Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Angot είπε:

Και όταν δεν παίρνω ωαρια όλο μου το είναι αναστατώνεταο χαχαχαχ! Θα τον ρωτήσω αν είναι να προσπαθήσω και με femara μόνο... Απλως είναι άλλη ασφάλεια να έχεις εμβρυα απόθεμα στην κατάψυξη Παιδεύεσαι για 1 μηνα αλλά τουλάχιστον δεν έχεις τις ωοληψιες συνέχεια.  

σε καταλαβαινω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, minnie26 είπε:

Ειλικρινά σε αυτό το κομμάτι είμαι τυχερή γιατί με το που του είπα να ψαχτούμε ήταν θετικοτατος χωρίς κανένα ίχνος δυσανασχέτησης! Όπως επίσης και για την εξωσωματική θέλει να ξεκινήσουμε αμέσως χωρίς να χάσουμε άλλο χρόνο! Εγώ είμαι από Κατερίνη , τον γιατρό μου τον λένε Κουφογιαννη Κλεάνθη.. τώρα για εξωσωματικό δεν ξέρω, να δω ποιον θα μου προτείνει ! 

Έχεις και σύ τα δικιά σου .. αυτή η αναμονή σε τρελαίνει οπής όλους φαντάζομαι ..εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από τη καρδιά μου!!! Εσυ κ ο άντρας σου ξέρετε τι είναι το καλύτερο για εσάς … Κ εγώ χωρίς καμία βοήθεια θα είμαι λόγω ότι ζούμε εξωτερικό ..εγώ κ ο άντρας ου μόνο! Αλλά θα τα καταφέρουμε όπως κ να έχει !!

Εννοειται θα τα καταφέρετε εφόσον υπάρχει η θέληση!!! Σ ευχαριστω για την ευχη σ!!! Ευχομαι κ για σενα να πάνε ολα τελεια!

Κορίτσια πηρα πριν λιγο κάποιες εξετασεις που εκανα πριν αδιαθετησω κ ξεκινησω ενεσεις. Η Tsh μου εφτασε 5,24!! Ηταν παλι τον Μάιο 4,18 μετα επεσε μεσα σε 2 βδομαδες μονη της. Ειχα παει σε ενδοκρινολογο δεν μου βρηκε κατι.. Εχω σημερα ραντεβού βεβαια για τεστ Παπ κ θα μιλησω με τον γυναικολογο. Υπαρχει περιπτωση βρε κοριτσια να μου πει ακυρη η διεγερση για τώρα???θα τρελαθω πια ολο κατι χαλαει... 

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ελα ντε ;
Μικρόβιο λέει ο γιατρός 

Αλλα μπορεί να συμβεί σαλπιγγιτιδα στις κοπέλες π κάνουν εξωσωματική 30% πιθανότητες 

επισης μπορεί απο την ενδομητριωση 

Μόνιμα  φλεγμονή έχω μπορεί να φουντώνει κ να ξεφουντωνει

είχα  πυρετό , ανεβασμένη crp και πόνο στην κοιλιά 

Εσυ πως είσαι ;

Πολύ παλιά είχα πάθει κι εγώ σαλπιγγίτιδα από ψύξη από κλιματιστικό, είχε αφόρητο πόνο. Την αντιμετωπίσαμε όμως με αντιβίωση και ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα. Υποθέτω ότι όταν είσαι σε διαδικασίες εξωσωματικής, τα ελέγχουν όλα πολύ καλύτερα και άρα μπορούν να προλάβουν τυχόν κακοτοπιές. Προφανώς βέβαια δεν είναι απόλυτο, χώρια που στην περίπτωση σου καταλαβαίνω ότι είναι πιθανόν να προκλήθηκε από διάφορους παράγοντες. Ας ελπίσουμε ότι είναι η τελευταία ατυχία που σου συμβαίνει και ότι κοντοζυγώνουν τα ευχάριστα! Εγώ καλά είμαι, φουσκώνω! Εχω την επόμενη βδομάδα Β' επιπέδου και υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, ελπίζω να είναι όλα καλά! Στέλνω άφθονη μπεμπεδόσκονη σε όλες!!!

