Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για 5 ωοθυλάκια νομίζω είναι πολύ καλή. Μήπως δείτε και περισσότερα μετά 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι καλά! Μακάρι να πάνε όλα καλά. Γιατί αγχωθηκα μολις άκουσα ότι είναι μόνο 5.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ana21 είπε:

Καλησπερα σε όλες σας...Τη Δευτέρα θα κάνω την 5η εμβρυομεταφορα μιας κατεψυγμένης βλαστοκυστης. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τι σας συμβουλεύει ο γιατρός σας μετά την εμβρυομεταφορα..Εμένα είναι της γνώμης να κάνω οτιδηποτε που να μην με ταράζει και να μην με αγχώνει. Να δουλέψω όσο θέλω εγω( ευτυχώς αυτό το ρυθμίζω εγώ και υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύω από το σπίτι), να οδηγάω όσο θέλω εγώ, να κοιμάμαι όσο θέλω, να κουράζομαι όσο θέλω κλπ..Να κάνω κοινως οτιδηποτε που ΔΕΝ με ταράζει. Φυσικά κάθε φορά αναρωτιέμαι ποσο μπορω να μην έχω αγχοσ Και ποιο είναι το όριο της ξεκουρασης. Έχω περιπτώσεις που οι γιατροί συστήνουν επιστροφή στην κανονική ΡΟΗ της καθημερινότητας και άλλες που συμβουλεύουν απόλυτη ξεκούραση..Θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε τη δικη σας εμπειρία. Καλή υπομονη και δύναμη σε όλες σας κορίτσια μου!

Και ο γιατρός μου είναι αντίστοιχης λογικής με τον δικό σου! Μου έλεγε πάντα να είμαι όσο πιο χαλαρή γίνεται, αν το να δουλεύω με αγχώνει καλό είναι να το αποφεύγω όσο μπορώ, αν πάλι με ξε-αγχώνει η δουλειά, τότε να την επιδιώκω! Το μόνο που μου είχε πει μετά την πρώτη ετ ήταν ότι αν θέλω να περπατήσω, αυτό να το κάνω μετά την 5η μέρα και όχι πάνω από 20 λεπτά. Γενικά δεν έσκυβα, δε σήκωνα βάρη και τις περισσότερες φορές δεν έβγαινα καν από το σπίτι, πέρα από 1-2 φορές με πολύ χαλαρό περπάτημα. Τις τελευταίες δύο φορές μάλιστα δε βγήκα καθόλου από το σπίτι (βέβαια δουλεύω από το σπίτι κι έτσι μπορούσα να το κάνω αυτό), εκτός από την τελευταία που βγήκα μόνο 1 φορά για να πάω για βελονισμό. Καταλαβαίνω ότι άγγιζα τα όρια της υπερβολής, όμως έτσι ένιωθα καλύτερα, ότι βοηθάω κι ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ και το ακολούθησα γιατί με βοηθούσε ψυχολογικά, να μην έχω μετά να μου προσάψω κάτι που ίσως έκανα και έφταιγε για την αποτυχία. Σου εύχομαι καλή επιτυχία τη Δευτέρα και να είναι η τυχερή σου φορά! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ana21 είπε:

Σ ευχαριστω παρά πολύ...Προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου, αλλά το σκέφτομαι συνέχεια..6 έμβρυα συνολικά και δεν προέκυψε εγκυμοσύνη...( εκτός από την τελευταία φορά που η πρώτη χοριακη ήταν 52 αλλά μετά δεν προχώρησε). Όποτε λέω «γιατί να πετύχει τώρα;»

Φυσικά και θα πετύχει να μην αγχώνεσαι για τίποτα. Προσεκτική να είσαι και να μην σηκώσεις βάρος. Μπράβο σου για τις προσπάθειες σου και που δεν το έχεις βάλει κάτω. Αυτή η φορά θα είναι και η τυχερή σου!!! 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Μία πρώτη εκτίμηση κάνουν! Την επόμενη μέρα καταλαβαίνουν πιο πολλά, από το αν έχει γίνει γονιμοποίηση! Πώς τα πήγατε εσείς? Τι νέα είχατε σήμερα??? 

