Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Κορίτσια όταν γίνεται εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο.. ποια μέρα γίνεται?? Και πως το κρίνουν αυτό.? Κάνεις εξετάσεις αίματος?? Ποια είναι η διαδικασία??

Θα μας πουν τα κορίτσια ,με ενδιαφέρει και εμένα να μαθω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Αποφασίσαμε να πάρουμε το δρόμο της εξωσωματικής λόγω ολιγισπερμιας, χαμηλής κινητικότητας και μια υποψία που υπάρχει για σύνδρομο πολυκυστικων ωοθηκών (δεν είχα ποτέ θέμα με τον κύκλο μου, ορμονικα μου είπαν ότι φαίνεται μια προδιάθεση).

Για τον παραπάνω λογο και καθώς δεν μ αρέσουν τα φάρμακα σκέφτομαι να πάω για φυσικό κυκλο. Απλά δεν ξέρω κατα πόσο  θα μπορώ να τα καταφέρω εφόσον μένω και εργαζομαι εκτός Αθηνών.

Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία?

Μπορεις να το κανεις,θα κανεις τους υπερηχους στη πολη σου με το γιατρο σου και θα τους στελνεις στον εξωσωματικο και τις εξ.αιματος για να σου λεει πως θα προχωρατε.οταν θα σου πει ποτε θα γίνει η ωοληψια τοτε θα ερθεις μια φορα Αθηνα..

• Ευχαριστώ 1

Για το κορίτσι που ρώταγε για τις αντιπηκτικες κι εγω τις εκανα βράδυ και με έβαλε η αιματολόγος να την μετακινώ καθε μερα μισή ώρα για να φτάσω να την κανω στις 10 το πρωί. Γιατι πήγαινα και μου μετρούςε παράγοντες πήξης στην εγκυμοσυνη κατα τις 2 το μεσημερι και γίνονται αυστηρά 4 ωρες μετα την αντιπηκτική.

Επισης η αντιπηκτική απο την γεννα αν κανεις καισαρική θέλουν να απέχει 12 ωρες.

Πληροφοριακά σας τα λέω.

πρίν από 28 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Θα μας πουν τα κορίτσια ,με ενδιαφέρει και εμένα να μαθω

Μια περιπτωση ειναι να κανεις τεχνητό κύκλο με cyclacur,  η αλλη παρακολουθηση του κυκλου σου ποτε θα κανεις ωορηξια και ξεκινάς την επόμενη προγεστερονη και μεταφορά 3 ή 5 μερες μετα αναλογα ποσων ημερών ειναι τα εμβρυακια σου.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Καντι είπε:

Για το κορίτσι που ρώταγε για τις αντιπηκτικες κι εγω τις εκανα βράδυ και με έβαλε η αιματολόγος να την μετακινώ καθε μερα μισή ώρα για να φτάσω να την κανω στις 10 το πρωί. Γιατι πήγαινα και μου μετρούςε παράγοντες πήξης στην εγκυμοσυνη κατα τις 2 το μεσημερι και γίνονται αυστηρά 4 ωρες μετα την αντιπηκτική.

Επισης η αντιπηκτική απο την γεννα αν κανεις καισαρική θέλουν να απέχει 12 ωρες.

Πληροφοριακά σας τα λέω.

Καντι μου εκανες αντιπηκτικές σ όλη την εγκυμοσύνη ; 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

Καλησπερα.. με έμβρυα τριών ημερών ( φρέσκα οχι κατεψυγμένα) ποσες μερες μετα την εμβρυομεταφορα πρεπει να γίνει το τεστ; Και τη τιμη πρεπει να εχει η χοριακη κατ ελάχιστο ; 

Στην 11η θα δειξει η χοριακη.καλο ειναι να ειναι πανω απο 25 

πρίν από 21 λεπτά , Καντι είπε:

Πληροφοριακά σας τα λέω.

Συμφωνώ τελείως με τις αντιπηκτικες, εγώ τις έκανα και τις κάνω (και σε αυτήν την εγκυμοσύνη) πρωί, την ίδια ώρα. Στον μικρό μάλιστα έκανα 2 την ημέρα με απόσταση 12 ωρών. Επίσης, όντως πρέπει η αντιπηκτική με την επισκληρίδιο να απέχουν 1 ή 2 24ωρα είτε κάνεις καισαρική είτε με φυσιολογικο τοκετό (παθούσα γιατί γέννησα με φ.τ. χωρίς επισκληρίδιο αναγκαστικά, γιατί δεν είχε περάσει ούτε 12ωρο από την τελευταία inohept και δεν είχαμε χρόνο να περιμένουμε καθώς ο μικρός είχε ήδη αποφασίσει να βγει έτσι ξαφνικά και τρέχαμε να τον προλάβουμε)!  Για το salospir δεν είναι σίγουρη, αν θέλει περισσότερο χρόνο! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Όχι, δεν τα έχασα στην απόψυξη. Τα μεταφέραμε, αλλά δεν έδωσαν εγκυμοσύνη. 

