Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , winspert είπε:

Μακαρι να πανε ολα καλα...Εχω κουραστει ειναι η αλήθεια...Ενα ηταν...φυσικος κυκλος...Οχι,αν πανε ολα καλα θα κάνουμε τον επόμενο μια υστεροσκοπηση και τον μεθεπόμενο θα προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορα...

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου!!!

Μπράβο!!!! Τελειο το μποζελακι σας!!! Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα του!!! Ολα καλα αγαπη μου... Μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!! Γιατί σε ολη την εγκυμοσύνη ινοχεπ; Εχεις θέμα με θρομβοφιλια γιατί δεν θυμάμαι; Εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη τις εκανα μέχρι το πρώτο τριμηνο...Μετα με τη συμφωνη γνώμη γυναικολόγου και αιματολογου τις έκοψα...

Δεν μου είχε πει κάτι η Τσεκούρα 

μηπως λόγω ηλικίας και κιλών ; Μέχρι 7 αυστηρά μπορώ να πάρω !!!!

ξερεις πως λέγονται ; Για να δω τις απαντήσεις απο το Ελενα 

το βρήκα λέει έλεγχος θρομβοφιλιας είναι όλα οκ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Πρώτη ωοληψια χωρίς μεθη!!!!!! Ανεκτο!!! Και γλιτωσα και τη ζαλουρα...

Μπράβο κορίτσι μου! Καλή γονιμοποίηση να έχει και εύχομαι να είναι το τυχερούλι σας!!! 

*αυτό πάντως, που σου άρεσε περισσότερο χωρίς μέθη, με ξεπερνά να ξέρεις!! Εγώ προτιμώ με μέθη χίλιες φορές, γιατί σου βάζουν παυσίπονο στον όρο και έχει λιγότερο πόνο μετά, άσε που δεν αντέχω την αγωνία εκείνη την ώρα μέχρι να καταφέρουν να το πάρουν και να δούμε αν είναι καλό, μπρρρρρ....!!! Αλλά αφού εσένα σου ταίριαξε, τότε μια χαρά! 

• Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Μπράβοοοοοοοοο!!!! Περίμενα πώς και πώς τα ωραία νέα σου!!! Αντε άντε, με το καλό να ακούσετε καρδούλα την επόμενη φορά! Μα δεν είναι καταπληκτικό, εσύ κάνεις ό,τι κάνεις και ένα πλασματάκι μέσα σου σχηματίζεται!!! Με το καλό να μεγαλώνει το μικρούλι σας, με υγεία!!! 

Είναι πολύ συγκινητικό και συγκλονιστικό !!!ο σάκος μοιάζει με κύστη και μέσα έχει ένα κουτσικακι

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@silvy22 μου τι υπέροχα νέα!! Μπράβο κοπέλα μου. Ολα έτσι τέλεια να πηγαίνουν μέχρι τέλους. 

Ευχαριστώ αγαπημένη και σε σένα μια τεράστια χοριακη !!!

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Θέλω να σας πω πως σήμερα πρώτη μέρα καθυστέρησης του κύκλου μου πήρα θετικο τεστ εγκυμοσύνης!!!Αύριο θα κάνω χοριακη για επιβεβαίωση αλλά ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος γιατί έχω πολύ σταθερό κύκλο!!!

Θέλω να σας πω ότι τρέμω και αγχώνομαι για τη συνέχεια γιατί πριν από ακριβώς ένα χρόνο είχα κάνει αποξεση σε παλλινδρομη κυηση!!!Δεν ξέρω καθόλου πως θα εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη αλλά θα το πάω ήρεμα και βημα-βημα!

Επίσης, θέλω να ευχηθώ σε όλες σας καλή επιτυχία, να γίνετε γρήγορα μανούλες και να κρατήσετε σύντομα γερά μωρά στην αγκαλιά σας και πότε μα ποτέ να μην σταματήσετε να ελπίζετε!!Η Παναγία μας δε ξεχνάει καμία μας!!!

Τι ωραία νέα!!! Αν κατάλαβα καλά ήταν από φυσική σύλληψη? Τέλεια!!! Εύχομαι να πάνε όλα άψογα και να έχεις μια όμορφη 9μηνη εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Giouli36 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Εύχομαι και σε σένα καλή αρχή!!Αν θυμάμαι καλά τώρα θα κάνεις την πρώτη σου εξωσωματικη???

Ναι μια χαρά τα θυμάσαι. Τον Απρίλιο, αν δεν πιάσουν τα αλλα γιατροσόφια τον Μαρτιο :-D 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , marmaki είπε:

To σενάριο τώρα λέει ότι ψάχνεις τα πάντα (και με τη βοήθεια των έμπειρων κοριτσιών εδώ) και η επόμενη σου φορά θα είναι επιτυχημένη!! 

Ευχαριστώ πολύ!:wub:

Αν μας έχει μείνει κάποιο υγιές έμβρυο... Αχ, μακάρι... 

πρίν από 23 λεπτά , happiness79 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Καλή γονιμοποίηση να έχει και εύχομαι να είναι το τυχερούλι σας!!! 