Όπα!!! Τι καλό είδατε στον υπέρηχο??? 

Ωοληψια το Σάββατο έχω!! Εις αναμονή..χιχι

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω κάτι ,η εμβρυολογος συνέστησε για τον άντρα μου που έχει θέμα με το σπερμα βασιλικό πολτο. Εννοούμε φρέσκο γιατι έχω βρει και σε άλλη μορφή στο ίντερνετ ,ξέχασα να τη ρωτήσω . Και εχτές ρώτησα το γυναικολογο μου και δε μου απάντησε ,μου λέει εγώ δε τα πιστεύω αυτά τώρα αν θέλετε οκ . 

πρίν από 25 λεπτά , happiness79 είπε:

Και ο γιατρός μου είναι αντίστοιχης λογικής με τον δικό σου! Μου έλεγε πάντα να είμαι όσο πιο χαλαρή γίνεται, αν το να δουλεύω με αγχώνει καλό είναι να το αποφεύγω όσο μπορώ, αν πάλι με ξε-αγχώνει η δουλειά, τότε να την επιδιώκω! Το μόνο που μου είχε πει μετά την πρώτη ετ ήταν ότι αν θέλω να περπατήσω, αυτό να το κάνω μετά την 5η μέρα και όχι πάνω από 20 λεπτά. Γενικά δεν έσκυβα, δε σήκωνα βάρη και τις περισσότερες φορές δεν έβγαινα καν από το σπίτι, πέρα από 1-2 φορές με πολύ χαλαρό περπάτημα. Τις τελευταίες δύο φορές μάλιστα δε βγήκα καθόλου από το σπίτι (βέβαια δουλεύω από το σπίτι κι έτσι μπορούσα να το κάνω αυτό), εκτός από την τελευταία που βγήκα μόνο 1 φορά για να πάω για βελονισμό. Καταλαβαίνω ότι άγγιζα τα όρια της υπερβολής, όμως έτσι ένιωθα καλύτερα, ότι βοηθάω κι ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ και το ακολούθησα γιατί με βοηθούσε ψυχολογικά, να μην έχω μετά να μου προσάψω κάτι που ίσως έκανα και έφταιγε για την αποτυχία. Σου εύχομαι καλή επιτυχία τη Δευτέρα και να είναι η τυχερή σου φορά! 

Ακριβώς αυτό...Επειδή σαν χαρακτήρας είμαι ενοχικη δε θέλω μετά να νιώθω ότι φταίω εγώ..

πρίν από 15 λεπτά , Marina21 είπε:

Φυσικά και θα πετύχει να μην αγχώνεσαι για τίποτα. Προσεκτική να είσαι και να μην σηκώσεις βάρος. Μπράβο σου για τις προσπάθειες σου και που δεν το έχεις βάλει κάτω. Αυτή η φορά θα είναι και η τυχερή σου!!! 

Σ ευχαριστω...

5 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά  ( κ συγκεκριμένα για το Ιασώ αν ξέρει καμια σας) σε ωοληψια σε φυσικό κυκλο, γίνεται υπέρηχος πριν την ωοληψια για να δουν αν έσπασε; Ή το βλέπουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας -ωοληψιας;

Επισης κάνατε παντα Ε2 κ Lh πριν την Ovitrelle? 

Καλησπέρα κορίτσι μου....δεν ξέρω για το Ιασώ αλλά επειδή έχω κάνει αρκετές ωοληψιες( φυσικό κύκλο.)...σε δύο διαφορετικά κέντρα και με 2 διαφορετικούς γιατρούς...πάντα κάνουμε υπέρηχο ....τις περισσότερες φορές μέσα στο χειρουργείο πριν αρχίσει η ωοληψια...ειδικά αν πάρουμε μέθη (μην την πάρουμε τζάμπα) αλλά και εγώ που στις τελευταίες 3 δεν έχω πάρει κάνουμε κανονικά υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω κάτι ,η εμβρυολογος συνέστησε για τον άντρα μου που έχει θέμα με το σπερμα βασιλικό πολτο. Εννοούμε φρέσκο γιατι έχω βρει και σε άλλη μορφή στο ίντερνετ ,ξέχασα να τη ρωτήσω . Και εχτές ρώτησα το γυναικολογο μου και δε μου απάντησε ,μου λέει εγώ δε τα πιστεύω αυτά τώρα αν θέλετε οκ . 

