Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, froufrou80 said:

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά  ( κ συγκεκριμένα για το Ιασώ αν ξέρει καμια σας) σε ωοληψια σε φυσικό κυκλο, γίνεται υπέρηχος πριν την ωοληψια για να δουν αν έσπασε; Ή το βλέπουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας -ωοληψιας;

Επισης κάνατε παντα Ε2 κ Lh πριν την Ovitrelle? 

Καλησπέρα! Δεν ξέρω για το ιασω αλλα στο Γεν βλέπεις επιτόπου κατα την ωοληψια αν υπάρχουν ωοθυλάκια. Ε2 και LH γίνεται μέτρηση 2 μέρες πριν συνήθως 

56 minutes ago, winspert said:

Κοριτσια,για αρχη γονιμοποιηθηκε!!! Για να δούμε στη συνέχεια!!!

Αχ μπράβο ρε κορίτσι! Ίσως έφερε τύχη η αλλαγή. Ελπίζω την Παρασκευή να έχεις πάλι καλά νέα :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρνουμε. Έχουμε και πολύ μετριο σπερμα βασικό και αυτό. 

Με την δεύτερη τα εκανα. Η πρώτη ήταν βιοχημική 

μαλλον το σπερμα τοτε θα ευθυνεται. εφοσον δηλ οι δικες σου εξετασεις παραμενουν καλες.. τι να πεις...ειναι κ θεμα τυχης καλως η κακως... απο την αλλη βεβαια απορω κ με αυτο το γαμ...σπερμα...τοσο δυσκολο ειναι να βρεθουν 3 4 σπερματοζωαρια φυσιολογικα;; ημαρτοννπια...λες κ ζηταμε 50...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ 

λογικα ο υπερυχος θα δείξει , στείλε να μας πεις 

Θα σας ενημερώσω!!!Πάντως αν σε 2 μέρες διπλασιαστεί θα πάω Δευτέρα κιόλας να κάνω υπέρηχο να τελειώνω και ότι είναι!!!

πρίν από 17 λεπτά , Pagotoula είπε:

μαλλον το σπερμα τοτε θα ευθυνεται. εφοσον δηλ οι δικες σου εξετασεις παραμενουν καλες.. τι να πεις...ειναι κ θεμα τυχης καλως η κακως... απο την αλλη βεβαια απορω κ με αυτο το γαμ...σπερμα...τοσο δυσκολο ειναι να βρεθουν 3 4 σπερματοζωαρια φυσιολογικα;; ημαρτοννπια...λες κ ζηταμε 50...

Και να σου πω και το άλλο. Όταν πέτυχε η εξωσωματική τότε το σπερμα ήταν άθλιο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 23 λεπτά , Giouli36 είπε:

Δεν νομίζω κορίτσι μου!!!Είναι φυσιολογική συλληψη!!Θα δείξει πάντως!!Ευχαριστώ πολύ!!!

Α οκ μην αγχώνεσαι κ εγώ με 2 μερες καθυστέρηση είχα 3000 χοριακη . Είναι στον οργανισμό κ πολλές φορές γινετε κ λιγο πιο νωρίς η σύλληψη αποτι πιστεύουμε.  

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Και να σου πω και το άλλο. Όταν πέτυχε η εξωσωματική τότε το σπερμα ήταν άθλιο.

εεε ενταξει...δεν ειναι να τραβας τα βυζ.... σου;; τις κοτσιδες σου;;; οτι εχει ο Καθενας βρε αδερφε!

πρίν από 16 λεπτά , Pagotoula είπε:

εεε ενταξει...δεν ειναι να τραβας τα βυζ.... σου;; τις κοτσιδες σου;;; οτι εχει ο Καθενας βρε αδερφε!

Γιαυτο λέω ότι είναι θέμα τύχης κατάλαβες;

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Α οκ μην αγχώνεσαι κ εγώ με 2 μερες καθυστέρηση είχα 3000 χοριακη . Είναι στον οργανισμό κ πολλές φορές γινετε κ λιγο πιο νωρίς η σύλληψη αποτι πιστεύουμε.  

Μακάρι κοπέλα μου!!Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αφτι!!!Τι να πω δεν ξέρω!!Είναι χαμηλή η χοριακη αγχονωμαστε είναι υψηλή η χοριακη αγχωνομαστε!!!Απλά μου ήρθε πολύ απότομο!!!Και δεν έχω καλή εμπειρία σε φυσιολογική συλληψη γιατί ήταν παλινδρομη αποτε καταλαβαίνεις!!Συγνώμη αλλά δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκεσαι!!Εύχομαι καλη συνέχεια και καλή επιτυχία!!!

