Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Natassou85 είπε:

Εμενα σε 12 κοριτσια ..κατερινακι ποτε πας για χοριακη ;; Εγω ξεκινησα διαδικασια ετ ..μηπως θυμασαι σε πια μερα του κυκλου εκανες την ετ;

Κοριτσι καλημερα! Μπορεις να μου πεις τη διαδικασια μεχρι την εμβρυομεταφορα;? (Με κρυοσυντηρημενα υποθετω,ετσι;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι καλημερα! Μπορεις να μου πεις τη διαδικασια μεχρι την εμβρυομεταφορα;? (Με κρυοσυντηρημενα υποθετω,ετσι;)

Ναι ..ξεκινησα πρωτη μερα περιοδου με 4 cyclacur την ημερα (2 πρωι 1 μεσημερι 1 βραδυ ) + salospir + filicine μεχρι κ την 5η μερα και απο την 6η μερα μου αυξησε τα cyclacur σε 6 (2 πρωι 2 μεσημερι 2 βραδυ ) + salospir + filicine ..10η μερα μ ειπαν υπερηχο και αιματολογικες αλλα επειδη πεφτει Κυριακη θα παω το Σαββατο ..εκει θα μαθω κ πως συνεχιζουμε ..Σημερα ειμαι 7η μερα ..καλη μας επιτυχια ❤️

• Μου αρέσει 2

18 minutes ago, Natassou85 said:

Ναι ..ξεκινησα πρωτη μερα περιοδου με 4 cyclacur την ημερα (2 πρωι 1 μεσημερι 1 βραδυ ) + salospir + filicine μεχρι κ την 5η μερα και απο την 6η μερα μου αυξησε τα cyclacur σε 6 (2 πρωι 2 μεσημερι 2 βραδυ ) + salospir + filicine ..10η μερα μ ειπαν υπερηχο και αιματολογικες αλλα επειδη πεφτει Κυριακη θα παω το Σαββατο ..εκει θα μαθω κ πως συνεχιζουμε ..Σημερα ειμαι 7η μερα ..καλη μας επιτυχια ❤️

Καλή επιτυχία κοπέλα μου! Σορρυ αν το εχεις ξανα αναφέρει, με 3ης ή 5ης μέρας θα προχωρήσετε;

eardp2.png

15 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Ο γιατρος ισχυΡιζεται στην ποιοτητα των εμβρύων. Παρ όλα αυτά Όλα τα έμβρυα ήταν βλαστοκυστες και αρίστης ή πολυ καλής ποιότητας γι αυτό και μ ενθαρρύνει να συνεχίσω. Αυτή τη φορά ( είναι η 2η φορά σε τεχνητό κύκλο) παρατήρησα ότι μου αύξησε πολύ cyclacur (παίρνω 3 το πρωί και 3 το βράδυ συν δυο κολπικά)και prolutex( 2 τη μέρα). Τα έχουμε ελέγξει όλα. Δεν έχουμε κάνει μόνο έλεγχο εμβρύων 

Κατάλαβα. Ακριβώς τα ίδια λέει ο γιατρός σου με τον δικό μου! Εμείς θα κάνουμε προεμφυτευτικό έλεγχο στα έμβρυα τώρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά κορίτσι μου! Με το καλό η εμβρυομεταφορά σου και να σκέφτεσαι θετικά! 

πρίν από 41 λεπτά , Natassou85 είπε:

Καλη επιτυχιαα!! Εγω θα την κανω τον αλλο μηνα..!

