Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Παω για καταψυξη ετσι κ αλλιώς...Πρωτον γιατί λογω ερα πρέπει να τα βάζουμε μια μερα νωρίτερα και δεύτερον στον επόμενο κύκλο θα κάνουμε υστεροσκοπηση... Οποτε έχουμε μέλλον

Ναι μωρε αφου μου το ξαναπες για την υστεροσκοπηση, ξεχάστηκα. Ξέρεις τι σκεφτόμουν να πανε ολα καλα τωρα , αλλα δεν κανεις καμια ωοληψια ακομα μην σας έρθει καμια όρεξη για τρίτο παιδακι; Λέω τωρα,....

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Καντι είπε:

Ναι μωρε αφου μου το ξαναπες για την υστεροσκοπηση, ξεχάστηκα. Ξέρεις τι σκεφτόμουν να πανε ολα καλα τωρα , αλλα δεν κανεις καμια ωοληψια ακομα μην σας έρθει καμια όρεξη για τρίτο παιδακι; Λέω τωρα,....

Χαχαχα,καλο....Για τριτο μαλλον οχι για οικονομικούς λόγους και οτι δεν χωραμε στο σπίτι...Αλλα για να μη χανουμε καιρο σκεφτομαστε με τον αντρα μου να ζητήσουμε απο το γιατρό να κάνουμε μαζι με την υστεροσκοπηση και μια ακομα ωοληψια τον επόμενο μηνα...Αν ολα πανε καλα βεβαια με αυτο το εμβρυακι...Και αν γίνεται αυτό

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 35 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα,καλο....Για τριτο μαλλον οχι για οικονομικούς λόγους και οτι δεν χωραμε στο σπίτι...Αλλα για να μη χανουμε καιρο σκεφτομαστε με τον αντρα μου να ζητήσουμε απο το γιατρό να κάνουμε μαζι με την υστεροσκοπηση και μια ακομα ωοληψια τον επόμενο μηνα...Αν ολα πανε καλα βεβαια με αυτο το εμβρυακι...Και αν γίνεται αυτό

Πολύ ώριμη σκέψη μπράβο σου! Τα έξοδα είναι  παρά πολλά ακόμα και με ένα παιδί! Συμφωνω πάντως με άλλη μια ωοληψια . Και ναι γίνεται!

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

42 minutes ago, winspert said:

Πολυ καλή η σκέψη σας! Φυσικά και γίνεται. Κι εγώ μαζί τα είχα κάνει. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

10 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Είσαι τέλεια για 7η μέρα.. τόσο ήταν σε εμένα.. και στον επόμενο υπέρηχο έγινε χάος.. είχα 15 πάνω από 17χιλ..οπότε μην αγχώνεσαι!! 

Έκανα και εγώ την ωολληψια σήμερα.. 8 έχουμε ώριμα.. τώρα περιμένουμε να δούμε πόσα θα γονιμοποιηθούν!! 

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!Να γονιμοποιηθούν τέλεια και να φτάσουν σε βλαστοκύστες, όπως εσύ επιθυμείς να γίνει!

Δεν έχω πάρει φάρμακα, σε φυσικό είμαι, οπότε αυτά έβγαλε ο οργανισμός από μόνος του..τώρα μου λένε να πάω αύριο πάλι για υπέρηχο, μάλλον κάτι δεν άρεσε στο γιατρό από τις αιματολογικές, δεν ξέρω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Troia είπε:

Ο δικός μου είχε πάρει,αλλά είχαμε διαβάσει ότι αυτό που περιέχει και βοηθάει είναι το CoQ10.

Ναι το έχω διαβάσει και για αυτό μου το έχουν πει και κάποια κορίτσια εδώ ,μας είπε της spermotred να πάρουμε αρχικά συν το βασιλικό πολτό που λέει ότι βοηθάει . Δε ξέρω και εγώ έχω μπερδευτεί με αυτά ..

14 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Βοηθάει και ο βασιλικός ναι, οι γυναικολόγοι οι περισσότεροι δε τα πιστεύουν αυτά μας λενε...να πάρει και βασιλικό ναι.

Ευχαριστώ για να δούμε!!

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου , και εγώ έχω μπερδευτεί αλλά ο ένας αλλά ο άλλος .

Καλημέρα κορίτσια! Πήραμε σήμερα τα αποτελεσματα του κατακερματισμού. Βγήκε 27% κ η μικροβιολόγος με την οποία μίλησα μου είπε πως πάνω από 25% θεωρείται ανεβασμένος. Μέσα σε ένα χρονο έχει πάρει ένα τρίμηνο spermotrend και ενα διμημο profertil. Επειδή όμως πρώτη φορά κάναμε εξέταση κατακερματισμου, δεν έχω εικόνα που βρισκόταν πριν τις βιταμίνες. Θα μιλήσω αργότερα και με τον ουρολογο. Πώς σας φαίνεται?

17 ώρες πρίν, Troia είπε:

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές με τις επιφυλάξεις που ανέφερα στο ποστ. Πώς πήγε η ωοληψία;

Αν εννοείς τον κο. Βασ. Από το Ιασώ με την πληθωρική εμφάνιση, δεν έχω καλή άποψη. Θα μας τα πεις κι εσύ όταν τον δεις...

Τα ίδια κι εγώ. Και στις 2.

