Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια συγγνωμη αν εχει ξαναειπωθει...μετα την ωοληψια σε ποσες μερες ερχεται περιοδος?

Καλησπέρα κοπέλα μου σε 5 μέρες μου είχαν έρθει εμένα κ τις δύο φορές ..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Powerzen είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Στα έγγραφα για την επιτροπή, αν υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης, χρειάζεται η ληξιαρχική πράξη του συμφώνου συμβίωσης μόνο ή και κάποια έγγραφη συναίνεση; Ή χρειάζεται κάποια συμβολαιογραφική πράξη; 

Αν έχετε συμφωνο συμβίωσης δεν χρειάζεται και συμβολαιογραφικη πραξη. Υπαρχει μια έγγραφη συναίνεση απλως για τα στοιχεια κ τις υπογραφες δηλαδη, στη σελιδα του εοπυυ που θα μπεις : "Πολίτες" μετά "υποβοηθουμενη αναπαραγωγη" και θα πας εκει που λεει "ειδικα έντυπα παραπομπής" κ θα μπεις στην τελευταια βουλιτσα που ειναι του 2021. Εκει στις σελιδες αυτές στο τελος θα βρεις κ την έγγραφη συναινεση για να εκτυπωσεις κ να συμπληρώσεις. Ελπιζω να σε κατατοπισα! 

4 minutes ago, Maria.28 said:

Αν έχετε συμφωνο συμβίωσης δεν χρειάζεται και συμβολαιογραφικη πραξη. Υπαρχει μια έγγραφη συναίνεση απλως για τα στοιχεια κ τις υπογραφες δηλαδη, στη σελιδα του εοπυυ που θα μπεις : "Πολίτες" μετά "υποβοηθουμενη αναπαραγωγη" και θα πας εκει που λεει "ειδικα έντυπα παραπομπής" κ θα μπεις στην τελευταια βουλιτσα που ειναι του 2021. Εκει στις σελιδες αυτές στο τελος θα βρεις κ την έγγραφη συναινεση για να εκτυπωσεις κ να συμπληρώσεις. Ελπιζω να σε κατατοπισα! 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!! αυτά τα έγγραφα κοιτάω και εκεί έχω μπερδευτεί λίγο γιατί σε αυτη την έγγραφη συναίνεση στο τέλος γίνεται αναφορά σε προεμφυτευτική διάγνωση και ετερολογη εξωσωματική. Αυτά τα τσεκαρουμε και τα δύο? Γιατί εμείς πάμε με δικό μας γενετικό υλικό λόγω ασθενοσπερμίας. Σορυ αν σε πρήζω...

πρίν από 10 λεπτά , Powerzen είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!! αυτά τα έγγραφα κοιτάω και εκεί έχω μπερδευτεί λίγο γιατί σε αυτη την έγγραφη συναίνεση στο τέλος γίνεται αναφορά σε προεμφυτευτική διάγνωση και ετερολογη εξωσωματική. Αυτά τα τσεκαρουμε και τα δύο? Γιατί εμείς πάμε με δικό μας γενετικό υλικό λόγω ασθενοσπερμίας. Σορυ αν σε πρήζω...

Καθολου δεν με πρηζεις αλίμονο. Τωρα μπηκα να το δω κ εγω. Γιατι εμεις δεν το υπογράψαμε αυτο, καθως καναμε συμβαιολογραγικη πραξη μονο χωρις γαμο κτλπ. Λογικα τσεκάρεις μονο το Α που σε αφορά. Αλλά ετσι κ αλλιως πριν τα πας ολα στην επιτροπή φαντάζομαι θα πας τον φακελο να τον δει ο γυναικολόγος να δει αν ειναι ολα οκ, εγω ετσι ειχα κανει. 

5 minutes ago, Maria.28 said:

Καθολου δεν με πρηζεις αλίμονο. Τωρα μπηκα να το δω κ εγω. Γιατι εμεις δεν το υπογράψαμε αυτο, καθως καναμε συμβαιολογραγικη πραξη μονο χωρις γαμο κτλπ. Λογικα τσεκάρεις μονο το Α που σε αφορά. Αλλά ετσι κ αλλιως πριν τα πας ολα στην επιτροπή φαντάζομαι θα πας τον φακελο να τον δει ο γυναικολόγος να δει αν ειναι ολα οκ, εγω ετσι ειχα κανει. 