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Troia είπε:

A, κατάλαβα. Με αυτόν πέτυχες την πρώτη φορά. ΟΚ, δεν το ήξερα. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ ό,τι έχω ακούσει από άλλες κοπέλες εδώ λέω, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Θυμάμαι μια κοπέλα πριν λίγους μήνες που είχε μπει και τον έθαβε. Αλλά αυτό που λες ισχύει. Όταν πετυχαίνουμε με κάποιον τον θεοποιούμε, όταν αποτυγχάνουμε, τον θάβουμε. Κι εμένα ο δικός μου άντρας της ίδιας νοοτροπίας είναι, λέει χαρακτηριστικά ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Και μάλιστα ήθελα να σε ρωτήσω εφόσον, αν έχω καταλάβει καλά το παιδάκι σου το είχες κάνει σχετικά εύκολα, γιατί δεν συνεχίζεις στον ίδιο γιατρό; Απ' ό,τι καταλαβαίνω είχες μείνει ευχαριστημένη από τον κο. Βασ.

γιατι ηθελα να δω τι διαφορετικες προσεγγισεις/προτασεις υπαρχουν. ειδικα τωρα που εχουν επελθει 4χρονια απο τη διεγερση και κοντα 3 απο την τελευταια ετ μου. θεωρω πως αν εβρισκα καποιον που να νιωθω σιγουρια κι ασφαλεια και θα με επειθε με το τι θελει να ακολουθησουμε και γιατι και συγχρονως να εχει και πιο καλη προσεγγιση απεναντι μου, θα αλλαζα. το μωρακι το πετυχαμε με την πρωτη διεγερση, με την 2η ετ. η πρωτη ετ κατεληξε σε παλινδρομη την 13η βδομ. αλλα εμβρυα δεν εχουμε καταψυξη. και υπενθυμιζω οτι περασανε και 4 χρ..οποτε σιγουρα οι συνθηκες θα ειναι πιο δυσκολες πλεον. θα δω κι αυτος τι θα μου προτεινει παντως κ θα σας πω..ολα σας τα λεω εξαλλου...χαχαχχαχα μαζι του θα βρεθω τον απριλιο.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Χαχαχα,καλο....Για τριτο μαλλον οχι για οικονομικούς λόγους και οτι δεν χωραμε στο σπίτι...Αλλα για να μη χανουμε καιρο σκεφτομαστε με τον αντρα μου να ζητήσουμε απο το γιατρό να κάνουμε μαζι με την υστεροσκοπηση και μια ακομα ωοληψια τον επόμενο μηνα...Αν ολα πανε καλα βεβαια με αυτο το εμβρυακι...Και αν γίνεται αυτό

Πολύ σωστή μου φαίνεται η σκέψη σου! Γιατί να μην αξιοποιήσετε και τον επόμενο μήνα? Το ίδιο θα έκανα στη θέση σου! Είχατε νέα από το εμβρυάκι σας σήμερα??? 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Troia είπε:

Ακριβώς 27% είχε και ο δικός μου. Μίλα με τον ουρολόγο. Αν είναι εξειδικευμένος, λογικά κάτι θα σας δώσει για να το ρίξει κι άλλο. Το 27% είναι λίγο τσιμπημένο, αλλά δεν είναι και τραγικό...

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ο σοφ...ης στα Γιάννενα μας είχε δει και δεν είχε κρίνει απαραίτητο να γίνει κατακερματισμός καν. Βέβαια αυτό ήταν πριν αρχίσουμε να οδεύουμε προς εξωσωματική. Θα είναι και δύσκολο να επικοινωνήσω μαζί του τώρα, οπότε ίσως απευθυνθώ σε κάποιον άλλο. Προς το παρόν ξεκινήσαμε γυμναστική και διατροφη εδώ κ ενα μήνα. Και ο γυναικολος πρότεινε να  πάρουμε βιταμίνη c και Coq10.

πρίν από 42 λεπτά , happiness79 είπε:

Κατάλαβα. Ακριβώς τα ίδια λέει ο γιατρός σου με τον δικό μου! Εμείς θα κάνουμε προεμφυτευτικό έλεγχο στα έμβρυα τώρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά κορίτσι μου! Με το καλό η εμβρυομεταφορά σου και να σκέφτεσαι θετικά! 

