Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσια βοήθεια!!!!!!!

Πήρα 1η χοριακη με δυο μέρες καθυστέρησης 1993!!!!Παίζει να είναι εξωμητριο???Τι μπορεί να είναι??

Γιατί φυσιολογικη κυηση δεν είναι!!!!!

Δεν ξερω αν ειναι θεμα οργανισμού αλλα πρώτη χοριακη ειχα 1270, αφου φαντάσου και η μαια στο τηλεφωνο μου ειπε να περιμενω διδυμάκια οταν της το ειπα. Ελπιζω να εχεις την πορεία μου και ολα να πανε τελεια με ενα παντοδύναμο εμβρυακι!!!

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κοριτσια,για αρχη γονιμοποιηθηκε!!! Για να δούμε στη συνέχεια!!!

Τελεια! Την προηγούμενη φορα βάλατε έκτης μέρας; Καλα θυμαμαι; Επισης σκεφτόμουν μηπως επειδη πέτυχα με κατεψυγμένο θα έπρεπε και τωρα οταν φτασει η ώρα της ωοληψιας να κατάψυξω. Λέμε τωρα, έμβρυο ακομα δεν εχω βεβαια.

3 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

κοριτσια εχω ξεκινησει τη διερευνηση γιατρου/κεντρου. εκανα χτες ρβ με τον κοντ... που ειναι στο ιασω. ( @Troia αν θυμαμαι εκει ησουν;) μου ειπε μετα απο αποθηλασμο αυτος θα ηθελε ιδανικα 6μηνο για να χει επανελθει πληρως ο οργανισμος ορμονικα κ να ναι δεκτικος σε διεγερση κ ετ( @Καντι μιας κ το συζηταμε),,,κ γενικα τουλ 3μηνο σε οποιαδηποτε περιπτωση, κι αν ειναι μονο 3μηνο κι αυτο με ντοστινεξ. απο θεμα πρωτοκολλου δεν προτεινει τιποτα διαφορετικο απο αυτο που καναμε πριν 4 χρονια (αυτο μου κανε λιγο εντυπωση) θεωρει αυτο μ ταιριαζει κ τωρα..κ οτι κιολας ορμονικα τωρα με βλεπει καλυτερα απο θεμα lh κλπ... πως γκενεν αυτο μη με ρωτατε..δν προτεινει τπτ σε κομματι υστεροσκοπηση κλπ λογω 3 εγκυμοσυνων.. δεν προτεινει προεμφυτευτικο,,. σιγουρα λεει η ποιοτητα ωαριων θα ναι χειροτερα λογω ηλικιας αλλα εφοσον δν εχουμε κτ συγκεκριμενο, τσαμπα το βρισκει...,,στο κομματι σπερμα μας ειπε δν μπορουμε να κανουμε τπτ..ο συζυγος ηδη παιρνει βιταμινες κανει διατροφες κλπ.. οποτε βαδιζουμε ως εχουμε.. σε δυο βδομ θα παω κ στο σερουμ.. κ τον αλλο μηνα εχω αλλα δυο ρβ...ιδωμεν... πωςσας ακουγονται αυτα;; εγω ενιωσα λες κ βιωνω ντεζαβου αυτα π ακουγα πριν 4χρ στο ιδιο κεντρο-αλλο γιατρο...

Απο την στιγμή που πέτυχες με αυτο το πρωτόκολλο δεν ειναι λογικό να συνεχίσετε το ίδιο; Ετσι μου φαίνεται εμενα. Και αν δεν πάει καλα τροποποιειτε.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν ξερω αν ειναι θεμα οργανισμού αλλα πρώτη χοριακη ειχα 1270, αφου φαντάσου και η μαια στο τηλεφωνο μου ειπε να περιμενω διδυμάκια οταν της το ειπα. Ελπιζω να εχεις την πορεία μου και ολα να πανε τελεια με ενα παντοδύναμο εμβρυακι!!!

Τελεια! Την προηγούμενη φορα βάλατε έκτης μέρας; Καλα θυμαμαι; Επισης σκεφτόμουν μηπως επειδη πέτυχα με κατεψυγμένο θα έπρεπε και τωρα οταν φτασει η ώρα της ωοληψιας να κατάψυξω. Λέμε τωρα, έμβρυο ακομα δεν εχω βεβαια.

Απο την στιγμή που πέτυχες με αυτο το πρωτόκολλο δεν ειναι λογικό να συνεχίσετε το ίδιο; Ετσι μου φαίνεται εμενα. Και αν δεν πάει καλα τροποποιειτε.

λες ε;; μα ειμαι γηραιοτερη κατα 4 χρονια. ποσο εφικτο ειναι;

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Καντι είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!Σ' αυτό ελπίζω και στο ότι μπορεί η συλληψη να έγινε νωρίτερα απ ότι υπολογιζα!!!Όπως και να'χει από βδομάδα θα πάω για υπέρηχο!!!Να σου ζήσει ο γιος σου και με το καλό το δεύτερο που απ'οτι κατάλαβα θα το προσπαθήσεις!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Pagotoula είπε:

λες ε;; μα ειμαι γηραιοτερη κατα 4 χρονια. ποσο εφικτο ειναι;

Κι εμείς όταν πήγαμε στο κέντρο για αδερφάκι, ο γιατρός μας είπε ότι, αφου ξέρουμε πώς να μείνω έγκυος, θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή. Ίδιο πρωτόκολλο με λίγη αυξημένη δόση στα φάρμακα (γιατί σε εκείνη την προσπάθεια ήμουν 34, σε αυτήν 38) κι όλα καλά μέχρι στιγμής. 

