Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημέρα είμαι καινούργια στο φόρουμ και έχω και εγώ την ιστορία μου με την εξωσωματική 

Είναι η Τρίτη μου προσπάθεια και εμβρυομεταφορας 2 βλαστοκυστεων , είμαι στην 7η μέρα με καφέ εκκρίσεις πολύ λίγες σχεδόν σταγόνα σταγόνα που μια σταματάνε μια ξαναβγαίνουν , χοριακη έχω να κάνω στις 17/10 αλλά έχω μεγάλο φόβο 

Να σας πω πως οι άλλες 2 μου προσπάθειες ήταν με θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν προχωρισε η εγκυμοσύνη , δεν ξέρω αν το βλέπει κάποιος απλά θα ήθελα πολύ να μιλήσω 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, Popi32 said:

Καλημέρα είμαι καινούργια στο φόρουμ και έχω και εγώ την ιστορία μου με την εξωσωματική 

Είναι η Τρίτη μου προσπάθεια και εμβρυομεταφορας 2 βλαστοκυστεων , είμαι στην 7η μέρα με καφέ εκκρίσεις πολύ λίγες σχεδόν σταγόνα σταγόνα που μια σταματάνε μια ξαναβγαίνουν , χοριακη έχω να κάνω στις 17/10 αλλά έχω μεγάλο φόβο 

Να σας πω πως οι άλλες 2 μου προσπάθειες ήταν με θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν προχωρισε η εγκυμοσύνη , δεν ξέρω αν το βλέπει κάποιος απλά θα ήθελα πολύ να μιλήσω 

Καλή σου μέρα και καλή επιτυχία για την ετ σου! Λυπάμαι για την κατάληξη στις προηγούμενες προσπάθειες σου, είναι απόλυτα λογικό να έχεις άγχος τώρα. Τα καφέ υγρά ίσως δηλώνουν και εμφύτευση, είναι καλό σημάδι. Μάθατε ποτέ γιατί οι προηγούμενες προσπάθειες δεν προχώρησαν; Αλλάξατε κάτι από την μία προσπάθεια στην άλλη ή κάνατε εξετάσεις κτλ;

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Popi32 είπε:

Καλή επιτυχία! Εύχομαι να είναι Τρίτη και τυχερή! Και εγώ χθες έκανα την πρώτη μου ετ με μια βλαστοκυστη 5 ημερων. Και εγώ από όσο ξέρω οι σταγόνες κ τα καφέ είναι θετικό σημάδι ότι έγινε εμφύτευση! 

Κάναμε όλες τις εξετάσεις δεν υπάρχει κάτι που να μ μην έχω κάνει μέχρι και σε αιματολόγο πήγα αλλά δεν βρήκε κάτι 

μακαρη να είναι η τυχερή μου φορά αλλά έχω αγχωθεί παρά πολύ και γενικά προσπαθούμε καιρό 

πρίν από 15 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

44 minutes ago, Popi32 said:

Κάναμε όλες τις εξετάσεις δεν υπάρχει κάτι που να μ μην έχω κάνει μέχρι και σε αιματολόγο πήγα αλλά δεν βρήκε κάτι 

μακαρη να είναι η τυχερή μου φορά αλλά έχω αγχωθεί παρά πολύ και γενικά προσπαθούμε καιρό 

Άρα πιθανότατα είναι θέμα εμβρύων και απλώς ψάχνετε το ένα το τυχερό. Εύχομαι να είναι αυτό και να φτάσει μέχρι τέλους ^_^

18 minutes ago, silvy22 said:

καλημερα τωρα με πήραν 6 βλαστοκυστούλες ΑΑ!!! πολυ καλά! και να μου το έλεγε κάποιος για εμάς δεν θα το πίστευα...
είμαι σε αναμονή να δει πάλι ο γιατρός τη σαλπιγγογραφία γιατι έχουμε ανερχόμενη υδροσάλπιγγα
ίσως χρειαστεί να τις βγάλω....δεν μ αφηνουν να χαρω αχχχχχ

