Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν ξέρω τότε. Εμένα βγήκαν έξω μου είπαν εγκρίθηκε και μου έδωσαν το χαρτί για τα φάρμακα. Σε ποια περιοχή πέρασες? Μήπως κάποια άλλη κοπέλα έχει περάσει εκεί και ξέρει.

Θεσσαλονίκη. Με κουριερ τα έστειλα. Με πήραν τηλέφωνο την περασμένη Παρασκευή μετά από 2 μέρες και μου είπαν όλα καλά. Μόλις βγει η απόφαση θα με ειδοποιήσουν. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ana21 είπε:

Καλησπερα σε όλες σας...Τη Δευτέρα θα κάνω την 5η εμβρυομεταφορα μιας κατεψυγμένης βλαστοκυστης. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τι σας συμβουλεύει ο γιατρός σας μετά την εμβρυομεταφορα..Εμένα είναι της γνώμης να κάνω οτιδηποτε που να μην με ταράζει και να μην με αγχώνει. Να δουλέψω όσο θέλω εγω( ευτυχώς αυτό το ρυθμίζω εγώ και υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύω από το σπίτι), να οδηγάω όσο θέλω εγώ, να κοιμάμαι όσο θέλω, να κουράζομαι όσο θέλω κλπ..Να κάνω κοινως οτιδηποτε που ΔΕΝ με ταράζει. Φυσικά κάθε φορά αναρωτιέμαι ποσο μπορω να μην έχω αγχοσ Και ποιο είναι το όριο της ξεκουρασης. Έχω περιπτώσεις που οι γιατροί συστήνουν επιστροφή στην κανονική ΡΟΗ της καθημερινότητας και άλλες που συμβουλεύουν απόλυτη ξεκούραση..Θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε τη δικη σας εμπειρία. Καλή υπομονη και δύναμη σε όλες σας κορίτσια μου!

εγω 2 ετ εχω κανει, συνεχισα κανονικα τη ζωη μου..κι οι δυο πετυχαν.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοιτα μυρτω μου, εμενα αν με ρωτας πιστευω οτι παιζει ρολο ο αποθηλασμος. ειδικα σε εμας που οσο να πεις ολο κ καποια ορμονικη δυσκολια εχουμε..εμενα πχ 2χρ π θηλαζω αν κ εχω περιοδο απ τον 9ο, δν πρηζεται πια το στηθος, δν νιωθω πονακια, δν εχω υγρα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας..τπτ...ειναι δηλ λες κ νιωθω οτι δν γινεται φυσιολογικη ωορρηξια..δν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..η ενδοκριν που εμπιστευομαι πιο πλ απο καθε εξωσωματικο, μου χει πει ναναφησω σιγουρα 5 6 μηνες για διεγερση και μαλιστα μετα να κταψυχθουν τ εμβρυα κ να κανω ετ 2 3 κυκλους μετα..απο οσους εξωσωμ εχω μιλησει τωρα, ο μακρ... μ ειπε 3 μηνες κ ο κοντ η 6μηνες ή 3 με ντοστινεξ..εχω ρβ κ με το σερουμ κ με τον βασ κ με τον γκαρ...να δω τι αποψεις θα εχουν κ αυτοι...εσυ τωρα εχεις αλλα εμβρυα η θα ξανακανεις διεγερση; εγω ετσι π τα υπολογιζω τωρα κ λογω καλοκαιριου, με βλεπω καλο σεπτ να ξεκιναω....:wacko:

Μάλλον έχεις δίκιο! Βλακωδώς δεν ρώτησα κανέναν γιατρό... Αφού βγήκαν καλές οι εξετάσεις μου, προχωρησα. Μην ρωτάς, τι σκεφτόμουν... Δεν σκεφτόμουν μάλλον! 

Τώρα είμαι έγκυος σε κοριτσάκι 5,5 μηνών!!! Είχαμε κάποιες περιπέτειες, αλλά όλα πάνε καλά! 

Αν θυμάμαι καλά εσυ εισαι κάτω από 35! Μικρούλα είσαι! Πάρε το χρόνο σου και ευχαριστήσου το καλοκαίρι και μετά στον αγώνα ξανά! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Εχουμε τον ιδιο εξωσωματιστη! Εχθες εκανα μαζι του την ωοληψια. Πολυ ευχαριστημενη..!

