Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 hours ago, Lilian 28 said:

Κορίτσια όταν γίνεται εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο.. ποια μέρα γίνεται?? Και πως το κρίνουν αυτό.? Κάνεις εξετάσεις αίματος?? Ποια είναι η διαδικασία??

Αρχικά αν έχεις πολλά ωαρια συνήθως αφήνουν 2 με 3 κύκλους για να επανέλθει ο οργανισμός, τεχνητό κύκλο (που κάνω τώρα) κανεις arvekap 20η μέρα του κύκλου μετά από μια εβδομάδα με δέκα μέρες αδιαθετείς 2η 3η ή 4η μέρα περιόδου εξετάζεσαι με κολπικο υπέρηχο βλέπουν το πάχος το ενδομητρίου (αν δεν κάνω λάθος) και ξεκινάς τα λευκά cyclacur μια εβδομάδα μετά σε εξετάζουν ξανά, η ετ γίνεται από 20η μέρα και μετά,εμένα μου είπαν ότι μάλλον θα γίνει 24η ισως και αργότερα  μιας και είναι τεχνητός κύκλος ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Για το κορίτσι που ρώταγε για τις αντιπηκτικες κι εγω τις εκανα βράδυ και με έβαλε η αιματολόγος να την μετακινώ καθε μερα μισή ώρα για να φτάσω να την κανω στις 10 το πρωί. Γιατι πήγαινα και μου μετρούςε παράγοντες πήξης στην εγκυμοσυνη κατα τις 2 το μεσημερι και γίνονται αυστηρά 4 ωρες μετα την αντιπηκτική.

Επισης η αντιπηκτική απο την γεννα αν κανεις καισαρική θέλουν να απέχει 12 ωρες.

Πληροφοριακά σας τα λέω.

Μια περιπτωση ειναι να κανεις τεχνητό κύκλο με cyclacur,  η αλλη παρακολουθηση του κυκλου σου ποτε θα κανεις ωορηξια και ξεκινάς την επόμενη προγεστερονη και μεταφορά 3 ή 5 μερες μετα αναλογα ποσων ημερών ειναι τα εμβρυακια σου.

4 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Αρχικά αν έχεις πολλά ωαρια συνήθως αφήνουν 2 με 3 κύκλους για να επανέλθει ο οργανισμός, τεχνητό κύκλο (που κάνω τώρα) κανεις arvekap 20η μέρα του κύκλου μετά από μια εβδομάδα με δέκα μέρες αδιαθετείς 2η 3η ή 4η μέρα περιόδου εξετάζεσαι με κολπικο υπέρηχο βλέπουν το πάχος το ενδομητρίου (αν δεν κάνω λάθος) και ξεκινάς τα λευκά cyclacur μια εβδομάδα μετά σε εξετάζουν ξανά, η ετ γίνεται από 20η μέρα και μετά,εμένα μου είπαν ότι μάλλον θα γίνει 24η ισως και αργότερα  μιας και είναι τεχνητός κύκλος ..

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πάρα πολυυυυ..εγώ τώρα έχω φουλ άγχος να τα πάρουν αύριο... Γτ τρέμω στην ιδέα υπερδιέγερσης... Ούτε κατάφερα να κοιμηθώ απ' το άγχος μου.. εντωμεταξυ μου κάνει εντύπωση που διαβάζω παντού ότι πλέον έχει εξαλειφθεί η περίπτωση υπερδιέγερσης.. και μόνο εδώ βλέπω ότι είμαστε 4 κοπέλες... Κορίτσια πείτε ότι είμαι λάθος.. αλλά έχω την εντύπωση ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ότι τα κέντρα είναι κλειστά Σαββατοκύριακο και σου λένε έλα Δευτέρα.. και εκεί χάνουν το παιχνίδι... Η άλλη η κοπέλα έχασε την ωορρηξία για αυτόν τον λόγο... 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πάρα πολυυυυ..εγώ τώρα έχω φουλ άγχος να τα πάρουν αύριο... Γτ τρέμω στην ιδέα υπερδιέγερσης... Ούτε κατάφερα να κοιμηθώ απ' το άγχος μου.. εντωμεταξυ μου κάνει εντύπωση που διαβάζω παντού ότι πλέον έχει εξαλειφθεί η περίπτωση υπερδιέγερσης.. και μόνο εδώ βλέπω ότι είμαστε 4 κοπέλες... Κορίτσια πείτε ότι είμαι λάθος.. αλλά έχω την εντύπωση ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ότι τα κέντρα είναι κλειστά Σαββατοκύριακο και σου λένε έλα Δευτέρα.. και εκεί χάνουν το παιχνίδι... Η άλλη η κοπέλα έχασε την ωορρηξία για αυτόν τον λόγο... 

