Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Επειδή ήξερε πόσο το ήθελα το παιδί ξέρει ότι θα το μεγάλωνα κ μόνη μου, ίσως φταίω κ εγώ που του έδωσα αυτή την εντύπωση, ότι μπορώ να τα καταφέρω κ μόνη μου.

Εμένα η μάνα μου είναι μες την κριτική κ την αδιαφορία. Κακός συνδυασμός κ επίσης αντιπαθεί τα παιδιά

Καλημέρα κοτοπουλάκι. Πώς είσαι σήμερα?

Σκέφτομαι ότι κάθε φορά που λες "εγώ φταίω" πέφτει σα μαύρο πέπλο ένα τεράστιο βάρος στο φόρουμ, όπως τις λέξεις που σου πέταγε ο ως τώρα σύντροφος σου και τις χαρακτήρισες ως πέτρες. Κορίτσι μου καλό, δε φταις εσύ για τίποτα. Δε γίνεται το βάρος σε μία σχέση να πέφτει μόνο στον έναν, μοιράζεται. Αλλά δεν τίθεται καν θέμα φταιξίματος (κατά τη γνώμη μου), ασυμφωνίας ίσως, έλλειψης επικοινωνίας ναι.

Οπως και να έχει, ότι εντύπωση κι αν του έδωσες σε σχέση με το παιδί, αυτό δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες απέναντι του, ειδικά από τη στιγμή που το μικρό αυτό πλάσμα σκαρώθηκε ενώ ήσασταν ζευγάρι και σχεδιάζατε να γίνετε γονείς από κοινού. Όσο δεν είχατε κάνει άλλου τύπου συμφωνία, ότι συμπεράσματα κι αν έβγαζε ο καθένας ήταν μόνο στο μυαλό του και όχι αποτέλεσμα μιας από κοινού απόφασης.

Γι' αυτό σε παρακαλώ μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα και μην σε υποβιβάζεις. Όση λύπη κι αν αισθάνεσαι τώρα, μην πέφτεις στην παγίδα της αυτολύπησης, γιατί δε σου αξίζει και δε σε βοηθάει αυτή η τακτική. Στο λέω με αγάπη.

Για τη μαμά σου τώρα... Εντάξει, νομίζω ότι όλες οι μανάδες μια δόση κριτικής την έχουν απέναντι στα παιδιά τους (βοήθεια μας να καταφέρουμε να μη μιμηθούμε τις μαμάδες μας σε αυτό τουλάχιστον!!!). Όσο για το ότι αντιπαθεί τα παιδιά, καταρχάς μου κάνει εντύπωση, γιατί και η ίδια έχει παιδί. Και κατά δεύτερον, ακόμα κι αν ισχύει, ε, δε νομίζω να βάλει στην ίδια μοίρα το εγγονάκι της με όλα τα υπόλοιπα παιδιά! Ούτε καν! Πιστεύω ότι θα δεις μια άλλη όψη της μητέρας σου που δεν ήξερες ότι υπήρχε. Στατιστικά μιλώντας. Έχω πολλά αντίστοιχα παραδείγματα που όταν οι γονείς γίνονται παππούδες, βγάζουν προς το εγγόνι τους ένα άλλο πρόσωπο, που τα ίδια τους τα παιδιά δεν τους αναγνωρίζουν.

Εντάξει, είσαι πάρα πολύ ζορισμένη και φυσικό είναι να σου φαίνονται όλα βουνό. Θα αρχίσει να ξεκάθαρίζει όμως το τοπίο σιγά σιγά. Θα τα βρεις τα πατήματα σου, στην αρχή με περισσότερη βοήθεια και μετά θα γίνεσαι ολοένα και πιο αυτόνομη. Βήμα βήμα. Να θυμάσαι την εικόνα που λες ότι δημιούργησες, ότι μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου. Η εικόνα αυτή είναι πραγματική. Μπορείς. Πίστεψε στον εαυτό σου. Εμείς πιστεύουμε σε σένα. ❤

2 ώρες πρίν, Euaki26 είπε:

Καλημερα κοριτσια.... 8 κυττάρων εγινε το αυγουλακι τελικά και θα μπει στην κατάψυξη!!! Αντε παναγια μου κανε το θαυμα σου..

