Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια!! Βλεπετε αρκετα στον υπερηχο;?

11-12 μου είπαν,ότι είναι καλά..είναι; 

πρίν από 36 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια!! Βλεπετε αρκετα στον υπερηχο;?

Αυτα μεγαλωνουν.. και στην πορεια βγαινουν κι αλλα. Οταν ειναι ωριμα.. οριζεται και η ωοληψια. Συνηθως ειναι πολυ δυσκολο να ωριμασουν ταυτοχρονα για να τα παρουν ολα. Μπορει να σου παρουν πχ. ωαρια απο ωοθυλακια 20 ή και 22 χιλιοστων.. και να σου παρουν πχ. και 16αρια αν εχεις. Αν ομως την ιδια στιγμη εχεις μικροτερα ωοθυλακια πχ. 10-12 χιλιοστων.. ειναι πολυ μικρα για να παρουν κ αυτα..

Ρε τι τραβάμε ....το ιδανικό πάντως είναι πάνω από 16?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Faih 87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου....δεν ξέρω για το Ιασώ αλλά επειδή έχω κάνει αρκετές ωοληψιες( φυσικό κύκλο.)...σε δύο διαφορετικά κέντρα και με 2 διαφορετικούς γιατρούς...πάντα κάνουμε υπέρηχο ....τις περισσότερες φορές μέσα στο χειρουργείο πριν αρχίσει η ωοληψια...ειδικά αν πάρουμε μέθη (μην την πάρουμε τζάμπα) αλλά και εγώ που στις τελευταίες 3 δεν έχω πάρει κάνουμε κανονικά υπέρηχο.

Σε ευχαριστώ πολυ!! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έκανε εξωσωματική με τον Μαστρομηνα, αφού βγήκε θετική η χωριακη σας παρακολουθούσε εκείνος ή αναλαμβάνει άλλος γιατρός;

1 hour ago, happiness79 είπε:

Ουπς... Μπερδεύτηκα! Βιάζομαι να ακούσω καλά νέα κι από σένα, χεχε! Με το καλό!!! 

Οχι, το τελευταίο που θέλουμε τώρα είναι να έχουμε και ενοχές από πάνω! Λες και δε φταίνε όλα αυτά που τραβάμε ήδη! Να σε ρωτήσω, επειδή είμαι παρόμοια περίπτωση με τη δική σου (4 ετ με μόνο 1 φορά εμφύτευση ως τώρα, την 3η), μήπως είχατε κάποια ιδέα/ένδειξη ποιος παράγοντας έπαιξε ρόλο στις προηγούμενες αποτυχίες? Μήπως εστιάσατε σε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά? 

Ο γιατρος ισχυΡιζεται στην ποιοτητα των εμβρύων. Παρ όλα αυτά Όλα τα έμβρυα ήταν βλαστοκυστες και αρίστης ή πολυ καλής ποιότητας γι αυτό και μ ενθαρρύνει να συνεχίσω. Αυτή τη φορά ( είναι η 2η φορά σε τεχνητό κύκλο) παρατήρησα ότι μου αύξησε πολύ cyclacur (παίρνω 3 το πρωί και 3 το βράδυ συν δυο κολπικά)και prolutex( 2 τη μέρα). Τα έχουμε ελέγξει όλα. Δεν έχουμε κάνει μόνο έλεγχο εμβρύων 