Όλα θα πάνε καλά να μην αγχώνεσαι. Θα το δεις!!!!! Καλή επιτυχία να έχεις!!!! Εμενα το κέντρο είναι και σκ ανοιχτό. 

7 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Πως εισαι εσυ κοριτσι μου; Ναι κ εγω πρωι 10 η ωρα τις εκανα ..τη μερα του προγραμματισμένου τοκετού μου βαλανε καλτσες ριζομηριου ..και απο την επομενη ξαναρχισα κλεξαν

Ποσό στοιχιζει το ραντεβου κοριτσια;κ με ποιον κανεις το ραντεβου; Επιλεγεις γιατρο απο το σαιτ; 

το κανεις με την εμβρυολογο που ειναι υπευθυνη του κεντρου. να σου πω την αληθεια απο οτι καταλαβα δεν στοιχιζει. γιατι οταν ρωτησα αν υπαρχει κοστος μου ειπαν οτι κοστος υπαρχει μονο οταν ξεκινησει η διαδικασια. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καντι μου εκανες αντιπηκτικές σ όλη την εγκυμοσύνη ; 

Ναι γιατί εχω θρομβοφιλια.

πρίν από 21 λεπτά , Pagotoula είπε:

το κανεις με την εμβρυολογο που ειναι υπευθυνη του κεντρου. να σου πω την αληθεια απο οτι καταλαβα δεν στοιχιζει. γιατι οταν ρωτησα αν υπαρχει κοστος μου ειπαν οτι κοστος υπαρχει μονο οταν ξεκινησει η διαδικασια. 

Λογικό άμα δεν σε εξετάζει γιατρος, φαντάζομαι δεν θα σου πει και πρωτόκολλο. Εκτος αν κανουν γενικως ανταγωνιστών που ειναι πιο φιλικό σε ολες.

αποθηλασες;

8 ώρες πρίν, *Μυρτώ είπε:

Συμφωνώ τελείως με τις αντιπηκτικες, εγώ τις έκανα και τις κάνω (και σε αυτήν την εγκυμοσύνη) πρωί, την ίδια ώρα. Στον μικρό μάλιστα έκανα 2 την ημέρα με απόσταση 12 ωρών. Επίσης, όντως πρέπει η αντιπηκτική με την επισκληρίδιο να απέχουν 1 ή 2 24ωρα είτε κάνεις καισαρική είτε με φυσιολογικο τοκετό (παθούσα γιατί γέννησα με φ.τ. χωρίς επισκληρίδιο αναγκαστικά, γιατί δεν είχε περάσει ούτε 12ωρο από την τελευταία inohept και δεν είχαμε χρόνο να περιμένουμε καθώς ο μικρός είχε ήδη αποφασίσει να βγει έτσι ξαφνικά και τρέχαμε να τον προλάβουμε)!  Για το salospir δεν είναι σίγουρη, αν θέλει περισσότερο χρόνο! 

Υπερβολή το 24ωρο με την αντιπηκτική. Εκτος αν κάποιος δεν αναλάμβανε την ευθύνη ο γιατρος σου ή ο αναισθησιολόγος. Επειδη ειχα κανει διεξοδική συζήτηση για το θεμα με την αιματολόγο μου πριν γεννήσω ειχα χαρτί οτι στις 12 ωρες γινεται επισκληρίδειο και καισαρική.

2 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Μονο τα δημόσια ξερω να μην κανουν ωοληψιες το Σάββατο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Καντι είπε:

Υπερβολή το 24ωρο με την αντιπηκτική. Εκτος αν κάποιος δεν αναλάμβανε την ευθύνη ο γιατρος σου ή ο αναισθησιολόγος. Επειδη ειχα κανει διεξοδική συζήτηση για το θεμα με την αιματολόγο μου πριν γεννήσω ειχα χαρτί οτι στις 12 ωρες γινεται επισκληρίδειο και καισαρική.

Αχ αυτη η ενεση... Κι εμενα ηθελε ο γιατρος 2 μερες πριν την καισαρικη να σταματησω. Μου ελεγε αν μου παθεις καμια αιμοραγια τι θα σε κανω...Δεν εχω θρομβοφιλια βεβαια. Μαχη εγινε να το παω στη 1μιση μερα γιατι ενιωθα ανασφαλεια χωρις την ενεση. Αλλα και ο αιματολογος μου ειχε πει οτι δεν θα παθει κατι το μωρο. Ειχα ωστοσο διαβασει για το 12ωρο και επεμενα. Εε λιγο οι ορμονες, λιγο ολα τα δυσκολα.. το μυαλο παει παντου.. τελικα μπηκα απο το βραδυ στο μαιευτγριο, παρολο που γεννουσα πρωι, ωστε να ειμαι ηρεμη.. 