Αχ μπράβο!!! Τι μεγάλη χαρά είναι αυτή!!! Είδες, εκεί που δεν το περιμένεις συμβαίνουν τα θαύματα!!! ❤

1 ώρα πρίν, KateDim είπε:

Δεν έφτασα στην ετ. Μετά από λίγες ημέρες από την ωοληψια είχα περίοδο... Έπειτα ήρθε ξανά μετά από 40+ ημέρες και τώρα έχω 2 εβδομάδες καθυστέρηση.... Έχω αρχίσει να ανησυχώ.... Είμαι φυσιολογικό; ή να περιμένω λίγο ακόμη και μετά να μιλήσω με τον γιατρό;..... 

Προφανώς σου έφεραν μεγάλη αναστάτωση τα φάρμακα διέγερσης. Εγώ είχα καθυστέρηση στον πρώτο κύκλο μόνο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και έχει τους δικούς του χρόνους αποκατάστασης. Δε χάνεις κάτι να μιλήσεις με το γιατρό σου, πιστεύω ότι θα σε καθησυχάσει, που κι αυτό έχει τη σημασία του. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Όχι προφανώς δεν είχαμε κανονίσει κάτι τέτοιο αλλά αφού είδε ότι δεν θέλει να αλλάξει πόλη (ενώ πριν έλεγε ότι θα δρομολογηθεί το θέμα) τελικά μου είπε να πάω εγώ στην Κόρινθο κ θα έρχεται σαββατοκύριακα. Μετά μου ξεφούρνισε ότι δεν θέλει να έχουμε σχέση και ότι θα είμαστε φίλοι. Φταίω κ εγώ που δεν του ανέβαζα την αυτοπεποίθηση, που δεν του έκανα κομπλιμέντα, που δεν μπορούσα να ξενυχτάω για ποτό κλπ ε και προφανώς τα ζήτησε αλλού. Θέλει να διασκεδάσει τώρα που εκπλήρωσε την ανάγκη μου για παιδί. Τι να πω.. ας κάνει ο,τι νομίζει.. εγώ παραδέχτηκα τα λάθη μου, ζήτησα συγνώμη χίλιες φορές κ αυτός δεν αντέδρασε λες κ μόνο εγώ έκανα λάθη. Εδώ μου είπε ψέματα για ολόκληρο σαββατοκύριακο, το ανακάλυψα κ δεν ζήτησε μια συγνώμη. Πάλι εγώ έφταιγα που δεν διασκεδάζει μαζί μου κλπ. Το ότι είμαι έγκυος το έχει ξεχάσει.

Όχι ότι μας νοιάζει γι' αυτόν, το λέω μόνο επειδή μπορεί εσύ να νιώσεις καλύτερα. Όπως σε ακούω να μιλάς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ως εκεί. Ως αυτό το στάδιο μπορεί να φτάσει σε μία σχέση. Και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου μα καθόλου με εσένα. Και προφανώς θα του ξανασυμβεί αν δε δουλέψει με τον εαυτό του και ευτυχισμένος δε θα είναι ποτέ, δυστυχώς γι' αυτόν. Δεν αντιλαμβάνεται ότι η σχέση περνάει από διάφορα στάδια, ότι η διασκέδαση αλλάζει μορφές αλλά συνεχίζει να υπάρχει, το ίδιο και η επιβεβαίωση που δεν έρχεται πάντα με τον ίδιο τρόπο μέσα στην πορεία της σχέσης. Και αυτό είναι εξέλιξη. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναζητούν αυτά τα συστατικά που συναντά κανείς στα πρώτα στάδια της σχέσης και μετά νομίζουν ότι χάνονται, εξελίσσονται θα πω εγώ. Θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς. Ότι κι αν έλεγες ή δεν έλεγες, ότι κι αν έκανες ή δεν έκανες. Ίσως καλύτερα τώρα παρά αργότερα. Έχεις περισσότερο χρόνο να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου και εννοείται ότι θα την ξαναφτιάξεις με έναν άντρα που θα αποτελέσει πρότυπο για το γιο σου. Κουράγιο κοτοπουλάκι, ξέρω ότι τώρα περνάς πολύ δύσκολα. Είναι όμως για καλό, θα το καταλάβεις και μόνη σου. 

πρίν από 59 λεπτά , Φαίη Κ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα μετα απο έμβρυο μεταφορά. Βάλαμε 1 κ καλό μου είπε ο γιατρός μου. Οι μέρες όμως μέχρι την χοριακη δεν παιρνανε με τίποτα. Είμαι να σκάσω δεν περνάει λεπτό που να μην το σκεφτώ...