καλημερα! ναι αυτον λεω. η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ απομακρος και κακοτροπος θα ελεγα, αλλα απο την αλλη μου φαινεται πολυ σιγουρος στις κινησεις του και γενικα παντα μου μετεδιδε μια ασφαλεια. σε ολες τις κινησεις-διαδικασιες-συμβουλες. δηλ επικοινωνιακα του βαζω 0 αλλα τη δουλεια του φαινεται να την ξερει καλα και παντα κανει επισημανσεις του δε ποιντ που λεν και στο χωριο μου..και κοιτα πολυ τις λεπτομερειες..εχει μεγαλη γνωση ατο κομματι της ενδοκρινολογιας γιατι εχει κανει πολλες εξειδικευσεις σε αυτο και του βαζω ενα συν σε αυτο. εμενα προσωπικα με πηγε πολυ συντηρητικα και παντα μου ελεγε ακριβως τι θα συναντησω στο επομενο βημα κι εβγαινε σωστος παντα ο ατιμος. επισης εχω εναν συζυγο που επειδη πετυχαμε εκει την κορη μας,τον θεωρει γουρλη...αχαχαχαχα τι να κανω κι αυτον μου λες..;;;..οποτε θα τον επισκεφτουμε ξανα κι αυτον. το καλο ειναι πως ειναι κολλητος με τον γυναικολογο μου και τον βλεπουμε παντα παρουσια του και χωρις αμοιβη για ρβ. και παραλληλα βλεπουμε και τους υπολοιπους για να αποφασισουμε.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ερωτηση.. Μετα την ωοληψια, σε 2 εβδομαδες ερχεται περιοδος;?

Εμένα σε 17 μέρες. Αλλά είχα ανέκαθεν μεγάλη ωχρινική φάση

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα σε 17 μέρες. Αλλά είχα ανέκαθεν μεγάλη ωχρινική φάση

Εμενα σε 12 κοριτσια ..κατερινακι ποτε πας για χοριακη ;; Εγω ξεκινησα διαδικασια ετ ..μηπως θυμασαι σε πια μερα του κυκλου εκανες την ετ;

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

καλημερα! ναι αυτον λεω. η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ απομακρος και κακοτροπος θα ελεγα, αλλα απο την αλλη μου φαινεται πολυ σιγουρος στις κινησεις του και γενικα παντα μου μετεδιδε μια ασφαλεια. σε ολες τις κινησεις-διαδικασιες-συμβουλες. δηλ επικοινωνιακα του βαζω 0 αλλα τη δουλεια του φαινεται να την ξερει καλα και παντα κανει επισημανσεις του δε ποιντ που λεν και στο χωριο μου..και κοιτα πολυ τις λεπτομερειες..εχει μεγαλη γνωση ατο κομματι της ενδοκρινολογιας γιατι εχει κανει πολλες εξειδικευσεις σε αυτο και του βαζω ενα συν σε αυτο. εμενα προσωπικα με πηγε πολυ συντηρητικα και παντα μου ελεγε ακριβως τι θα συναντησω στο επομενο βημα κι εβγαινε σωστος παντα ο ατιμος. επισης εχω εναν συζυγο που επειδη πετυχαμε εκει την κορη μας,τον θεωρει γουρλη...αχαχαχαχα τι να κανω κι αυτον μου λες..;;;..οποτε θα τον επισκεφτουμε ξανα κι αυτον. το καλο ειναι πως ειναι κολλητος με τον γυναικολογο μου και τον βλεπουμε παντα παρουσια του και χωρις αμοιβη για ρβ. και παραλληλα βλεπουμε και τους υπολοιπους για να αποφασισουμε. 

A, κατάλαβα. Με αυτόν πέτυχες την πρώτη φορά. ΟΚ, δεν το ήξερα. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ ό,τι έχω ακούσει από άλλες κοπέλες εδώ λέω, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Θυμάμαι μια κοπέλα πριν λίγους μήνες που είχε μπει και τον έθαβε. Αλλά αυτό που λες ισχύει. Όταν πετυχαίνουμε με κάποιον τον θεοποιούμε, όταν αποτυγχάνουμε, τον θάβουμε. Κι εμένα ο δικός μου άντρας της ίδιας νοοτροπίας είναι, λέει χαρακτηριστικά ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Και μάλιστα ήθελα να σε ρωτήσω εφόσον, αν έχω καταλάβει καλά το παιδάκι σου το είχες κάνει σχετικά εύκολα, γιατί δεν συνεχίζεις στον ίδιο γιατρό; Απ' ό,τι καταλαβαίνω είχες μείνει ευχαριστημένη από τον κο. Βασ.

21 minutes ago, Natassou85 said:

Εμενα σε 12 κοριτσια ..κατερινακι ποτε πας για χοριακη ;; Εγω ξεκινησα διαδικασια ετ ..μηπως θυμασαι σε πια μερα του κυκλου εκανες την ετ;

Το άλλο Σάββατο έχω χοριακή κοπέλα μου. Ωοληψία έκανα 13η μέρα και 18η ήταν η ετ

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πήραμε σήμερα τα αποτελεσματα του κατακερματισμού. Βγήκε 27% κ η μικροβιολόγος με την οποία μίλησα μου είπε πως πάνω από 25% θεωρείται ανεβασμένος. Μέσα σε ένα χρονο έχει πάρει ένα τρίμηνο spermotrend και ενα διμημο profertil. Επειδή όμως πρώτη φορά κάναμε εξέταση κατακερματισμου, δεν έχω εικόνα που βρισκόταν πριν τις βιταμίνες. Θα μιλήσω αργότερα και με τον ουρολογο. Πώς σας φαίνεται?

Ακριβώς 27% είχε και ο δικός μου. Μίλα με τον ουρολόγο. Αν είναι εξειδικευμένος, λογικά κάτι θα σας δώσει για να το ρίξει κι άλλο. Το 27% είναι λίγο τσιμπημένο, αλλά δεν είναι και τραγικό...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...