Ποσά ωαρια ειχες κ ποσα εμβρυα γινανε;Εγω ειχα 5 ωαρια κ γινανε 2 εμβρυα 3 ημερων καναμε μεταφορα και μηδεν χοριακη ..επρεπε 20 χρονων να πηγαινα για καταψυξη για να ειχα 20 ωαρια..τοτε θα ειχε νοημα μονο !!..κ οχι στα 39 μου..

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

Καντι μου εκανες αντιπηκτικές σ όλη την εγκυμοσύνη ; 

Και εγω ,και μάλιστα και μετα τη γεννα για 2 βδομαδες .μη φοβασαι αν πρεπει να κανεις..τη κανεις πανευκολα..ειχα συνηθισει ουτε καταλαβαινα..

πρίν από 49 λεπτά , μάφιν είπε:

Άντε να δούμε! Εγω έχω την Τετάρτη μεθαύριο εκεί…

οποτε περιμενουμε κ απο σενα νεα! θα μπαινω να παρακολουθω...! θελω να με προιδεασεις για κοστη και για το πως θα σου φανουν οι γυναικολογοι. επισης εγω εχω σκοπο να ρωτησω ξεκαθαρα που θεωρουν οτι εγκειται η οποια διαφορα στο εμβρυολογικο τους. γιατι να πω την αληθεια αυτο με κολλαει καπως. με την εννοια οτι ειναι πιο μικρο κεντρο.

πρίν από 15 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Συμφωνώ τελείως με τις αντιπηκτικες, εγώ τις έκανα και τις κάνω (και σε αυτήν την εγκυμοσύνη) πρωί, την ίδια ώρα. Στον μικρό μάλιστα έκανα 2 την ημέρα με απόσταση 12 ωρών. Επίσης, όντως πρέπει η αντιπηκτική με την επισκληρίδιο να απέχουν 1 ή 2 24ωρα είτε κάνεις καισαρική είτε με φυσιολογικο τοκετό (παθούσα γιατί γέννησα με φ.τ. χωρίς επισκληρίδιο αναγκαστικά, γιατί δεν είχε περάσει ούτε 12ωρο από την τελευταία inohept και δεν είχαμε χρόνο να περιμένουμε καθώς ο μικρός είχε ήδη αποφασίσει να βγει έτσι ξαφνικά και τρέχαμε να τον προλάβουμε)!  Για το salospir δεν είναι σίγουρη, αν θέλει περισσότερο χρόνο! 

Πως εισαι εσυ κοριτσι μου; Ναι κ εγω πρωι 10 η ωρα τις εκανα ..τη μερα του προγραμματισμένου τοκετού μου βαλανε καλτσες ριζομηριου ..και απο την επομενη ξαναρχισα κλεξαν

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

οποτε περιμενουμε κ απο σενα νεα! θα μπαινω να παρακολουθω...! θελω να με προιδεασεις για κοστη και για το πως θα σου φανουν οι γυναικολογοι. επισης εγω εχω σκοπο να ρωτησω ξεκαθαρα που θεωρουν οτι εγκειται η οποια διαφορα στο εμβρυολογικο τους. γιατι να πω την αληθεια αυτο με κολλαει καπως. με την εννοια οτι ειναι πιο μικρο κεντρο.

Ποσό στοιχιζει το ραντεβου κοριτσια;κ με ποιον κανεις το ραντεβου; Επιλεγεις γιατρο απο το σαιτ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ποσά ωαρια ειχες κ ποσα εμβρυα γινανε;Εγω ειχα 5 ωαρια κ γινανε 2 εμβρυα 3 ημερων καναμε μεταφορα και μηδεν χοριακη ..επρεπε 20 χρονων να πηγαινα για καταψυξη για να ειχα 20 ωαρια..τοτε θα ειχε νοημα μονο !!..κ οχι στα 39 μου..

Και εγω ,και μάλιστα και μετα τη γεννα για 2 βδομαδες .μη φοβασαι αν πρεπει να κανεις..τη κανεις πανευκολα..ειχα συνηθισει ουτε καταλαβαινα..