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ελα ντε ;
Μικρόβιο λέει ο γιατρός 

Αλλα μπορεί να συμβεί σαλπιγγιτιδα στις κοπέλες π κάνουν εξωσωματική 30% πιθανότητες 

επισης μπορεί απο την ενδομητριωση 

Μόνιμα  φλεγμονή έχω μπορεί να φουντώνει κ να ξεφουντωνει

είχα  πυρετό , ανεβασμένη crp και πόνο στην κοιλιά 

Εσυ πως είσαι ;

Πολύ παλιά είχα πάθει κι εγώ σαλπιγγίτιδα από ψύξη από κλιματιστικό, είχε αφόρητο πόνο. Την αντιμετωπίσαμε όμως με αντιβίωση και ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα. Υποθέτω ότι όταν είσαι σε διαδικασίες εξωσωματικής, τα ελέγχουν όλα πολύ καλύτερα και άρα μπορούν να προλάβουν τυχόν κακοτοπιές. Προφανώς βέβαια δεν είναι απόλυτο, χώρια που στην περίπτωση σου καταλαβαίνω ότι είναι πιθανόν να προκλήθηκε από διάφορους παράγοντες. Ας ελπίσουμε ότι είναι η τελευταία ατυχία που σου συμβαίνει και ότι κοντοζυγώνουν τα ευχάριστα! Εγώ καλά είμαι, φουσκώνω! Εχω την επόμενη βδομάδα Β' επιπέδου και υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, ελπίζω να είναι όλα καλά! Στέλνω άφθονη μπεμπεδόσκονη σε όλες!!!

1 hour ago, Maria.28 είπε:

Εννοειται θα τα καταφέρετε εφόσον υπάρχει η θέληση!!! Σ ευχαριστω για την ευχη σ!!! Ευχομαι κ για σενα να πάνε ολα τελεια!

Κορίτσια πηρα πριν λιγο κάποιες εξετασεις που εκανα πριν αδιαθετησω κ ξεκινησω ενεσεις. Η Tsh μου εφτασε 5,24!! Ηταν παλι τον Μάιο 4,18 μετα επεσε μεσα σε 2 βδομαδες μονη της. Ειχα παει σε ενδοκρινολογο δεν μου βρηκε κατι.. Εχω σημερα ραντεβού βεβαια για τεστ Παπ κ θα μιλησω με τον γυναικολογο. Υπαρχει περιπτωση βρε κοριτσια να μου πει ακυρη η διεγερση για τώρα???θα τρελαθω πια ολο κατι χαλαει... 

Δε θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά με TSH 5,4 κανονικά δεν πρέπει να προχωρήσετε σε ετ. Εκτός κι αν προλαβαίνετε να τη ρίξετε πριν. Πόσο σύντομα υπολογίζετε την εμβρυομεταφορά?

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα! Στα έγγραφα για την επιτροπή, αν υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης, χρειάζεται η ληξιαρχική πράξη του συμφώνου συμβίωσης μόνο ή και κάποια έγγραφη συναίνεση; Ή χρειάζεται κάποια συμβολαιογραφική πράξη; 

πρίν από 40 λεπτά , happiness79 είπε:

Δε θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά με TSH 5,4 κανονικά δεν πρέπει να προχωρήσετε σε ετ. Εκτός κι αν προλαβαίνετε να τη ρίξετε πριν. Πόσο σύντομα υπολογίζετε την εμβρυομεταφορά?