Ναι βρε κορίτσι, αυτή η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι η πρώτη σου προσπάθεια? Τι βάλατε, 3ων ημερών ή βλαστοκύστη? Σε πόσες μέρες σου είπε να μετρήσεις χοριακή δηλαδή? Εύχομαι να αντικρύσεις ένα τεράστιο νούμερο όταν έρθει η μέρα της εξέτασης! Ως τότε υπομονή και θετική σκέψη!

πρίν από 58 λεπτά , Powerzen είπε:

Κορίτσια γειά! Θα ήθελα τα σχόλια σας οποίος γνωρίζει λίγο από προεμφυτευτικό έλεγχο γιατί έχω καταμπερδευτεί. Να πω εν ταχύ την περίπτωσή μας πάλι γιατί είμαστε πολλές και δεν θα θυμάστε. Προσπαθούμε για το αδελφάκι μας. Έχουν γίνει 4 αποτυχημένες ετ μέσα σε σύντομο χρ. διάστημα. Ο γιατρός μας είπε να σταματήσουμε για λίγο γιατί πέσαμε με τα μούτρα και να μιλήσουμε πάλι από σεπτ/οκτ και να προχωρήσουμε με προεμφυτευτικό έλεγχο. Πάντα ήταν αρνητικός στο προεμφυτευτκό και συμφωνούσαμε σε αυτό. Τώρα αλλάζουν τα δεδομένα και πιστεύω ότι είναι μια λύση για να μην χάσουμε άλλο χρόνο μιας και κλείνω και εγώ τα 40 τώρα με ότι αυτό και αν συνεπάγεται. Διαβάζω όμως τα κριτήρια για προεμφυτευτικό και στην περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα στον καρυότυπο ζεύγους τα κριτήρια  είναι ότι, είτε θα έχουν προηγηθεί 3 ανεπιτυχείς κύκλοι εξωσωματικής μαζί με κατεψυγμένα κλπ είτε 3 αποβολές (οι βιοχημικές δεν θεωρούνται αποβολές) . Αυτό για να πάρει κανείς την άδεια να κάνει προεμφυτευτικό. Εμείς δεν τα πληρουμε αυτά σε τέτοιο βαθμό. Έχω παρερμηνεύσει κάτι; αναρωτιέμαι γιατί το ανέφερε αφού συζητάγαμε αναλυτικά την περίπτωσή μας. Δεν θα ξαναμιλήσουμε μέχρι τον σεπτ. και εμένα τώρα με τρώει να καταλάβω. Ξέρει καμιά να μου πει δυο πράγματα από εμπειρία;;

Οι προϋποθέσεις που διάβασες νομίζω ότι αφορούν προεμφυτευτικό σε νεαρότερες ηλικίες. Από μία ηλικία και πάνω (που δε γνωρίζω ακριβώς ποια είναι) αρκεί η ηλικία ως προϋπόθεση για να γίνει ο έλεγχος. Εμείς κάναμε στα 42 μου, ύστερα από 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες. Το ιδανικό είναι να έχεις όσο δυνατόν περισσότερα έμβρυα να ελέγξεις και για να προκύψουν σίγουρα κάποια υγιή και γιατί έτσι συμφέρει περισσότερο οικονομικά.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, KateDim είπε:

Δεν έφτασα στην ετ. Μετά από λίγες ημέρες από την ωοληψια είχα περίοδο... Έπειτα ήρθε ξανά μετά από 40+ ημέρες και τώρα έχω 2 εβδομάδες καθυστέρηση.... Έχω αρχίσει να ανησυχώ.... Είμαι φυσιολογικό; ή να περιμένω λίγο ακόμη και μετά να μιλήσω με τον γιατρό;..... 

Κορίτσι κ εγώ ετσι ήμουν ακριβως! Το σωμα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό μ είπε ο γιατρός. Αυτό π τον ενδιέφερε είναι να είναι το σωμα μου στην καλύτερη κατασταση ώστε να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά.. Μου είχε πει θέλουμε ενα καλό αποτελεσμα κ με βιασύνη μπορεί ν μην το πετύχουμε, οποτε αργά κ σταθερά.. 

