Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ είμαι 35, προσπαθούμε 5,5 χρόνια, περίοδο έχω σπάνια, ωορρηξία είχα με femara, προσπαθήσαμε για αρκετούς μήνες αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα. Πήγαμε μετά με ημι-φυσικούς κύκλους με femara, 4 ωοληψίες, 3 βλαστοκύστες, ετ χωρίς αποτέλεσμα και μετά κανονική διέγερση με ενέσεις, 19 έμβρυα 3ης μέρας, βάλαμε τα 2 και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα κάνουμε θεραπεία με αντιβιώσεις για ενδομητρίτιδα και πιστεύω σε κάνα 2μηνο να κάνουμε την επόμενη ετ. 

Σας είπανε για ποιους λόγους μπορεί να  απέτυχαν οι ετ? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε?  Συγχαρητήρια στις νέες αγωνίστριες μανουλες και σε όσες πήραν θετική χοριακη και κουραγιο σε όσες αγωνίζονται για το θαυματακι τους! Αν θυμάστε εγώ βρίσκομαι σε δίδυμη κύηση και το Σάββατο με το καλό μπαίνω στη 14η εβδομάδα. Ούτε κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός. Ήθελα να ρωτήσω όσες πέτυχαν εγκυμοσύνη και έπαιρναν ενέσιμη προγεστερόνη (πχ prolutex) σε ποια εβδομάδα τους είπε ο γιατρός τους να την κόψουν. Χθες έκανα την αυχενική και όλα φαίνονται πολύ καλά και ο γυναικολόγος μου είπε να κόψω τις prolutex και το ένα utrogestan κολπικά και να κρατήσω μόνο ένα utro κολπικά κάθε βράδυ. Αγχώθηκα λιγάκι που θα τα κόψω! 

Ολα τα φαρμακα κοπήκανε την 11 με 12η ενδομαδα στην αυχενικη γιατι πλεον  αναλαμβανει ο πλακουντας κ δεν υπαρχει πλεον θεμα.μην αγχωνεσαι καθολου κ θα νοιωθεις κ καλυτερα που θα τα κοψεις 

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, Marlina said:

Σας είπανε για ποιους λόγους μπορεί να  απέτυχαν οι ετ? 

Λογικά φταίει η ενδομητρίτιδα. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Φυσικά μπορεί να είναι και θέμα εμβρύων γιατί εκτός από τις πολυκυστικές, υπάρχει και υψηλός κατακερματισμός στο σπέρμα. Γενικά όλα τα κακά της μοίρας μας απ ότι κατάλαβες χαχα  

eardp2.png

Κοριτσια καλημερα ευχομαι πολλα θετικα τεστακια!Μια ερωτηση στα πιο παλια ειδικα κοριτσια της εξωσωματικης μετα απο ποσες μερες απο την οβιτρελ μπορουμε να κανουμε ενα τεστ εγκυμοσυνης και να μην βγει ψευδως θετικο;

πρίν από 31 λεπτά , Jamie είπε:

Κοριτσια καλημερα ευχομαι πολλα θετικα τεστακια!Μια ερωτηση στα πιο παλια ειδικα κοριτσια της εξωσωματικης μετα απο ποσες μερες απο την οβιτρελ μπορουμε να κανουμε ενα τεστ εγκυμοσυνης και να μην βγει ψευδως θετικο;

Καλημέρα. Μετά τις 10-12 μέρες

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλημέρα. Μετά τις 10-12 μέρες

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σκεφτομουν να κανω ενα τεστ 1 μερα πριν τη χοριακη αν ειναι να φαω την κρυαδα να την φαω πιο νωρις χαχαχ  

• Μου αρέσει 1

46 minutes ago, Jamie said:

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σκεφτομουν να κανω ενα τεστ 1 μερα πριν τη χοριακη αν ειναι να φαω την κρυαδα να την φαω πιο νωρις χαχαχ  

Καλύτερα κάνε μία μέρα πριν την χοριακή. Λιγότερα χρήματα και έγκυρο αποτέλεσμα χωρίς αμφιβολίες 

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Καλύτερα κάνε μία μέρα πριν την χοριακή. Λιγότερα χρήματα και έγκυρο αποτέλεσμα χωρίς αμφιβολίες 

Ευχαριστω πολυ ευχομαι το αποτελεσμα που επιθυμεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Εμένα τα τεστ με αγχώνουν, θα έλεγα κατευθείαν χοριακή. Καλά αποτελέσματα να εχεις!!!

