Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Ele@n είπε:

Δεν ξέρω αν έχεις τη δύναμη να το κάνεις άλλη μια φορά....σε καταλαβαίνω ότι δεν θες να μπλέκεσαι στη δουλειά του, σαφώς ξέρει καλύτερα. Αλλά αν του πεις ακριβώς αυτό που λες σε εμάς, ότι θέλω να το κάνω μία φορά όπως το έκανα στον γιο μου....μπας και αυτή είναι η λύση, δεν νομίζω ότι θα σου πει όχι, εκτός αν έχει βάσιμα επιχειρήματα ότι δεν ευθύνεται αυτό...

Η αλήθεια είναι ότι "βαράει στα αυτιά" η βιοψία των βλαστοκύστεων, δεν είναι τόσο ο έλεγχος σε ένα έμβρυο

Βασικα μου εξηγει πως στον φκ το παράθυρο ανοίγει μονο του οταν πρεπει οποτε δεν εχει καποιο νόημα η εξεταση. Οταν δεν εχεις ιατρικες γνωσεις δεν μπορεις να κρινεις και να αξιολογησεις αυτο που σου λενε. :(

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Βασικα μου εξηγει πως στον φκ το παράθυρο ανοίγει μονο του οταν πρεπει οποτε δεν εχει καποιο νόημα η εξεταση. Οταν δεν εχεις ιατρικες γνωσεις δεν μπορεις να κρινεις και να αξιολογησεις αυτο που σου λενε. :(

Μετατόπιση έχεις πόσο; Εμένα μου εξήγησαν ότι λειτουργεί το ίδιο και στον φυσικό και στον τεχνητό. Έχω μια μέρα μετατόπιση που όταν έκανα την εξέταση την έκανα σε τεχνητό κύκλο. Όταν ρώτησα αν πρέπει τώρα να κάνω ετ πάλι σε τεχνητό για να ακολουθήσουμε το παράθυρο (έχω μια μέρα επιπλέον μετατόπιση) μου εξήγησαν ότι δεν έχει σημασία, απλά θα ξεκινήσω την προγεστερονη μια μέρα νωρίτερα. Αρα Λογικά μια μέρα πριν την ωοληψια. Αν πάνε όλα καλά θα προχωρήσω τον άλλο μήνα και θα δω ακριβώς πως λειτουργεί.

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ανοίγει μόνο του σε μια φυσική σύλληψη που ο οργανισμός τα κάνει όλα μόνος του από την αρχή. Εσυ πας σε φυσικό κύκλο, χωρίς ε2 από την αρχή δηλαδή αλλά μετά την ωοληψια ξεκινάς προγεστερονη για να ετοιμαστεί το σώμα σου σα να είσαι έγκυος και να δεχτεί το έμβρυο. Άρα μετράει το πόσες μέρες πρέπει να πάρεις προγεστερονη ανάλογα την εξέταση που έχεις κάνει! Έτσι έχω καταλάβει, τώρα μπορεί να λέμε και χαζομάρες, τι να πω!

1 hour ago, Angot said:

Κορίτσια Yasmin αυτο το μηνα.. Ειναι 2η μερα και έχω τεραααστια άδεια ωοθηλακια... Το χει πάθει καμία; 

Κορίτσι μου έχεις κυστικά ωοθυλάκια από τον προηγούμενο κύκλο. Συμβαίνει ειδικότερα μετά από κύκλους με φάρμακα. Θα σε καθυστερήσει ένα μήνα αλλά δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε ανησυχεί 

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια Yasmin αυτο το μηνα.. Ειναι 2η μερα και έχω τεραααστια άδεια ωοθηλακια... Το χει πάθει καμία; 

Angot μετρησατε ε2? Αν ειναι ανεβασμένη αυξάνονται οι πιθανότητες για κυστικα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου έχεις κυστικά ωοθυλάκια από τον προηγούμενο κύκλο. Συμβαίνει ειδικότερα μετά από κύκλους με φάρμακα. Θα σε καθυστερήσει ένα μήνα αλλά δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε ανησυχεί 

Γι αυτό ειχα πονους και τυμπανισμο... Γαμωτο!! Τωρα μου είπε να τα πάρω 21 ημέρες. Μόλις τα σταματήσω θα μπορώ να κάνω ωοληψια ή θα πρεπει να περιμένω άλλη μια περίοδο; 

πρίν από 6 λεπτά , Zenia82 είπε:

Angot μετρησατε ε2? Αν ειναι ανεβασμένη αυξάνονται οι πιθανότητες για κυστικα. 

Οχι κοριτσι μ καναμε υπερηχο και είχα 3 τεράστια, επίσης έχω πονακια από την ωοληψια κ έπειτα, όπως και πρηξιμο! 