Απο αυριο κ μετα περιμενω περιοδο. Τωρα θα αρχισω ενεσεις δηλαδη. Την μεταφορα ειχαμε πει καλύτερα για Οκτώβρη. Αμα ειναι μονο για την μεταφορα οκ, μονο μην υπαρχει προβλημα κ για την διεγερση φοβαμαι... 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα , ήρθα και πάλι μια καινουρια ερώτηση … έχει κάποια συνεργαστεί με τον Σταυράκη; Είναι στο Γένεσις .. μου τον πρότεινε ο γιατρός μου και αύριο θα τον συναντήσω κι από κοντά ..

Καλησπέρα είμαι στην 5 μέρα μετά ετ που έκανα 1 εβρυακι με έχει φάει η αγωνία κ φοβάμαι κ όλας ... Είχα 3 εγκυμοσύνες φυσιολογικα αλλά δεν προχώρησαν λόγο ότι είχαν μεσογειακή αναιμία λόγο ότι κ εμείς οι δύο έχουμε στίγμα ...μετά έκανα 1 εξωσωματική έβαλα ένα εβρυακι το Δεκέμβριο πέτυχε κ 16 Ιανουαρίου αποκόλληση κ αποβολή ... Κ τώρα αυτό πιστεύω να πάνε όλα καλά θέλω να πάνε όλα κάλα έχω πονέσει πολύ θέλω λίγη χαρά όπως όλες μας ...ψάχνω να βρω συμπτώματα ενώ ξέρω ότι δεν υπάρχουν χαχαχ αναμονή κ θετική σκέψη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Penny33 είπε:

Καλησπέρα είμαι στην 5 μέρα μετά ετ που έκανα 1 εβρυακι με έχει φάει η αγωνία κ φοβάμαι κ όλας ... Είχα 3 εγκυμοσύνες φυσιολογικα αλλά δεν προχώρησαν λόγο ότι είχαν μεσογειακή αναιμία λόγο ότι κ εμείς οι δύο έχουμε στίγμα ...μετά έκανα 1 εξωσωματική έβαλα ένα εβρυακι το Δεκέμβριο πέτυχε κ 16 Ιανουαρίου αποκόλληση κ αποβολή ... Κ τώρα αυτό πιστεύω να πάνε όλα καλά θέλω να πάνε όλα κάλα έχω πονέσει πολύ θέλω λίγη χαρά όπως όλες μας ...ψάχνω να βρω συμπτώματα ενώ ξέρω ότι δεν υπάρχουν χαχαχ αναμονή κ θετική σκέψη 

•  

Αχ κορίτσι μου αυτές οι μέρες της αναμονής. Όπως ξέρεις και εσυ συμπτώματα δεν υπάρχουν, όλες όμως ψάχνουμε. Το μόνο που έχω καταλάβει εγώ είναι αν δεις καφέ που και πάλι δεν λέει κάτι σίγουρα. Ευχομαι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα κρατήσει!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Maria.28 είπε:

Η διέγερση δεν επηρεάζεται, η ετ δεν συνιστάται να γίνεται με υψηλή tsh.

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

πρίν από 17 λεπτά , minnie26 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα , ήρθα και πάλι μια καινουρια ερώτηση … έχει κάποια συνεργαστεί με τον Σταυράκη; Είναι στο Γένεσις .. μου τον πρότεινε ο γιατρός μου και αύριο θα τον συναντήσω κι από κοντά ..

Καλησπέρα κορίτσι γλυκό! Μου τον είχε προτείνει μια κοπέλα από εδώ τον Σταυ..κη (καλή της ώρα), όταν αναζητούσα καινούργιο εξωσωματικό γιατί κάτι με χαλούσε σ αυτόν που είχα.. Εγω είχα ενθουσιαστεί με την προσέγγισή σου, την κατάρτιση και το ενδιαφέρον του! Ημουν κυριολεκτικά με τα φεμαρα στην τσάντα για να ξεκινήσω μαζί του αλλά με πρόλαβε η εγκυμοσύνη μου και δεν συνεργαστήκαμε τελικά..!