Τέλεια νέα ρε 'σύ!!! Μπράβο! Τα υπόλοιπα 6 δεν προχώρησαν ή είναι χαμηλότερης ποιότητας; Σας ταίριαξε πολύ καλά αυτό το πρωτόκολλο. Πότε είπε θα σε ενημερώσει για την υδροσάλπιγγα; 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άρα πιθανότατα είναι θέμα εμβρύων και απλώς ψάχνετε το ένα το τυχερό. Εύχομαι να είναι αυτό και να φτάσει μέχρι τέλους ^_^

Τέλεια νέα ρε 'σύ!!! Μπράβο! Τα υπόλοιπα 6 δεν προχώρησαν ή είναι χαμηλότερης ποιότητας; Σας ταίριαξε πολύ καλά αυτό το πρωτόκολλο. Πότε είπε θα σε ενημερώσει για την υδροσάλπιγγα; 

άλλα 4 είχαν γονιμοποιηθεί, δεν έφτασαν ακομη σε βλαστο, θα τα ξαναδούν πάλι αύριο, θέλει το χρονο του να το ξαναδει, περιμένει να δει τι θα γίνει με τις βλαστο μου είπε... θα κάνουμε μιτινγκ
το πρωτόκολλο αν και το είχα ξανακάνει πριν 1,5 χρόνο, δεν είχε πάει τόσο καλά, αυτή τη φορά βέβαια φτάσαμε 4800 μονάδες το τερματίσαμε και έγινε μετά την λαπαροσκόπηση της ενδομητριώσης,
μας βοήθησε πολύ και ο ασβέστης με το σπέρμα, βιταμίνες, οδηγίες κτλ είχαμε κολλήσει κόβιντ το Φλεβάρη και μας είπε να κάνουμε πρωτόκολλο το Σεπτέμβρη και έπεσε μέσα...
ευτυχώς δεν ξανακολλήσαμε στο ενδιάμεσο....

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Καλημερα σου! Κ εγω τον Σεπτέμβρη εκανα διέγερση κ ειχα 8 μερες καθυστερηση κ με ειχε δει κ εμενα ο γιατρός οπότε δεν τον πηρα τηλέφωνο ποτέ απλά περίμενα... Η αλήθεια ειναι οτι η καθυστέρηση άρχισε να μου συμβαίνει απο τον Ιουλη με λιγες μερες 3 με 5. Κολλησα κ κοβιντ τον Ιουλη κ στις επόμενες δύο περιοδους ειχα αυτό που περιγραφεις με τα λιγα ροζ. Ειχα μια δυο μερες λιγο ροζ κ μετα η περιοδος ερχόταν σε 4 μερες μετα περιπου. Δεν ξερω αν ηταν απο αυτο αλλα στο μυαλο μου το συνδύασα...Αν σε ειδε κ ο γιατρος μην αγχώνεσαι καθολου! Βγαλτο απ το μυαλο σου, κανε λιγο υπομονή κ θα ερθει, σε καταλαβαινω! 

Αυτό δε μετράει για περιοδο σωστά ; Περίοδος είναι απ τότε που έχουμε κανονική ΡΟΗ..έτσι δεν είναι; Μη βάζω κ τέτοια στο μυαλό μ και λεω μήπως χάσω το μήνα! Είναι δύσκολο , τι να πω..με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μη πάρω τηλ!

1 ώρα πρίν, Μαρία τζορμπατζακη είπε:

@minnie26

Μην ανησυχείς εγώ πιστεύω είναι από το άγχος μας. Όλο εκεί έχουμε το μυαλό μας. Εγώ Αύγουστο και Σεπτέμβριο αδιαθετησα την ίδια ημερομηνία. Λέω και αυτόν το μήνα το ίδιο πάω στο γιατρό με φουλ άγχος γιατί είχα ροζ και εγώ την προηγούμενη Δευτέρα και φοβόμουν μηοως δεν προλάβω και χάσω αυτό τον μήνα την ετ. Μιυ λέει όλα οκ έρχεται και η περίοδος και μου ήρθε σήμερα. Με θερμοφόρα με κλάματα ηρθε η χαζό περίοδος. Θα έρθει σίγουρα... 

