Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω εδώ και χρόνια.. αλλά τώρα πήρα απόφαση να γίνω μέλος. Βρίσκομαι σε αναμονή (1 εβδομάδα έμεινε) για να ξεκινήσω για 1η φορά διέγερση για εξωσωματική.

Ελπίζω και εύχομαι σύντομα όλες να αποκτήσουμε το θαυματάκι μας!!!

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , Orchid88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω εδώ και χρόνια.. αλλά τώρα πήρα απόφαση να γίνω μέλος. Βρίσκομαι σε αναμονή (1 εβδομάδα έμεινε) για να ξεκινήσω για 1η φορά διέγερση για εξωσωματική.

Καλή αρχή, όλα να πάνε τέλεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια μια ερωτηση ακομα...ξερω οτι συνηθως μεταφερουν 2 εμβρυα...υπαρχει καποια κοπελα που τα καταφερε μεταφεροντας 1? Ο γιατρος μου πρετεινε μεν 2, αλλα θελω οπωσδηποτε να αποφυγω τη διδυμη κυηση... οποτε λεμε για 1,απο την αλλη λεω οτι με 2 εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες...δεν ξερω τι να κανω...εχω μερες βεβαια για να αποφασισουμε...

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, Orchid88 said:

Καλησπέρα κορίτσια!

5 hours ago, minnie26 said:

Με το καλό!!! Όλα να σου πάνε καλά !!! Κ εγώ απ αύριο ξεκινάω τη διέγερση και είναι η πρώτη μου φορά !

Καλή αρχή κορίτσια και καλά αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

1 ώρα πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια μια ερωτηση ακομα...ξερω οτι συνηθως μεταφερουν 2 εμβρυα...υπαρχει καποια κοπελα που τα καταφερε μεταφεροντας 1? Ο γιατρος μου πρετεινε μεν 2, αλλα θελω οπωσδηποτε να αποφυγω τη διδυμη κυηση... οποτε λεμε για 1,απο την αλλη λεω οτι με 2 εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες...δεν ξερω τι να κανω...εχω μερες βεβαια για να αποφασισουμε...

Κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν πριν την πρώτη μου προσπάθεια όπου τλκ μου μετέφεραν μία βλαστοκύστη και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, στην δεύτερη εμβρυομεταφορά όπου μου μετέφεραν 2 βλαστοκύστες εμφυτεύτηκε μόνο η μία αλλά στην 8 εβδομάδα το έμβρυο παλινδρόμησε, όποτε εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αυτή η σκέψη τσάμπα μας βασανίζει στην αρχή διότι το πολυπόθητο αποτέλεσμα δεν έρχεται τόσο εύκολα..δε θέλω να σε αποθαρρύνω απλά το τι θα γίνει δεν εξαρτάται και τόσο από εμάς! Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να τα καταφέρεις με την πρώτη!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , SummerDream είπε:

Κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν πριν την πρώτη μου προσπάθεια όπου τλκ μου μετέφεραν μία βλαστοκύστη και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, στην δεύτερη εμβρυομεταφορά όπου μου μετέφεραν 2 βλαστοκύστες εμφυτεύτηκε μόνο η μία αλλά στην 8 εβδομάδα το έμβρυο παλινδρόμησε, όποτε εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αυτή η σκέψη τσάμπα μας βασανίζει στην αρχή διότι το πολυπόθητο αποτέλεσμα δεν έρχεται τόσο εύκολα..δε θέλω να σε αποθαρρύνω απλά το τι θα γίνει δεν εξαρτάται και τόσο από εμάς! Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να τα καταφέρεις με την πρώτη!

Απολυτο δικιο εχεις... σε ευχαριστω πολυ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, vasoula88 said:

Έχει απόλυτο δίκιο η @SummerDream με αυτό που σου είπε. Κι εγώ μετά από 4 έμβρυα, μάνα δεν έχω γίνει. Όμως από την άλλη έχω γνωστή που είχε κάνει 7 ετ χωρίς αποτέλεσμα, κατάφερε τελικά να κάνει παιδάκι φυσιολογικά και μετά από ένα διάστημα αποφάσισε να κάνει άλλη μία προσπάθεια με 3 κατεψυγμένα που της είχαν μείνει και ο γιατρός της πρότεινε να τα βάλει και τα 3 μιας και ήταν άνω των 40 και με ιστορικό 7 αποτυχιών. Να μην στα πολυλογώ, αυτή τη στιγμή έχει 4 παιδιά και έχει φρικάρει. Θέλω να καταλήξω στο ότι εγώ επιλέγω να βάζω 2 για περισσότερες πιθανότητες αλλά και γιατί ξέρω ότι μέχρι 2 θα το άντεχα. Μπορεί με 3 να ήταν ακόμα πιο πιθανό αλλά δεν θα το ρίσκαρα ποτέ. 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις αίματος που έκανα προχτές. Ο αιματοκρίτης κ η αιμοσφαιρίνη είναι χαμηλά αλλά τουλάχιστον δεν έπεσαν πιο κάτω σε σχέση με πριν 1,5 μήνα. 

