Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες,

δεν ξέρω που να πω τον πόνο μου…

χτες με πήρε τηλέφωνο ο (πρώην) σύζυγος να με ρωτήσει πότε θα περάσω σήμερα από Ηλιούπολη να πάρω τα σκυλιά. Αυτός εννοείται θα λείπει. Εκτός του ότι θεωρεί ότι ήταν το καλύτερο που έκανε να με χωρίσει, τώρα μου είπε ότι θέλει να αλλάξει σπίτι κ ότι δεν ξέρει αν θα μπορεί να έχει τα σκυλιά πια. Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι τα σκυλιά τα έχουμε μαζί. 

Ενώ του είχα πει ότι για κανα εξάμηνο 2 μήνες πριν κ 3-4 μετά τη γέννα δεν θα μπορώ να τα περιποιούμαι λόγω της κατάστασης ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται καν.

Δηλαδή με αφήνει έγκυο γυναίκα να τα βγάλω πέρα μόνη μου κ μου φέρνει κ τα σκυλιά να τα αναλάβω εξ ολοκλήρου.

Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω πώς θα είμαι με την σκπ το διάστημα μετά τη γέννα πχ αν θα ζαλίζομαι, αν θα έχω αδυναμία κλπ.. 

Πραγματικά αυτό εύχομαι να μην συμβεί σε άλλη γυναίκα..

Δεν τον αναγνωρίζω κ δεν τον ξέρω αυτόν τον άνθρωπο..

Καλημέρα κοτοπουλακι! Πραγματικά δεν μπορώ ν καταλάβω τι άνθρωπος μπορεί να φερθεί τόσο σκάρτα. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Δε σε νοιάζει εσένα ομως. Σου έδειξε τι είναι, ξεπέρασες το πρώτο σοκ και τώρα μπορείς σιγά σιγά να ανασυγκοτηθεις. Και θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Δεν υπάρχει αμφιβολία! Είσαι δυνατή και όλα θα πάνε καλά! Να σκέφτεσαι το μωράκι σου και τον εαυτό σου μόνο. Όλα τώρα φαίνονται βουνό, αλλά σκέψου σε ένα χρόνο από σήμερα που θα βρίσκεσαι! Θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά, θα έχεις βάλει σε σειρά τη ζωή σου και θα εισια ευτυχισμένη. Όλα αυτά θα είναι σαν ένας μακρινός εφιάλτης. Κάνε λίγο κουράγιο και δώσε χρόνο για να μπουν όλα στη θέση τους. Σε ένα χρόνο τίποτα από αυτά δε θα εχει σημασία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες,

χτες με πήρε τηλέφωνο ο (πρώην) σύζυγος να με ρωτήσει πότε θα περάσω σήμερα από Ηλιούπολη να πάρω τα σκυλιά. Αυτός εννοείται θα λείπει. Εκτός του ότι θεωρεί ότι ήταν το καλύτερο που έκανε να με χωρίσει, τώρα μου είπε ότι θέλει να αλλάξει σπίτι κ ότι δεν ξέρει αν θα μπορεί να έχει τα σκυλιά πια. Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι τα σκυλιά τα έχουμε μαζί. 

Ενώ του είχα πει ότι για κανα εξάμηνο 2 μήνες πριν κ 3-4 μετά τη γέννα δεν θα μπορώ να τα περιποιούμαι λόγω της κατάστασης ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται καν.

Δηλαδή με αφήνει έγκυο γυναίκα να τα βγάλω πέρα μόνη μου κ μου φέρνει κ τα σκυλιά να τα αναλάβω εξ ολοκλήρου.

Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω πώς θα είμαι με την σκπ το διάστημα μετά τη γέννα πχ αν θα ζαλίζομαι, αν θα έχω αδυναμία κλπ.. 

Παντον δικαστικά! Βρες καλο δικηγόρο κ διεκδίκησε  οτι σ ανήκει! Εννοειται πως θα πληρώνει κ διατροφη μολις γεννηθεί τ μωρο! Εγω παντως δεν θα το άφηνα ετσι..γιατι οπως φαινεται ειναι γαϊδούρι (συγνωμη κιολας)

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Καλημέρα και σε σένα!

