Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Kleo01 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποια από εσάς εμπειρία από το Γένεσις και τον κύριο Σαράφη. Ετοιμάζομαι για εξωσωματικη σε φυσικό κύκλο. Είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που με προσέγγισε ο γιατρος κι έχω ακούσει καλες κριτικές για το κέντρο, αλλά θα ήθελα και την δίκη σας γνώμη. 

Γεια σου κορίτσι μου! Μου ανέφερε αυτό το όνομα η γυναικολόγος μου, ως εξίσου καλό με αυτό του Σταυράκη. Εγώ είχα κάνει ραντεβού με τον τελευταίο και ήμουν πολύ ευχαριστημένη.. φαντάζομαι θα έχουν μια κοινή γραμμή! 
Να έχεις την καλύτερη επιτυχία σου εύχομαι από καρδιάς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 ώρες πρίν, eva13232 είπε:

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,  εκλεισα τελικά ραντεβού σε 2 μήνες και βλεπουμε αν θα με ψάξουν κι εμενα και με βοηθήσουν με κατι.

εμενα η περίοδος μου ακομα δεν εχει ερθει. μιλησα με το κέντρο και μου έδωσαν εξετάσεις να κανω τις εκανα τη Δευτέρα και ενω ειμαι 6 μερες με καθυστέρηση ειχα ε2 196 fsh 1.94 prg 0.4 και μου ειπε οτι προφανως δεν εχει γίνει ωορρηξια και το ωοθηλάκιο μεγαλωσε και εγινε κύστη. μου είπε ότι απο τις τιμές φαίνεται ότι έχει σπάσει και αναμένω περίοδο σε καμια 10αρια μερες ..... 

μου διέλυσε την ψυχολογία ολο αθυο γιατι είχαμε πει με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε φυσιολογικα 3 μηνες μπας και τα καταφέρουμε οποτε οι επιδόσεις μας τον προηγούμενο μήνα πηγαν χαμένες και το ιδιο για τον επόμενο κυκλο που θα είμαστε και διακοπες και μας χάλασαν τις επιδόσεις που θα σπάσαμε αλλα κυριως την ψυχολογία. 

αναμένω και φοβαμαι..... 

Λυπάμαι Εύα μου γι' αυτή την εξέλιξη. Καταλαβαίνω ότι σου έχουν σπάσει τα νεύρα και ότι έχεις μαυρίσει με όλες τις αναποδιές, προσπάθησε όμως να κάνεις λίγο κουράγιο ακόμα, θα έρθει το μωράκι στο χρόνο του. Να χαρείτε τις διακοπές σας και να γυρίσετε ανανεωμένοι για την επόμενη προσπάθεια, που εύχομαι να είναι η τελευταία και τυχερή!

6 ώρες πρίν, Lela79 είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για το καλωσόρισμα κ τις ευχές ! Εγώ νιώθω ότι ευχές από γυναίκες που το έχουν περάσει όλο αυτό είναι διπλό γούρι !!!! Δυστυχώς εγώ δεν έχω την επιλογή ή την ελπίδα της φυσικής σύλληψης γιατί είναι κλειστές κ οι δυο σάλπιγγες μου όποτε η εξωσωματική είναι μονόδρομος ....ωστόσο κρατάω τα τιπς που μου έδωσες για τις εξετασεις που εκανες κ μόλις έχω τα αποτελέσματα από το Έλενα θα τσεκαρω κ τα υπόλοιπα κ θα συζητήσω με τον γιατρό για το παράθυρο εμφύτευσης. Ο γιατρός που είχα στην τελευταία μου προσπάθεια ήταν πραγματικά πολύ καλός... μετά την αποτυχία μας έκλεισε ραντεβού κ μας είδε μαζί με τον εμβρυολογο κ συζητήσαμε για το πως θα προχωρήσουμε. Ο εμβρυολογος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα των ωαρίων κ των γονιμοποιησεων κ μας είπε ότι αξίζει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Στις δυο πρώτες εξωσωματικές ο τότε γιατρός μου ούτε που ασχολήθηκε, εγώ διάβαζα μόνη μου πως θα μπορούσα να προχωρήσω .... ήταν ότι να ναι ... ευτυχώς άλλαξα κ τώρα ελπίζω η τέταρτη να είναι κ η τυχερή ! Σου εύχομαι ολόψυχα με το καλό το μωράκι σου κ ευχαριστώ κ εσένα κ όλες εδώ μέσα για τη στήριξη τη συμπαράσταση κ τις συμβουλές !!! 