1 hour ago, Φαίη Κ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα μετα απο έμβρυο μεταφορά. Βάλαμε 1 κ καλό μου είπε ο γιατρός μου. Οι μέρες όμως μέχρι την χοριακη δεν παιρνανε με τίποτα. Είμαι να σκάσω δεν περνάει λεπτό που να μην το σκεφτώ...

Ξεκουράσου 2-3 μέρες και μετά ξεκινά τις βόλτες. Κανένα καφεδάκι, φαγητό, ότι μπορείς να κανείς χωρίς να κουραστείς. Δύσκολη η αναμονή αλλά έχει και μια γλύκα, κάτι καλό περιμένεις. Καλή επιτυχία!!! 

6 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Επειδή ήξερε πόσο το ήθελα το παιδί ξέρει ότι θα το μεγάλωνα κ μόνη μου, ίσως φταίω κ εγώ που του έδωσα αυτή την εντύπωση, ότι μπορώ να τα καταφέρω κ μόνη μου.

Εμένα η μάνα μου είναι μες την κριτική κ την αδιαφορία. Κακός συνδυασμός κ επίσης αντιπαθεί τα παιδιά

Μην ανησυχείς κοριτσι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να καταλάβει ότι με τον ερχομο ενός παιδιού όλα αλλάζουν κ η ζωή μέχρι το παιδι να γίνει 6-7 χρονων μπαινει σε μια άλλη φάση τρεξίματος κ κλεισίματος στο σπιτι με μερικά διαλείμματα μονο για εσένα δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε τιποτα όσο αναφορά το παιδι. 

Το μόνο που θα απαιτήσεις είναι χρήματα για να έχεις κ εσύ μια ευκαιρία να ζητήσεις βοηθεια από μια γυναίκα τουλάχιστον για  τέσσερα χρόνια που δεν θα μπορείς να το αφήσεις το παιδι πουθενά . 

Κ απτη μητέρα σου αν δεν μπορεί να βοηθήσει με την παρουσία της γιατι οκ ειναι δύσκολο να αναλαμβάνεις μικρα παιδια παλι χρήματα να ζητήσεις μόνο για βοήθεια. Μια γυναίκα για βοήθεια στο σπιτι κ δεν έχεις κανέναν ανάγκη να είναι εκεί . Μετά σκέψου τα χρόνια περνάνε κ μονο εσυ θα είσαι η κερδισμένη οι άλλοι ίσως κάποια στιγμή μετανιωσουν κ τότε θα πρέπει να αναμετρηθούν με τις τύψεις τους . Εσυ δεν έχεις κάτι να μετανιώσεις. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

39 minutes ago, happiness79 said:

Οι προϋποθέσεις που διάβασες νομίζω ότι αφορούν προεμφυτευτικό σε νεαρότερες ηλικίες. Από μία ηλικία και πάνω (που δε γνωρίζω ακριβώς ποια είναι) αρκεί η ηλικία ως προϋπόθεση για να γίνει ο έλεγχος. Εμείς κάναμε στα 42 μου, ύστερα από 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες. Το ιδανικό είναι να έχεις όσο δυνατόν περισσότερα έμβρυα να ελέγξεις και για να προκύψουν σίγουρα κάποια υγιή και γιατί έτσι συμφέρει περισσότερο οικονομικά.

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Διάβαζα τη νομοθεσία και κάπου χάθηκα.. είμαι τρεις μέρες μαγκωμενη γιατί είχα εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες εκεί και νόμιζα ότι τελικά δεν μπορούμε... Επίσης θυμάσαι αν παίρνει πολύ χρονο να δώσουν έγκριση για τον προεμφυτευτικό; Για τον αρ. εμβρύων μας είπε το ίδιο και ο γιατρός και μάλλον θα πάρω λίγο περισσότερα μονάδες αυτή τη φορά για αυτό το λόγο.

@Euaki26  μπράβο! Εύχομαι να είναι και το τυχερό σας!

@Φαίη Κ υπομονή! Θα κάνω κι εγώ ΕΤ μεθαύριο όποτε θα αγωνιούμε παρέα. Έβαλες βλαστοκύστη? Είναι η πρώτη σου προσπάθεια? 