2 ωοληψιες. 4 εμβρυομεταφορες, 3 υστεροσκοπησεις, 1 λαπαροσκόπηση..Θα τα καταφέρω όμως. Όλες θα τα καταφέρουμε!! Καλή επιτυχία και σε σενα !!!

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Κορίτσια απορία!

Σπέρμα μπορείς να καταψύξεις για να το χρησιμοποιήσεις μελλοντικά σε 2-3 χρόνια;

Το σπέρμα του άντρα μου στην παρούσα φάση είναι στην καλύτερη δυνατή του κατασταση με ικανοποιητικό κατακερματισμό, καλά σπερμοδιαγράμματα κτλ. Δεν ήταν αλλά βελτιώθηκε. Τώρα είμαι 3 μηνών έγκυος και σκεφτόμουν αν μπορούμε να προνοήσουμε για το δεύτερο καθώς τότε δεν ξέρω πως μπορεί να είναι η κατάσταση.. 

πρίν από 31 λεπτά , Kate92 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ο σοφ...ης στα Γιάννενα μας είχε δει και δεν είχε κρίνει απαραίτητο να γίνει κατακερματισμός καν. Βέβαια αυτό ήταν πριν αρχίσουμε να οδεύουμε προς εξωσωματική. Θα είναι και δύσκολο να επικοινωνήσω μαζί του τώρα, οπότε ίσως απευθυνθώ σε κάποιον άλλο. Προς το παρόν ξεκινήσαμε γυμναστική και διατροφη εδώ κ ενα μήνα. Και ο γυναικολος πρότεινε να  πάρουμε βιταμίνη c και Coq10.

Και τα 2 αυτά έπαιρνε ο άντρας μου, αλλά και κάποια άλλα ακόμα.

πρίν από 19 λεπτά , KoraliaP είπε:

Κορίτσια απορία!

Σπέρμα μπορείς να καταψύξεις για να το χρησιμοποιήσεις μελλοντικά σε 2-3 χρόνια;

Το σπέρμα του άντρα μου στην παρούσα φάση είναι στην καλύτερη δυνατή του κατασταση με ικανοποιητικό κατακερματισμό, καλά σπερμοδιαγράμματα κτλ. Δεν ήταν αλλά βελτιώθηκε. Τώρα είμαι 3 μηνών έγκυος και σκεφτόμουν αν μπορούμε να προνοήσουμε για το δεύτερο καθώς τότε δεν ξέρω πως μπορεί να είναι η κατάσταση.. 

Νομίζω μπορείτε, αλλά ρωτήστε και τον ουρολόγο σας. @Kiddo, τι λες;

13 ώρες πρίν, winspert είπε:

Παω για καταψυξη ετσι κ αλλιώς...Πρωτον γιατί λογω ερα πρέπει να τα βάζουμε μια μερα νωρίτερα και δεύτερον στον επόμενο κύκλο θα κάνουμε υστεροσκοπηση... Οποτε έχουμε μέλλον

Να σε ρωτήσω κάτι, το EPA test το έκανες με μέθη ή όχι? Είμαι στη φάση που κάνουμε προετοιμασία ενδομητρίου για EPA test και ο γιατρός μου είπε ότι γίνεται χωρίς αναισθησία. Δε ρώτησα γιατί, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει και η επιλογή της μέθης. Μου ακούγεται λίγο "κάπως" να μου κόψει κομμάτι εν ψυχρώ και σκέφτομαι να του πω για μέθη, γιατί κάπου έχει αρχίσει και εξαντλείται η υπομονή μου και δε θέλω άλλη ταλαιπωρία. Ποια η δική σου εμπειρία? Πονάει? 

πρίν από 47 λεπτά , Kate92 είπε:

Γιατί δεν σας πρότεινε κατακερματισμο όμως; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 37 λεπτά , KoraliaP είπε:

Κορίτσια απορία!

Ναι ναι εννοειται! Εμεις χρησιμοποιησαμε προχθες, το οποιο το ειχαμε καταψυξει απο 1/2017!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...