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές με τις επιφυλάξεις που ανέφερα στο ποστ. Πώς πήγε η ωοληψία;

πρίν από 22 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοιτα μυρτω μου, εμενα αν με ρωτας πιστευω οτι παιζει ρολο ο αποθηλασμος. ειδικα σε εμας που οσο να πεις ολο κ καποια ορμονικη δυσκολια εχουμε..εμενα πχ 2χρ π θηλαζω αν κ εχω περιοδο απ τον 9ο, δν πρηζεται πια το στηθος, δν νιωθω πονακια, δν εχω υγρα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας..τπτ...ειναι δηλ λες κ νιωθω οτι δν γινεται φυσιολογικη ωορρηξια..δν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..η ενδοκριν που εμπιστευομαι πιο πλ απο καθε εξωσωματικο, μου χει πει ναναφησω σιγουρα 5 6 μηνες για διεγερση και μαλιστα μετα να κταψυχθουν τ εμβρυα κ να κανω ετ 2 3 κυκλους μετα..απο οσους εξωσωμ εχω μιλησει τωρα, ο μακρ... μ ειπε 3 μηνες κ ο κοντ η 6μηνες ή 3 με ντοστινεξ..εχω ρβ κ με το σερουμ κ με τον βασ κ με τον γκαρ...να δω τι αποψεις θα εχουν κ αυτοι...εσυ τωρα εχεις αλλα εμβρυα η θα ξανακανεις διεγερση; εγω ετσι π τα υπολογιζω τωρα κ λογω καλοκαιριου, με βλεπω καλο σεπτ να ξεκιναω....:wacko:

Αν εννοείς τον κο. Βασ. Από το Ιασώ με την πληθωρική εμφάνιση, δεν έχω καλή άποψη. Θα μας τα πεις κι εσύ όταν τον δεις...

πρίν από 16 λεπτά , Pagotoula είπε:

εγω 2 ετ εχω κανει, συνεχισα κανονικα τη ζωη μου..κι οι δυο πετυχαν.

Τα ίδια κι εγώ. Και στις 2.

πρίν από 54 λεπτά , winspert είπε:

6ης μερας ηταν το παιδακι μου...Την προηγούμενη φορά που δεν πετυχε ηταν 5ης...Δεν ξερω γι αυτό που ρωτάς...Ισως να πρέπει για ψυχολογικούς λόγους κυριως...

Ρώτησες αν θα το αφήσεις και τωρα έκτη μερα;

Έκτη μερα έμβρυο, έκτης μερα προγεστερονη σωστά; Αν ηταν πεμπτη προ γεστερονη πρεπει να το καταψυξεις.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Ana21 είπε:

Καλησπερα σε όλες σας...Τη Δευτέρα θα κάνω την 5η εμβρυομεταφορα μιας κατεψυγμένης βλαστοκυστης. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τι σας συμβουλεύει ο γιατρός σας μετά την εμβρυομεταφορα..Εμένα είναι της γνώμης να κάνω οτιδηποτε που να μην με ταράζει και να μην με αγχώνει. Να δουλέψω όσο θέλω εγω( ευτυχώς αυτό το ρυθμίζω εγώ και υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύω από το σπίτι), να οδηγάω όσο θέλω εγώ, να κοιμάμαι όσο θέλω, να κουράζομαι όσο θέλω κλπ..Να κάνω κοινως οτιδηποτε που ΔΕΝ με ταράζει. Φυσικά κάθε φορά αναρωτιέμαι ποσο μπορω να μην έχω αγχοσ Και ποιο είναι το όριο της ξεκουρασης. Έχω περιπτώσεις που οι γιατροί συστήνουν επιστροφή στην κανονική ΡΟΗ της καθημερινότητας και άλλες που συμβουλεύουν απόλυτη ξεκούραση..Θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε τη δικη σας εμπειρία. Καλή υπομονη και δύναμη σε όλες σας κορίτσια μου!

Καλησπέραααα!!! Εγώ στην 1η μου ετ έφυγα και πήγα καπάκι διακοπές Κρήτη. Μολις φτάσαμε στο σπίτι πήγα να ξαπλώσω και έσπασε το κρεββάτι μόνο από την πλευρά μου. Μετά από 2 ημέρες κάναμε μεγάλη διαδρομή να πάμε 2ημερο. Ήμουν χαλαρή αρκετά δν ήμουν όλη την ημέρα καναπέ κρεββάτι φυσιολογική ζωή και πέτυχε. Τώρα που θα κάνω την 2η με αγχώνει το γεγονός πως θα παίρνω αγκαλια την μικρή γιατί είναι 10 μηνών και είναι πολύ ζωηρή και θέλει τρέξιμο. Θα κάνεις πράγματα που έκανες και πριν καλό θα ήταν τις 2 με 3 ημέρες να είσαι πιο προσεκτική και ολα θα πάνε καλα!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία. 

