Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Είχες θετικό αποτέλεσμα;

Στη δεύτερη προσπάθεια πριν 7 χρόνια ναι.

Τωρα που προσπαθώ πάλι τίποτα αλλά δεν έχει να κάνει αυτό.

πρίν από 8 λεπτά , Laky είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!

Θα πάνε!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 40 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ εκεί γύρω 13,16,17,18 μου ειπαν. Δε ξέρω εσύ σε τι φάση είσαι ;;

Μια χαρα ειναι! Ολα κοντα.. Θα μεγαλωσουν λιγο ακομα και θα στα παρουν. Εγω εκανα την ωοληψια εχθες το πρωι. Εμβρυομεταφορα τον αλλο μηνα γτ εχω υπερδιεγερση..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Μια χαρα ειναι! Ολα κοντα.. Θα μεγαλωσουν λιγο ακομα και θα στα παρουν. Εγω εκανα την ωοληψια εχθες το πρωι. Εμβρυομεταφορα τον αλλο μηνα γτ εχω υπερδιεγερση..

Μέχρι ποιο μέγεθος το πολύ πρέπει να φτάσουν; Γιατί εγώ φοβάμαι πως θα πέσω μέσα στο ΣΚ κι επειδή είμαι σε δημόσιο αποκλείεται να μου κάνουν τίποτα μέχρι τη Δευτέρα.

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Οχι ρε γαμωτο...Δεν το συζητησα αυτο...Βασικα δεν το θυμηθηκα...επαθα ενα μπλακ αουτ...Ας προχωρήσει μετα την 3η μερα και θα το συζητησω σίγουρα...

Πας για κατάψυξη αν δεν εχεις αρχίσει ήδη προγεστερονη.

πρίν από 50 λεπτά , Marina21 είπε:

Κορίτσια στην ετ πόσο πρέπει να είναι το ενδομητριο; 

Πάνω απο 7,5

πρίν από 16 λεπτά , Laky είπε:

Μέχρι ποιο μέγεθος το πολύ πρέπει να φτάσουν; Γιατί εγώ φοβάμαι πως θα πέσω μέσα στο ΣΚ κι επειδή είμαι σε δημόσιο αποκλείεται να μου κάνουν τίποτα μέχρι τη Δευτέρα.

Συνήθως στα 18 χιλιοστά για να μην τα χάσουν , στην περιπτωση μου που εχω κανει πολλές ωοληψιες σπάνε στα 24, οποτε παίζει ρόλο ο οργανισμος.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Makelen είπε:

Εύχομαι αρχικά περαστικά...και μετά να έχεις μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου ,όλα κατ'ευχην!!!να κρατήσεις το μωράκι σου !!!!

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Ωοληψια το Σάββατο έχω!! Εις αναμονή..χιχι

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου... 

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Ουφφφφ... Τι άγχος ρε κορίτσια τραβάμε; Δηλαδή ανεξάρτητα απ' το μέγεθος αν και είναι μικρά στην ωοληψια μπορεί στη συνέχεια να γονιμοποιηθούν κι αυτά;

Συνήθως είναι ώριμα και έχουν ωαριο αυτά που είναι πάνω από 17.. οπότε δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πάρουν μικρότερα..εκτός αν έχει πολυ λίγα..

3 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

11-12 μου είπαν,ότι είναι καλά..είναι; 

Ρε τι τραβάμε ....το ιδανικό πάντως είναι πάνω από 16?

Μέχρι το Σάββατο θα χουν πάρει σίγουρα και θα χουν γίνει γύρω στα 18-19.. μπορεί και παραπάνω!!

2 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια εδώ!Ηθελα να σας ρωτήσω,είδαμε σήμερα στον υπέρηχο 7ης μέρας κύκλου 2 ωοθηλακια 11 και 12 χιλιοστά..Κάπως μικρά μου φαίνονται για 7η μέρα...Τι λέτε;  Η Ε2 είναι 70,78 και η Lh 5,58...:unsure:

Αχ,Σορυ κορίτσια,είμαι κουρασμένη από το ταξίδι,12 και 13 χιλιοστά είναι τα ωοθηλακια:oops:

Είσαι τέλεια για 7η μέρα.. τόσο ήταν σε εμένα.. και στον επόμενο υπέρηχο έγινε χάος.. είχα 15 πάνω από 17χιλ..οπότε μην αγχώνεσαι!! 