20 minutes ago, Angot said:

Γι αυτό ειχα πονους και τυμπανισμο... Γαμωτο!! Τωρα μου είπε να τα πάρω 21 ημέρες. Μόλις τα σταματήσω θα μπορώ να κάνω ωοληψια ή θα πρεπει να περιμένω άλλη μια περίοδο; 

Οχι κοριτσι μ καναμε υπερηχο και είχα 3 τεράστια, επίσης έχω πονακια από την ωοληψια κ έπειτα, όπως και πρηξιμο! 

Μόλις τα τελειώσεις, μετά από λίγες μέρες θα σου έρθει περίοδος και αυτός ο νέος κύκλος πιστεύω θα πάει μια χαρά για ωοληψία. Μην ανησυχείς, θα είναι και πιο ξεκούραστες οι ωοθήκες σου 

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μόλις τα τελειώσεις, μετά από λίγες μέρες θα σου έρθει περίοδος και αυτός ο νέος κύκλος πιστεύω θα πάει μια χαρά για ωοληψία. Μην ανησυχείς, θα είναι και πιο ξεκούραστες οι ωοθήκες σου 

Λες; κοντεύω να σκασω, από το πουθενά πάλι.... Αυτό από τι μπορεί να έγινε;  όταν είμαι στον γιατρό αγχώνομαι αμα μου λέει τέτοια και ξεχνάω να τον ρωτήσω αυτά που θέλω! 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Μετατόπιση έχεις πόσο; Εμένα μου εξήγησαν ότι λειτουργεί το ίδιο και στον φυσικό και στον τεχνητό. Έχω μια μέρα μετατόπιση που όταν έκανα την εξέταση την έκανα σε τεχνητό κύκλο. Όταν ρώτησα αν πρέπει τώρα να κάνω ετ πάλι σε τεχνητό για να ακολουθήσουμε το παράθυρο (έχω μια μέρα επιπλέον μετατόπιση) μου εξήγησαν ότι δεν έχει σημασία, απλά θα ξεκινήσω την προγεστερονη μια μέρα νωρίτερα. Αρα Λογικά μια μέρα πριν την ωοληψια. Αν πάνε όλα καλά θα προχωρήσω τον άλλο μήνα και θα δω ακριβώς πως λειτουργεί.

Ανοίγει μόνο του σε μια φυσική σύλληψη που ο οργανισμός τα κάνει όλα μόνος του από την αρχή. Εσυ πας σε φυσικό κύκλο, χωρίς ε2 από την αρχή δηλαδή αλλά μετά την ωοληψια ξεκινάς προγεστερονη για να ετοιμαστεί το σώμα σου σα να είσαι έγκυος και να δεχτεί το έμβρυο. Άρα μετράει το πόσες μέρες πρέπει να πάρεις προγεστερονη ανάλογα την εξέταση που έχεις κάνει! Έτσι έχω καταλάβει, τώρα μπορεί να λέμε και χαζομάρες, τι να πω!

Εμενα ειχε δείξει πως πρέπει να βάζουμε τα έμβρυα μια μερα νωρίτερα. Κ επειδη μιλαμε φυσικά για βλαστοκυστες οπως καταλαβαίνουμε δε γίνεται στον ιδιο κυκλο. Επρεπε να τα καταψυχουμε και να τα βάζουμε στον επομενο την 4η μερα...Δεν μπόρεσα να κανω την εξέταση σε τεχνητό κυκλο γιατί ξεκινησα δυο φορες τα σικλακουρ για να την κανω και δεν σταματησε ποτε το αιμα της περιόδου. Οπότε προτεινε ο γιατρός να την κάνουμε σε φκ... Και τοτε δεν ειχα παρει τίποτα απολύτως...Δεν ειχα κανει ουτε καν  οβιτρελ...Και οταν ειχα κανει την εμβρυομεταφορα ειχα ξεκινήσει προγεστερόνη το προηγούμενο βράδυ...Δεν ξερω...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Λες; κοντεύω να σκασω, από το πουθενά πάλι.... Αυτό από τι μπορεί να έγινε;  όταν είμαι στον γιατρό αγχώνομαι αμα μου λέει τέτοια και ξεχνάω να τον ρωτήσω αυτά που θέλω! 