Να είσαι καλά! Ευχαριστώ κι εγώ για τις ευχές! Χαίρομαι που είσαι σε ένα γιατρό που του έχεις εμπιστοσύνη και εννοείται είναι πολύ ενθαρρυντικά τα όσα σας είπε και ο εμβρυολόγος! Καλή συνέχεια στις εξετάσεις σου και εύχομαι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η επόμενη προσπάθεια σας!

10 ώρες πρίν, Tina2 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Αναμένω να βγουν τα αποτελέσματα το απόγευμα!!

Βγήκαν τα αποτελέσματα ή ακόμα είσαι στην αναμονή?

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Λυπάμαι Εύα μου γι' αυτή την εξέλιξη. Καταλαβαίνω ότι σου έχουν σπάσει τα νεύρα και ότι έχεις μαυρίσει με όλες τις αναποδιές, προσπάθησε όμως να κάνεις λίγο κουράγιο ακόμα, θα έρθει το μωράκι στο χρόνο του. Να χαρείτε τις διακοπές σας και να γυρίσετε ανανεωμένοι για την επόμενη προσπάθεια, που εύχομαι να είναι η τελευταία και τυχερή!

Να είσαι καλά! Ευχαριστώ κι εγώ για τις ευχές! Χαίρομαι που είσαι σε ένα γιατρό που του έχεις εμπιστοσύνη και εννοείται είναι πολύ ενθαρρυντικά τα όσα σας είπε και ο εμβρυολόγος! Καλή συνέχεια στις εξετάσεις σου και εύχομαι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η επόμενη προσπάθεια σας!

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Βγήκαν και δυστυχώς ήταν μόνο 2 η  χοριακή, οπότε δεν έγινε πάλι τίποτα.  3 Εξωσωματικές και ούτε μια φορά δεν έχω βγάλει θετική χοριακη. :cry:

• Λυπημένη/-ος 10

πρίν από 40 λεπτά , Tina2 είπε:

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Βγήκαν και δυστυχώς ήταν μόνο 2 η  χοριακή, οπότε δεν έγινε πάλι τίποτα.  3 Εξωσωματικές και ούτε μια φορά δεν έχω βγάλει θετική χοριακη. :cry:

Λυπαμαι πολύ κορίτσι μου ... Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς κ τίποτα δεν παρηγορεί τόσο σύντομα να θυμάσαι όμως ότι δεν είσαι μόνη σου σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε πολλές κ αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουμε με υπομονή κ επιμονή. Κ εγώ τρεις αποτυχίες έχω με την τελευταία πριν ένα μήνα. Μαζί θα συνεχίσουμε κ θα κερδίσουμε τη μάχη! Δες ποσά κορίτσια εδώ μέσα τα κατάφεραν μετά από απανωτές απογοητεύσεις ... Θα έρθει κ για εμάς η θετική χοριακη μην ανησυχεις, πρέπει μόνο να θυμόμαστε ότι είναι μαραθώνιος κ όχι σπριντ ο αγώνας της εξωσωματικής .

• Μου αρέσει 4

πρίν από 45 λεπτά , Tina2 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. Εμένα με βοηθούσε πολύ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα η συζήτηση με το γιατρό και πώς έθετα νέους στόχους. Ελπίζω να βρεις ανακούφιση και να είναι αυτό το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα που λαμβάνεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

1η φορά που γράφω αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό 

32 χρόνων εγώ και 33 ο άντρας μου. Και οι 2 έχουμε στίγμα.

Μετά από 3 χρόνια προσπάθειας καταφέραμε με φυσιολογικό τρόπο την εγκυμοσύνη. Κάνουμε όλους τους προγεννητικούς ελέγχους, όλα καλά με το αγοράκι μας.

Η αναμονή και η αγωνία για την εξέταση για μεσογειακή αναιμία τεράστια και επώδυνη και δυστυχώς μας έπεσε η κεραμίδα με αρνητικά αποτελέσματα.

Προχωρήσαμε σε αποβολή. Ιδιαίτερα ψυχοφθόρα διαδικασία και για τους 2 μας αλλά στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Την εξωσωματική την είχαμε στο μυαλό μας από πριν έρθει φυσιολογικά αλλά τώρα πλέον πιστεύουμε ότι είναι μονόδρομος.