Εντάξει ευχαριστώ. Ναι βέβαια θα τα πάω και στον γιατρό να δει τον φάκελο κλπ.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Penny33 είπε:

Καλησπέρα είμαι στην 5 μέρα μετά ετ που έκανα 1 εβρυακι με έχει φάει η αγωνία κ φοβάμαι κ όλας ... Είχα 3 εγκυμοσύνες φυσιολογικα αλλά δεν προχώρησαν λόγο ότι είχαν μεσογειακή αναιμία λόγο ότι κ εμείς οι δύο έχουμε στίγμα ...μετά έκανα 1 εξωσωματική έβαλα ένα εβρυακι το Δεκέμβριο πέτυχε κ 16 Ιανουαρίου αποκόλληση κ αποβολή ... Κ τώρα αυτό πιστεύω να πάνε όλα καλά θέλω να πάνε όλα κάλα έχω πονέσει πολύ θέλω λίγη χαρά όπως όλες μας ...ψάχνω να βρω συμπτώματα ενώ ξέρω ότι δεν υπάρχουν χαχαχ αναμονή κ θετική σκέψη 

•  

Περασα προσφατα τη φαση της αναμονης. Θελει υπομονη κ να κανεις χαλαρα πραγματα να ξεχνιεσαι οσο γινεται (να βλεπεις σειρες, βιβλια, τηλεφωνα με τις φιλες σου).
Εγω παντως δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα (ουτε αιμα εμφυτευσης, ουτε τιποτα απολυτως) κ πηρα θετικη χοριακη, οποτε μην απογοητευεσαι!
Ευχομαι να ειναι η τυχερη σου!!!!

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια να ρωτησω, μπορείς να βάλεις στον ίδιο κύκλο. 1 κατεψυγμένο έμβρυο 3ων ημερών και 1 φρέσκο; δλδ να βάλω στον επόμενο κύκλο το κατεψυγμενο μαζί με το κανονικό μ του φυσικού κύκλου.; Να μην κάνω καθόλου διεγερση δλδ. 

Με κουράζει η αναμονή. Γενικά δεν φημίζομαι για την υπομονή μου... Και δυστυχώς σε αυτό το χορό η υπομονη είναι το Α και το Ω....  Ίσως ακόμα ο οργανισμος μου δεν έχει συνέλθει τελείως από την προηγούμενη κύηση. Είχα τελείως άλλη απάντηση αυτή τη φορά σε σχέση με την προηγούμενη.. Ιδια ακριβώς διεγερση... 

1η φορά με κλομιφεν 5 μερες, 1 orgalutran, 1 ovitrelle 

1093 ε3 και μετα 830 - 4 ωάρια και γονιμοποιηθηκαν τα 2

ΚΑΙ

2η φορα με κλομιφεν 5 μερες, 2 orgalutran, 1 ovitrelle 

425 ε2 μετά 55 και μετα 32

2 ωαρια και γονιμοποιηθηκε το 1

Δλδ με ε2 :32  και που βρήκα ωάριο ευχαριστώ θα έπρεπε να λέω! Βέβαια και τα 550€ είναι αρκετά για 1 ωάριο. 

Κορίτσι, περίμενε πρώτα να δεις το εμβρυακι αυτό τι ποιότητας θα ναι μεθαύριο που θα μπει με το καλό κατάψυξη και μετά κοιτάς πώς θα προχωρήσεις.. 

Καλή ιδέα να βάλεις κι ένα από τον επόμενο κύκλο, με φυσικό τρόπο. 

Στη θέση σου σε επόμενη ωοληψια, που εύχομαι να μη χρειαστεί, θα έκανα συνδυασμό με μικρή δόση ενέσεων, θεωρώ πως θα τα πας εξαιρετικά και με μισή δόση δεν θα επιβαρυνθείς κιόλας. 

On 9/4/2022 at 2:22 AM, ´Ισιδα said:

Καλησπέρα και περαστικά σου ! Εγω πριν δύο μήνες βγήκα θετική σε κοβιντ την 1η μέρα που θα ξεκινούσα τα σικλακουρ για εμβρυομεταφορα, ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορα και να περιμένω μάλιστα και 3 μήνες πριν κάνω την ετ. Είναι λέει νέος ιός και δεν ξέρουν πως αντιδρά ο οργανισμός,. Πράγματι εμένα μου έκανε διαταραχή περιόδου και δύο μήνες δεν είχα περίοδο, χρειάστηκε να πάρω χάπια για να αδιαθετησω ... οπότε με το καλό πλέον θα κάνω ετ μέσα Οκτώβρη. Ίσως ο γιατρός σου να σου επιτρέψει να κάνεις ετ , αλλά να να είσαι προετοιμασμενη για όλα...

Σ ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη αργήσει 2 μέρες και περιμένω. Ελπίζω όμως οχι 2-3 μήνες!!! :(  Τόσο πολυ σε επηρέασε, αλήθεια;;  Απίστευτο..

