Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή το έπαθα εγώ είπα να το μοιραστώ κ μαζί σας...

Είμαι εχθες 12 μέρες μετά την ωορρεξια κάνω το πρωί ένα τεστ εγκυμοσύνης ( το first test) λέει μέσα από το ανιχνεύει από 10 μονάδες βγαίνει αρνητικό..λέω οκ πάμε για τον επόμενο μήνα.

Κάτι με πιάνει το βράδυ όμως τις ίδιας μέρας κ κάνω άλλο τεστ predictor express που ανιχνεύει λέει από 50 μονάδες ουσιαστικά θέλει από την πρώτη μέρα που περιμένεις κ μετά να το κανεις...κ τι να δω αχνό θετικό...πολύ αχνό αλλά το έβλεπα ..τρελάθηκα..λέω ένα αρνητικό μπορεί να είναι λάθος αλλά ένα αχνό θετικό δύσκολα...Λέω Σάββατο βράδυ είναι πάω για χοριακη την Δευτέρα  

Το επόμενη πρωί ( σήμερα δηλαδή 13 μέρα από την ωορρεξια ημέρα Κυριακη)  κάνω ξανά ένα αυτά τα πολύ ευαίσθητα( το first step) λέω θα ήταν χαλασμένο το άλλο εχθές...το κάνω..ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ...λέω το εγινε...

Πάω για φαγητό στους δικούς μου γυρνάω το απόγευμα κ ανοίγω άλλο ένα τεστ το predictor express ξανά...το κάνω πάλι αχνό θετικό...

Λέω κάτι δεν πάει καλά...

Είχα στο ντουλάπι μου αλλά 3 κουτιά ( είχα παρει κ πολλά μαζί τρομάρα μου) τα ανοίγω κ τι να δω....όλα ..μα ΟΛΑ...είχαν πάνω ούτε την άχνη γραμμή θετικού....ΟΛΑ...χωρίς να τα έχω κάνει....έπαθα σοκ....εντάξει δεν στεναχωρήθηκα αλλά σκέφτηκα να σας το πω για να το προσέξετε γιατί είναι πολύ κρίμα...προσπαθούμε πολύ για να στεναχωριομαστε...για αυτό να τα κοιτάτε καλά πριν τα κάνετε κορίτσια μου! 

Να σημειώσω ότι λήγουν 2025..Τι άλλο θα δούμε...

• Μπερδεμένη/-ος 3
  • Λυπημένη/-ος 5

Καλησπέρα σε όλες!!

Είμαι κι εγώ σε αναμονή χοριακής ,έκανα εμβρυομεταφορά με βλαστοκύστη πρώτη φορά το Σάββατο.... και ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα !! Η βλαστοκύστη ήταν BC ..Δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής εκτός της αποψινής λαιμαργίας από το άγχος ..Μετά την εμβρυομεταφορά έμεινα ξαπλωμένη για 10 λεπτά και αμέσως μετά οδήγησα κανονικά για το σπίτι μου ...Ο γιατρός μου πρότεινε δύο μέρες ξεκούραση και μετά επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς επαφές και θάλασσα ...

Είναι ο τρίτος χρόνος προσπαθειών ...πλησιάζουμε τα 39 και μετράμε αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το 2022 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 12 λεπτά , Nandria είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!

Είμαι κι εγώ σε αναμονή χοριακής ,έκανα εμβρυομεταφορά με βλαστοκύστη πρώτη φορά το Σάββατο.... και ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα !! Η βλαστοκύστη ήταν BC ..Δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής εκτός της αποψινής λαιμαργίας από το άγχος ..Μετά την εμβρυομεταφορά έμεινα ξαπλωμένη για 10 λεπτά και αμέσως μετά οδήγησα κανονικά για το σπίτι μου ...Ο γιατρός μου πρότεινε δύο μέρες ξεκούραση και μετά επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς επαφές και θάλασσα ...

Είναι ο τρίτος χρόνος προσπαθειών ...πλησιάζουμε τα 39 και μετράμε αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το 2022 

Συγχαρητήρια ! Να είσαι χαλαρή , θετική κ όλα θα πάνε καλά ! Εύχομαι μια μεγάλη χοριακη !!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Nandria said:

Καλησπέρα σε όλες!!

Σου εύχομαι να είναι η πρώτη και τυχερή με τεράστια χοριακή! 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nandria είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!