Σε λίγο κλείνω τον 5ο και ακόμη μου στέλνει μηνύματα να με ρωτήσει πώς πάει η εγκυμοσύνη μου, παρ όλο που δεν με είχε ασθενή του. Αυτό και μόνο, λέει πολλά! Νομίζω θα σε κερδίσει και εσένα! Στο εύχομαι απο την καρδιά μου! Να βρεις αυτόν που θα εμπιστευτείς και θα σ´εμπνεει για να προχωρήσετε αυτό το ταξίδι! Καλή αρχή και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ♥️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Tselek είπε:

Καλησπέρα κορίτσι γλυκό! Μου τον είχε προτείνει μια κοπέλα από εδώ τον Σταυ..κη (καλή της ώρα), όταν αναζητούσα καινούργιο εξωσωματικό γιατί κάτι με χαλούσε σ αυτόν που είχα.. Εγω είχα ενθουσιαστεί με την προσέγγισή σου, την κατάρτιση και το ενδιαφέρον του! Ημουν κυριολεκτικά με τα φεμαρα στην τσάντα για να ξεκινήσω μαζί του αλλά με πρόλαβε η εγκυμοσύνη μου και δεν συνεργαστήκαμε τελικά..!

Σε λίγο κλείνω τον 5ο και ακόμη μου στέλνει μηνύματα να με ρωτήσει πώς πάει η εγκυμοσύνη μου, παρ όλο που δεν με είχε ασθενή του. Αυτό και μόνο, λέει πολλά! Νομίζω θα σε κερδίσει και εσένα! Στο εύχομαι απο την καρδιά μου! Να βρεις αυτόν που θα εμπιστευτείς και θα σ´εμπνεει για να προχωρήσετε αυτό το ταξίδι! Καλή αρχή και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ♥️

Με το καλό κοπέλα μου! Με ένα πόνο σου εύχομαι !!! Πολύ θετικά τα σχόλια σου για τον γιατρό , χαίρομαι!! Αύριο που γα τον γνωρίσω θα σχηματίσω κ εγώ μια γνώμη .. να είσαι καλά ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Ele@n είπε:

Η διέγερση δεν επηρεάζεται, η ετ δεν συνιστάται να γίνεται με υψηλή tsh.

Οκ μιλησα κ με τον γυναικολογο. Για τωρα δεν μου είπε οτι ειναι πρόβλημα. Θα παω σε ενδοκρινολογο αμεσα κ θα δω τι θα γινει, μαλλον κανένα χαπάκι το κοβω... σ ευχαριστώ πολυ. 

• Μου αρέσει 1

On 11/7/2022 at 8:42 ΠΜ, Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Οι γιατροί στους οποίους αναφέρεστε είναι στη Θεσσαλονίκη? Σε ποιο κέντρο?

Kαλησπέρα , ξανά εδώ .. Είχα παει στηνν κυρία ζερβακάκου που είναι στο Fertilia της κλινικής genesis, αν και όλο το προσωπικό τρομερά καταρτισμενο και οχι αδιάφορο, εκεινη ειναι η γιατρός μου, καναμε εξετασεις και εγω και ο αντρας μου και μου ειπε να ξεκινησουμε , μας εδωσε το πρασινο φως ! αργησαμε πολυ , σχεδον 2 μηνες, αλλα ειναι καλή , δεν επαιρνε λεφτα καθε τρις και λιγο και μου εξηγουσε καθε φορά τι κανουμε. Με το καλό ξεκιναμε στο fertilia την μεταφορα

πρίν από 5 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια συγγνωμη αν εχει ξαναειπωθει...μετα την ωοληψια σε ποσες μερες ερχεται περιοδος?

Εμας η κυρια Ζερβακάκου μας είπε έρχεται κανονικά , τωρα λογικά εξαρτάται και από τον κύκλο καθε γυναικας , αυτό νομιζω θα σας το πει ο γιατρός, μπορει να γινει υπερδιεγερση στις ωοθηκες και να ερθει νωριτερα μεσα στον μηνα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...