Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Nephele78 είπε:

Όχι καλέ θα την κανείς εννοείται!!κ οτι γινει.πάντα δοκιμαζουμε !εσυ μπορει να εισαι τυχερη κ να πετυχεις με τη 1η κανεις δε ξερει.αυτο που λεω ειναι οτι μακαρι να πηγαινα στα 25 μου να κανω..

Ναι λέω ότι πάω για να αυξήσω τις πιθανότητες... Και βλέπουμε, μακάρι να μην χρειαστεί... Ευχαριστώ πολύ!!

Κι εγώ μακάρι να το είχα κάνει στα 30 μου που το πρωτοσκέφτηκα αλλά τότε το απέρριψα γιατί ήθελα εγκυμοσύνη από σεξ κι όχι από εργαστήριο :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Marina21 είπε:

Όλα θα πάνε καλά να μην αγχώνεσαι. Θα το δεις!!!!! Καλή επιτυχία να έχεις!!!! Εμενα το κέντρο είναι και σκ ανοιχτό. 

Σάββατο είναι και το δικό μου κέντρο ανοιχτό μέχρι μια ώρα.. Κυριακή η αλήθεια είναι δεν είμαι σίγουρη..αλλά μπορεί και ο γιατρός να μην ήθελε να με δει Κυριακή... τι να πω ...ας τα πάρουν αύριο.. να ηρεμήσω και εγώ... 

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ναι γιατί εχω θρομβοφιλια.

Λογικό άμα δεν σε εξετάζει γιατρος, φαντάζομαι δεν θα σου πει και πρωτόκολλο. Εκτος αν κανουν γενικως ανταγωνιστών που ειναι πιο φιλικό σε ολες.

αποθηλασες;

Υπερβολή το 24ωρο με την αντιπηκτική. Εκτος αν κάποιος δεν αναλάμβανε την ευθύνη ο γιατρος σου ή ο αναισθησιολόγος. Επειδη ειχα κανει διεξοδική συζήτηση για το θεμα με την αιματολόγο μου πριν γεννήσω ειχα χαρτί οτι στις 12 ωρες γινεται επισκληρίδειο και καισαρική.

Μονο τα δημόσια ξερω να μην κανουν ωοληψιες το Σάββατο.

1 hour ago, winspert είπε:

Πρώτη ωοληψια χωρίς μεθη!!!!!! Ανεκτο!!! Και γλιτωσα και τη ζαλουρα...

@winspert Έτσι μπράβο! Εγώ πήγαινα καπάκι στη δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλή γονιμοποίηση!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , KoraliaP είπε:

@winspert Έτσι μπράβο! Εγώ πήγαινα καπάκι στη δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλή γονιμοποίηση!!

πρίν από 12 λεπτά , zouko είπε:

Καλη επιτυχία ! Με το καλό μια θετική χοριακή ! ♥

Σας ευχαριστώ πολυ κοριτσια μου...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert said:

Πρώτη ωοληψια χωρίς μεθη!!!!!! Ανεκτο!!! Και γλιτωσα και τη ζαλουρα...

Μπράβο κοπέλα μου! Εύχομαι αύριο να σας πουν οτι γονιμοποιήθηκε και να πάνε όλα καλά. Μέχρι τις 10 περίπου θα σε έχουν καλέσει. Ένα ήταν, ε; Αν ολα πάνε καλά θα προχωρήσετε και σε ετ αυτόν τον μήνα;

eardp2.png

1 hour ago, marmaki είπε:

Ναι λέω ότι πάω για να αυξήσω τις πιθανότητες... Και βλέπουμε, μακάρι να μην χρειαστεί... Ευχαριστώ πολύ!!

Κι εγώ μακάρι να το είχα κάνει στα 30 μου που το πρωτοσκέφτηκα αλλά τότε το απέρριψα γιατί ήθελα εγκυμοσύνη από σεξ κι όχι από εργαστήριο :lol:

Αστα εσυ καβα και αχρείαστα να ειναι οπως λες..αχ!! Σκεφτοσουν ετσι ε; Μα που να ξερες κ συ..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , Natassou85 είπε:

Ρε κοριτσια μ ολες οσες εχετε πετυχει ηταν με εμβρυα ΑΑ ;; Με μετρια εμβρυα εχω πιθανοτητες;; 

Εγώ μια μέτρια είχα και μια καλή, δλδ καμία ΑΑ και έμεινα έγκυος..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί είμαι να σκάσω :shock: τον τελευταίο καιρό δεν είναι καλά..κούραση συνεχώς,ατονία κ κατάθλιψη..πίστευα ότι ήταν αντίδραση από την αποβολή..έκανα εξετασεις κ η vit D είναι στα ταρταρα..το κατώτατο που δηλώνει έλλειψη είναι 11 στο μικροβιολογικο που πήγα κ έχω 0.8!η παθολόγος μου είπε ότι ίσως η αποβολή να ήταν από κει..στέκει;,εχω θυμώσει πολύ :cry:

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί είμαι να σκάσω :shock: τον τελευταίο καιρό δεν είναι καλά..κούραση συνεχώς,ατονία κ κατάθλιψη..πίστευα ότι ήταν αντίδραση από την αποβολή..έκανα εξετασεις κ η vit D είναι στα ταρταρα..το κατώτατο που δηλώνει έλλειψη είναι 11 στο μικροβιολογικο που πήγα κ έχω 0.8!η παθολόγος μου είπε ότι ίσως η αποβολή να ήταν από κει..στέκει;,εχω θυμώσει πολύ :cry:

Να είναι μόνο από αυτό είναι δύσκολο όμως έλλειψη βιταμίνης d επηρεάζει γενικα κ την ποιότητα των ωαρίων. Γενικα παντως ίσως τόσο μεγάλη έλλειψη να δείχνει ότι κάτι λειτουργεί λάθος κ αυτο επηρεάζει σε πολλά από μεταβολισμό ανοσοποιητικο ωάρια.  

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Ποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό; Κανείς!

Προσπέρασέ το λοιπόν, δεν έχει καμία σημασία τώρα πια. Γιαυτό Κοίτα μπροστά Ευαγγελία μου, παρε βιταμίνη d και όταν φουλάρεις κάνε ετ.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 hours ago, marmaki said:

Όλες μας πιστεύω αυτό θέλαμε ! Χαχα που να ξέραμε !

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...