Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Troia είπε:

Aκόμα κι αν βρεθεί κάτι στις εξετάσεις, θα το βρεις πριν δώσει συμπτώματα και θα έχεις χρόνο να το αντιμετωπίσεις. Και θα μπορέσει ίσως να εξηγήσει την αποτυχία....

Για την αντίσταση στην ινσουλίνη γίνονται καμπύλες ζαχάρου και ινσουλίνης. Για την προλακτίνη γίνεται ρυθμός προλακτίνης. Και τα 2 είναι ειδικότητας ενδοκρινολογίας, αλλά ο ενδοκρινολόγος θα πρέπει να είναι εξειδικευμένος στα αναπαραγωγικά. Και το ίδιο το Έλενα έχει ενδοκρινολόγους που ασχολούνται με αυτά. Αν έκανες καμπύλες και έβγαιναν παθολογικές, θα σε παρέπεμπε εκεί η Οικονομοπούλου. Καλλιέργεια κολπικού και υπέρηχο δεν σου ζήτησε;

Καλό είναι να πας, ναι. Έκαστος στο είδος του.

Στο ρυθμό προλακτίνης σου μετράνε την προλακτίνη κάθε 20' σαν να ήταν καμπύλη ζαχάρου.

Δυστυχώς επειδή ήμουν φαγωμένη δεν μου έγραψε εξετάσεις για ζάχαρο. Με ρώτησε βέβαια για κληρονομικότητα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τέτοια προδιάθεση. Υπέρηχο όχι, δε μου ζήτησε. Καλλιέργεια κολπικού υγρού θα κάνω, έκλεισα για την επόμενη βδομάδα που θα είμαι στις κατάλληλες μέρες. Ούτε για ρυθμό προλακτίνης μου είπε κάτι. Έκλεισα όμως σήμερα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγης - όπου δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια ειδίκευση- και ευτυχώς μου έκοψε να ρωτήσω την ενδοκρινολόγο μου και με παρέπεμψε αυτή αλλού, οπότε υποθέτω πως θα μου κάνει ό,τι εξέταση χρειάζεται. 

Ναι, με αυτό το σκεπτικό που λες κι εσύ ψάχνομαι, να μην περιμένω να συμβεί κι άλλο κακό για να ψάξω κάτι. Ελπίζω μόνο να μη μένουν κενά και να τα ψάχνω πράγματι όλα τώρα, γιατί και παλιότερα είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα είχα ψάξει όλα και διαπιστώνω τώρα ότι υπήρχαν κι άλλα! 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις συμβουλές που μου έχεις δώσει, το εκτιμώ πολύ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Νανα82 είπε:

Ναι παγιδεύτηκα αρκετά, δεν ήμουν και σε καλό γιατρό τη διέγερση την είχαμε ψωμοτύρι..  τελικά όμως το πρόβλημα σε εμένα ηταν στο ενδομητριο...

Να ρωτησω αν δεν ειμαι αδιακρητη ποιο ηταν το προβλημα ..εγω ειμαι στον Μαστρο …να

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Έκανα το 1ο υπερυχο έχουμε ένα μπιζέλακι!!!! Σε 10 μέρες θα πάμε για καρδούλα ❤️❤️❤️❤️
ινοχεπ σε όλη την εγκυμοσύνη κοριτσια πφφφφφ το πρόγραμμα τ γιατρού σε σχέση με αύτα τ Ίντερνετ με έβγαλε 3 μέρες λιγότερο το υπολογίζει πχ είχε περίοδο 12/01 κ αυτοί βάζουν 14.01 ….

Μπράβο!!! ❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Natassou85 είπε:

Να ρωτησω αν δεν ειμαι αδιακρητη ποιο ηταν το προβλημα ..εγω ειμαι στον Μαστρο …να

Είχα φλεγμονή, η απάντηση του προηγούμενου γιατρού για τις συνεχόμενες αποτυχίες ήταν ότι είμαι άτυχη..  Κάποια στιγμή κάποια κοπέλα μου μίλησε για μια εξέταση που ελέγχει τη μήτρα, μετά από θεραπεία έμεινα έγκυος φυσιολογικά.  Απεβαλα στην 17η εβδομάδα από λάθος γιατρού, είμαι επιρρεπείς στα μικρόβια σε αυτή την εγκυμοσυνη παιδεύομαι με ουρολοιμωξη..

