Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Χαχα! Ε όχι καλέ, μη χάσεις τον ύπνο σου από τώρα!!! Στα μαθήματα γυμναστικής (αν κάνεις) λογικά εμένα θα με δεις! Στα μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας δεν ξέρω, γιατί έχουν πολλά τμήματα και μάλλον θα σε βάλουν σε επόμενο κύκλο, γιατί εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη. 

Σήμερα πήγα σε ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι εφόσον οι τιμές μου είναι εντός ορίων δε μιλάμε για διαβήτη κύησης τώρα, θα το παρακολουθήσουμε βέβαια γιατί είμαι πολύ κοντά στο όριο. Από αύριο και για μια βδομάδα ξεκινάω μετρήσεις και στη βδομάδα πάνω θα έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Με καθησύχασε όμως πάρα πολύ, λέγοντάς μου ότι ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνω ινσουλίνες, ότι δεν περνάνε στο μωρό, ίσα ίσα που το προστατεύουν. Κι αυτό που φοβόμουν ότι υπάρχει περίπτωση να έχει αυξημένες πιθανότητες για εμφάνιση παιδικού διαβήτη, μου είπε ότι δεν ισχύει. Μερικές επισημάνσεις για τη διατροφή μου έκανε, που τα περισσότερα τα τηρώ ήδη και να περπατάω πιο συστηματικά μου είπε. Θα δούμε τι θα δούμε!

Καλά αποτελέσματα και στην επόμενη καμπύλη που θα κάνεις, ελπίζω να μην είναι τίποτα!

Κορίτσι μου τι εξαιρετικά νέα είναι αυτά;;!! Ευγε! Συνεχίζετε με τον γιοκα σου υγιεις και ξέγνοιαστοι το όμορφο αυτό ταξίδι ♥️Κανω ήδη prenatal yoga εδώ αλλά θα μπω μόνο και μόνο για να σας δω! :P Ελπίζω να μ´εντάξουν, τι να πω; 

Φιλάκια πολλά αγαπημένη μου σ εσένα και στο θαυματάκι σου♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Η εμβρυολογος είναι πολύ γλυκιά κοπέλα! Είμαι ευχαριστημένη πολύ κ από την διαδικασία αλλά κ φυσικά από το αποτέλεσμα! Η μαία η Αντιγόνη ήρεμη δύναμη κ ενημερωμένη για τα πάντα! Σου εύχομαι τα καλύτερα!:):)

Καλημέρα!

Χαρίζονται ivor 2.500 iu και βιταμίνες androferti για άνδρες.

Δυστυχώς λήγουν τέλη Οκτωβρίου αλλά τις είχα ξεχάσει σε ένα ντουλάπι.

Θα χαρώ πολύ να τις πάρει κάποια κοπέλα! Περιοχή Αθήνα

• Μου αρέσει 1

19 minutes ago, Ria_ said:

Καλημέρα κορίτσια με πήραν μόλις από το κέντρο ,από τα 34 τα 25 ήταν ώριμα είπε και από αυτά τα 17 έχουν γονιμοποιηθεί. Θα με πάρει αύριο ξανά να μου πει πως πάνε στις διαιρέσεις .

Μια χαρά, πολύ καλά πάτε. Πως είσαι εσύ σήμερα; Πονάς πολύ;

Αν κάποιο κορίτσι ξέρει να μου απαντήσει… την επαναληπτική Νίκα την κάνουμε πάλι σαν σε προετοιμασία για ετ ή δεν παίζει ρόλο η μέρα; 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μια χαρά, πολύ καλά πάτε. Πως είσαι εσύ σήμερα; Πονάς πολύ;

Αν κάποιο κορίτσι ξέρει να μου απαντήσει… την επαναληπτική Νίκα την κάνουμε πάλι σαν σε προετοιμασία για ετ ή δεν παίζει ρόλο η μέρα; 

Ναι έτσι μου είπε και η εμβρυολογος. Πονάω όχι συνεχόμενα αλλά ναι δε μπορώ εύκολα να κουνηθώ να αλλάξω πλευρό να σηκωθώ ακόμα νοιωθω ελάχιστα καλύτερα αλλά και πάλι 

3 ώρες πρίν, Πεγκούλα! είπε:

Πεγκυ μου δεν εχω ιδεα να φανταστείς ποιοι ειναι οι εμβρυολογοι δεν ηρθε κανεις να μου μιλησει... Μονο μια κοπελιτσα μελαχρινη γνωρισα που ηρθε να με δει μετα, μου εβαλε πεταλουδα στ φλεβα μεχρι εκει, ουτε καταλαβα αν ειναι μαια. Ολα τα συζηταω μονο με τον γιατρο προσωπικα συνεχεια στο τηλεφωνο για οδηγιες κτλπ με παιρνει δηλαδη ο άνθρωπος ακομα κ για να δει πως ειμαι. Ουτε τι ποιοτητας ειναι οι βλαστοκυστες μου ειπαν, βλεπω οτι ολες οι κοπελες εδω μαθαινουν λεπτομερειες.... Εγω πρεπει να ρωτησω το γιατρο παλι... Μόνο αυτο το παραπανο εχω... Κατσε θα σου στειλω προσωπικό μήνυμα 

12 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Κορίτσια καλημέρα ! Επιτέλους ήρθε η περίοδος ! Έχω μιλήσει με το γιατρό , αύριο ξεκινάω τη διέγερση ! Έχω λίγο άγχος , αλλά η χαρά μου είναι μεγαλύτερη !