20 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ύστερα απο την απογοήτευση της ωοληψίας με τα άδεια ωοθυλάκια και το άγχος αν θα επιζήσουν τα έμβρυα μας μέχρι 5η μέρα, ήρθαμε σήμερα για την εμβρυομεταφορά και μας ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν και τα 3, εκ των οποίων τα 2 άριστα 3ΑΑ και το 3ο πολύ καλο 3ΑΒ. Μου είπε το Νο 3 ήταν επειδή τα έλεγξαν αρκετά νωρίς και οτι κατα την μεταφορά λογικά θα έχουν γίνει 4ΑΑ. Μόλις βάλαμε τα 2 άριστα. Το 3ο μου είπαν θα καταψυχθεί ξανά και να μην ανησυχώ, έχει πολλές πιθανότητες να επιζήσει σε επόμενη απόψυξη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Απο την Πέμπτη μέχρι σήμερα δεν είχα ηρεμήσει καθόλου.
Σε 12 μέρες μου είπε η χοριακή (δεν κατάλαβα γιατί τόσο πολύ) 

μπραβο! καλη επιτυχια!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Ναι γιατί εχω θρομβοφιλια.

Λογικό άμα δεν σε εξετάζει γιατρος, φαντάζομαι δεν θα σου πει και πρωτόκολλο. Εκτος αν κανουν γενικως ανταγωνιστών που ειναι πιο φιλικό σε ολες.

αποθηλασες;

Μονο τα δημόσια ξερω να μην κανουν ωοληψιες το Σάββατο.

οχι δεν αποθηλασα ακομα! αλλα πιστευω ειμαστε κοντα...! απο οτι μου ειπαν σε παραπεμπει και στο γυναικολογο επι τοπου για εξεταση. και δειχνεις και εξετασεις κλπ. δεν επιλεγει αυτη πρωτοκολλο αλλα σε συνεργασια με τον γυναικολογο. επισης ζητανε κ εξτρα εξετασεις κι εμμενουν πολυ στο θεμα του σπερματος.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Η προλακτινη θελει να την μετρήσεις καμια ώρα αφου ξυπνήσεις, χωρις να εχεις άγχος και χωρις να εχεις περπατήσει πριν για να μην ειναι ανεβασμένη φαινομενικά.

Ναι το ξέρω. Είχα ακολουθήσει τις οδηγίες τη 2η και την  3η φορά, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να κοντρολάρω το άγχος μου, ειδικά όταν ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι, τότε είναι που το άγχος κάνει πάρτυ... 

9 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ποσά ωαρια ειχες κ ποσα εμβρυα γινανε;Εγω ειχα 5 ωαρια κ γινανε 2 εμβρυα 3 ημερων καναμε μεταφορα και μηδεν χοριακη ..επρεπε 20 χρονων να πηγαινα για καταψυξη για να ειχα 20 ωαρια..τοτε θα ειχε νοημα μονο !!..κ οχι στα 39 μου..

Και εγω ,και μάλιστα και μετα τη γεννα για 2 βδομαδες .μη φοβασαι αν πρεπει να κανεις..τη κανεις πανευκολα..ειχα συνηθισει ουτε καταλαβαινα..

Ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα! Μου είχαν πάρει τότε 8,τα καλά ήταν 5 και γονιμοποιήθηκαν μετά την απόψυξη τους 2, που τα μεταφέραμε 3ης μέρας και έδωσαν μηδενική χοριακή. 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι το ξέρω. Είχα ακολουθήσει τις οδηγίες τη 2η και την  3η φορά, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να κοντρολάρω το άγχος μου, ειδικά όταν ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι, τότε είναι που το άγχος κάνει πάρτυ... 

Ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα! Μου είχαν πάρει τότε 8,τα καλά ήταν 5 και γονιμοποιήθηκαν μετά την απόψυξη τους 2, που τα μεταφέραμε 3ης μέρας και έδωσαν μηδενική χοριακή. 

Τζάμπα τα λεφτα κ οι ενεσεις αλλα δεν ηξερα τοτε ,δεν ειχα ιδεα..νομιζα οτι επειδη εχω 5 οτι ειμαι οκ.

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Τελεια ! Να μας πεις..Αντε  με το καλό!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Υπερβολή το 24ωρο με την αντιπηκτική. Εκτος αν κάποιος δεν αναλάμβανε την ευθύνη ο γιατρος σου ή ο αναισθησιολόγος. Επειδη ειχα κανει διεξοδική συζήτηση για το θεμα με την αιματολόγο μου πριν γεννήσω ειχα χαρτί οτι στις 12 ωρες γινεται επισκληρίδειο και καισαρική

