Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πάρα πολυυυυ..εγώ τώρα έχω φουλ άγχος να τα πάρουν αύριο... Γτ τρέμω στην ιδέα υπερδιέγερσης... Ούτε κατάφερα να κοιμηθώ απ' το άγχος μου.. εντωμεταξυ μου κάνει εντύπωση που διαβάζω παντού ότι πλέον έχει εξαλειφθεί η περίπτωση υπερδιέγερσης.. και μόνο εδώ βλέπω ότι είμαστε 4 κοπέλες... Κορίτσια πείτε ότι είμαι λάθος.. αλλά έχω την εντύπωση ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ότι τα κέντρα είναι κλειστά Σαββατοκύριακο και σου λένε έλα Δευτέρα.. και εκεί χάνουν το παιχνίδι... Η άλλη η κοπέλα έχασε την ωορρηξία για αυτόν τον λόγο... 

Καλή επιτυχία να έχεις!

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Πρώτη ωοληψια χωρίς μεθη!!!!!! Ανεκτο!!! Και γλιτωσα και τη ζαλουρα...

Καλή γονιμοποίηση να έχεις κορίτσι μου,!!

3 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Θέλω να σας πω πως σήμερα πρώτη μέρα καθυστέρησης του κύκλου μου πήρα θετικο τεστ εγκυμοσύνης!!!Αύριο θα κάνω χοριακη για επιβεβαίωση αλλά ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος γιατί έχω πολύ σταθερό κύκλο!!!

Θέλω να σας πω ότι τρέμω και αγχώνομαι για τη συνέχεια γιατί πριν από ακριβώς ένα χρόνο είχα κάνει αποξεση σε παλλινδρομη κυηση!!!Δεν ξέρω καθόλου πως θα εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη αλλά θα το πάω ήρεμα και βημα-βημα!

Επίσης, θέλω να ευχηθώ σε όλες σας καλή επιτυχία, να γίνετε γρήγορα μανούλες και να κρατήσετε σύντομα γερά μωρά στην αγκαλιά σας και πότε μα ποτέ να μην σταματήσετε να ελπίζετε!!Η Παναγία μας δε ξεχνάει καμία μας!!!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Τι ωραία νέα!!! Αν κατάλαβα καλά ήταν από φυσική σύλληψη? Τέλεια!!! Εύχομαι να πάνε όλα άψογα και να έχεις μια όμορφη 9μηνη εγκυμοσύνη! 

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!Ναι από φυσικη συλληψη η δεύτερη, πέρσι τέτοιο καιρό είχα την πρώτη μου!!!Εύχομαι και γω με τη σειρά μου καλο κουράγιο στον αγώνα σου και εύχομαι μεσα από την καρδιά μου η επόμενη φορά σου να είναι και η τυχερη!!!!

πρίν από 25 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Καλή επιτυχία να έχεις!

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!Καλή επιτυχία και με το καλό η εμβρυομεταφορα σου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, winspert said:

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου...Την ωρα που γινοταν, αυτο που σκεφτομουν ηταν "Δεν το ξανακανω",... αλλα γενικα αντεχω τον πονο και επειδή στην ουσια ηταν ενα στιγμιαίο τσίμπημα,ειδα πως δεν αξιζει να κοιμάμαι για τοσο λιγο... Κ εγω σκεφτομουν χιλιες φορες να κοιμηθω και να μην καταλαβω τίποτα...Αλλα τελικα δεν ειναι ετσι...Και μετα ημουν μια χαρα...Μου έβαλαν και ενα υπόθετο για τον πονο και δεν καταλαβαινα τίποτα...Ηταν μέχρι να το δοκιμάσω...χαχαχα

Εγώ φαντάσου ούτε παυσίπονο παίρνω. Λες και μπαίνω για τεστ παπ νιώθω. Και με δύο ωοθυλάκια. Με ρωτάει, είσαι έτοιμη; Πάμε του λεω. Μετράς μεχρι το 5 και εχει τελειώσει. Σηκώνεσαι κυρία, βάζεις τα ρουχαλάκια σου και έφυγες. Μπαμ μπαμ

12 minutes ago, Inana said:

Koritsia kalispera ginete stin eksosomatiki se ena sako na ine 2 sporakia?:confused::razz:

Λογικά θα γίνεται με ομοζυγωτικά;;; Δεν ξερω κιόλας αλλα γιατί όχι;

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ φαντάσου ούτε παυσίπονο παίρνω. Λες και μπαίνω για τεστ παπ νιώθω. Και με δύο ωοθυλάκια. Με ρωτάει, είσαι έτοιμη; Πάμε του λεω. Μετράς μεχρι το 5 και εχει τελειώσει. Σηκώνεσαι κυρία, βάζεις τα ρουχαλάκια σου και έφυγες. Μπαμ μπαμ

Epidi sto iperixo gia na akousoume kardoula ixe 2 koukides mesa alla o giatros mou itane epifilaxtikos

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Μπράβο

ειδες τι ήρεμος που είναι ;

Ναι,ειναι πολυ ηρεμος...

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Καλή επιτυχία να έχεις!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου!!!

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κ εγω το υπόθετο που μου προτειναν το εβαλα προληπτικά...Δεν ποναγα καθολου...Πολυ σημαντικό το μετα παντως...Με μεθη ναι μεν δεν καταλαβαίνεις τίποτα εκεινη την ωρα αλλα μετα θες αρκετή ώρα να συνέλθεις...Ολα καλα

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Δυστυχώς επειδή ήμουν φαγωμένη δεν μου έγραψε εξετάσεις για ζάχαρο. Με ρώτησε βέβαια για κληρονομικότητα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τέτοια προδιάθεση. Υπέρηχο όχι, δε μου ζήτησε. Καλλιέργεια κολπικού υγρού θα κάνω, έκλεισα για την επόμενη βδομάδα που θα είμαι στις κατάλληλες μέρες. Ούτε για ρυθμό προλακτίνης μου είπε κάτι. Έκλεισα όμως σήμερα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγης - όπου δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια ειδίκευση- και ευτυχώς μου έκοψε να ρωτήσω την ενδοκρινολόγο μου και με παρέπεμψε αυτή αλλού, οπότε υποθέτω πως θα μου κάνει ό,τι εξέταση χρειάζεται.  

Ναι, με αυτό το σκεπτικό που λες κι εσύ ψάχνομαι, να μην περιμένω να συμβεί κι άλλο κακό για να ψάξω κάτι. Ελπίζω μόνο να μη μένουν κενά και να τα ψάχνω πράγματι όλα τώρα, γιατί και παλιότερα είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα είχα ψάξει όλα και διαπιστώνω τώρα ότι υπήρχαν κι άλλα!  

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις συμβουλές που μου έχεις δώσει, το εκτιμώ πολύ! 

Κοίτα, νομίζω ότι από εκεί και από τον ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής θα έχεις καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι. Δεν ξέρω αν έχετε ψάξει διεξοδικά το σπέρμα. Επίσης την επόμενη φορά που θα δεις την Οικονομοπούλου, ρώτα ην τη γνώμη της για υστεροσκόπηση και για τα άλλα τεστ που γίνονται στη μήτρα π.χ. endometriome, ngs, era, ema. Δε γνωρίζω να σου πω πολλά γι᾽αυτά, εγώ είχα εμπιστευτεί την Τσεκούρα και δεν είχα κάνει ούτε καν υστεροσκόπηση, πόσο μάλλον τα άλλα... Τέλος, όταν θα ξαναμιλήσετε, πες της να σου μιλήσει λίγο για διατροφή και τρόπο ζωής.

10 ώρες πρίν, luna79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια @Troiaετοιμαζόμουν να ζητήσω πληροφορίες για το  Έλενα και το τμήμα αποβολών καθώς έχω ραντεβού την Πέμπτη το πρωί και μου  έλυσες πολλές από τις απορίες μου. Οπότε αν κατάλαβα καλά μας κάνουν και εξετάσεις αίματος? μήπως γνωρίζετε οι αρχικές εξετάσεις που μας κάνουν τι περιλαμβάνουν?