πρίν από 11 λεπτά , Καντι είπε:

Ρώτησες αν θα το αφήσεις και τωρα έκτη μερα;

Οχι ρε γαμωτο...Δεν το συζητησα αυτο...Βασικα δεν το θυμηθηκα...επαθα ενα μπλακ αουτ...Ας προχωρήσει μετα την 3η μερα και θα το συζητησω σίγουρα...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

19 ώρες πρίν, Troia είπε:

Κοίτα, νομίζω ότι από εκεί και από τον ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής θα έχεις καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι. Δεν ξέρω αν έχετε ψάξει διεξοδικά το σπέρμα. Επίσης την επόμενη φορά που θα δεις την Οικονομοπούλου, ρώτα ην τη γνώμη της για υστεροσκόπηση και για τα άλλα τεστ που γίνονται στη μήτρα π.χ. endometriome, ngs, era, ema. Δε γνωρίζω να σου πω πολλά γι᾽αυτά, εγώ είχα εμπιστευτεί την Τσεκούρα και δεν είχα κάνει ούτε καν υστεροσκόπηση, πόσο μάλλον τα άλλα... Τέλος, όταν θα ξαναμιλήσετε, πες της να σου μιλήσει λίγο για διατροφή και τρόπο ζωής.

Οι εξετάσεις που μας κάνουν εκεί δεν είναι οι ίδιες για την κάθε μία και προκύπτουν βάσει του ιστορικού μας και βάσει του τι έχουμε κάνει ως τώρα. Οι ειδικότητες που καλύπτονται πάντως είναι αυτές της αιματολογίας/ανοσολογίας και της ενδοκρινολογίας. Σε ενδοκρινολόγο σε παραπέμπουν αυτοί αν κάποια εξέταση δεν βγει καλή, αλλά προσωπικά θα πήγαινα για ένα τσεκ σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής έτσι κι αλλιώς, διότι θεωρώ ότι έκαστος στο είδος του.

Γίνεται αν διαιρεθεί το γονιμοποιημένο ωάριο από μόνο του. Θα είναι ομοιοζυγωτικά δίδυμα.

Για τη διατροφή και τον τρόπο ζωής έχω γίνει εξπέρ και τα πρόσεχα πάρα πολύ αυτά κατά την περίοδο των ωοληψιών! Πρόσφατα μάλιστα μου έστειλε κι ο γιατρός μου ένα άρθρο που έχει γράψει "διατροφή και γονιμότητα" και πραγματικά δεν είχε να μου πει κάτι που δεν ήξερα ήδη! Το ανέφερα στην Οικονομοπούλου και δεν πρόσθεσε κάτι διαφορετικό. 

Το σπέρμα νομίζαμε ότι το έχουμε ψάξει πλήρως με τα 3 σπεροδιαγράμματα που είχαμε κάνει στην αρχή και δεν μας ζήτησε κάνεις επανάληψη, ούτε μας είπαν τίποτε άλλο! Η Οικονομοπούλου τώρα μου εξήγησε ότι ο κατακερματισμός και η οξείδωση (αν το λέω σωστά) είναι έξτρα εξετάσεις που θα πρέπει να τις κάνουμε, αν βγουν τα έμβρυα μας προβληματικά. Στο τώρα όμως δεν έχει νόημα, αφού θα ψάξουμε τα έμβρυα και δεν πρόκειται να δώσει σπέρμα στο μεταξύ. Οποτε περιμένουμε να δούμε πρώτα τα έμβρυα που έχουμε και ανάλογα με την απάντηση θα κινηθούμε.

Για το EPA test που θα κάνω τώρα, η Οικονομοπούλου μου είπε ότι δεν το πολυπιστεύει, αλλά δεν είναι και αρνητική στο να το κάνουμε, απλά πιστεύει ότι δε θα δείξει κάτι. Που το ίδιο μου είπε και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος στο Ιασώ βέβαια, ότι στο 80% των περιπτώσεων δε δείχνει κάτι διαφορετικό από το αναμενόμενο. Όμως εγώ θέλω να το κάνω, γιατί κανείς δεν μου εγγυάται ότι δεν ανήκω στο 20%. Οπότε ετοιμάζουμε τώρα το ενδομήτριο για την εξέταση, σ' αυτό τον κύκλο.