Εσείς τι λέτε; Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες λόγω του ότι συλλάβαμε θετικά ή δεν αλλάζει κάτι;

Κορίτσια μου αναμένω τις απαντήσεις σας και δίνω κουράγιο σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

9 ώρες πρίν, Lela79 είπε:

Λυπαμαι πολύ κορίτσι μου ... Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς κ τίποτα δεν παρηγορεί τόσο σύντομα να θυμάσαι όμως ότι δεν είσαι μόνη σου σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε πολλές κ αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουμε με υπομονή κ επιμονή. Κ εγώ τρεις αποτυχίες έχω με την τελευταία πριν ένα μήνα. Μαζί θα συνεχίσουμε κ θα κερδίσουμε τη μάχη! Δες ποσά κορίτσια εδώ μέσα τα κατάφεραν μετά από απανωτές απογοητεύσεις ... Θα έρθει κ για εμάς η θετική χοριακη μην ανησυχεις, πρέπει μόνο να θυμόμαστε ότι είναι μαραθώνιος κ όχι σπριντ ο αγώνας της εξωσωματικής .

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα forum και παίρνουμε δύναμη ή μια από την άλλη.  Μόνο όσες το περνάμε το καταλαβαίνουμε  Εύχομαι κάθε η επιθυμία σου, όπως και σε όλες τις κοπέλες, να  πραγματοποιηθεί σύντομα. 

9 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. Εμένα με βοηθούσε πολύ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα η συζήτηση με το γιατρό και πώς έθετα νέους στόχους. Ελπίζω να βρεις ανακούφιση και να είναι αυτό το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα που λαμβάνεις.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, να είσαι καλά. Θα προγραμματίσουμε ραντεβού τις επόμενες μέρες με το γιατρό, για να συζητήσουμε. Ελπίζω να βρεθεί η άκρη...

πρίν από 43 λεπτά , forbaby είπε:

Καλημέρα σας,

Μετά από 3 χρόνια προσπάθειας καταφέραμε με φυσιολογικό τρόπο την εγκυμοσύνη. Κάνουμε όλους τους προγεννητικούς ελέγχους, όλα καλά με το αγοράκι μας.

Η αναμονή και η αγωνία για την εξέταση για μεσογειακή αναιμία τεράστια και επώδυνη και δυστυχώς μας έπεσε η κεραμίδα με αρνητικά αποτελέσματα.

Προχωρήσαμε σε αποβολή. Ιδιαίτερα ψυχοφθόρα διαδικασία και για τους 2 μας αλλά στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Την εξωσωματική την είχαμε στο μυαλό μας από πριν έρθει φυσιολογικά αλλά τώρα πλέον πιστεύουμε ότι είναι μονόδρομος.

Εσείς τι λέτε; Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες λόγω του ότι συλλάβαμε θετικά ή δεν αλλάζει κάτι;

Κορίτσια μου αναμένω τις απαντήσεις σας και δίνω κουράγιο σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Εχεις ακριβως τις ίδιες πιθανότητες να ξαναπετυχςις εγκυμοσυνη με μεσογειακή. Η επιστημη εχει φτασει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην τίθεται καν τέτοιος προβληματισμός κατα την άποψη μου. Ευχομαι στην επόμενη εγκυμοσυνη σου να κρατήσεις ενα υγιέστατο μωράκι αγκαλιά.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 44 λεπτά , forbaby είπε:

Καλημέρα σας,

Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου. Φυσικά κ η φυσική συλληψη δείχνει ότι κάτι λειτουργεί σωστά κ ο προεμφυτικος ειναι η λύση που δίνει η επιστήμη.  Η πιθανότητα με εξωσωματικη εφόσον το ζευγάρι έχει πετύχει φυσική συλληψη κ κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζει αλλα προβλήματα εχει φυσικά καποιες αυξημένες πιθανότητες για επιτυχία με την πρώτη φορά.  

πρίν από 20 λεπτά , Καντι είπε:

Εχεις ακριβως τις ίδιες πιθανότητες να ξαναπετυχςις εγκυμοσυνη με μεσογειακή. Η επιστημη εχει φτασει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην τίθεται καν τέτοιος προβληματισμός κατα την άποψη μου. Ευχομαι στην επόμενη εγκυμοσυνη σου να κρατήσεις ενα υγιέστατο μωράκι αγκαλιά.