*αυτό πάντως, που σου άρεσε περισσότερο χωρίς μέθη, με ξεπερνά να ξέρεις!! Εγώ προτιμώ με μέθη χίλιες φορές, γιατί σου βάζουν παυσίπονο στον όρο και έχει λιγότερο πόνο μετά, άσε που δεν αντέχω την αγωνία εκείνη την ώρα μέχρι να καταφέρουν να το πάρουν και να δούμε αν είναι καλό, μπρρρρρ....!!! Αλλά αφού εσένα σου ταίριαξε, τότε μια χαρά! 

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου...Την ωρα που γινοταν, αυτο που σκεφτομουν ηταν "Δεν το ξανακανω",... αλλα γενικα αντεχω τον πονο και επειδή στην ουσια ηταν ενα στιγμιαίο τσίμπημα,ειδα πως δεν αξιζει να κοιμάμαι για τοσο λιγο... Κ εγω σκεφτομουν χιλιες φορες να κοιμηθω και να μην καταλαβω τίποτα...Αλλα τελικα δεν ειναι ετσι...Και μετα ημουν μια χαρα...Μου έβαλαν και ενα υπόθετο για τον πονο και δεν καταλαβαινα τίποτα...Ηταν μέχρι να το δοκιμάσω...χαχαχα

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου...Την ωρα που γινοταν, αυτο που σκεφτομουν ηταν "Δεν το ξανακανω",... αλλα γενικα αντεχω τον πονο και επειδή στην ουσια ηταν ενα στιγμιαίο τσίμπημα,ειδα πως δεν αξιζει να κοιμάμαι για τοσο λιγο... Κ εγω σκεφτομουν χιλιες φορες να κοιμηθω και να μην καταλαβω τίποτα...Αλλα τελικα δεν ειναι ετσι...Και μετα ημουν μια χαρα...Μου έβαλαν και ενα υπόθετο για τον πονο και δεν καταλαβαινα τίποτα...Ηταν μέχρι να το δοκιμάσω...χαχαχα

Πηγές αποφασισμένη ! Ο συζηγος έδωσε δείγμα με τον παραδοσιακό τρόπο τελικά ;

πρίν από 31 λεπτά , Νανα82 είπε:

Ναι , δυστυχώς!! Δε με ανάγκασε βέβαια κάνεις απλά εγώ είχα τεράστια εμπιστοσύνη στο τότε γιατρός μου και προχωρούσα, ειχαμε προσπαθησει με φυσικους αλλα δεν τα ειχαμε καταφερει...Με τον επομενο μια χαρα τα καταφερα βεβαια..ευχομαι ότι καλύτερο και σε εσενα ..

Εισαι τωρα σε καλο γιατρο ;; Καποιον απο τους γνωστους ;; Παν..η Σφακ .. σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μ

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Έκανα το 1ο υπερυχο έχουμε ένα μπιζέλακι!!!! Σε 10 μέρες θα πάμε για καρδούλα ❤️❤️❤️❤️
ινοχεπ σε όλη την εγκυμοσύνη κοριτσια πφφφφφ το πρόγραμμα τ γιατρού σε σχέση με αύτα τ Ίντερνετ με έβγαλε 3 μέρες λιγότερο το υπολογίζει πχ είχε περίοδο 12/01 κ αυτοί βάζουν 14.01 ….

Συγχαρητήρια!!!Να το κρατήσεις και στην αγκαλίτσα σου μετά από 9 μήνες!!!

πρίν από 37 λεπτά , silvy22 είπε:

Πηγές αποφασισμένη ! Ο συζηγος έδωσε δείγμα με τον παραδοσιακό τρόπο τελικά ;

Βασικα οσο πλησιαζε η ωρα λιγο φοβόμουν αλλα ρωτησα το γιατρό πως θα το κάνουμε και αφου μου ειπε να τον εμπιστευτώ,τον εμπιστεύτηκα...χαχαχα...δεν ηθελα και πολυ... Ναι με τον παραδοσιακό τρόπο εδωσε...Βρηκαν μια χαρα σπερματοζωάρια...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Βασικα οσο πλησιαζε η ωρα λιγο φοβόμουν αλλα ρωτησα το γιατρό πως θα το κάνουμε και αφου μου ειπε να το εμπιστευτώ,τον εμπιστεύτηκα...χαχαχα...δεν ηθελα και πολυ... Ναι με τον παραδοσιακό τρόπο εδωσε...Βρηκαν μια χαρα σπερματοζωάρια...

Μπράβο

ειδες τι ήρεμος που είναι ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Natassou85 είπε:

Εισαι τωρα σε καλο γιατρο ;; Καποιον απο τους γνωστους ;; Παν..η Σφακ .. σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μ

Είμαι στο σφακ. Για εμενα , ξαναλέω για εμένα ο καλύτερος, εκτός του ότι με στήριξε πολύ στο να ξαναπροσπαθησω δε με προχώρησε όπως όπως σε εμβρυομεταφορα.  Ήταν ο μόνος με τον οποίο έκανα εξετάσεις για θυρωειδη και βιταμινες, είχα φυσικά πάει ηδη σε ενδοκρινολογο αναπαραγωγής, σε αιματολογο και στο τμήμα αποβολων του Ελενα από μόνη αλλά ο άνθρωπος το αντιμετωπίζει σφαιρικά σαν συνολο . Επίσης πριν κάνουμε μεταφορα προηγήθηκε υστεροσκοπηση όπου με καθάρισε από συμφυσεις, οι δύο προηγούμενοι με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά δεν τα έκαναν...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...