πρίν από 11 λεπτά , Νανα82 είπε:

Είχα φλεγμονή, η απάντηση του προηγούμενου γιατρού για τις συνεχόμενες αποτυχίες ήταν ότι είμαι άτυχη..  Κάποια στιγμή κάποια κοπέλα μου μίλησε για μια εξέταση που ελέγχει τη μήτρα, μετά από θεραπεία έμεινα έγκυος φυσιολογικά.  Απεβαλα στην 17η εβδομάδα από λάθος γιατρού, είμαι επιρρεπείς στα μικρόβια σε αυτή την εγκυμοσυνη παιδεύομαι με ουρολοιμωξη..

Ωχ κοριτσι μ ολα καλα να πανε ;; Ποσο μηνων εισαι ;  Κ τι ηλικια εχεις ;; Εγω τωρα κανω προετοιμασια για τη πρωτη μου ετ και ειμαι 36 .. μαλλον εννοουσες υστεροσκοπηση

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, luna79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια @Troiaετοιμαζόμουν να ζητήσω πληροφορίες για το  Έλενα και το τμήμα αποβολών καθώς έχω ραντεβού την Πέμπτη το πρωί και μου  έλυσες πολλές από τις απορίες μου. Οπότε αν κατάλαβα καλά μας κάνουν και εξετάσεις αίματος? μήπως γνωρίζετε οι αρχικές εξετάσεις που μας κάνουν τι περιλαμβάνουν?

Το τι θα σου κάνουν εξαρτάται από το τι έχεις ήδη κάνει. Πχ κάνουν έλεγχο θρομβοφιλίας, αλλά επειδή εγώ τον είχα μαζί μου και είδαν ότι ήταν πλήρης, δε χρειάστηκε να τον ξανακάνω. Γι' αυτό καλό είναι να έχεις μαζί σου όλες σου τις εξετάσεις, θα τις δούνε και θα σου γράψουν ό,τι άλλο χρειάζεται. Αν δεν έχεις ελέγξει ζάχαρο καλό είναι να είσαι νηστική για να το δείτε. Ανοσολογικό έλεγχο θα σου κάνουν σίγουρα, το ίδιο και θρομβοφιλία και από εκεί και πέρα εξαρτάται φαντάζομαι την περίπτωση. Καλή επιτυχία! 

πρίν από 34 λεπτά , KONNA28 είπε:

Συγχαρητήρια !!!!! Να το χαρείς και να πάνε όλα σούπερ !!!

Αχ αυτές οι αντιπηκτικές .Σου είπε γιατί το αποφάσισε ;

Η μαια μου είπε Ότι θα τις συνεχίσουμε 

Θα το ρωτήσω στην πορεία σήμερα τους ζάλισα είχα ένα χαρτί Α4 χχχααα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Natassou85 είπε:

Ωχ κοριτσι μ ολα καλα να πανε ;; Ποσο μηνων εισαι ;  Κ τι ηλικια εχεις ;; Εγω τωρα κανω προετοιμασια για τη πρωτη μου ετ και ειμαι 36 .. μαλλον εννοουσες υστεροσκοπηση

Προσεχώς 40 και μπήκα στον 6ο... Η εξέταση δεν είναι υστεροσκοπηση από αυτή έχω κάνει πολλες, αυτή που έκανα λεγόταν η εξέταση του νικά.. παίρνουν κομμάτι και γίνεται βιοψία

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, marmaki είπε:

τέτοια λέτε και μήπως να μην κάνω την κατάψυξη που έχω αποφασίσει;;; Στα 33 με ΠΩΑ πολυ λιγα ωάρια θα έχω...

Στη θέση σου θα έκανα, αλλά με φυσικούς κύκλους που δεν έχουν επιβάρυνση! Έτσι δε θα έχεις να χάσεις τίποτα (εκτός φυσικά από τα χρήματα!!!), έχοντας κάθε γνώση της κατάστασης. Άσε που δεν ξέρεις ο οργανισμός σου πώς θα τα πάει, μπορεί πράγματι να τα καταφέρουν πολύ καλά τα ωαριάκια σου!!! 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου! Εύχομαι αύριο να σας πουν οτι γονιμοποιήθηκε και να πάνε όλα καλά. Μέχρι τις 10 περίπου θα σε έχουν καλέσει. Ένα ήταν, ε; Αν ολα πάνε καλά θα προχωρήσετε και σε ετ αυτόν τον μήνα;

Μακαρι να πανε ολα καλα...Εχω κουραστει ειναι η αλήθεια...Ενα ηταν...φυσικος κυκλος...Οχι,αν πανε ολα καλα θα κάνουμε τον επόμενο μια υστεροσκοπηση και τον μεθεπόμενο θα προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορα...