Επίσης, σχετικά με τον αποθηλασμό και επόμενη προσπάθεια : Αύγουστο αποθήλασα, Οκτώβριο νέα προσπάθεια με 0 χοριακή και Νοέμβριο μεταφορά μιας βλαστοκύστης και αποβολή την 5η βδομάδα. Δεν είχα καλά ωάρια λόγω αποθηλασμου προ ολίγων μηνών (btw θεωρητικά τα έμβρυα ήταν άριστα); Ήταν τυχαίο; Ήταν η ηλικία μου που πλέον ήμουν 35+; Πότε δεν θα μάθω!  

28 minutes ago, KateDim said:

Καλησπέρα. Πήρα την έγκριση από την επιτροπή. Γνωρίζει κάποια μήπως, πόσο καιρό παίρνει να βγει η απόφαση; 

Κοπέλα μου επιτόπου βγαίνει. Δεν σου έδωσαν ένα χαρτί για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Καντι είπε:

6ης μερας ηταν το παιδακι μου...Την προηγούμενη φορά που δεν πετυχε ηταν 5ης...Δεν ξερω γι αυτό που ρωτάς...Ισως να πρέπει για ψυχολογικούς λόγους κυριως...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κοπέλα μου επιτόπου βγαίνει. Δεν σου έδωσαν ένα χαρτί για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ;

Όχι.. Μου είπαν πως θα με ενημερώσουν όταν βγει η απόφαση.:mellow:

• Μπερδεμένη/-ος 1

28 minutes ago, KateDim said:

Όχι.. Μου είπαν πως θα με ενημερώσουν όταν βγει η απόφαση.:mellow:

Δεν ξέρω τότε. Εμένα βγήκαν έξω μου είπαν εγκρίθηκε και μου έδωσαν το χαρτί για τα φάρμακα. Σε ποια περιοχή πέρασες? Μήπως κάποια άλλη κοπέλα έχει περάσει εκεί και ξέρει.

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 31 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Κι εμείς όταν πήγαμε στο κέντρο για αδερφάκι, ο γιατρός μας είπε ότι, αφου ξέρουμε πώς να μείνω έγκυος, θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή. Ίδιο πρωτόκολλο με λίγη αυξημένη δόση στα φάρμακα (γιατί σε εκείνη την προσπάθεια ήμουν 34, σε αυτήν 38) κι όλα καλά μέχρι στιγμής. 

Επίσης, σχετικά με τον αποθηλασμό και επόμενη προσπάθεια : Αύγουστο αποθήλασα, Οκτώβριο νέα προσπάθεια με 0 χοριακή και Νοέμβριο μεταφορά μιας βλαστοκύστης και αποβολή την 5η βδομάδα. Δεν είχα καλά ωάρια λόγω αποθηλασμου προ ολίγων μηνών (btw θεωρητικά τα έμβρυα ήταν άριστα); Ήταν τυχαίο; Ήταν η ηλικία μου που πλέον ήμουν 35+; Πότε δεν θα μάθω!  

κοιτα μυρτω μου, εμενα αν με ρωτας πιστευω οτι παιζει ρολο ο αποθηλασμος. ειδικα σε εμας που οσο να πεις ολο κ καποια ορμονικη δυσκολια εχουμε..εμενα πχ 2χρ π θηλαζω αν κ εχω περιοδο απ τον 9ο, δν πρηζεται πια το στηθος, δν νιωθω πονακια, δν εχω υγρα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας..τπτ...ειναι δηλ λες κ νιωθω οτι δν γινεται φυσιολογικη ωορρηξια..δν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..η ενδοκριν που εμπιστευομαι πιο πλ απο καθε εξωσωματικο, μου χει πει ναναφησω σιγουρα 5 6 μηνες για διεγερση και μαλιστα μετα να κταψυχθουν τ εμβρυα κ να κανω ετ 2 3 κυκλους μετα..απο οσους εξωσωμ εχω μιλησει τωρα, ο μακρ... μ ειπε 3 μηνες κ ο κοντ η 6μηνες ή 3 με ντοστινεξ..εχω ρβ κ με το σερουμ κ με τον βασ κ με τον γκαρ...να δω τι αποψεις θα εχουν κ αυτοι...εσυ τωρα εχεις αλλα εμβρυα η θα ξανακανεις διεγερση; εγω ετσι π τα υπολογιζω τωρα κ λογω καλοκαιριου, με βλεπω καλο σεπτ να ξεκιναω....:wacko:

4 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλε που τα βρηκες τόσα πολλά! Μωρε μπράβο! Καλά αποτελέσματα ευχομαι 

Μια χαρά είναι τα 5. Καλή

Καλησπερα σε όλες σας...Τη Δευτέρα θα κάνω την 5η εμβρυομεταφορα μιας κατεψυγμένης βλαστοκυστης. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τι σας συμβουλεύει ο γιατρός σας μετά την εμβρυομεταφορα..Εμένα είναι της γνώμης να κάνω οτιδηποτε που να μην με ταράζει και να μην με αγχώνει. Να δουλέψω όσο θέλω εγω( ευτυχώς αυτό το ρυθμίζω εγώ και υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύω από το σπίτι), να οδηγάω όσο θέλω εγώ, να κοιμάμαι όσο θέλω, να κουράζομαι όσο θέλω κλπ..Να κάνω κοινως οτιδηποτε που ΔΕΝ με ταράζει. Φυσικά κάθε φορά αναρωτιέμαι ποσο μπορω να μην έχω αγχοσ Και ποιο είναι το όριο της ξεκουρασης. Έχω περιπτώσεις που οι γιατροί συστήνουν επιστροφή στην κανονική ΡΟΗ της καθημερινότητας και άλλες που συμβουλεύουν απόλυτη ξεκούραση..Θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε τη δικη σας εμπειρία. Καλή υπομονη και δύναμη σε όλες σας κορίτσια μου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...