Με το καλό κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια...??? Να ρωτησω... Υπαρχει περιπτωση να σταματήσει η ροη της περιόδου νωριτερα με τις ενεσεις gonal??? Μπορει κ να ειναι ασχετα μεταξυ τους, αλλα εγω από 4η ημερα περιοδου είμαι σαν ημουν στην 6η με 7η ημερα. Κατι σταγονες δηλαδη ολη μερα μονο... 

2 ώρες πρίν, Nandria είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!

Να σου πανε ολα τελεια κ εύκολα απο δω κ περα ευχομαι κοριτσι!!! Να εχεις μια τελεια χοριακη, υπομονη κ αισιοδοξία!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Maria.28 said:

Κορίτσια...??? Να ρωτησω... Υπαρχει περιπτωση να σταματήσει η ροη της περιόδου νωριτερα με τις ενεσεις gonal??? Μπορει κ να ειναι ασχετα μεταξυ τους, αλλα εγω από 4η ημερα περιοδου είμαι σαν ημουν στην 6η με 7η ημερα. Κατι σταγονες δηλαδη ολη μερα μονο... 

Να σου πανε ολα τελεια κ εύκολα απο δω κ περα ευχομαι κοριτσι!!! Να εχεις μια τελεια χοριακη, υπομονη κ αισιοδοξία!!! 

Δεν αποκλείεται να επηρεάζει 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι τεράστιες χοριακες σε όλες μας! Την Παρασκευή πρώτα ο Θεός πάω για χοριακή.Βαλαμε 2 βλαστοκυστες την Τετάρτη κ έχουμε άλλες 4! Έκανα ένα μήνα διέγερση κ μου πήραν 14 ωάρια, τα 11 γονιμοποιηθηκαν, τα 8 προχώρησαν σε βλαστοκυστες κ η εμβρυολογος μας είπε πως τα 6 θα αντέξουν την απόψυξη.

Έχω μία κόρη 5χρονων με εξωσωματική.Με την 3η προσπάθεια ήρθε το θαυματακι μας, με βλαστοκυστη κ εφόσον άρχισα να παίρνω φάρμακα για το αυτοάνοσο που έχω. 

Αναμένω την χοριακη κ εγώ, πιο ήρεμη βέβαια τώρα, μιας κ θυμάμαι πολύ έντονα  βιώνα τα αρνητικά αποτελέσματα στις προηγούμενες προσπάθειες!Ότι είναι να γίνει, ας γίνει για καλό!

• Μου αρέσει 13

1 hour ago, Πεγκούλα! είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι τεράστιες χοριακες σε όλες μας! Την Παρασκευή πρώτα ο Θεός πάω για χοριακή.Βαλαμε 2 βλαστοκυστες την Τετάρτη κ έχουμε άλλες 4! Έκανα ένα μήνα διέγερση κ μου πήραν 14 ωάρια, τα 11 γονιμοποιηθηκαν, τα 8 προχώρησαν σε βλαστοκυστες κ η εμβρυολογος μας είπε πως τα 6 θα αντέξουν την απόψυξη.

Έχω μία κόρη 5χρονων με εξωσωματική.Με την 3η προσπάθεια ήρθε το θαυματακι μας, με βλαστοκυστη κ εφόσον άρχισα να παίρνω φάρμακα για το αυτοάνοσο που έχω. 

Αναμένω την χοριακη κ εγώ, πιο ήρεμη βέβαια τώρα, μιας κ θυμάμαι πολύ έντονα  βιώνα τα αρνητικά αποτελέσματα στις προηγούμενες προσπάθειες!Ότι είναι να γίνει, ας γίνει για καλό!

Καλή επιτυχία, με το καλό να έρθει και το δεύτερο παιδάκι σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Jamie είπε:

Κοριτσια καλησπερα σε οσες κοπελες εκαναν εμβρυομεταφορα μετα απο ποσες μερες νιωσανε καποιο συμπτωμα;εκανα το σαββατο και γενικα δεν νιωθω κατι φοβερο..

Λοιπόν εγώ έκανα εμβρυομεταφορα την Τετάρτη το μεσημέρι κ από το βράδυ είχα πόνους στην κοιλιά χαμηλά.Πηρα panadol για να κοιμηθώ, μου είχαν πει κ από το κέντρο. Απο την 3η μέρα σταμάτησαν οι πόνοι. Το στήθος πονάει λόγω κ των ορμονών που παίρνουμε. 