Έκανα και εγώ την ωολληψια σήμερα.. 8 έχουμε ώριμα.. τώρα περιμένουμε να δούμε πόσα θα γονιμοποιηθούν!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 59 λεπτά , Καντι είπε:

Παω για καταψυξη ετσι κ αλλιώς...Πρωτον γιατί λογω ερα πρέπει να τα βάζουμε μια μερα νωρίτερα και δεύτερον στον επόμενο κύκλο θα κάνουμε υστεροσκοπηση... Οποτε έχουμε μέλλον

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου... 

Συνήθως είναι ώριμα και έχουν ωαριο αυτά που είναι πάνω από 17.. οπότε δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πάρουν μικρότερα..εκτός αν έχει πολυ λίγα..

Μέχρι το Σάββατο θα χουν πάρει σίγουρα και θα χουν γίνει γύρω στα 18-19.. μπορεί και παραπάνω!!

Είσαι τέλεια για 7η μέρα.. τόσο ήταν σε εμένα.. και στον επόμενο υπέρηχο έγινε χάος.. είχα 15 πάνω από 17χιλ..οπότε μην αγχώνεσαι!! 

Έκανα και εγώ την ωολληψια σήμερα.. 8 έχουμε ώριμα.. τώρα περιμένουμε να δούμε πόσα θα γονιμοποιηθούν!! 

@Lilian 28 ευχαριστώ πολύ!

πρίν από 20 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@Lilian 28 ευχαριστώ πολύ!

Καλή καλή επιτυχία να έχεις!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , winspert είπε:

Παω για καταψυξη ετσι κ αλλιώς...Πρωτον γιατί λογω ερα πρέπει να τα βάζουμε μια μερα νωρίτερα και δεύτερον στον επόμενο κύκλο θα κάνουμε υστεροσκοπηση... Οποτε έχουμε μέλλον

Σου εύχομαι τον μεθεπόμενο μήνα να κρατάς θετική χοριακη κορίτσι μου!! Μπορώ να ρωτήσω γιατί θα κάνεις υστεροσκοπηση; Έχει δείξει κάτι η σαλπιγγογραφια σου; Σε ρωτώ γιατί ξεκίνησα ραντεβού με κέντρα εξωσωματικής και μου είπε ένα από αυτά που πήγα να κάνω υστεροσκοπηση αλλά έχω καλές εξετάσεις...τα υπόλοιπα μου είπαν δεν χρειάζεται και έχω μπερδευτεί...

2 hours ago, Heart 93 said:

Σου εύχομαι τον μεθεπόμενο μήνα να κρατάς θετική χοριακη κορίτσι μου!! Μπορώ να ρωτήσω γιατί θα κάνεις υστεροσκοπηση; Έχει δείξει κάτι η σαλπιγγογραφια σου; Σε ρωτώ γιατί ξεκίνησα ραντεβού με κέντρα εξωσωματικής και μου είπε ένα από αυτά που πήγα να κάνω υστεροσκοπηση αλλά έχω καλές εξετάσεις...τα υπόλοιπα μου είπαν δεν χρειάζεται και έχω μπερδευτεί...

Ο Σφακ κάνει προληπτικά υστεροσκόπηση πάντα. Εγώ ευτυχώς που έκανα γιατί χωρίς κανένα σύμπτωμα ειχα φλεγμονή στην μήτρα και χρειάστηκε να πάρω ένα μήνα αντιβιώσεις. Και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως δεν το κάνει για τα χρήματα καθώς ο ίδιος δεν αμοίβεται καν. Μόνο η κλινική ένα ποσό. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα! Πως κατάλαβες ότι έπαθες υπερδιέγερση;

6 ώρες πρίν, Heart 93 είπε:

Ακριβώς αυτό που ειπε η @kateriiina25...θελει να ειναι σιγουρος οτι δεν υπάρχει κατι πριν την εμβρυομεταφορα...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

8 hours ago, Καντι said:

Πάνω απο 7,5

Συνήθως στα 18 χιλιοστά για να μην τα χάσουν , στην περιπτωση μου που εχω κανει πολλές ωοληψιες σπάνε στα 24, οποτε παίζει ρόλο ο οργανισμος.

Εγώ μιαμιση μέρα πριν την ωοληψια είχα ένα τέρας 25 !τα υπόλοιπα όμως ήταν 16-21 οπότε μάλλον θυσιάστηκε ! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...