Θα έρθει σίγουρα , έτσι πιστεύω κ γώ..απλά με αγχώνει το ότι βλέπω λίγο ροζ κ μετά σταματάει … τώρα πάλι ξεκινήσανε τ ροζ ..ελπίζω να έρθει κανονικά κ να ησυχάσω …

• Μου αρέσει 1

On 9/10/2022 at 11:21 ΜΜ, armousi είπε:

Δεν νομιζω οτι υπαρχει ενδειξη να κάνουμε υστεροσκόπηση με την πρωτη αποτυχημενη εμβρυομεταφορα, ειδικα όταν είχα φυσιολογική προσφατη 3D υστεροσαλπιγγογραφια και ελευθερο γυναικολογικο ιστορικο (χωρις αποξεσεις, γυναικολογικες επεμβασεις κλπ.). Και η υστεροσκόπηση μπορεί να γινεται με απλή μεθη αλλα ειναι παραμένει μια χειρουργικη επεμβαση με κινδυνους, αναγκη λήψης αντιβιωσης, ψυχολογική επιβάρυνση και οικονομικο κοστος. 

Μονο το κόστος ενστερνίζομαι σε όσα αναφέρεις , ολα τα υπόλοιπα εμεις τα κοριτσια της εξωσωματικής τα καταπίνουμε και προχωράμε. Σημασία εχει να πετύχεις όχι οσο πιο ανώδυνα γινεται, αλλα πιο στοχευμένα.

On 9/10/2022 at 11:52 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

@armousiΣτην πρώτη εμβρυομεταφορα,είχαμε βάλει ένα έμβρυο 5ης ημέρας και δεν πέτυχε. Τα έβαψα μαύρα,κλάματα και απελπισία όλη μέρα.

Πάω στο γιατρό μου πανικόβλητη κ του αναφέρω εγώ την υστεροσκοπηση,επειδή είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι το ζητούν πολλοί γυναικολόγοι. Μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να μπω στη διαδικασία αυτή,διότι όπως και να χει,είναι επέμβαση και επίσης δεν φαινόταν κάτι το ανησυχητικό στις εξετάσεις μου. Μου είπε πως σε περίπτωση που πάλι δεν πετύχει,τοτε θα κάνουμε υστεροσκοπηση.Οπότε στη δεύτερη εμβρυομεταφορα,όπου βάλαμε δύο έμβρυα,πήρα προληπτικα αντιβιοση vibramicin καθώς και σαλοσπιρ και έμεινα έγκυος.

Ίσως να είναι τυχαίο,ίσως και όχι,πάντως ο γιατρός μου την άφησε σαν τελευταία λύση την επέμβαση,προχωρήσαμε πιο συντηρητικά και πετύχαμε . Εύχομαι και σε σένα ο,τι καλύτερο και να μείνεις πολύ σύντομα έγκυος ❤️

Η υστεροσκοπηση δεν ειναι ο ορισμός της επέμβασης. Μπαίνει με κάμερα και βλέπει την μήτρα εκ των έσω. Επεμβατική θα γίνει μονο αν ο γιατρος βρει εύρημα πχ πολύποδα και χρειαστεί να τον βγάλεις.

20 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Κορίτσια, πόσο περίπου είναι σε μέγεθος ένα ωοθυλάκιο όταν το παίρνουν; 

Σε μία μέρα θυμάται καμιά σας πόσο μεγαλώνει; 

Τα παιρνουν απο 16 έως 24 χιλιοστά. Μεγάλο το εύρος οπως αντιλαμβάνεσαι κια διαφέρει σε καθε οργανισμό. Σε μενα πχ τα 16αρια ειναι ανώριμα και δεν γονιμοποιουνται σε άλλες κοπέλες στα 22 κανουν ωορρηξία και τα χάνουν. 1-2 χιλιοστά την μερα μεγαλώνουν.

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

καλημερα τωρα με πήραν 6 βλαστοκυστούλες ΑΑ!!! πολυ καλά! και να μου το έλεγε κάποιος για εμάς δεν θα το πίστευα...
είμαι σε αναμονή να δει πάλι ο γιατρός τη σαλπιγγογραφία γιατι έχουμε ανερχόμενη υδροσάλπιγγα
ίσως χρειαστεί να τις βγάλω....δεν μ αφηνουν να χαρω αχχχχχ

Μπραβο κοριτσάκι μου! Καλές εμφυτευσεις να εχεις τωρα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Αυτό δε μετράει για περιοδο σωστά ; Περίοδος είναι απ τότε που έχουμε κανονική ΡΟΗ..έτσι δεν είναι; Μη βάζω κ τέτοια στο μυαλό μ και λεω μήπως χάσω το μήνα! Είναι δύσκολο , τι να πω..με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μη πάρω τηλ!