Οι οδηγίες των γιατρών σας κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα ποιες είναι?Μέσα στο σπίτι κ ξάπλα? Εγώ έχω πάρει άδεια μιας κ θα πρέπει να οδηγάω για να πάω στην δουλειά μου. Κάθισα 4μερες καναπέ _ κρεβάτι αλλά χθες βγήκα!

πρίν από 13 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Λοιπόν εγώ έκανα εμβρυομεταφορα την Τετάρτη το μεσημέρι κ από το βράδυ είχα πόνους στην κοιλιά χαμηλά.Πηρα panadol για να κοιμηθώ, μου είχαν πει κ από το κέντρο. Απο την 3η μέρα σταμάτησαν οι πόνοι. Το στήθος πονάει λόγω κ των ορμονών που παίρνουμε. 

Οι οδηγίες των γιατρών σας κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα ποιες είναι?Μέσα στο σπίτι κ ξάπλα? Εγώ έχω πάρει άδεια μιας κ θα πρέπει να οδηγάω για να πάω στην δουλειά μου. Κάθισα 4μερες καναπέ _ κρεβάτι αλλά χθες βγήκα!

Καλησπερα κοριτσι μου εγω εκανα το σαββατο και ενιωθα μονο ενα βαρος χαμηλα μεχρι και σημερα και το στηθος δεν ειναι καθολου πρησμενο παρολλο που παιρνω προγεστερονη ουτε πριν ουτε τωρα.Εμενα μου ειπε τη μερα την εμ και για αλλες 2 μερες να κατσω σπιτι οχι απαραιτητα ξαπλα απλα να μην κουραζομαι κ μετα να επανελθω κανονικα στις δραστηριοτητες μου απλα να μην κουβαλαω πολυ βαρος κ λοιπα.Λεω να κατσω μεχρι τεταρτη και μετα να αρχιζω κ εγω σιγα σιγα να  βγαινω.Καλη μας επιτυχια!!

πρίν από 6 λεπτά , Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου εγω εκανα το σαββατο και ενιωθα μονο ενα βαρος χαμηλα μεχρι και σημερα και το στηθος δεν ειναι καθολου πρησμενο παρολλο που παιρνω προγεστερονη ουτε πριν ουτε τωρα.Εμενα μου ειπε τη μερα την εμ και για αλλες 2 μερες να κατσω σπιτι οχι απαραιτητα ξαπλα απλα να μην κουραζομαι κ μετα να επανελθω κανονικα στις δραστηριοτητες μου απλα να μην κουβαλαω πολυ βαρος κ λοιπα.Λεω να κατσω μεχρι τεταρτη και μετα να αρχιζω κ εγω σιγα σιγα να  βγαινω.Καλη μας επιτυχια!!

Ευχαριστώ πολύ!Και σ' εσένα εύχομαι τα καλύτερα!Για βάρος, κούραση κ εμένα μου είπαν να αποφεύγω.Τη μικρή την έχουν αναλάβει οι γονείς μου, πάει κ σχολείο οπότε δεν κάνω τίποτα! Μέρες είναι θα περάσουν.....και μετά τα καλύτερα έρχονται!

πρίν από 9 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Και σ' εσένα εύχομαι τα καλύτερα!Για βάρος, κούραση κ εμένα μου είπαν να αποφεύγω.Τη μικρή την έχουν αναλάβει οι γονείς μου, πάει κ σχολείο οπότε δεν κάνω τίποτα! Μέρες είναι θα περάσουν.....και μετά τα καλύτερα έρχονται!

Είναι η πρώτη σου προσπάθεια? 

πρίν από 13 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Είναι η πρώτη σου προσπάθεια? 

Ναι ειναι η πρωτη μου προσπαθεια ειπα να ξεκινησω με τροποοιημενο κυκλο και στην πρωτη ωοληψια 2 ωαριων το ενα γονιμοποιηθηκε και ηταν υπερ ο γιατρος να το βαλουμε φρεσκο!μακαρι να ειμαι τοσο τυχερη να εχω κ ενα τεστ θετικο αν και ειναι λιγο δυσκολο λογω 1 ωαριου.Να χαιρεσαι το παιδακι σου συντομα με ενα αδερφακι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...