Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη ,με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου !!!!

Ευχαριστώ πολύ 

και στα δικά σου σύντομα 

πρίν από 19 λεπτά , Troia είπε:

Στείλε ένα mail στην Οικονομοπούλου μήπως θέλει να επαναλάβεις κάποιες εξετάσεις στη 10η εβδομάδα. Εμένα η Τσεκούρα μου είχε επαναλάβει της επίκτητης θρομβοφιλίας. Επίσης μπορείς να της στέλνεις τους μεγάλους υπερήχους για να βλέπει την αντίσταση μητριαίας αρτηρίας. Εφόσον έχει το φάκελό σου, σε υποστηρίζει σε ό,τι αφορά στην ειδικότητά της.

Ναι έχεις δίκιο Αν το έχεις στείλε μου το μειλ της σε πμ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Δεν μου είχε πει κάτι η Τσεκούρα 

μηπως λόγω ηλικίας και κιλών ; Μέχρι 7 αυστηρά μπορώ να πάρω !!!!

ξερεις πως λέγονται ; Για να δω τις απαντήσεις απο το Ελενα 

το βρήκα λέει έλεγχος θρομβοφιλιας είναι όλα οκ 

Θα πέσει πεινα κορίτσι.... ειναι πολυ αυστηρό το αγόρι μας

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου...Την ωρα που γινοταν, αυτο που σκεφτομουν ηταν "Δεν το ξανακανω",... αλλα γενικα αντεχω τον πονο και επειδή στην ουσια ηταν ενα στιγμιαίο τσίμπημα,ειδα πως δεν αξιζει να κοιμάμαι για τοσο λιγο... Κ εγω σκεφτομουν χιλιες φορες να κοιμηθω και να μην καταλαβω τίποτα...Αλλα τελικα δεν ειναι ετσι...Και μετα ημουν μια χαρα...Μου έβαλαν και ενα υπόθετο για τον πονο και δεν καταλαβαινα τίποτα...Ηταν μέχρι να το δοκιμάσω...χαχαχα

Κατ αρχας νιώθεις πολυ ωραία που εχεις συν 80 ευρώ στο πορτοφόλι αου!!! Πραγματικά δεν αξίζει να εισαι σαν κοτόπουλο μετα και να χάνεις την μισή σου μερα απο την μέθη. Χαίρομαι και που το αποφάσισες κι ας μην ξαναχρειαστείς ωοληψια να ειναι το τυχερό σου.

2 ώρες πρίν, Inana είπε:

Koritsia kalispera ginete stin eksosomatiki se ena sako na ine 2 sporakia?:confused::razz:

Γινεται να διαιρεθεί το έμβρυο σπάνια βεβαια , σε ομοζυγωτικα δίδυμα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

@silvy22 Τί ωραία στιγμή!! Να πάνε όλα πρίμα και να δείτε το κουτσικακι σας να μεγαλώνει!! :wub:

@winspert τέλεια νέα! Μπράβο που πήγαν όλα καλά. Ο ντοκτορ μας πως σας φάνηκε από κοντά? 

Είμαστε τοσες πολλες πλέον στον Σφακ που θα πρέπει να μετονομαστουμε εδω σε.. Σφ.όρουμ :mrgreen:

• Χαχα 6

πρίν από 12 λεπτά , playbunny είπε:

@silvy22 Τί ωραία στιγμή!! Να πάνε όλα πρίμα και να δείτε το κουτσικακι σας να μεγαλώνει!! :wub:

@winspert τέλεια νέα! Μπράβο που πήγαν όλα καλά. Ο ντοκτορ μας πως σας φάνηκε από κοντά? 

Είμαστε τοσες πολλες πλέον στον Σφακ που θα πρέπει να μετονομαστουμε εδω σε.. Σφ.όρουμ :mrgreen:

Ευχαριστώ πολύ !!! Είμαστε πολλές !!!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Αυτό προσπαθώ να κάνω.. μου έκαναν ήδη μια ένεση και παίρνω και σε χαπι των 4000mg.ελπιζω να πάει καλά αυτή τη φορά...