Αν μου επιτρέπεις πετάγομαι,πολύ πιθανό από την κλομιφαινη που πήρες το προηγούμενο μηνα. Επηρεάζουν τον κύκλο.  Στον επόμενο θα είσαι μια χαρά!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Εμενα ειχε δείξει πως πρέπει να βάζουμε τα έμβρυα μια μερα νωρίτερα. Κ επειδη μιλαμε φυσικά για βλαστοκυστες οπως καταλαβαίνουμε δε γίνεται στον ιδιο κυκλο. Επρεπε να τα καταψυχουμε και να τα βάζουμε στον επομενο την 4η μερα...Δεν μπόρεσα να κανω την εξέταση σε τεχνητό κυκλο γιατί ξεκινησα δυο φορες τα σικλακουρ για να την κανω και δεν σταματησε ποτε το αιμα της περιόδου. Οπότε προτεινε ο γιατρός να την κάνουμε σε φκ... Και τοτε δεν ειχα παρει τίποτα απολύτως...Δεν ειχα κανει ουτε καν  οβιτρελ...Και οταν ειχα κανει την εμβρυομεταφορα ειχα ξεκινήσει προγεστερόνη το προηγούμενο βράδυ...Δεν ξερω...

Αν κατάλαβα καλά έκανες την εξέταση χωρίς να πάρεις προγεστερόνη;; Οκ, αυτό δεν το έχω ακούσει και δεν ήξερα καν ότι γίνεται. Μη σε μπερδεύουμε κορίτσι μου, ο γιατρός σου τα ξέρει όλα σίγουρα. Άκουσε τον, δες τι έχει να προτείνει και αν αντέχεις ψηλά το κεφάλι και προχώρα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Zenia82 είπε:

Αν μου επιτρέπεις πετάγομαι,πολύ πιθανό από την κλομιφαινη που πήρες το προηγούμενο μηνα. Επηρεάζουν τον κύκλο.  Στον επόμενο θα είσαι μια χαρά!!!

Οχι καλα κανεις και μου λες γτ αγχωθηκα και απογοητευτηκα λίγο, μέριμνα να κανω την διεγερση να τελειώνω με αυτό το κομμάτι... Αλλα είχαν γίνει 3 ωοθηλακια τεράστια, γι αυτό έχω πονακια-τυμπανισμο από την ωοληψια και μετα! 

1 hour ago, Angot said:

Είναι λόγω της κλομιφαίνης όπως σου είπε και η κοπέλα πιο πάνω, μην σε αγχώνει καθόλου. Είναι απλώς ωοθυλάκια που δεν απελευθέρωσαν ποτέ ωάριο και συνέχισαν να μεγαλώνουν. Θα τα απορροφήσει ο οργανισμός σου

1 hour ago, winspert said:

Προγεστερόνη μία μέρα πριν την εμβρυομεταφορά; Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό. Παρόλα αυτά ξανά πες το στον γιατρό ότι θέλεις να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία και να κάνεις ακριβώς τα ίδια που είχες κάνει και τότε. Είσαι σίγουρη για όλα αυτά που θυμάσαι ότι είχες κάνει (ημέρες, φάρμακα κτλ); Τα έχεις σημειωμένα; 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

12 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κι αδιαθετήσαμε την ίδια ημέρα κι είπα μήπως ξεκινούσαμε μαζί διέγερση. Αλλά κι εγώ κυστικό έχω.
Εμένα βέβαια είναι η 4η φορά μέσα σε 13 μήνες και πήρα φεμάρα τον Ιούλιο κ από τότε είμαι με yasmin για να μην χάναμε κάποιο ωάριο.
Γκουγκλαρα και είδα ότι τα αντισυλληπτικά ελλαττώνουν κατά 70% το να έχεις κυστικό (εγώ με yasmin έκανα κυστικό, μπράβο μου!) αλλά δεν βοηθάει στο να φύγει. Αλλά όλοι οι γιατροί μου δίνουν yasmin/duphaston για να φύγει πιο γρήγορα! Δεν θέλω όμως και να αμφισβητήσω τον γιατρό και να του πω ότι αυτό διάβασα σε ιατρικά σαιτ...

20 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ναι για 3ων ημερών λεω! Βασικα δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ αν θα ήταν πιο ασφαλές να βάζαμε βλαστοκυστες... Θα τον ρωτήσω σμρ

Καλημερα κορίτσι μου, Ελπιζω να πάνε σύντομα όλα καλα! Εμένα ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα γιατί δεν τα αφήνουνε να γίνουν βλαστοκυστες μου απάντησε το εξής: όταν έχεις λίγα ωάρια μ, εγω είχα μόνο δυο και αυτά έβαλα, είναι επίφοβο να τα αφήσεις να φτάσουν 5 ημερών γιατί όπως και να έχει δεν αναπτύσσονται στο φυσικό τους περιβάλλον που είναι η μήτρα. Όποτε ένα έμβρυο 3 ημερών έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει καλα αν εμφυτευτεί παρά αν το αφήσεις να προχωρήσει στο εργαστηριο. Όποτε σε περιπτώσεις που έχεις πολύ λίγα (όπως εγω) τα βάζεις 3 ωχ ημερών .

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...