@κοτοπουλάκι είναι λογικό να μπαίνεις στην διαδικασία να ψάχνεις τα δικά σου λάθη κι αυτό δείχνει άνθρωπο ώριμο με ενσυναίσθηση όμως μην πέφτεις στην παγίδα να παίρνεις όλο το βάρος πάνω σου. Έστω ότι έκανες κάποια λάθη ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία. Ανθρώπινο είναι να ξεφύγεις και πράγματα να πεις πάνω στα νεύρα σου ποσό μάλλον όταν βιώνεις και αυτές τις δυσκολίες για τον ερχομό ενός παιδιού. Θα μπορούσε άλλος απέναντι σου να σε αγαπήσει ακόμα πιο πολύ ακριβώς για αυτήν σου την πλευρά. Κι ακόμα κι αν ο άντρας σου δυσκολευόταν ας είχε την ωριμότητα να κουβεντιάσετε. Τι σημαίνει μου τελείωσε έτσι ξαφνικά και σου έκανα χάρη? Ώπα. Οι σχέσεις είναι δυναμικές. Θέλουν πολύ κουβέντα και ειλικρίνεια. Τώρα πάλι αν σε αυτή την φάση δεν θέλει αστον. Μην παρακαλέσεις για τίποτα γιατί δεν έχει νόημα. Εγώ ανωριμότητα διακρίνω και ανθρωπο με εγωισμό όσο μπορώ να καταλάβω απ αυτά που έχεις μοιραστεί μαζί μας. 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, happiness79 είπε:

Καλημέρα κοτοπουλάκι. Πώς είσαι σήμερα?

Σκέφτομαι ότι κάθε φορά που λες "εγώ φταίω" πέφτει σα μαύρο πέπλο ένα τεράστιο βάρος στο φόρουμ, όπως τις λέξεις που σου πέταγε ο ως τώρα σύντροφος σου και τις χαρακτήρισες ως πέτρες. Κορίτσι μου καλό, δε φταις εσύ για τίποτα. Δε γίνεται το βάρος σε μία σχέση να πέφτει μόνο στον έναν, μοιράζεται. Αλλά δεν τίθεται καν θέμα φταιξίματος (κατά τη γνώμη μου), ασυμφωνίας ίσως, έλλειψης επικοινωνίας ναι.

Οπως και να έχει, ότι εντύπωση κι αν του έδωσες σε σχέση με το παιδί, αυτό δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες απέναντι του, ειδικά από τη στιγμή που το μικρό αυτό πλάσμα σκαρώθηκε ενώ ήσασταν ζευγάρι και σχεδιάζατε να γίνετε γονείς από κοινού. Όσο δεν είχατε κάνει άλλου τύπου συμφωνία, ότι συμπεράσματα κι αν έβγαζε ο καθένας ήταν μόνο στο μυαλό του και όχι αποτέλεσμα μιας από κοινού απόφασης.

Γι' αυτό σε παρακαλώ μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα και μην σε υποβιβάζεις. Όση λύπη κι αν αισθάνεσαι τώρα, μην πέφτεις στην παγίδα της αυτολύπησης, γιατί δε σου αξίζει και δε σε βοηθάει αυτή η τακτική. Στο λέω με αγάπη.

Για τη μαμά σου τώρα... Εντάξει, νομίζω ότι όλες οι μανάδες μια δόση κριτικής την έχουν απέναντι στα παιδιά τους (βοήθεια μας να καταφέρουμε να μη μιμηθούμε τις μαμάδες μας σε αυτό τουλάχιστον!!!). Όσο για το ότι αντιπαθεί τα παιδιά, καταρχάς μου κάνει εντύπωση, γιατί και η ίδια έχει παιδί. Και κατά δεύτερον, ακόμα κι αν ισχύει, ε, δε νομίζω να βάλει στην ίδια μοίρα το εγγονάκι της με όλα τα υπόλοιπα παιδιά! Ούτε καν! Πιστεύω ότι θα δεις μια άλλη όψη της μητέρας σου που δεν ήξερες ότι υπήρχε. Στατιστικά μιλώντας. Έχω πολλά αντίστοιχα παραδείγματα που όταν οι γονείς γίνονται παππούδες, βγάζουν προς το εγγόνι τους ένα άλλο πρόσωπο, που τα ίδια τους τα παιδιά δεν τους αναγνωρίζουν.

