έπαθα ένα μικρό σοκ και κατευθείαν απευθύνθηκα στο Σοφ...τη. 

Αλήθεια??? Σου είπε δηλαδή ο γυναικολόγος ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα που περιγράφεις? Γιατί είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με του άντρα μου, που δύο γυναικολόγοι και ένας ουρολόγο το θεώρησαν πολύ καλό! Απορώ!!! 

πρίν από 16 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εγώ θα σου πω τι επαθα.μαζευα με φυσικους και παντα εκανα μεθη διοτι ακομα κ το τσιμπημα 2 δευτερολέπτων δε θα το αντεχα(νομιζω).παω να κανω ερα(ειχα ζητησει μεθη) βλεπω στο διαδρομο το γιατρο κ του λεω παω πανω,μου λεει κατσε να στο κανω εδω,εχω κενο δωματιο.μα του λεω,εχω κανονισει μεθη..μου λεει «Μα 2 λεπτα θα παρει,θες να παρεις μεθη;» Λεω κ εγω «Ε οχι τοτε οκ»Ε σε πληροφορώ οτι πονεσα παρα πολυ για περιπου 30 δευτερα κ φρικαρα!!ειχα κοκινησει,ζεσταινόμουν κ γκρινιαζα  καθως γνωστο αυτο χαχα τρομάξαν κ εκεινοι.ο γιατρος μου πιάνε το ενα χερι ,η μαια το αλλο κ με ρωταγανε αν ειμαι καλα..μετα  ομως ολα μια χαρα κ εφυγα κυρια!

Αμάν τι τράβηξες!!! Οκ! Θα ζητήσω μέθη οπωσδήποτε!!! Στους φυσικούς κύκλους δεν μου έκαναν μέθη και πονούσα, όχι μόνο για τα 2 δευτερόλεπτα εκείνη την ώρα, αλλά πονούσα πάρα πολύ όλη μέρα (οκ, δεν ήταν πάντα το ίδιο έντονο βέβαια), σε αντίθεση με τις ωοληψίες από διέγερση που έκανα μέθη, όπου εκεί μετά είχα πολύ λιγότερο πόνο, επειδή μου χορηγούσαν ενδοφλέβια παυσίπονα που λειτουργούσαν πολύ καλά για όλη την υπόλοιπη μέρα! Ενώ χωρίς μέθη, ένα ντεπόν από το στόμα μου έδιναν όλο κι όλο (και αν, γιατί πολλές φορές το έπαιζα γενναία και δε ζητούσα καν!) και δωσ' του μετά όλη μέρα να σέρνομαι... Γι' αυτό λέω ότι έχω συσωρεύσει ταλαιπωρία και οι αντοχές μου έχουν μειωθεί. Όχι άλλος πόνος!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, σε καταλαβαίνω για την αναμονή ότι δεν είναι το πιο ευχάριστο, όμως ειδικά στην περίπτωση σου είναι 1.000% για καλύτερα! Φυσικά και γίνεται να κάνεις υσυεροσκόπηση και ωοληψία τον ίδιο μήνα, το έχω κάνει κι εγώ (υστεροσκόπηση μαζί με scratching έκανα συγκεκριμένα, υποθέτω ότι κι εσύ το ίδιο θα κάνεις που αυξάνει τις πιθανότητες για σύλληψη μετά) και είναι και καλύτερα μάλιστα, επειδή θα ξέρετε ακριβώς πότε θα είναι η ωορρηξία σου και άρα θα υπολογίσετε με βεβαιότητα την καταλληλότερη μέρα για την υστεροσκόπηση! 

Καταλαβαίνω την αγωνία σου για το εμβρυάκι. Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά! Έχω καλή διαίσθηση!!! Εμπιστοσύνη στη φύση τώρα! Θα το καταψύξετε 3ης μέρας ή θα το αφήσετε να γίνει βλαστοκύστη? 

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το ΕΡΑ test! Ναι, θα του πω αν μπορεί να γίνει με μέθη εφόσον έχει κάποιο πόνο! Τώρα αν για κάποιο λόγο είναι καλύτερα να γίνει χωρίς, ε, τότε θα το υπομείνω, τι να κάνω... 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου... Μακάρι να πανε ολα καλα...Βασικα επειδη δε μενω Αθήνα θα ηθελα ωοληψια και υστεροσκοπηση την ιδια μερα να μην πηγαινοερχομαι συνεχεια...Και η εμβρυομεταφορα θα γινει τον επομενο της υστεροσκοπησης...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...