Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Μυρακι είπε:

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη!Μπορει οντως να είναι αρνητικά αλλά μπορεί να μην ανιχνεύεται ακόμη στα ουρά με αυτά τα τεστ!!Υπομονη λίγο μας έμεινε!!

Που την έκανες την ετ;

Κοριτσια μην απογοητευεστε. Λιγη υπομονη ακομη...και με την συχνουρια που εχουμε αυτες τις μερες λογω φαρμακων ειναι πιθανον να μην μπορει να γινει σωστη ανιχνευση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 46 λεπτά , Μυρακι είπε:

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη!Μπορει οντως να είναι αρνητικά αλλά μπορεί να μην ανιχνεύεται ακόμη στα ουρά με αυτά τα τεστ!!Υπομονη λίγο μας έμεινε!!

Που την έκανες την ετ;

Μακάρι για να δούμε. Θα κάνω και τις επόμενες μέρες να δω. Κάνω αυτά που είναι ταινίες. Εγώ έκανα ετ 27/7 

πρίν από 21 λεπτά , Chris_V είπε:

Κοριτσια μην απογοητευεστε. Λιγη υπομονη ακομη...και με την συχνουρια που εχουμε αυτες τις μερες λογω φαρμακων ειναι πιθανον να μην μπορει να γινει σωστη ανιχνευση.

Πολύ συχνοουρια είναι η αλήθεια. Είσαι και εσύ σε αναμονή χοριακης? Συγνώμη αλλά είμαστε πολλά κορίτσια στο φόρουμ και δεν θυμάμαι 

πρίν από 29 λεπτά , Kallo είπε:

Μακάρι για να δούμε. Θα κάνω και τις επόμενες μέρες να δω. Κάνω αυτά που είναι ταινίες. Εγώ έκανα ετ 27/7 

Πολύ συχνοουρια είναι η αλήθεια. Είσαι και εσύ σε αναμονή χοριακης? Συγνώμη αλλά είμαστε πολλά κορίτσια στο φόρουμ και δεν θυμάμαι 

Λογικο να μην θυμασαι...τοσες που ειμαστε.

Οχι δεν ειμαι αλλα θυμαμαι τα δικα μου που ετρεχα καθε 3 και λιγο τουαλετα εκεινες τις ημερες, και με τη ζεστη τωρα νομιζω θα ειναι χειροτερα.

Καλα αποτελεσματα σας ευχομαι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Chris_V είπε:

Οχι δεν ειμαι αλλα θυμαμαι τα δικα μου που ετρεχα καθε 3 και λιγο τουαλετα εκεινες τις ημερες, και με τη ζεστη τωρα νομιζω θα ειναι χειροτερα.

Ναι έχεις δίκιο πολύ συχνουρια. Σε ευχαριστουμε 

πρίν από 23 λεπτά , Chris_V είπε:

Σ ευχαριστούμε πολύ!!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , DIMIFEB είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

ΠΕΙΤΕ Μ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ?

Καλησπερα! Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη! Η δικη μου εμπειρια δεν ηταν επιπονη καθολου, αβολη θα την ελεγα! Λογω στασης περισσοτερο!Ενιωθα την εγχυση του υγρου , κατι σαν καψιμο παρα πονος! Αλλα εγω γενικα ειναι πολυ ανθεκτικη στον πονο! Σε μενα οι σαλπιγγες ηταν διαβατες , λενε πως πονο νιωθουν οσες ειναι κλειστες!πηγαινε οσο πιο χαλαρη γινεται!υπομονη λιγα λεπτα και θα τελειωσει!καλα αποτελεσματα να εχεις

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , DIMIFEB είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ?

Εγω την εκανα με μέθη, μετά όμως δεν είχα πονους.. Ένα buscopan είχα πάρει, νομίζω ότι είχα και κάτι σταγονιτσες αιμα, χωρίς να είμαι σίγουρη όμως γτ πάει καμία 2ετια που την εκανα κ δε θυμάμαι!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , DIMIFEB είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ?

Εαν εχεις ανοιχτες τις σαλπιγγες δεν καταλαβαινεις τπτ, μια απλη ενοχληση που μοιαζει με τσιμπημα περιοδου.

Αν ειναι κλειστες εχω καταλαβει οτι μπορει να ειναι επιπονη, μην το σκεφτεσαι ομως.

Ο γιατρος ειναι εκει και σε ρωταει αν πονας.

Κι οπως και να ειναι σε ενα δεκαλεπτο θα εχεις ξεμπερδεψει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Στο επόμενο βίντεο που θα βγάλει,εκεί που θα διαβάζει ερωτήσεις σχετικες με την εξωσωματική,θα πεταγομαστε και εμείς με ατάκες τύπου : "ιασο κοκλε,κάνε αντ είμαι μπλοκ" και θα γίνει χαμός :lol:

Πάντως πέρα από την πλάκα επιτέλους κ ένας που λέει ότι το ανχος δεν έχει σχέση...μας τα έχουν ζαλησει όλοι αυτοί ( όχι γιατροί) που μας λένε καλέ χαλάρωσε κ θα έρθει...φάπα θέλω να ρίξω κάθε φορά που ακούω αυτή την έκφραση κ να πω μην μιλάς...σουτ..κιχ μην ακούσω...Μην έχεις ανχος κ μην έχεις ανχος....

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 1

πρίν από 42 λεπτά , DIMIFEB είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ?

Όχι ενοχλητική θα έλεγα όχι ότι πόνεσα!Βεβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν είναι ανοιχτές οι σάλπιγγες γι αυτό να μην πόνεσα!Καλη επιτυχία δεν διαρκεί πολύ θα περάσει γρήγορα η διαδικασία 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , DIMIFEB είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ?

Εγώ την έκανα στο Έλενα. Πονεσα πολύ αλλά ήταν πολύ υποστηρικτικοι με τον πονο μου. Δεν διαρκεί πολύ η εξέταση και αν χρειαζόταν θα την ξαναέκανα. Είχα πάρει από πριν ένα χιλιαρι ντεπον ή μπουσκοπαν δεν θυμάμαι. Οι σαλπιγγες ήταν διαβατές. Καντην κοπέλα μου ακόμη κι αν πονεσεις είναι για λίγο και στο λέω εγώ που έχω πολύ μικρή αντοχή στον πόνο.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, DIMIFEB είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ?

Αν δεν έχεις πρόβλημα λογικά δεν θα πονέσεις. Εγώ πόνεσα γιατί έκανε συσπασεις η μήτρα και δυσκολευόταν να περάσει το σκιαγραφικό από δεξιά. Μόλις πέρασε τελείωσαν όλα. Πόνοι περιόδου είναι, πάρε και ένα μπουσκοπαν πλας μια ώρα πριν.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια βοήθεια!!!! Ψάχνω καλό ανδρολογο? ουρολόγο??? ούτε που ξέρω γιατί βρήκαν στο σύζυγο αναγωγικο στρες!!!!!! Όλα τα ανάποδα εμείς!!!! Στο Λυμπεροπουλο μόνο που δε του είπαν να κάνει καταχρήσεις ενώ ο γυναικολόγος μου είπε να κόψει το κάπνισμα!!! Θα με τρελάνουν!!!! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...