Καλημέρα! Ναι μπορεί, δεν είμαι σίγουρη! Εγώ έκανα τελευταία ένεση στις 20:00 και στις 02:30 το βράδυ μου "έσπασαν τα νερά". 05:30-06:00 είχα ήδη γεννήσει τον μικρό. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, με ετοίμαζαν για τοκετό. Επομένως, έμενα ουτε 12ωρο δεν είχε περάσει για να μου κάνουν επισκληρίδιο. Αλλιώς ναι δεν το συζητώ.... Εννοείται ότι, αν είχα την επιλογή, θα την έκανα την ένεση :D

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Iro 39 είπε:

Κοριτσια μου εύχομαι σε όλες σας μαζί και σε κάθε μια ξεχωριστά να πετύχετε τον στόχο σας και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας σύντομα τα μωράκια σας.Εγω δεν έχω καλά νέα να σας πω.Πηγα σήμερα για το τελευταίο υπέρηχο πριν την ωοληψια και ανακαλύψαμε ότι έκανα ωορρηξία,δεν σώθηκε κανένα από  τα 3.Τωρα θα προσπαθήσω μα μαζέψω τα κομμάτια μου γιατί μια αντάρα υπάρχει και στην ψυχή μου και στο κεφάλι μου.Θα μείνω λίγο εκτός.Σας ευχαριστώ 

Μα ειναι δυνατον; Ποια μερα;;Ποσο λυπαμαι  ..ειναι απιστευτο..

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 43 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Καλημέρα! Ναι μπορεί, δεν είμαι σίγουρη! Εγώ έκανα τελευταία ένεση στις 20:00 και στις 02:30 το βράδυ μου "έσπασαν τα νερά". 05:30-06:00 είχα ήδη γεννήσει τον μικρό. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, με ετοίμαζαν για τοκετό. Επομένως, έμενα ουτε 12ωρο δεν είχε περάσει για να μου κάνουν επισκληρίδιο. Αλλιώς ναι δεν το συζητώ.... Εννοείται ότι, αν είχα την επιλογή, θα την έκανα την ένεση :D

Σας στέλνω πληροφοριακα οδηγιες.Σε καισαρικη  η αντιπηκτικη δεν γινεται την ημερα του τοκετού.τελευταια ενεση γινεται το προηγουμενο  πρωι του τοκετού!Σε περιπτωση αυτόματης έναρξης τοκετού διαστημα μεγαλυτερο ή ίσο των 12 ωρών απο την τελευταια δοση ειναι απολυτα ασφαλές οσο για φυς.τοκετο οσο κ για καισαρικη τομη.Επειδη στη πλειοψηφία των γυναικων ο τοκετος αρχίζει βραδινές ωρες λόγου του κυρκαδιακου ρυθμού έκκρισης της οξυτοκινης επιβαλλεται η αντιπηκτικη στο τελευταιο τρίμηνο να γινεται το πρωι,ουτως ωστε να εχει μεσολαβήσει το 12ωρο για την ασφαλή χορήγηση επισκληριδιου κ ασφαλή διενέργεια τοκετού ,σε περιπτωση αυτόματης έναρξης του(ιδανικα 10-11 πρωι).Οι ειδικες καλτσες ριζομηριου διαβαθμισμένης συμπίεσης κλάση 1 17-24 mmhg πρεπει να χρησιμοποιηθούν σε ολοκληρο το τοκετο κ αμεσως μετα και σιγουρα μεχρι να γινει η επομενη δοση υπαρινης.Επειδή ειναι η λοχεία ειναι η πιο επικυνδυνη περιοδος  για θρομβώσεις η υπαρινη θα πρεπει να ξεκινησει αμεσα σε 6-12 ωρες μετα τον τοκετο αναλογα με την αιμοραγια .σε καισαρικη χωρις επιπλοκες ξεκιναμε στο 8ωρο

• Μου αρέσει 5

πρίν από 56 λεπτά , Nephele78 είπε:

Τζάμπα τα λεφτα κ οι ενεσεις αλλα δεν ηξερα τοτε ,δεν ειχα ιδεα..νομιζα οτι επειδη εχω 5 οτι ειμαι οκ.

Τελεια ! Να μας πεις..Αντε  με το καλό!!

Κι εγώ τα ίδια... Έμαθα κατόπιν εορτής ότι όταν δεν είναι γονιμοποιημένα δίνουν μικρές πιθανότητες να προχωρήσουν. Ο εμβρυολόγος βέβαια στο ραντεβού που είχαμε τώρα, όταν του το είπα αυτό, απάντησε ότι δεν είναι πάντα έτσι κι ότι είναι θέμα οργανισμού το κατά πόσο θα επηρεαστούν τα ωάρια από την ψύξη-απόψυξη, κι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν επηρεάζονται καθόλου. Σκέφτομαι ότι οκ, μπορεί αυτό να ισχύει, ότι μπορεί όμως και να το λένε γιατί διαφορετικά ποια γυναίκα θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία αν ήξερε ότι κατά πάσα πιθανότητα το κάνει χωρίς λόγο? Σκέψεις... 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...