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

κοριτσια εχω ξεκινησει τη διερευνηση γιατρου/κεντρου. εκανα χτες ρβ με τον κοντ... που ειναι στο ιασω. ( @Troia αν θυμαμαι εκει ησουν;) μου ειπε μετα απο αποθηλασμο αυτος θα ηθελε ιδανικα 6μηνο για να χει επανελθει πληρως ο οργανισμος ορμονικα κ να ναι δεκτικος σε διεγερση κ ετ( @Καντι μιας κ το συζηταμε),,,κ γενικα τουλ 3μηνο σε οποιαδηποτε περιπτωση, κι αν ειναι μονο 3μηνο κι αυτο με ντοστινεξ. απο θεμα πρωτοκολλου δεν προτεινει τιποτα διαφορετικο απο αυτο που καναμε πριν 4 χρονια (αυτο μου κανε λιγο εντυπωση) θεωρει αυτο μ ταιριαζει κ τωρα..κ οτι κιολας ορμονικα τωρα με βλεπει καλυτερα απο θεμα lh κλπ... πως γκενεν αυτο μη με ρωτατε..δν προτεινει τπτ σε κομματι υστεροσκοπηση κλπ λογω 3 εγκυμοσυνων.. δεν προτεινει προεμφυτευτικο,,. σιγουρα λεει η ποιοτητα ωαριων θα ναι χειροτερα λογω ηλικιας αλλα εφοσον δν εχουμε κτ συγκεκριμενο, τσαμπα το βρισκει...,,στο κομματι σπερμα μας ειπε δν μπορουμε να κανουμε τπτ..ο συζυγος ηδη παιρνει βιταμινες κανει διατροφες κλπ.. οποτε βαδιζουμε ως εχουμε.. σε δυο βδομ θα παω κ στο σερουμ.. κ τον αλλο μηνα εχω αλλα δυο ρβ...ιδωμεν... πωςσας ακουγονται αυτα;; εγω ενιωσα λες κ βιωνω ντεζαβου αυτα π ακουγα πριν 4χρ στο ιδιο κεντρο-αλλο γιατρο...

Στο μπαμπά ή στο γιο πήγες; Ο γιός εμένα μου είπε θέλει να περάσει 3μηνο από τον αποθηλασμό για την επόμενη εμβρυομεταφορά, αλλά εσύ αν κατάλαβα καλά θα κάνεις διέγερση, οπότε τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. 

Εγώ όπως έχω ξαναγράψει εδώ δεν τον άκουγα σε τίποτα που δεν είναι της ειδικότητάς του. Δηλ. Τα ίδια είχε πει και σε εμάς για το σπέρμα, αλλά εμείς κάναμε ό,τι έλεγε ο Ασβέστης κι επίσης για την ποιότητα των ωαρίων έκανα ό,τι έλεγε το βιβλίο παρόλο που εκείνος δεν το πίστευε. Εμένα μου ταίριαξε λόγω του χαρακτήρα του (ο γιος), αλλά του είχα δώσει μόνο τον περιορισμένο ρόλο που του αναλογούσε. Στα + δεν θα σε φορτώσει με αχρείαστα φάρμακα, δεν θα σου κάνει κάτι που δεν πιστεύει μόνο και μόνο για να σου τα πάρει (π.χ. υστεροσκόπηση, εγώ το είχα διασταυρώσει και με την Τσεκούρα ότι δεν την χρειάζομαι) και αν ενδιαφέρεσαι για εμβρυομεταφορά σε φ.κ. θα σου κάνει. Επίσης (ο γιος) είναι πολύ επεξηγηματικός, αναλυτικός, υπομονετικός και άμεσα προσβάσιμος. Τέλος απόλαυσα μια εγκυμοσύνη χωρίς αχρείαστα φάρμακα προληπτικά και χωρίς απαγορεύσεις. Μου έκανε πολύ καλή δουλειά στην καισαρική και συνεργάζεται με πολύ καλούς επαγγελματίες (μαία, εμβρυομητρικός κτλ.)

Για το Ιασώ επίσης έχω να πω καλά λόγια όσον αφορά στην εξωσωματική.

Για το Σέρουμ επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά και ότι είναι κάπως ακριβό. Με το σέρουμ συνεργάζεται και η κυρία που μου έκανε βελονισμό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Troia είπε:

Στο μπαμπά ή στο γιο πήγες; Ο γιός εμένα μου είπε θέλει να περάσει 3μηνο από τον αποθηλασμό για την επόμενη εμβρυομεταφορά, αλλά εσύ αν κατάλαβα καλά θα κάνεις διέγερση, οπότε τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. 