Εννοώ αν οι πιθανότητες επιτυχημένης εξωσωματικής είναι μεγαλύτερες μιας και καταφέραμε και συλλάβαμε φυσιολογικά την 1η φορά.

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου. Φυσικά κ η φυσική συλληψη δείχνει ότι κάτι λειτουργεί σωστά κ ο προεμφυτικος ειναι η λύση που δίνει η επιστήμη.  Η πιθανότητα με εξωσωματικη εφόσον το ζευγάρι έχει πετύχει φυσική συλληψη κ κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζει αλλα προβλήματα εχει φυσικά καποιες αυξημένες πιθανότητες για επιτυχία με την πρώτη φορά.  

Σε ευχαριστώ πολύ.

Μας δίνεις δύναμη.

Διαφημίσεις

1 hour ago, forbaby είπε:

Καλημέρα σας,

Καλημέρα κοπέλα μου είμαστε στην ίδια κατάσταση ακριβώς έχω κάνει 3 συλλήψεις φυσιολογικα κ μου τα πήραν γιατί είχαν μεσογειακή ...μετά είπαμε για εξωσωματική πριν κάτι μήνες ήταν η πρώτη έπιασα αυτό το ένα που ήταν καλό αλλά στην συνέχεια έκανα αποκόλληση κ απέβαλα .... Τώρα είμαι σε αναμονή για εβρυομεταφορα κ αυτή την φορά εύχομαι να πάνε όλα καλά !! Σου συστήνω να πάτε για εξωσωματική γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες με τον προφητευτικο ελενχο να βρεθούν τα υγιεί έμβρυα κ εσύ να προχωρήσετε σε έμβρυο μεταφορά φυσιολογικα ναι πιάνουμε αλλά έχουμε αυτή την ψυχοφθόρα αναμονή αν θα μας το πάρουν η όχι δυστυχώς κ στο λέω 3 φορές που το πέρασα θέλει πολύ δύναμη ..ότι θες ερωτήσεις κτλ στήλε μου φιλιά 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 28 λεπτά , forbaby είπε:

Εννοώ αν οι πιθανότητες επιτυχημένης εξωσωματικής είναι μεγαλύτερες μιας και καταφέραμε και συλλάβαμε φυσιολογικά την 1η φορά.

Σιγουρα οι πιθανότητες επιτυχίας ειναι μεγαλύτερες απο ενα ζευγάρι που δεν αντιμετωπίζει την υπογονιμότητα.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

3 ώρες πρίν, forbaby είπε:

Καλημέρα σας,

Με την εξωσωματική θα προχωρήσετε με υγιή έμβρυα. Τώρα όσον αφορά στην εμφύτευση τους δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την επιτυχία αλλά δεδομένης της ηλικίας σας και της προηγούμενης εγκυμοσύνης σίγουρα έχετε καλό ποσοστό να πετύχετε και γρήγορα.

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

3 ώρες πρίν, Tina2 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα forum και παίρνουμε δύναμη ή μια από την άλλη.  Μόνο όσες το περνάμε το καταλαβαίνουμε  Εύχομαι κάθε η επιθυμία σου, όπως και σε όλες τις κοπέλες, να  πραγματοποιηθεί σύντομα. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, να είσαι καλά. Θα προγραμματίσουμε ραντεβού τις επόμενες μέρες με το γιατρό, για να συζητήσουμε. Ελπίζω να βρεθεί η άκρη...

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, όλες εδώ ξέρουμε πολύ καλά πως νιώθεις. Ψηλά το κεφάλι και όταν νιώσεις έτοιμη επόμενη προσπάθεια. Που θα πάει θα μας κάτσει!!!

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, forbaby said:

Καλημέρα σας,

Λυπάμαι πολύ για αυτό που περάσατε. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δυο σας, κουράγιο. Όσον αφορά όμως την εξωσωματική όλα φαίνεται να είναι με το μέρος σας, δηλαδή η ηλικία, το γεγονός ότι είχατε φυσιολογική σύλληψη και εξελισσόταν καλά (είχατε βέβαια την ατυχία σας) τώρα θα κάνετε και τον προεμφυτευτικό σας και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. σε τί στάδιο είστε; Οργανώνετε για την εξωσωματική ή έχετε προχωρήσει; Καλή επιτυχία εύχομαι μέσα από την καρδιά μου  .

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...