3 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλη γονιμοποίηση! Με το καλό να γίνει το μωράκι σας!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου!!!

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Έκανα το 1ο υπερυχο έχουμε ένα μπιζέλακι!!!! Σε 10 μέρες θα πάμε για καρδούλα ❤️❤️❤️❤️
ινοχεπ σε όλη την εγκυμοσύνη κοριτσια πφφφφφ το πρόγραμμα τ γιατρού σε σχέση με αύτα τ Ίντερνετ με έβγαλε 3 μέρες λιγότερο το υπολογίζει πχ είχε περίοδο 12/01 κ αυτοί βάζουν 14.01 ….

Μπράβο!!!! Τελειο το μποζελακι σας!!! Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα του!!! Ολα καλα αγαπη μου... Μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!! Γιατί σε ολη την εγκυμοσύνη ινοχεπ; Εχεις θέμα με θρομβοφιλια γιατί δεν θυμάμαι; Εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη τις εκανα μέχρι το πρώτο τριμηνο...Μετα με τη συμφωνη γνώμη γυναικολόγου και αιματολογου τις έκοψα...

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Ναι λέω ότι πάω για να αυξήσω τις πιθανότητες... Και βλέπουμε, μακάρι να μην χρειαστεί... Ευχαριστώ πολύ!!

Κι εγώ μακάρι να το είχα κάνει στα 30 μου που το πρωτοσκέφτηκα αλλά τότε το απέρριψα γιατί ήθελα εγκυμοσύνη από σεξ κι όχι από εργαστήριο :lol:

Ναι... Μια από τα ίδια κι εγώ, όπου στην περίπτωσή μου το ιδανικό σενάριο όλο και καταρρέει! Ελπίζω εσύ να είσαι πιο τυχερή! 

πρίν από 14 λεπτά , Νανα82 είπε:

Προσεχώς 40 και μπήκα στον 6ο... Η εξέταση δεν είναι υστεροσκοπηση από αυτή έχω κάνει πολλες, αυτή που έκανα λεγόταν η εξέταση του νικά.. παίρνουν κομμάτι και γίνεται βιοψία

Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ολα να πανε τελεια .. οταν μ πες 7 διεγερσεις εννοουσες και οι 7 με ενεσεις ;; Κανονικες δλδ;

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι... Μια από τα ίδια κι εγώ, όπου στην περίπτωσή μου το ιδανικό σενάριο όλο και καταρρέει! Ελπίζω εσύ να είσαι πιο τυχερή! 

To σενάριο τώρα λέει ότι ψάχνεις τα πάντα (και με τη βοήθεια των έμπειρων κοριτσιών εδώ) και η επόμενη σου φορά θα είναι επιτυχημένη!! 

Ευχαριστώ πολύ!:wub:

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Μπράβοοοοοοοοο!!!! Περίμενα πώς και πώς τα ωραία νέα σου!!! Αντε άντε, με το καλό να ακούσετε καρδούλα την επόμενη φορά! Μα δεν είναι καταπληκτικό, εσύ κάνεις ό,τι κάνεις και ένα πλασματάκι μέσα σου σχηματίζεται!!! Με το καλό να μεγαλώνει το μικρούλι σας, με υγεία!!! 

πρίν από 10 λεπτά , Natassou85 είπε:

Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ολα να πανε τελεια .. οταν μ πες 7 διεγερσεις εννοουσες και οι 7 με ενεσεις ;; Κανονικες δλδ;

Ναι , δυστυχώς!! Δε με ανάγκασε βέβαια κάνεις απλά εγώ είχα τεράστια εμπιστοσύνη στο τότε γιατρός μου και προχωρούσα, ειχαμε προσπαθησει με φυσικους αλλα δεν τα ειχαμε καταφερει...Με τον επομενο μια χαρα τα καταφερα βεβαια..ευχομαι ότι καλύτερο και σε εσενα ..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...