Η χθεσινή μου έκανε μια μελάνια Αστα να πάνε … απο τι εξαρτάται αν τις συνεχίζουμε τις ενέσεις ;

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Η χθεσινή μου έκανε μια μελάνια Αστα να πάνε … απο τι εξαρτάται αν τις συνεχίζουμε τις ενέσεις ;

Θα παρεις το κολαι κ δε θα καταλαβεινεις τιποτα.μακαρι να τις γλυτωσεις ομως!!δε χρειαζεται να κανουν ολες ..εγω εκανα λογω ηλικιας κ διδυμης κυησης.επαιρνα και σαλοσπιρ που το εκοψε 30η εβδομαδα που ειδε το ντοπλερ (3ος μεγαλος υπερηχος)οτι ηταν καλο και δεν θα ειχα θεμα προεκλαμψιας. Καλυτερα να σου πει αιματολογος δε ξερω για τις θρομβώσεις τι παιζει ακριβως αν κ εκανα κ εξετασεις θρομβοφικιασ Κ δεν ειχα αλλα προστατεύεις τον εαυτο σου με τις αντιπηκτικες μου ειχε πει..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Nephele78 είπε:

Πως εισαι εσυ κοριτσι μου; Ναι κ εγω πρωι 10 η ωρα τις εκανα ..τη μερα του προγραμματισμένου τοκετού μου βαλανε καλτσες ριζομηριου ..και απο την επομενη ξαναρχισα κλεξαν

Όλα καλά Νεφέλη μου! Είσαι τόσο γλυκιά!!!

Δυστυχώς, το ένα από τα 2 έμβρυα δεν προχώρησε λίγο μετά την αυχενική. Περάσαμε μια φάση άγχους και αγωνίας αλλά ευτυχώς όλα κυλούν ομαλά! Αισίως οδεύουμε προς την 21η βδομαδα και ετοιμαζόμαστε για Β επιπέδου να δούμε το κορίτσι μας να μεγαλώνει :wub:

Εύχομαι να είσαι καλά κι εσυ και να χαίρεσαι τα ζουζουνια σου!!! Φαντάζομαι τώρα θα τρέχετε :wub:

Α! Και με το καλό η επόμενη προσπαθεια, γιατί από ό, τι κατάλαβα πας για το τρίτο!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 15 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Όλα καλά Νεφέλη μου! Είσαι τόσο γλυκιά!!!

Δυστυχώς, το ένα από τα 2 έμβρυα δεν προχώρησε λίγο μετά την αυχενική. Περάσαμε μια φάση άγχους και αγωνίας αλλά ευτυχώς όλα κυλούν ομαλά! Αισίως οδεύουμε προς την 21η βδομαδα και ετοιμαζόμαστε για Β επιπέδου να δούμε το κορίτσι μας να μεγαλώνει :wub:

Εύχομαι να είσαι καλά κι εσυ και να χαίρεσαι τα ζουζουνια σου!!! Φαντάζομαι τώρα θα τρέχετε :wub:

Α! Και με το καλό η επόμενη προσπαθεια, γιατί από ό, τι κατάλαβα πας για το τρίτο!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!! 

Πολυ λυπαμαι,περασατε ζορι..δοξα τω θεω η μπεμπουλα σας να τη δειτε στη β και να πανε ολα καλά!! καλά εμεις τωρα ναι ξεκινανε να περπατανε ,ο μικρος πιο πισω ακολουθει..ηταν να παω για υπερηχο τωρα 7η μερα κυκλου αλλα δεν προλαβαινα με τιποτα.θα προσπαθησω παντως 2 μηνες θα παω σιγουρα να δω τι γινεται για να «κλεισω» το θεμα.

• Μου αρέσει 3

2 hours ago, silvy22 said:

Αύριο !!!!!! Έχω βάλει και τα μαλλιά στα ρόλεϊ :D

Πολύ πολύ καλή επιτυχίααα!!!

2 hours ago, ksvolimi said:

Κοριτσι μου εχεις απόλυτο δικιο ομως στα 56 της πηγε με δανεικα .. κι ας μη το λενε αυτο το αναφέρω απλα γιατι εχει τεράστια διαφορα να προσπαθούμε εμεις κ εγω μεσα σε αυτες ετων 41 με δικα μου αρα ψαχνω και το παραμικρο ενω πηγαίνοντας με δανεικα και ισως να μην ειναι τοσο τέλεια ολα κι ομως να τα Καταφέρνεις..

Ναι το ξέρω πως ήταν με δανεικά. Το φαντάζομαι δηλαδή. Αλλα το θέμα είναι ότι κατάφερε να γίνει μανούλα έστω κι έτσι και αυτό είναι ενθαρρυντικό όπως και να το κάνεις :)

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...