• Μου αρέσει 14

@happiness79 υπέροχα νέα κορίτσι!! Έτσι όμορφα κ γλυκά να συνεχίσει η εγκυμοσύνη σου ! Κορίτσια που κάνετε τα μαθηματα γονεικοτητας και τη prenatal yoga ;καιι ποσο πληρώνετε ?

Κοριτσια τελικα μου ηρθε και μενα περιοδος (μια βδομαδα μετα) και τωρα περιμενω οδηγιες για προετοιμασια για την ετ!! Να σας ρωτησω....ποσες μερες γινεται συνηθως η ετ? 5 ημερων θα μεταφερουμε...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια τελικα μου ηρθε και μενα περιοδος (μια βδομαδα μετα) και τωρα περιμενω οδηγιες για προετοιμασια για την ετ!! Να σας ρωτησω....ποσες μερες γινεται συνηθως η ετ? 5 ημερων θα μεταφερουμε...

Σαν ίωση η καθυστέρηση πριν την διεγερση! 
Και εγώ είχα 6 μέρες…μάλλον από το άγχος θα είναι.

Η μέρα της ωοληψιας είναι η μέρα μηδέν. 
Μετρας 5 μετα και εκείνη την Εμενα στα μεταφέρουν! 
Με το καλό!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Chris_V είπε:

Αν σου ήρθε σήμερα η περίοδος, αύριο θα πας για υπέρηχο για να δουν αν όλα είναι καλά κ ξεκινάς χάπια, προγεστερόνη για να προετοιμάσουν το ενδομήτριο. Θα χρειαστούν 2,3 υπέρηχοι συν ορμόνες.Εμένα έγινε την 17η ημέρα η εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστες 5 ημερών. Κ 9 ημέρες μετά η χοριακη. Εύχομαι ολαααα να πάνε τέλεια! Θετική σκέψη!:):)

πρίν από 8 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Στη Vasoula88 πήγαινε το μήνυμα!sorry!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Chris_V είπε:

Σαν ίωση η καθυστέρηση πριν την διεγερση! 
Και εγώ είχα 6 μέρες…μάλλον από το άγχος θα είναι.

Η μέρα της ωοληψιας είναι η μέρα μηδέν. 
Μετρας 5 μετα και εκείνη την Εμενα στα μεταφέρουν! 
Με το καλό!!!!! 

Την ωοληψια την εχω κανει τον προηγουμενο μηνα...μονο την εμβρυομεταφορα θα κανω τωρα! @Πεγκούλα! Αυριο θα κανω εξετασεις αιματος και θα μου δωσουν οδηγιες...υπερηχο απο Δευτερα μου ειπε...

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! Εσεις κατα την προετοιμασια για την ετ προσεχατε κατι στο φαγητο?οπως και στη διεγερση κοβουμε αλατι,ζαχαρη κτλ ή οχι?

πρίν από 18 λεπτά , vasoula88 είπε:

Την ωοληψια την εχω κανει τον προηγουμενο μηνα...μονο την εμβρυομεταφορα θα κανω τωρα! @Πεγκούλα! Αυριο θα κανω εξετασεις αιματος και θα μου δωσουν οδηγιες...υπερηχο απο Δευτερα μου ειπε...

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! Εσεις κατα την προετοιμασια για την ετ προσεχατε κατι στο φαγητο?οπως και στη διεγερση κοβουμε αλατι,ζαχαρη κτλ ή οχι?

Ναι κατάλαβα κ εγώ δεν έκανα την εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο.Εγω επειδή παίρνω κορτιζόνη, προσέχω το αλάτι αν κ ποτέ δεν ήμουν της υπερβολής! Κατά τα άλλα θα σου πουν κ από το κέντρο οδηγίες. Όχι μπάνιο μέσα στην μπανιέρα αλλά ντους χλιαρό, διατροφή υγιεινή, 2,3 μέρες ξεκούραση, όχι κούραση κ βάρη!

Όπως νιώθει βέβαια κ η καθεμία.Εγω έκανα εμβρυομεταφορα Τετάρτη κ την Κυριακή βαφτίσαμε ένα μωράκι. Πήγα στη βάφτιση, είπα τα λόγια, έβαλα κ το λάδι αλλά το μωρό το κρατούσε συνέχεια ο άντρας μου!Όλα καλά θα πάνε, θα δεις :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Ναι κατάλαβα κ εγώ δεν έκανα την εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο.Εγω επειδή παίρνω κορτιζόνη, προσέχω το αλάτι αν κ ποτέ δεν ήμουν της υπερβολής! Κατά τα άλλα θα σου πουν κ από το κέντρο οδηγίες. Όχι μπάνιο μέσα στην μπανιέρα αλλά ντους χλιαρό, διατροφή υγιεινή, 2,3 μέρες ξεκούραση, όχι κούραση κ βάρη!

Όπως νιώθει βέβαια κ η καθεμία.Εγω έκανα εμβρυομεταφορα Τετάρτη κ την Κυριακή βαφτίσαμε ένα μωράκι. Πήγα στη βάφτιση, είπα τα λόγια, έβαλα κ το λάδι αλλά το μωρό το κρατούσε συνέχεια ο άντρας μου!Όλα καλά θα πάνε, θα δεις :)

Σε ευχαριστω πολυ! Πρωτη φορα και πολλες οι αποριες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...