Ο δικός μου είχε πάρει,αλλά είχαμε διαβάσει ότι αυτό που περιέχει και βοηθάει είναι το CoQ10.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια Ε2 6η είναι 828.20 Είναι οκ;

Ειναι τελεια η ε2 κοριτσι μου.. οχι απλα καλη! Και μην ανησυχεις καθολου.. θα βγαλεις κι αλλα! Εγω 6η μερα εβγαλα 10 μικρουτσικα.. και στην πορεια ξεπερασα τα 30! Τελικα μου πηραν 20.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Ειναι τελεια η ε2 κοριτσι μου.. οχι απλα καλη! Και μην ανησυχεις καθολου.. θα βγαλεις κι αλλα! Εγω 6η μερα εβγαλα 10 μικρουτσικα.. και στην πορεια ξεπερασα τα 30! Τελικα μου πηραν 20.

Ουφφφφ... Τι άγχος ρε κορίτσια τραβάμε; Δηλαδή ανεξάρτητα απ' το μέγεθος αν και είναι μικρά στην ωοληψια μπορεί στη συνέχεια να γονιμοποιηθούν κι αυτά;

πρίν από 34 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Ουπς... Μπερδεύτηκα! Βιάζομαι να ακούσω καλά νέα κι από σένα, χεχε! Με το καλό!!! 

πρίν από 28 λεπτά , Ana21 είπε:

Ακριβώς αυτό...Επειδή σαν χαρακτήρας είμαι ενοχικη δε θέλω μετά να νιώθω ότι φταίω εγώ..

Σ ευχαριστω...

Οχι, το τελευταίο που θέλουμε τώρα είναι να έχουμε και ενοχές από πάνω! Λες και δε φταίνε όλα αυτά που τραβάμε ήδη! Να σε ρωτήσω, επειδή είμαι παρόμοια περίπτωση με τη δική σου (4 ετ με μόνο 1 φορά εμφύτευση ως τώρα, την 3η), μήπως είχατε κάποια ιδέα/ένδειξη ποιος παράγοντας έπαιξε ρόλο στις προηγούμενες αποτυχίες? Μήπως εστιάσατε σε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά? 

πρίν από 22 λεπτά , Troia είπε:

Ο δικός μου είχε πάρει,αλλά είχαμε διαβάσει ότι αυτό που περιέχει και βοηθάει είναι το CoQ10.

Βοηθάει και ο βασιλικός ναι, οι γυναικολόγοι οι περισσότεροι δε τα πιστεύουν αυτά μας λενε...να πάρει και βασιλικό ναι.

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Ουπς... Μπερδεύτηκα! Βιάζομαι να ακούσω καλά νέα κι από σένα, χεχε! Με το καλό!!! 

Ευχαριστώ για να δούμε!!

πρίν από 42 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Καλη επιτυχια!! Βλεπετε αρκετα στον υπερηχο;?

πρίν από 39 λεπτά , Laky είπε:

Ουφφφφ... Τι άγχος ρε κορίτσια τραβάμε; Δηλαδή ανεξάρτητα απ' το μέγεθος αν και είναι μικρά στην ωοληψια μπορεί στη συνέχεια να γονιμοποιηθούν κι αυτά;

Αυτα μεγαλωνουν.. και στην πορεια βγαινουν κι αλλα. Οταν ειναι ωριμα.. οριζεται και η ωοληψια. Συνηθως ειναι πολυ δυσκολο να ωριμασουν ταυτοχρονα για να τα παρουν ολα. Μπορει να σου παρουν πχ. ωαρια απο ωοθυλακια 20 ή και 22 χιλιοστων.. και να σου παρουν πχ. και 16αρια αν εχεις. Αν ομως την ιδια στιγμη εχεις μικροτερα ωοθυλακια πχ. 10-12 χιλιοστων.. ειναι πολυ μικρα για να παρουν κ αυτα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...