Εγώ όπως έχω ξαναγράψει εδώ δεν τον άκουγα σε τίποτα που δεν είναι της ειδικότητάς του. Δηλ. Τα ίδια είχε πει και σε εμάς για το σπέρμα, αλλά εμείς κάναμε ό,τι έλεγε ο Ασβέστης κι επίσης για την ποιότητα των ωαρίων έκανα ό,τι έλεγε το βιβλίο παρόλο που εκείνος δεν το πίστευε. Εμένα μου ταίριαξε λόγω του χαρακτήρα του (ο γιος), αλλά του είχα δώσει μόνο τον περιορισμένο ρόλο που του αναλογούσε. Στα + δεν θα σε φορτώσει με αχρείαστα φάρμακα, δεν θα σου κάνει κάτι που δεν πιστεύει μόνο και μόνο για να σου τα πάρει (π.χ. υστεροσκόπηση, εγώ το είχα διασταυρώσει και με την Τσεκούρα ότι δεν την χρειάζομαι) και αν ενδιαφέρεσαι για εμβρυομεταφορά σε φ.κ. θα σου κάνει. Επίσης (ο γιος) είναι πολύ επεξηγηματικός, αναλυτικός, υπομονετικός και άμεσα προσβάσιμος. Τέλος απόλαυσα μια εγκυμοσύνη χωρίς αχρείαστα φάρμακα προληπτικά και χωρίς απαγορεύσεις. Μου έκανε πολύ καλή δουλειά στην καισαρική και συνεργάζεται με πολύ καλούς επαγγελματίες (μαία, εμβρυομητρικός κτλ.)

Για το Σέρουμ επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά και ότι είναι κάπως ακριβό. Με το σέρουμ συνεργάζεται και η κυρία που μου έκανε βελονισμό.

στον υιο πηγα! ναι για διεγερση μιλαμε. για το σπερμα να σου πω την αληθεια οτι λεει ο ουρολογος καναμε σε συμπληρωματα διατροφη κλπ...αλλαγη δεν υπηρξε. οποτε κ αυτος τωρα συμφωνησε οτι δεν υπαρχει κατι αλλο...τωρα τι να πω.. στο ιασω ημουν κ γω οποτε σαν κεντρο το ξερω ..ημουν πολυ ευχαριστημενη...τωρα για την υστεροσκοπηση συμφωνω κ εγω μαζι του..περαν του σφακ στα 28 μου κιολας κ με μια φυσιολιγικη εγκυμοσυνη,που μου την ειχε προτεινει, κανεις αλλος δεν μου την εχει αναφερει.. πιο πολυ κατι με κραταει στο κομματι φαρμακα κ πρωτοκολλο..δεν ξερω γιατι..δεν μου φαινοτανε αποφασιστικος..τελος μας ειπε οτι αυτη τη στιγμη αυτος το προβλημα το βρισκει στο σπερμα. κ οτι αννεχουμε αποθεματα ψυχικα/χρονικα/χρηματικα να δοκιμαζαμε κ φυσικα σν εξαμηνο με παρακολουθηση ωορρηξιας.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Pagotoula είπε:

στον υιο πηγα! ναι για διεγερση μιλαμε. για το σπερμα να σου πω την αληθεια οτι λεει ο ουρολογος καναμε σε συμπληρωματα διατροφη κλπ...αλλαγη δεν υπηρξε. οποτε κ αυτος τωρα συμφωνησε οτι δεν υπαρχει κατι αλλο...τωρα τι να πω.. στο ιασω ημουν κ γω οποτε σαν κεντρο το ξερω ..ημουν πολυ ευχαριστημενη...τωρα για την υστεροσκοπηση συμφωνω κ εγω μαζι του..περαν του σφακ στα 28 μου κιολας κ με μια φυσιολιγικη εγκυμοσυνη,που μου την ειχε προτεινει, κανεις αλλος δεν μου την εχει αναφερει.. πιο πολυ κατι με κραταει στο κομματι φαρμακα κ πρωτοκολλο..δεν ξερω γιατι..δεν μου φαινοτανε αποφασιστικος..τελος μας ειπε οτι αυτη τη στιγμη αυτος το προβλημα το βρισκει στο σπερμα. κ οτι αννεχουμε αποθεματα ψυχικα/χρονικα/χρηματικα να δοκιμαζαμε κ φυσικα σν εξαμηνο με παρακολουθηση ωορρηξιας.

Στο σπερμα ε;;;;; Κλαψ κλαψ κλαψ!

• Λυπημένη/-ος 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 40 λεπτά , Troia είπε:

Εχουμε τον ιδιο εξωσωματιστη! Εχθες εκανα μαζι του την ωοληψια. Πολυ ευχαριστημενη..!

πρίν από 12 λεπτά , Pagotoula είπε:

εντελως κλαψ κλαψ ..κ σε ρωταω τι να κανω φυσικη προσπαθεια με τετοιο σπερμα;

Μα για γέλια είναι . Πβς είναι δυνατόν;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μα για γέλια είναι . Πβς είναι δυνατόν;

κ να μουν κ 25...να κανα...τωρα τι να κανω φυσικες προσπαθειες;; με 6χρ ταλαιπωρια ωσπου να κανω το παιδι...π ναι 2 χρονων κ καλα καλα ουτε σεξ δν βρισκουμε χρονο να κανουμε...οχι να παω νανπαρακολουθω ωορρηξιες κ νανκαθομαι στοχευμενα φικι φικι..

ασε που αυτα τα δοκιμασα επι εναμιση χρονο κ προ 5ετιας μαλιστα...μ φαινεται πισωγυρισμα...κ συναμα σπαταλη χρονου κ ψυχικων αποθεματων

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...