• Λυπημένη/-ος 1

14 ώρες πρίν, Penny33 είπε:

Καλησπέρα είμαι στην 5 μέρα μετά ετ που έκανα 1 εβρυακι με έχει φάει η αγωνία κ φοβάμαι κ όλας ... Είχα 3 εγκυμοσύνες φυσιολογικα αλλά δεν προχώρησαν λόγο ότι είχαν μεσογειακή αναιμία λόγο ότι κ εμείς οι δύο έχουμε στίγμα ...μετά έκανα 1 εξωσωματική έβαλα ένα εβρυακι το Δεκέμβριο πέτυχε κ 16 Ιανουαρίου αποκόλληση κ αποβολή ... Κ τώρα αυτό πιστεύω να πάνε όλα καλά θέλω να πάνε όλα κάλα έχω πονέσει πολύ θέλω λίγη χαρά όπως όλες μας ...ψάχνω να βρω συμπτώματα ενώ ξέρω ότι δεν υπάρχουν χαχαχ αναμονή κ θετική σκέψη 

•  

Κουράγιο, αυτές οι μέρες της αναμονής είναι μακράν οι πιο δύσκολες. Εχεις δίκιο, έχεις ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και σου αξίζει να πάει καλά αυτή τη φορά. Σου το εύχομαι ολόψυχα! Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην ψάχνεις για συμπτώματα τώρα, σκέψου όμως ότι υπάρχουν ένα σωρό κυήσεις χωρίς κανένα σύμπτωμα. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που να κρατούν απασχολημένο το μυαλό σου όσο γίνεται κι εμείς εδώ είμαστε για ότι θελήσεις! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 47 λεπτά , happiness79 είπε:

Κουράγιο, αυτές οι μέρες της αναμονής είναι μακράν οι πιο δύσκολες. Εχεις δίκιο, έχεις ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και σου αξίζει να πάει καλά αυτή τη φορά. Σου το εύχομαι ολόψυχα! Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην ψάχνεις για συμπτώματα τώρα, σκέψου όμως ότι υπάρχουν ένα σωρό κυήσεις χωρίς κανένα σύμπτωμα. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που να κρατούν απασχολημένο το μυαλό σου όσο γίνεται κι εμείς εδώ είμαστε για ότι θελήσεις! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Καλημέρα ευχαριστώ πολύ ο Θεός είναι μεγάλος μόνο αυτό σκέφτομαι λίγες μέρες υπομονή ακόμα κ θα ξέρω ..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Marjie είπε:

Σ ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη αργήσει 2 μέρες και περιμένω. Ελπίζω όμως οχι 2-3 μήνες!!! :(  Τόσο πολυ σε επηρέασε, αλήθεια;;  Απίστευτο..

Κ εγω κολλησα κοβιντ αρχες Ιουλη που ηταν να ξεκινησω διέγερση κ ακυρωθηκε. Τοτε ειχα 4 με 5 μερες καθυστερηση οπως κ τον Αύγουστο. Κ νομιζα στην αρχη οτι ηταν απ το χειρουργείο που εκανα τελη Μαΐου,αλλα τον Ιουνη πρωτη περιοδος μετα την επεμβαση μου ειχε ερθει στην ωρα της η περιοδος. Αρα μετα υπεθεσα κ εγω οτι αλλαξε ο κύκλος λογω κοβιντ. Τωρα παλι υποτίθεται περιμενω περιοδο σήμερα, περιμενω να ξεκινήσω διεγερση με ενεσεις, αλλα παλι νιωθω θα αργησει. Οποτε μην ανησυχεις δωσε λιγο ακομα χρονο κ θα δεις μπορει να ειναι θεμα ημερων κ εσενα, δεν αντιδρουν ολοι οι οργανισμοι το ίδιο, μην σκεφτομαστε τα χειροτερα! Επισης αν σε παιρνει ο χρονος μπορεις να αναβαλλεις την μεταφορα κ κανα μηνα να επανέλθει λιγακι ο οργανισμος σου. Οτι και να κανεις καλη επιτυχια κοριτσι μ! 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα! Σήμερα κάναμε την Β επιπέδου, ενώ όλα ήταν φυσιολογικά η γιατρός είδες στην καρδούλα του εκτοπη εκφυση δεξιάς υποκλειδιου αρτηρίας η αλλιώς ARSA μας είπε ότι είναι το μοναδικό εύρημα. Σχετίζεται βιβλιογραφικά με το σύνδρομο DiGeorge και σύνδρομο down . Ο γιατρός μου είπε ότι σπάνιο το σύνδρομο DiGeorge και το σύνδρομο down η πιθανότητα ήταν 1/5000 και πάλι είναι πολύ καλά στατιστικά αλλά αν θέλω για αν είμαι εγώ σίγουρη να μηδενίσουμε το ποσόστο να κάνουμε ΝΙΠΤ. Δεν ξέρω γιατί δεν θέλω να κάνω όμως, ίσως γιατί δεν αντέχω άλλο αναμονή άλλο άγχος, από την άλλη όμως δεν ξέρω και τι με περιμένει αργότερα. Σας έχει τύχη με αυτές τς πιθανότητες κάτι τέτοιο; Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