• Ευχαριστώ 1

16 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ολα τα φαρμακα κοπήκανε την 11 με 12η ενδομαδα στην αυχενικη γιατι πλεον  αναλαμβανει ο πλακουντας κ δεν υπαρχει πλεον θεμα.μην αγχωνεσαι καθολου κ θα νοιωθεις κ καλυτερα που θα τα κοψεις 

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κορίτσι μου. Να εισια καλά! Αν θυμάμαι καλά, κι εσύ διδυμακια έχεις? Με συγχωρείς αν σε μπερδεψα με άλλη κοπέλα! 

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Θα ξεκινήσουμε φυσικούς κυκλους με  γονιμοποίηση μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες φυσιολογικής συλληψης κ ο γιατρός μου με διαβεβαίωσε ότι στην ωοληψια σε φυσικό δεν χρειάζεται αναισθησία. Η ηλικία μου 36 κ του συντρόφου 42. Αλλά εγω φοβάμαι πολύ!!! Έχετε καμία εμπειρία???

Επίσης δεν έχουμε κάνει ακόμα σπερμοδιαγραμμα κ φοβάμαι πολύ. 

Καλη επιτυχία για ολες σύντομα!!!

Ευχαριστώ!!!

21 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε?  Συγχαρητήρια στις νέες αγωνίστριες μανουλες και σε όσες πήραν θετική χοριακη και κουραγιο σε όσες αγωνίζονται για το θαυματακι τους! Αν θυμάστε εγώ βρίσκομαι σε δίδυμη κύηση και το Σάββατο με το καλό μπαίνω στη 14η εβδομάδα. Ούτε κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός. Ήθελα να ρωτήσω όσες πέτυχαν εγκυμοσύνη και έπαιρναν ενέσιμη προγεστερόνη (πχ prolutex) σε ποια εβδομάδα τους είπε ο γιατρός τους να την κόψουν. Χθες έκανα την αυχενική και όλα φαίνονται πολύ καλά και ο γυναικολόγος μου είπε να κόψω τις prolutex και το ένα utrogestan κολπικά και να κρατήσω μόνο ένα utro κολπικά κάθε βράδυ. Αγχώθηκα λιγάκι που θα τα κόψω! 

Καλησπερα Kate! Εγω μπηκα στην 11η  βδομαδα κ μολις εκανα την αυχενικη. Μου εκοψε prolutex κ σικλακουρ.
Μου μειωσε κ το utrogestan  που το ειχε αυξησει λογω καφε υγρων.
Η αληθεια ειναι πως τα φαρμακα εδιναν μια σιγουρια...  αλλα ειναι ωραιο να νιωθεις πως πλεον μπορεις κ μονη σου να κρατησεις τα μικρα σου!!
Ειδατε φυλο;;

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπερα!! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που τα καταφεραν κ μας έγραψαν τα χαρμοσυνα κ καλη δύναμη σε οσες ειναι στη διαδρομη... 

Επειδη εχω αγχωθει λιγο οτι τελικα δεν θα παρουμε πολλα ωαρια ωριμα συμφωνα με τους προηγούμενους υπερηχους. Ηθελα να ρωτησω οσες κοπελες εκαναν διεγερση, ποσο περιπου ηταν η Ε2 στις τελευταιες εξετάσεις σας? Εγω εκανα σημερα κ μαλλον ωοληψια τη Δευτέρα, δεν ξερω αν ξανακανω εξεταση.. Διέγερση εκανα με gonal 225 στην αρχη κ μετα menopur 300 μοναδες. Σημερα η Ε2 μου ήταν 2500 περίπου. Οσες πηρατε ας πουμε 10 ωαρια κ πάνω ηταν μεγαλύτερη η τιμη της Ε2 σας??? 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...