Θα έρθει σίγουρα , έτσι πιστεύω κ γώ..απλά με αγχώνει το ότι βλέπω λίγο ροζ κ μετά σταματάει … τώρα πάλι ξεκινήσανε τ ροζ ..ελπίζω να έρθει κανονικά κ να ησυχάσω …

Οχι δεν ειναι περιοδος το λιγο ροζ.. Θα σου ερθει λογικα. Μην αγχώνεσαι καλε για μια περιοδο, έρχονται πιο δύσκολες φασεις... Τι εννοείς να χασεις το μήνα? Δεν εχεις καθε μηνα περίοδο? Αν ειναι κατι τετοιο γιατι δεν ξερω κ το ιστορικο σου εννοειται να παρεις τον γιατρο σου.

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γύρισα και εγώ από την ωοληψια όλα πήγαν πολύ καλά ,πήραμε 34!!!! Σοκ 

Ο γιατρός μου είπε είναι πολύ αισιόδοξος και ότι πήγαμε πάρα πολύ και στην ανταπόκριση και στην διαδικασία της ωοληψιας . 

Είχα ένα θέμα έκανα εμετο όταν ξύπνησα σηκώθηκα και ηταν να ντυθώ να φύγω αλλά μου είπε φυσιολογικό γιατί έδωσαν λίγο παραπάνω μέθη και τώρα πονάω αρκετά το οποίο και αυτό φυσιολογικο είναι μου είπε ! 

• Μου αρέσει 10

πρίν από 8 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γύρισα και εγώ από την ωοληψια όλα πήγαν πολύ καλά ,πήραμε 34!!!! Σοκ 

Ο γιατρός μου είπε είναι πολύ αισιόδοξος και ότι πήγαμε πάρα πολύ και στην ανταπόκριση και στην διαδικασία της ωοληψιας . 

Είχα ένα θέμα έκανα εμετο όταν ξύπνησα σηκώθηκα και ηταν να ντυθώ να φύγω αλλά μου είπε φυσιολογικό γιατί έδωσαν λίγο παραπάνω μέθη και τώρα πονάω αρκετά το οποίο και αυτό φυσιολογικο είναι μου είπε ! 

Συγχαρητήρια!!! έσπασες όλα τα ρεκορ!!! καλές γονιμοποιήσεις!!!
τα δύσκολα πέρασαν, πόση ώρα ήσουν μέσα?
σε πείραξε η νάρκωση, ξεκούραση τις επόμενες μέρες,
πίνε νεράκια να φύγει το φάρμακο
και γω έχω πόνο μετά, ακόμη και 5 μέρες μετά,
πάρε από παυσίπονα οτι ξέρεις οτι σε πιάνει

4 ώρες πρίν, Popi32 είπε:

Καλησπέρα! Και εγώ είχα καφέ εκκρίσεις που ξεκινούσαν κ σταματούσαν 6-7 μερες μετα απο την ετ. Την 9η μέρα είχα θετική χοριακη. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! 

πρίν από 19 λεπτά , silvy22 είπε:

Συγχαρητήρια!!! έσπασες όλα τα ρεκορ!!! καλές γονιμοποιήσεις!!!
τα δύσκολα πέρασαν, πόση ώρα ήσουν μέσα?
σε πείραξε η νάρκωση, ξεκούραση τις επόμενες μέρες,
πίνε νεράκια να φύγει το φάρμακο
και γω έχω πόνο μετά, ακόμη και 5 μέρες μετά,
πάρε από παυσίπονα οτι ξέρεις οτι σε πιάνει

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου , συγχαρητήρια και σε εσένα διάβασα τα νέα σου πιο πάνω ! 

10 μπήκα, θυμάμαι όταν ξύπνησα στο κρεβάτι ήταν 11 κ 10 νομίζω κάτι τέτοιο .

Ναι αυτό θα κάνω σήμερα μου είπε μου έδωσαν αλλά λέω να πάρω κανένα σε καμιά ώρα γιατί να φανταστείς ούτε πλευρό δε μπορω να γυρίσω νοιωθω ότι με χτυπάει και πίσω στο ποπό ο πόνος.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...