Επειδή απ' όσο έχεις πει,το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν μπορεί να σε βοηθήσει στο θέμα των σκυλιών,αυτό που μπορείς να κάνεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,είναι να βρεις κάποιον να στα βγάζει δύο φορές τη μέρα. Αν δεν μπορεί ένα άτομο,τότε θα βρεις άλλο ένα για να μοιράζονται τις βάρδιες(το κόστος είναι πολύ μικρό). Θα πατήσεις στο Google : Dogwalking- Petsitting ,βάζεις και την περιοχή που ζεις και είσαι έτοιμη. Έτσι και θα λυθούν τα χέρια σου και θα βοηθήσεις και εσύ με τη σειρά σου κάποιους εκεί έξω.Ευτυχώς υπάρχει λύση για τα σκυλάκια,μην ανησυχείς καθόλου 

• Μου αρέσει 4

On 4/8/2022 at 6:22 ΜΜ, Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Να εισαι καλά! Και στα δικά σου εύχομαι! Με φυσικούς μαζεύεις?

Ευχαριστώ! Τώρα ναι με φυσικούς τροποποιημενους(σεπραφαρ)

22 ώρες πρίν, Malia89 είπε:

Μας είπε ότι αν ήταν στη θέση μας θα έβαζε ένα για να πάρουν και τα δύο όλες τους τις πιθανότητες γιατί με τα δύο η αύξηση είναι μόνο 10% περισσότερο από ένα. Αλλα η απόφαση είναι δική μας. Προς το παρόν ξεκίνησα τα yasmin και ο θεός βοηθός.

Και εγώ νομίζω ότι δύο θα προτιμούσα ,αλλά να έχεις καλή επιτυχία ! Τα yasmin γιατί τα ξεκινάς;

On 3/8/2022 at 2:04 ΜΜ, Vk79 είπε:

Εγώ την έκανα στο Έλενα. Πονεσα πολύ αλλά ήταν πολύ υποστηρικτικοι με τον πονο μου. Δεν διαρκεί πολύ η εξέταση και αν χρειαζόταν θα την ξαναέκανα. Είχα πάρει από πριν ένα χιλιαρι ντεπον ή μπουσκοπαν δεν θυμάμαι. Οι σαλπιγγες ήταν διαβατές. Καντην κοπέλα μου ακόμη κι αν πονεσεις είναι για λίγο και στο λέω εγώ που έχω πολύ μικρή αντοχή στον πόνο.

Επίσης και εγώ δεν αντέχω το πόνο με τίποτα ..και όμως ένα κάψιμο ένιωσα και το πεντάλεπτο φαίνεται σα δευτερόλεπτα ..κάνε τη ,μη διαβάζεις αλλά δεν είναι κάτι ..

πρίν από 35 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Ευχαριστώ! Τώρα ναι με φυσικούς τροποποιημενους(σεπραφαρ)

Και εγώ νομίζω ότι δύο θα προτιμούσα ,αλλά να έχεις καλή επιτυχία ! Τα yasmin γιατί τα ξεκινάς;

Επίσης και εγώ δεν αντέχω το πόνο με τίποτα ..και όμως ένα κάψιμο ένιωσα και το πεντάλεπτο φαίνεται σα δευτερόλεπτα ..κάνε τη ,μη διαβάζεις αλλά δεν είναι κάτι ..

Εγώ στο Ιασώ ,πολύ καλοί ...

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Όσο πάει και χειροτερεύει η συμπεριφορά του, τι να πω. Νομίζω πως σιγά σιγά θα πρέπει να υπολογίζεις τη ζωή σου χωρίς αυτόν, όσο και αν φαίνεται δύσκολο. Για τα σκυλάκια νομιζω πως η καλύτερη λύση είναι αυτό που σου είπε και η Blue Velvet. Τώρα για το πως θα είσαι μετά τη γέννα μην το σκέφτεσαι από τώρα, μπορεί να είσαι μια χαρά και αν όχι είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει η οικογένεια σου!!! Λογικα θα χρειαστείς και γυναίκα για τον μικρό, ε να πληρώσει και αυτός κάτι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Καλημέρα κοτοπουλακι! Πραγματικά δεν μπορώ ν καταλάβω τι άνθρωπος μπορεί να φερθεί τόσο σκάρτα. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Δε σε νοιάζει εσένα ομως. Σου έδειξε τι είναι, ξεπέρασες το πρώτο σοκ και τώρα μπορείς σιγά σιγά να ανασυγκοτηθεις. Και θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Δεν υπάρχει αμφιβολία! Είσαι δυνατή και όλα θα πάνε καλά! Να σκέφτεσαι το μωράκι σου και τον εαυτό σου μόνο. Όλα τώρα φαίνονται βουνό, αλλά σκέψου σε ένα χρόνο από σήμερα που θα βρίσκεσαι! Θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά, θα έχεις βάλει σε σειρά τη ζωή σου και θα εισια ευτυχισμένη. Όλα αυτά θα είναι σαν ένας μακρινός εφιάλτης. Κάνε λίγο κουράγιο και δώσε χρόνο για να μπουν όλα στη θέση τους. Σε ένα χρόνο τίποτα από αυτά δε θα εχει σημασία!