εκνευριστηκα όμως γιατί πριν την ετ δεν μου είπαν να κάνω εξέταση..κι αν ήταν αυτό κ ταλαιπωρηθηκα τοσο;;τοοοοσες ενέσεις φάρμακα.. ελπίδες..όλα στα σκουπίδια για μια παράληψη;

Ούτε κ σε εμένα το είχαν πει ποτέ! Μάλλον δεν έφταιγε η d!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Σε ευχαριστω πολυ πολύ...Μου φανηκε ενας πολυ ηρεμος και γλυκος ανθρωπος. Πολυ καλες εντυπώσεις!!! Πιστευω θα έχουμε καλη συνεργασία... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

19 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό; Κανείς!

Προσπέρασέ το λοιπόν, δεν έχει καμία σημασία τώρα πια. Γιαυτό Κοίτα μπροστά Ευαγγελία μου, παρε βιταμίνη d και όταν φουλάρεις κάνε ετ.

Όπως τα λες αγαπημένη!! Εγώ έχω d 16 και μου έδωσε αμπούλες για να ανέβει πριν την ετ

17 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Αυτό προσπαθώ να κάνω.. μου έκαναν ήδη μια ένεση και παίρνω και σε χαπι των 4000mg.ελπιζω να πάει καλά αυτή τη φορά...

εκνευριστηκα όμως γιατί πριν την ετ δεν μου είπαν να κάνω εξέταση..κι αν ήταν αυτό κ ταλαιπωρηθηκα τοσο;;τοοοοσες ενέσεις φάρμακα.. ελπίδες..όλα στα σκουπίδια για μια παράληψη;

Δεν ξέρω αλήθεια αν φταίει η έλλειψη της d. Και εννοείται ότι οι γιατροί δεν πολύ ζητάνε εξετάσεις συνέχεια. Ευτυχώς που έχουμε εδώ την παρέα μας και μαθαίνουμε και 5 πράγματα. Εμένα μου έδωσε αμπούλες lecalcif των 2500 και μου είπε να παίρνω για ένα μήνα και ότι θα ανέβει γρήγορα με το εν λόγω σκεύασμα. 

πρίν από 45 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όπως τα λες αγαπημένη!! Εγώ έχω d 16 και μου έδωσε αμπούλες για να ανέβει πριν την ετ

Δεν ξέρω αλήθεια αν φταίει η έλλειψη της d. Και εννοείται ότι οι γιατροί δεν πολύ ζητάνε εξετάσεις συνέχεια. Ευτυχώς που έχουμε εδώ την παρέα μας και μαθαίνουμε και 5 πράγματα. Εμένα μου έδωσε αμπούλες lecalcif των 2500 και μου είπε να παίρνω για ένα μήνα και ότι θα ανέβει γρήγορα με το εν λόγω σκεύασμα. 

Χρυσα μ τι κανεις ;  Που βρισκεσαι;  Ετοιμαζεσαι για ετ σε αυτο το κυκλο;; 

Κορίτσια καλημέρα. Μόλις βγήκα απ' το γιατρό κι είμαι κάπως απογοητευμένη. 6η ημέρα διέγερσης κι έχω μόνο 5 ωάρια. Δεν είναι πολύ λίγα; Είμαι και 39 ετών. Κάνω διέγερση με menopure και από σήμερα το μεσημέρι μου είπε να ξεκινήσω και citrotide.

πρίν από 24 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Μόλις βγήκα απ' το γιατρό κι είμαι κάπως απογοητευμένη. 6η ημέρα διέγερσης κι έχω μόνο 5 ωάρια. Δεν είναι πολύ λίγα; Είμαι και 39 ετών. Κάνω διέγερση με menopure και από σήμερα το μεσημέρι μου είπε να ξεκινήσω και citrotide.

5 είχα κι εγώ στην επιτυχημένη μου! 3 γονιμοποιήθηκαν και 2 εφτασαν 3ης μέρας και τα μεταφέραμε. Μην αγχώνεσαι! Κι εγώ ήθελα παραπάνω αλλά.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Laky είπε:

Ένα και καλό μην αγχώνεσαι!! Καλή επιτυχία !!