Γενικά ήταν καλές κ η καμπύλη ζαχάρου βγήκε καλή. Πρωινό ζάχαρο νηστείας 90, 1 ώρα μετά τη γλυκόζη 125 κ 2 ώρες μετά 100. Τις έστειλα κ στο γιατρό να τις έχει αφού το Σάββατο θα πάω να με δει. 

Η μαία με μια πρώτη ματιά μου είπε πως είναι μια χαρά. 

Εύχομαι σε όλα τα καινούρια κορίτσια της ομάδας να φέρουν σύντομα ευχάριστα νέα!

• Μου αρέσει 10

10 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

@happiness79 υπέροχα νέα κορίτσι!! Έτσι όμορφα κ γλυκά να συνεχίσει η εγκυμοσύνη σου ! Κορίτσια που κάνετε τα μαθηματα γονεικοτητας και τη prenatal yoga ;καιι ποσο πληρώνετε ?

Σ' ευχαριστώ πολύ! Σήμερα ξεκίνησα να μετράω το ζάχαρο και θα δούμε! Πιστεύω πως δε θα τον γλιτώσω τον διαβήτη κύησης, αν και ο γυναικολόγος μου σήμερα που με είδε είναι αισιόδοξος! Ευτυχώς ο μικρός είναι πολύ καλά και όλες του οι μετρήσεις εντός φυσιολογικών ορίων!

Τα μαθήματα γονεϊκότητας που παρακολουθώ είναι στη Φαιναρέτη, είναι ΜΚΟ χρηματοδοτούμενη από το κράτος και οι παροχές της είναι δωρεάν. Για τη γιόγκα που ξεκίνησα η τιμή είναι 50€ το μήνα, για ένα μάθημα την εβδομάδα διάρκειας 75'. Εντομεταξύ ο γιατρός εξακολουθεί να θέλει περπάτημα στο μισάωρο και όχι παραπάνω, μετά την 35η βδομάδα λέει το αυξάνουμε (περιμένουμε τις βροχές... :roll:)

πρίν από 33 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις αίματος που έκανα προχτές. Ο αιματοκρίτης κ η αιμοσφαιρίνη είναι χαμηλά αλλά τουλάχιστον δεν έπεσαν πιο κάτω σε σχέση με πριν 1,5 μήνα. 

Γενικά ήταν καλές κ η καμπύλη ζαχάρου βγήκε καλή. Πρωινό ζάχαρο νηστείας 90, 1 ώρα μετά τη γλυκόζη 125 κ 2 ώρες μετά 100. Τις έστειλα κ στο γιατρό να τις έχει αφού το Σάββατο θα πάω να με δει. 

Η μαία με μια πρώτη ματιά μου είπε πως είναι μια χαρά. 

Εύχομαι σε όλα τα καινούρια κορίτσια της ομάδας να φέρουν σύντομα ευχάριστα νέα!

Σούπερ τα πηγαίνετε κοτοπουλάκι!!! Εννοείται ότι είναι μια χαρά! Και δυο χαρές θα πω εγώ, χεχε!!! Φιλάκια και στους δυο σας!! :wub::wub:

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Minnie7 είπε:

Καλημέρα!

Χαρίζονται ivor 2.500 iu και βιταμίνες androferti για άνδρες.

Δυστυχώς λήγουν τέλη Οκτωβρίου αλλά τις είχα ξεχάσει σε ένα ντουλάπι.

Θα χαρώ πολύ να τις πάρει κάποια κοπέλα! Περιοχή Αθήνα

Κορίτσι ενδιαφερομαι για τις androferti αν ειναι διαθέσιμες ακομα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Σήμερα ξεκίνησα να μετράω το ζάχαρο και θα δούμε! Πιστεύω πως δε θα τον γλιτώσω τον διαβήτη κύησης, αν και ο γυναικολόγος μου σήμερα που με είδε είναι αισιόδοξος! Ευτυχώς ο μικρός είναι πολύ καλά και όλες του οι μετρήσεις εντός φυσιολογικών ορίων!

Τα μαθήματα γονεϊκότητας που παρακολουθώ είναι στη Φαιναρέτη, είναι ΜΚΟ χρηματοδοτούμενη από το κράτος και οι παροχές της είναι δωρεάν. Για τη γιόγκα που ξεκίνησα η τιμή είναι 50€ το μήνα, για ένα μάθημα την εβδομάδα διάρκειας 75'. Εντομεταξύ ο γιατρός εξακολουθεί να θέλει περπάτημα στο μισάωρο και όχι παραπάνω, μετά την 35η βδομάδα λέει το αυξάνουμε (περιμένουμε τις βροχές... :roll:)

Σούπερ τα πηγαίνετε κοτοπουλάκι!!! Εννοείται ότι είναι μια χαρά! Και δυο χαρές θα πω εγώ, χεχε!!! Φιλάκια και στους δυο σας!! :wub::wub:

Σευχαριστώ! Να είσαι αισιόδοξη όπως κ ο γιατρός σου !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...