Οι εξετάσεις που μας κάνουν εκεί δεν είναι οι ίδιες για την κάθε μία και προκύπτουν βάσει του ιστορικού μας και βάσει του τι έχουμε κάνει ως τώρα. Οι ειδικότητες που καλύπτονται πάντως είναι αυτές της αιματολογίας/ανοσολογίας και της ενδοκρινολογίας. Σε ενδοκρινολόγο σε παραπέμπουν αυτοί αν κάποια εξέταση δεν βγει καλή, αλλά προσωπικά θα πήγαινα για ένα τσεκ σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής έτσι κι αλλιώς, διότι θεωρώ ότι έκαστος στο είδος του.

1 ώρα πρίν, Inana είπε:

Koritsia kalispera ginete stin eksosomatiki se ena sako na ine 2 sporakia?:confused::razz:

Γίνεται αν διαιρεθεί το γονιμοποιημένο ωάριο από μόνο του. Θα είναι ομοιοζυγωτικά δίδυμα.

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Πηγές αποφασισμένη ! Ο συζηγος έδωσε δείγμα με τον παραδοσιακό τρόπο τελικά ;

Με το παραδοσιακό τρόπο τι εννοείς ,υπάρχει και άλλος τρόπος που δε ξέρω;

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Καλή γονιμοποίηση να έχει και εύχομαι να είναι το τυχερούλι σας!!! 

*αυτό πάντως, που σου άρεσε περισσότερο χωρίς μέθη, με ξεπερνά να ξέρεις!! Εγώ προτιμώ με μέθη χίλιες φορές, γιατί σου βάζουν παυσίπονο στον όρο και έχει λιγότερο πόνο μετά, άσε που δεν αντέχω την αγωνία εκείνη την ώρα μέχρι να καταφέρουν να το πάρουν και να δούμε αν είναι καλό, μπρρρρρ....!!! Αλλά αφού εσένα σου ταίριαξε, τότε μια χαρά! 

Κατά την ωοληψια βλέπουν εάν είναι καλά και σε ενημερώνουν;

πρίν από 12 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Με το παραδοσιακό τρόπο τι εννοείς ,υπάρχει και άλλος τρόπος που δε ξέρω;

Αν ο άντρας έχεις πολύ μικρό αριθμό σπερματοζωάριων γίνεται παρακέντηση 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Αν ο άντρας έχεις πολύ μικρό αριθμό σπερματοζωάριων γίνεται παρακέντηση 

Ναι ναι κατάλαβα ,αλλά αυτό το ξέρεις από πριν ,δε στο λένε εκείνη τη στιγμή σωστά; Και μιλάμε για περιπτώσεις αζωοσπερμιας,; Σορυ για τις χαζές ερωτήσεις ...

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Δεν μου είχε πει κάτι η Τσεκούρα 

μηπως λόγω ηλικίας και κιλών ; Μέχρι 7 αυστηρά μπορώ να πάρω !!!!

ξερεις πως λέγονται ; Για να δω τις απαντήσεις απο το Ελενα 

το βρήκα λέει έλεγχος θρομβοφιλιας είναι όλα οκ 

Στείλε ένα mail στην Οικονομοπούλου μήπως θέλει να επαναλάβεις κάποιες εξετάσεις στη 10η εβδομάδα. Εμένα η Τσεκούρα μου είχε επαναλάβει της επίκτητης θρομβοφιλίας. Επίσης μπορείς να της στέλνεις τους μεγάλους υπερήχους για να βλέπει την αντίσταση μητριαίας αρτηρίας. Εφόσον έχει το φάκελό σου, σε υποστηρίζει σε ό,τι αφορά στην ειδικότητά της.

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Είναι πολύ συγκινητικό και συγκλονιστικό !!!ο σάκος μοιάζει με κύστη και μέσα έχει ένα κουτσικακι

Ευχαριστώ αγαπημένη και σε σένα μια τεράστια χοριακη !!!

Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη ,με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου !!!!

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Η μαια μου είπε Ότι θα τις συνεχίσουμε 

Θα το ρωτήσω στην πορεία σήμερα τους ζάλισα είχα ένα χαρτί Α4 χχχααα

Αυτό το θέμα είναι κυρίως ειδικότητας αιματολόγου. Πάρε μια γνώμη και από την Οικονομοπούλου.

23 minutes ago, Maroxmarox said:

Λίγο μετά την ωοληψία σε ενημερώνουν αν υπήρχε ωάριο. Για την γονιμοποίηση σου λένε την επόμενη μέρα. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...