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα πήγαμε στο serum και είπα να σας γράψω ανταπόκριση. Εντάξει ωραίες εγκαταστάσεις και όλα καλογυαλισμένα. Είναι μια ομάδα γιατρών εκεί και όταν παίρνεις να κλείσεις ραντεβού δεν σου κλείνουν με κάποιον συγκεκριμένο. Μια κοπέλα μου είχε πει ότι τους ρώτησαν ποιον γιατρό θέλουν. Εμάς δεν μας ρώτησαν. Περιμέναμε κ εκεί 1 ωρίτσα να μπούμε στο ραντεβού. Δεν έχω εμπειρία από "κέντρα" αλλά και αυτό μια ώραια μπίζνα είναι όπως όλα τα άλλα. Μετά από τόσες επισκέψεις έχω κουραστεί κ εγώ βέβαια κ δεν έχω και πολύ υπόμονη. Μιλήσαμε με τον γιατρό Κουτουλάκη ο οποίος μας τα εξήγησε καλά, η αλήθεια είναι. Βέβαια αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και ο πρώτος γιατρός τα ίδια μας έλεγε απλώς όχι με τις επεξήγησεις που χρειαζόμασταν για να μας πείσει ίσως. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω άλλο χρόνο και πρέπει επιτέλους να ξεκινήσω και να μην το ψάχνω άλλο. Είμαι 34 και μου είπε μετά τον υπέρηχο ότι η εικόνα μου είναι για 44 ετών. Η αριστερή ωοθήκη δεν παράγει καθόλου και από την δεξιά είδαμε 3 ωοθηλάκια σε αυτόν τον κύκλο. Μου είπε ότι είναι κατά της κατάψυξης στη δική μου περίπτωση γιατί αν καταφέρουμε να πάρουμε καλό ωάριο σε κύκλο σημαίνει ότι είναι και οργανισμός μου σε θέση να το δεχτεί καλά. Ενώ αν το καταψύξουμε για να το βάλλυμε αργοτερα μπορεί εκείνο το μήνα το ενδομήτριο να μην είναι σε καλή φασή. Θα ξεκινήσουμε με φυσικούς τροποποιημένους. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη μου είπε ότι δεν έχω και ότι μόνο το ζαχαρό μου είναι παθολογικό αλλά αφού το glucophage με βοηθάει καλά κάνω και το παίρνω. Για την ενδοκρινολόγο που μου είπε να περιμένω μου είπε ότι η ποιότητα των ωαρίων είναι γεννετηκα προκαθορισμένη και ότι υπάρχουν περίπτωσεις όπως ΣΠΩ  που κάνουν αντίσταση και εκεί όντως πρέπει να βοηθήσουν την ποιότητα αλλά ότι εγώ δεν έχω χρόνο να περιμένω και ότι δεν πρέπει να αφήνω κανένα κύκλο να πάει χαμένο. Επίσης μου είπε ότι έχω ωορυξία και αυτές τις δύο μέρες να το προσπαθήσουμε φυσικά:) Είναι εδώ κάποια κοπέλα που έχει ξεκινήσει ήδη στο serum?

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια εδώ!Ηθελα να σας ρωτήσω,είδαμε σήμερα στον υπέρηχο 7ης μέρας κύκλου 2 ωοθηλακια 11 και 12 χιλιοστά..Κάπως μικρά μου φαίνονται για 7η μέρα...Τι λέτε;  Η Ε2 είναι 70,78 και η Lh 5,58...:unsure:

πρίν από 14 λεπτά , Effie99 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια εδώ!Ηθελα να σας ρωτήσω,είδαμε σήμερα στον υπέρηχο 7ης μέρας κύκλου 2 ωοθηλακια 11 και 12 χιλιοστά..Κάπως μικρά μου φαίνονται για 7η μέρα...Τι λέτε;  Η Ε2 είναι 70,78 και η Lh 5,58...:unsure:

Αχ,Σορυ κορίτσια,είμαι κουρασμένη από το ταξίδι,12 και 13 χιλιοστά είναι τα ωοθηλακια:oops:

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

11-12 μου είπαν,ότι είναι καλά..είναι; 

Ρε τι τραβάμε ....το ιδανικό πάντως είναι πάνω από 16?

Καλα ειναι τα 11-12 αν ειναι κοντα στα χιλιοστα τους. Τωρα οσο για το ιδανικο.. ειναι σχετικο. Μπορει ενα 14 ή 15 χιλιοστα να δωσει ωριμο.. και ενα 16 ή 17 χιλ. να δωσει ανωριμο. Μια φιλη μου ειχε 11 οπως εσυ.. και τελικα της πηραν τα 9, και εκανε 5 βλαστοκυστες! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και να εχεις επιτυχημενη εγκυμοσυνη με την πρωτη!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, VasoVl είπε:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έκανε εξωσωματική με τον Μαστρομηνα, αφού βγήκε θετική η χωριακη σας παρακολουθούσε εκείνος ή αναλαμβάνει άλλος γιατρός;

Κορίτσι μου καλησπέρα!!! Κ καλή επιτυχία!! Εγώ ξεκινάω πρώτα ο Θεός την άλλη βδομάδα!! Εννοείται ότι αν θες εσύ συνεχίζεις μαζί του !