καλημέρα @Kate92

ούτε εγώ δεν πιστεύω αυτά που βλέπω και ακούω το τελευταίο διάστημα αλλά φαίνεται πως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν..

Το μωρό δεν θα φέρει μόνο χαρά, θα φέρει κ υποχρεώσεις, αϋπνίες, κούραση και τα σκυλιά έχουν επίσης ανάγκες.

Πάνω που προσπαθώ να ορθοποδήσω μου δίνει μια κ με ξαναπετάει κάτω. 

Όσο δεν ζαλίζομαι κ έχω τα χέρια μου κ τα πόδια μου πιστεύω θα τα καταφέρω. Ο φόβος μου είναι μην με προδώσει το σώμα μου γιατί την πολλή ταλαιπωρία δεν την αντέχω. Δυστυχώς η σκπ είναι δύσκολη νόσος. Το σώμα μου με έχει προδώσει κάμποσες φορές σε περιόδους υψηλής έντασης.

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Παντον δικαστικά! Βρες καλο δικηγόρο κ διεκδίκησε  οτι σ ανήκει! Εννοειται πως θα πληρώνει κ διατροφη μολις γεννηθεί τ μωρο! Εγω παντως δεν θα το άφηνα ετσι..γιατι οπως φαινεται ειναι γαϊδούρι (συγνωμη κιολας)

γεια σου Μπισκοτάκι,

έχω δικηγόρο, θα κάνω ο,τι χρειαστεί αν κ δεν νομίζω πως μπορώ να καταφέρω και πολλά.. :sad:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα @Kate92

ούτε εγώ δεν πιστεύω αυτά που βλέπω και ακούω το τελευταίο διάστημα αλλά φαίνεται πως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν..

Το μωρό δεν θα φέρει μόνο χαρά, θα φέρει κ υποχρεώσεις, αϋπνίες, κούραση και τα σκυλιά έχουν επίσης ανάγκες.

Πάνω που προσπαθώ να ορθοποδήσω μου δίνει μια κ με ξαναπετάει κάτω. 

Όσο δεν ζαλίζομαι κ έχω τα χέρια μου κ τα πόδια μου πιστεύω θα τα καταφέρω. Ο φόβος μου είναι μην με προδώσει το σώμα μου γιατί την πολλή ταλαιπωρία δεν την αντέχω. Δυστυχώς η σκπ είναι δύσκολη νόσος. Το σώμα μου με έχει προδώσει κάμποσες φορές σε περιόδους υψηλής έντασης.

γεια σου Μπισκοτάκι,

έχω δικηγόρο, θα κάνω ο,τι χρειαστεί αν κ δεν νομίζω πως μπορώ να καταφέρω και πολλά.. :sad:

Πιστευω πως ο νόμος θα ειναι μ την γυναικα που ειναι εγκυος! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα και σε σένα!

Επειδή απ' όσο έχεις πει,το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν μπορεί να σε βοηθήσει στο θέμα των σκυλιών,αυτό που μπορείς να κάνεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,είναι να βρεις κάποιον να στα βγάζει δύο φορές τη μέρα. Αν δεν μπορεί ένα άτομο,τότε θα βρεις άλλο ένα για να μοιράζονται τις βάρδιες(το κόστος είναι πολύ μικρό). Θα πατήσεις στο Google : Dogwalking- Petsitting ,βάζεις και την περιοχή που ζεις και είσαι έτοιμη. Έτσι και θα λυθούν τα χέρια σου και θα βοηθήσεις και εσύ με τη σειρά σου κάποιους εκεί έξω.Ευτυχώς υπάρχει λύση για τα σκυλάκια,μην ανησυχείς καθόλου 

Έχεις δίκιο @Blue Velvet

είμαι στη φιλοζωική της Κορίνθου κ ξέρω ποιος μπορεί να βοηθήσει. Το θέμα είναι ότι αυτό προϋποθέτει ένα μεγάλο κόστος το οποίο δεν είχα υπολογίσει δυστυχώς. 