Υστεροσκόπηση δεν σκοπεύω να κάνω, γιατί πέρυσι την άνοιξη πριν την εμβρυομεταφορά που είχα κάνει τότε, κάναμε και scratching (για να είναι πιο γόνιμη η μήτρα) μαζί με υστεροσκόπηση, που ήταν μια χαρά, οπότε δε χρειάζεται επανάληψη. 

Επίσης σήμερα έκανε ο άντρας μου καρυότυπο, γιατί είχα ελεγχθεί μόνο εγώ (η δική μου ήταν οκ) και σε ένα μήνα θα ξέρουμε και τα δικά του αποτελέσματα. Έχω κάποια αγωνία, ελπίζω να βγει καλή... 

Αυτό πιστεύω κι εγώ, ότι ύστερα από τόσο ψάξιμο ελπίζω να μη μείνουν κενά και να έχουμε απαντήσεις, για να δούμε πώς να προχωρήσουμε με τον καλύτερο τρόπο! Σ' ευχαριστώ και πάλι για την καθοδήγηση! 

πρίν από 33 λεπτά , Marina21 είπε:

Καλησπέραααα!!! Εγώ στην 1η μου ετ έφυγα και πήγα καπάκι διακοπές Κρήτη. Μολις φτάσαμε στο σπίτι πήγα να ξαπλώσω και έσπασε το κρεββάτι μόνο από την πλευρά μου. Μετά από 2 ημέρες κάναμε μεγάλη διαδρομή να πάμε 2ημερο. Ήμουν χαλαρή αρκετά δν ήμουν όλη την ημέρα καναπέ κρεββάτι φυσιολογική ζωή και πέτυχε. Τώρα που θα κάνω την 2η με αγχώνει το γεγονός πως θα παίρνω αγκαλια την μικρή γιατί είναι 10 μηνών και είναι πολύ ζωηρή και θέλει τρέξιμο. Θα κάνεις πράγματα που έκανες και πριν καλό θα ήταν τις 2 με 3 ημέρες να είσαι πιο προσεκτική και ολα θα πάνε καλα!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία. 

Σ ευχαριστω παρά πολύ...Προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου, αλλά το σκέφτομαι συνέχεια..6 έμβρυα συνολικά και δεν προέκυψε εγκυμοσύνη...( εκτός από την τελευταία φορά που η πρώτη χοριακη ήταν 52 αλλά μετά δεν προχώρησε). Όποτε λέω «γιατί να πετύχει τώρα;»

19 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Με το παραδοσιακό τρόπο τι εννοείς ,υπάρχει και άλλος τρόπος που δε ξέρω;

Κατά την ωοληψια βλέπουν εάν είναι καλά και σε ενημερώνουν;

Μία πρώτη εκτίμηση κάνουν! Την επόμενη μέρα καταλαβαίνουν πιο πολλά, από το αν έχει γίνει γονιμοποίηση! Πώς τα πήγατε εσείς? Τι νέα είχατε σήμερα??? 

21 ώρες πρίν, Inana είπε:

Koritsia kalispera ginete stin eksosomatiki se ena sako na ine 2 sporakia?:confused::razz:

Όπα!!! Τι καλό είδατε στον υπέρηχο??? 

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Ana21 είπε:

Εγω εμένα καναπέ 3 μέρες κ μετά επιστροφή στα καθήκοντα σε χαλαρούς ρυθμούς παντα. Όχι βάρη κλπ. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Ana21 said:

16 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Εγω εμένα καναπέ 3 μέρες κ μετά επιστροφή στα καθήκοντα σε χαλαρούς ρυθμούς παντα. Όχι βάρη κλπ. 

Κι εγώ το ίδιο. Προχτές ήταν η ετ και λέω να μείνω καναπέ μέχρι και αύριο και μετά επιστροφή αλλά πολύ χαλαρά. Έτσι μου είπε και ο γιατρός δηλαδή.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κοριτσια,για αρχη γονιμοποιηθηκε!!! Για να δούμε στη συνέχεια!!!

Μπράβο!!! Πολύ ωραία νέα!!! Με το καλό να συνεχίσει να μεγαλώνει έτσι όμορφα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλε που τα βρηκες τόσα πολλά! Μωρε μπράβο! Καλά αποτελέσματα ευχομαι 

Μια χαρά είναι τα 5. Καλή συνέχεια!

Κορίτσια Ε2 6η είναι 828.20 Είναι οκ;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...