πρίν από 10 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!!! Κ καλή επιτυχία!! Εγώ ξεκινάω πρώτα ο Θεός την άλλη βδομάδα!! Εννοείται ότι αν θες εσύ συνεχίζεις μαζί του !

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία κ σε σενα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Καλα ειναι τα 11-12 αν ειναι κοντα στα χιλιοστα τους. Τωρα οσο για το ιδανικο.. ειναι σχετικο. Μπορει ενα 14 ή 15 χιλιοστα να δωσει ωριμο.. και ενα 16 ή 17 χιλ. να δωσει ανωριμο. Μια φιλη μου ειχε 11 οπως εσυ.. και τελικα της πηραν τα 9, και εκανε 5 βλαστοκυστες! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και να εχεις επιτυχημενη εγκυμοσυνη με την πρωτη!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Σε φυσικό είμαι,δεν έχω κάνει διέγερση..
Μια γρήγορη εγκυμοσύνη και σε εσένα εύχομαι!!!:grin:

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Makelen είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ εκεί γύρω 13,16,17,18 μου ειπαν. Δε ξέρω εσύ σε τι φάση είσαι ;;

1 ώρα πρίν, μάφιν είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα πήγαμε στο serum και είπα να σας γράψω ανταπόκριση. Εντάξει ωραίες εγκαταστάσεις και όλα καλογυαλισμένα. Είναι μια ομάδα γιατρών εκεί και όταν παίρνεις να κλείσεις ραντεβού δεν σου κλείνουν με κάποιον συγκεκριμένο. Μια κοπέλα μου είχε πει ότι τους ρώτησαν ποιον γιατρό θέλουν. Εμάς δεν μας ρώτησαν. Περιμέναμε κ εκεί 1 ωρίτσα να μπούμε στο ραντεβού. Δεν έχω εμπειρία από "κέντρα" αλλά και αυτό μια ώραια μπίζνα είναι όπως όλα τα άλλα. Μετά από τόσες επισκέψεις έχω κουραστεί κ εγώ βέβαια κ δεν έχω και πολύ υπόμονη. Μιλήσαμε με τον γιατρό Κουτουλάκη ο οποίος μας τα εξήγησε καλά, η αλήθεια είναι. Βέβαια αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και ο πρώτος γιατρός τα ίδια μας έλεγε απλώς όχι με τις επεξήγησεις που χρειαζόμασταν για να μας πείσει ίσως. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω άλλο χρόνο και πρέπει επιτέλους να ξεκινήσω και να μην το ψάχνω άλλο. Είμαι 34 και μου είπε μετά τον υπέρηχο ότι η εικόνα μου είναι για 44 ετών. Η αριστερή ωοθήκη δεν παράγει καθόλου και από την δεξιά είδαμε 3 ωοθηλάκια σε αυτόν τον κύκλο. Μου είπε ότι είναι κατά της κατάψυξης στη δική μου περίπτωση γιατί αν καταφέρουμε να πάρουμε καλό ωάριο σε κύκλο σημαίνει ότι είναι και οργανισμός μου σε θέση να το δεχτεί καλά. Ενώ αν το καταψύξουμε για να το βάλλυμε αργοτερα μπορεί εκείνο το μήνα το ενδομήτριο να μην είναι σε καλή φασή. Θα ξεκινήσουμε με φυσικούς τροποποιημένους. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη μου είπε ότι δεν έχω και ότι μόνο το ζαχαρό μου είναι παθολογικό αλλά αφού το glucophage με βοηθάει καλά κάνω και το παίρνω. Για την ενδοκρινολόγο που μου είπε να περιμένω μου είπε ότι η ποιότητα των ωαρίων είναι γεννετηκα προκαθορισμένη και ότι υπάρχουν περίπτωσεις όπως ΣΠΩ  που κάνουν αντίσταση και εκεί όντως πρέπει να βοηθήσουν την ποιότητα αλλά ότι εγώ δεν έχω χρόνο να περιμένω και ότι δεν πρέπει να αφήνω κανένα κύκλο να πάει χαμένο. Επίσης μου είπε ότι έχω ωορυξία και αυτές τις δύο μέρες να το προσπαθήσουμε φυσικά:) Είναι εδώ κάποια κοπέλα που έχει ξεκινήσει ήδη στο serum?

Είχα πάει κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα , σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα!!!δεν έχω ξεκινήσει όμως.. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...