Κάτι θα κάνω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Μυρακι είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακη μου αρνητική κ αυτή την φορά πάμε για την τεταρτη!! @Kallo μου πες μας εσυ τουλάχιστον ευχάριστα νέα!!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Τι να πω, ευχομαι αυτή να είναι η τελευταία απογοήτευση!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Σποράκι είπε:

Όσο πάει και χειροτερεύει η συμπεριφορά του, τι να πω. Νομίζω πως σιγά σιγά θα πρέπει να υπολογίζεις τη ζωή σου χωρίς αυτόν, όσο και αν φαίνεται δύσκολο. Για τα σκυλάκια νομιζω πως η καλύτερη λύση είναι αυτό που σου είπε και η Blue Velvet. Τώρα για το πως θα είσαι μετά τη γέννα μην το σκέφτεσαι από τώρα, μπορεί να είσαι μια χαρά και αν όχι είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει η οικογένεια σου!!! Λογικα θα χρειαστείς και γυναίκα για τον μικρό, ε να πληρώσει και αυτός κάτι!

Έτσι είναι @Σποράκι

όσο πάει κ χειροτερεύει η κατάσταση, αφού τρέμω κάθε φορά για το τι θα ακούσω.. Με πιάνει απελπισία.. οι δικοί μου βοηθούν όσο μπορούν αλλά έχουν κι αυτοί πολλά που τους παιδεύουν.. Ο πατέρας μου ασχολείται με την οικοδομή να φτιάξει τα σπίτια κ κάνει ο,τι μπορεί μόνος του, η μάνα μου πονάει από πάνω μέχρι κάτω, η αδερφή μου δουλεύει πολλές ώρες. 

Θα προσπαθήσω να πληρώσει όσο γίνεται πιο πολλά

• Μου αρέσει 1

Δυστυχώς κορίτσια ούτε εγώ έχω καλά νέα. Αρνητική η χοριακη. Το περίμενα βέβαια. Μου είπε ο γιατρός να κόψω όλα τα φάρμακα και μέσα σε 10 μέρες θα μου ερθει περίοδος και μιλάμε. Τώρα λογικά από Σεπτέμβρη καινούρια προσπάθεια 

• Λυπημένη/-ος 22

@Σποράκι σ ευχαριστώ πολύ τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή τα καλά και τα άσχημα και εμείς είμαστε εδώ να τα πολεμάμε! @Kallo μου δεν το βάζουμε κάτω θα προσπαθήσουμε πάλι και πάλι μετά από λίγο καιρό.Εμενα μου είπε να κάνω και μια δεύτερη χοριακη την Δευτέρα βάση πρωτοκόλλου όχι ότι θα αλλάξει κάτι όποτε συνεχίζω δυστηχως τα φάρμακα μέχρι Δευτέρα! :(

1 hour ago, Μυρακι είπε:

@Σποράκι σ ευχαριστώ πολύ τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή τα καλά και τα άσχημα και εμείς είμαστε εδώ να τα πολεμάμε! @Kallo μου δεν το βάζουμε κάτω θα προσπαθήσουμε πάλι και πάλι μετά από λίγο καιρό.Εμενα μου είπε να κάνω και μια δεύτερη χοριακη την Δευτέρα βάση πρωτοκόλλου όχι ότι θα αλλάξει κάτι όποτε συνεχίζω δυστηχως τα φάρμακα μέχρι Δευτέρα! :(

Αν και το περίμενα ότι θα είναι αρνητικό παρόλα αυτά στεναχωρηθηκα πολύ. Εννοείται πως δεν θα το βάλω κάτω. Ευτυχώς έχω αλλά δύο. Για να δούμε. Ρε κορίτσια πιστεύω ότι δεν θα δω ποτε θετικό τεστ. Πλέον τα έκανα, έβλεπα ότι είναι αρνητικό και έλεγα οκ. Και κοιμόμουν πάλι. Τόσα χρόνια. Τόσα αρνητικά. Ανοσία θα πάθω στο τέλος. 

• Λυπημένη/-ος 7

18 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Όπως τα λες κ εγώ...είχα κανονικότητα συπμτωματα εγκυμοσύνης κ μετά την βιοχημική...καταρχάς είχα βγάλει στο σώμα μου από την εγκυμοσύνη  σαν χνούδι..ειδικά στο στήθος ..στην κοιλιά...πόνος στο στήθος κανονικό κ στις θηλές σαν κάτι λευκά μικρά σημάδακια..θέλει ο οργανισμός σίγουρα 1 με 2 κύκλους ..Τώρα διακοπές ήρεμα κ από Σεμπττεβριο ξανά στην προσπάθεια όλες μαζί..είμαστε πολλές!

Αλήθεια;; Για αυτό λένε ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα συμπτώματα μετά την έμβρυο μεταφορά. Είναι όλα από τις όρμονες τελικά. Εγώ λέω να αφήσω μόνο έναν κύκλο να περάσει. Αλλά θα δούμε πως θα είμαι και στην επόμενη περίοδο από Σεπτέμβρη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...