Στην ωοληψια ,βαμμένα νύχια επιτρέπονται ;;τώρα το σκέφτηκα...

Καλημερα κοριτσια μου! Εχω χαθει εντελως.. πολλα χαμενα νεα, αφου ημουν Αθηνα. Απο εχθες το βραδυ γυρισα σπιτι μου κ ηρεμησα! Αν θελετε γραψτε μου για τις χοριακες σας! Το 22-2-22 ηταν σημαδιακο κ για μενα τελικα.. γτ την ιδια μερα επεσε η ωοληψια μου! Τελικα μου πηραν 20, τα 18 ανωριμα. Γονιμοποιηθηκαν τα 15! Μου ειπαν οτι θα ξαναεπικοινωνησουμε την Κυριακη, για να μου πουν ποσες βλαστοκυστες θα εχουμε.

• Μου αρέσει 7

20 minutes ago, Laky said:

Mόνο 5 ή μονο 5 μετρήσημα ;

Μην απογοητεύεσαι. Εγώ στην 5ημέρα διέγερσης είχα 4 ωάρια μετρήσιμα (3+1) και κατέληξα στο τέλος με 10 , και τα 10 ώριμα ! :)

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Εχω χαθει εντελως.. πολλα χαμενα νεα, αφου ημουν Αθηνα. Απο εχθες το βραδυ γυρισα σπιτι μου κ ηρεμησα! Αν θελετε γραψτε μου για τις χοριακες σας! Το 22-2-22 ηταν σημαδιακο κ για μενα τελικα.. γτ την ιδια μερα επεσε η ωοληψια μου! Τελικα μου πηραν 20, τα 18 ανωριμα. Γονιμοποιηθηκαν τα 15! Μου ειπαν οτι θα ξαναεπικοινωνησουμε την Κυριακη, για να μου πουν ποσες βλαστοκυστες θα εχουμε.

Καλε που τα βρηκες τόσα πολλά! Μωρε μπράβο! Καλά αποτελέσματα ευχομαι 

πρίν από 44 λεπτά , Laky είπε:

Μια χαρά είναι τα 5. Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

κοριτσια εχω ξεκινησει τη διερευνηση γιατρου/κεντρου. εκανα χτες ρβ με τον κοντ... που ειναι στο ιασω. ( @Troia αν θυμαμαι εκει ησουν;) μου ειπε μετα απο αποθηλασμο αυτος θα ηθελε ιδανικα 6μηνο για να χει επανελθει πληρως ο οργανισμος ορμονικα κ να ναι δεκτικος σε διεγερση κ ετ( @Καντι μιας κ το συζηταμε),,,κ γενικα τουλ 3μηνο σε οποιαδηποτε περιπτωση, κι αν ειναι μονο 3μηνο κι αυτο με ντοστινεξ. απο θεμα πρωτοκολλου δεν προτεινει τιποτα διαφορετικο απο αυτο που καναμε πριν 4 χρονια (αυτο μου κανε λιγο εντυπωση) θεωρει αυτο μ ταιριαζει κ τωρα..κ οτι κιολας ορμονικα τωρα με βλεπει καλυτερα απο θεμα lh κλπ... πως γκενεν αυτο μη με ρωτατε..δν προτεινει τπτ σε κομματι υστεροσκοπηση κλπ λογω 3 εγκυμοσυνων.. δεν προτεινει προεμφυτευτικο,,. σιγουρα λεει η ποιοτητα ωαριων θα ναι χειροτερα λογω ηλικιας αλλα εφοσον δν εχουμε κτ συγκεκριμενο, τσαμπα το βρισκει...,,στο κομματι σπερμα μας ειπε δν μπορουμε να κανουμε τπτ..ο συζυγος ηδη παιρνει βιταμινες κανει διατροφες κλπ.. οποτε βαδιζουμε ως εχουμε.. σε δυο βδομ θα παω κ στο σερουμ.. κ τον αλλο μηνα εχω αλλα δυο ρβ...ιδωμεν... πωςσας ακουγονται αυτα;; εγω ενιωσα λες κ βιωνω ντεζαβου αυτα π ακουγα πριν 4χρ στο ιδιο κεντρο-αλλο γιατρο...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...