23 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια να ρωτησω, μπορείς να βάλεις στον ίδιο κύκλο. 1 κατεψυγμένο έμβρυο 3ων ημερών και 1 φρέσκο; δλδ να βάλω στον επόμενο κύκλο το κατεψυγμενο μαζί με το κανονικό μ του φυσικού κύκλου.; Να μην κάνω καθόλου διεγερση δλδ. 

Εγώ στη δεύτερη εμβρυομεταφορα είχα βάλει ένα κατεψυγμένο 2ης μέρας κ ένα φρέσκο. Απλά άφησαν το κατεψυγμένο να πάει 3ης μέρας κ το φρέσκο επίσης κ τα έβαλαν μαζί.

πρίν από 36 λεπτά , Aniia είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Σήμερα κάναμε την Β επιπέδου, ενώ όλα ήταν φυσιολογικά η γιατρός είδες στην καρδούλα του εκτοπη εκφυση δεξιάς υποκλειδιου αρτηρίας η αλλιώς ARSA μας είπε ότι είναι το μοναδικό εύρημα. Σχετίζεται βιβλιογραφικά με το σύνδρομο DiGeorge και σύνδρομο down . Ο γιατρός μου είπε ότι σπάνιο το σύνδρομο DiGeorge και το σύνδρομο down η πιθανότητα ήταν 1/5000 και πάλι είναι πολύ καλά στατιστικά αλλά αν θέλω για αν είμαι εγώ σίγουρη να μηδενίσουμε το ποσόστο να κάνουμε ΝΙΠΤ. Δεν ξέρω γιατί δεν θέλω να κάνω όμως, ίσως γιατί δεν αντέχω άλλο αναμονή άλλο άγχος, από την άλλη όμως δεν ξέρω και τι με περιμένει αργότερα. Σας έχει τύχη με αυτές τς πιθανότητες κάτι τέτοιο; Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν σου είπε νιπτ ειναι ανώδυνη  10 μερες αναμονή βεβαια παλι δεν είναι εντελώς σίγουρα τα αποτελεσμα της μονο η αμνιοπαρακεντηση σε εξασφαλίζει.   Υπάρχει περίπτωση ομως μονο με τα λόγια να ηρεμήσεις χωρίς εξεταση μαλλον όχι οποτε κανε αυτο που θα σου σιγουρεψει πιο πολύ το αποτέλεσμα κ θα ειναι ανώδυνο για εσένα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Αν σου είπε νιπτ ειναι ανώδυνη  10 μερες αναμονή βεβαια παλι δεν είναι εντελώς σίγουρα τα αποτελεσμα της μονο η αμνιοπαρακεντηση σε εξασφαλίζει.   Υπάρχει περίπτωση ομως μονο με τα λόγια να ηρεμήσεις χωρίς εξεταση μαλλον όχι οποτε κανε αυτο που θα σου σιγουρεψει πιο πολύ το αποτέλεσμα κ θα ειναι ανώδυνο για εσένα 

Σήμερα το πρωί μίλησα πάλι με τον γιατρό μου. Μου εξήγησε πως είναι πολύ σπάνιο με μόνο αυτό το εύρυνα το οποίο δεν είναι και από τα πιο σημαντικά ευρήματα να υπάρχει σύνδρομο DiGeorge και πως για σύνδρομο Down πάλι η πιθανότητες είναι 1/5000 για το άλλο σύνδρομο είναι ακόμα πιο σπάνιο μου είπε που το σύστημα δεν βγάζει ποσοστά. Είπε πως συνήθως όταν υπάρχει σύνδρομο στην Β επιπέδου βρίσκουμε και Αλλ ευρήματα πολύ πιο σημαντικά από αυτό, απλά εφόσον βρισκόμαστε στο 2022 και υπάρχει αυτή η λύση γιατί όχι; Μου είπε μια χαρά θα βγουν τα αποτελέσματα σεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα Αλλ γιατί να μην το κανείς να ξεμπερδέψεις; Δεν ξέρω αλήθεια αν θέλω να μπω στην διαδικασία αναμονής πάλι. Κάπως με καθησύχασε όμως! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...