Εντάξει, είσαι πάρα πολύ ζορισμένη και φυσικό είναι να σου φαίνονται όλα βουνό. Θα αρχίσει να ξεκάθαρίζει όμως το τοπίο σιγά σιγά. Θα τα βρεις τα πατήματα σου, στην αρχή με περισσότερη βοήθεια και μετά θα γίνεσαι ολοένα και πιο αυτόνομη. Βήμα βήμα. Να θυμάσαι την εικόνα που λες ότι δημιούργησες, ότι μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου. Η εικόνα αυτή είναι πραγματική. Μπορείς. Πίστεψε στον εαυτό σου. Εμείς πιστεύουμε σε σένα. ❤

Καλημέρα happiness, 

καλύτερα είμαι σήμερα, κάνω τις δουλειές που έπρεπε να διευθετήσω κ περιμένω να αξιολογήσω επαρκώς την κατάσταση, να δω αν θα αλλάξει καθόλου στάση απέναντί μου. Δεν του τηλεφωνώ καθόλου, αυτό για μένα είναι άθλος γιατί πάντα τον έπαιρνα 3-4 φορές τη μέρα τηλ. ενώ ήταν στη δουλειά, αυτός παίρνει μια φορά το μεσημέρι να δει τι κάνω. 

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο παρτάκιας, θα δω πως θα φέρεται κ τις επόμενες μέρες.

Μακάρι να αλλάξει η μάνα μου αλλά γενικά το βρίσκω δύσκολο. Ήταν πάντα περίεργος άνθρωπος. Μια φορά τη ρώτησα κ εγώ γιατί έκανε παιδιά κ ξέρεις τι απάντησε; «Λάθος έκανα». 

Θα δω τι θα κάνω, ένα βήμα τη φορά, πιο πολύ τον εαυτό μου φοβάμαι μην πάθω καμιά κατάθλιψη, καμιά κρίση πανικού, τέτοια πράγματα. Γι’ αυτό θέλω ανθρώπους μαζί μου, να ξέρω ότι υπάρχουν κ ας μην κάνουν κ τίποτα.

• Μου αρέσει 1

@κοτοπουλάκι πάρε παράδειγμα την @Ζαργαναρα όνομα και πράγμα (δες εν τω μεταξύ αντίθεση εγώ λινουλα η κοπέλα ζαργαναρα από εκεί να καταλάβεις τον δυναμισμό της! :P)  Πολύ ωραία τα έγραψες @Ζαργαναρα και είσαι και παράδειγμα. Δεν μας έκανε ο κύριος πάμε παρακάτω και διεκδικούμε το ονειρο:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , Linoula είπε:

@κοτοπουλάκι είναι λογικό να μπαίνεις στην διαδικασία να ψάχνεις τα δικά σου λάθη κι αυτό δείχνει άνθρωπο ώριμο με ενσυναίσθηση όμως μην πέφτεις στην παγίδα να παίρνεις όλο το βάρος πάνω σου. Έστω ότι έκανες κάποια λάθη ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία. Ανθρώπινο είναι να ξεφύγεις και πράγματα να πεις πάνω στα νεύρα σου ποσό μάλλον όταν βιώνεις και αυτές τις δυσκολίες για τον ερχομό ενός παιδιού. Θα μπορούσε άλλος απέναντι σου να σε αγαπήσει ακόμα πιο πολύ ακριβώς για αυτήν σου την πλευρά. Κι ακόμα κι αν ο άντρας σου δυσκολευόταν ας είχε την ωριμότητα να κουβεντιάσετε. Τι σημαίνει μου τελείωσε έτσι ξαφνικά και σου έκανα χάρη? Ώπα. Οι σχέσεις είναι δυναμικές. Θέλουν πολύ κουβέντα και ειλικρίνεια. Τώρα πάλι αν σε αυτή την φάση δεν θέλει αστον. Μην παρακαλέσεις για τίποτα γιατί δεν έχει νόημα. Εγώ ανωριμότητα διακρίνω και ανθρωπο με εγωισμό όσο μπορώ να καταλάβω απ αυτά που έχεις μοιραστεί μαζί μας. 

Δεν παρακαλάω, έκλαψα αρκετά, τώρα ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα δω πως θα συμπεριφερθεί αυτές τις μέρες κ το πολύ πολύ να φύγω μια ώρα αρχίτερα από το σπίτι αυτό, το οποίο μ’ αρέσει σαν σπίτι γιατί εγώ το διακόσμησα κ το έχω αγαπήσει. Τι να κάνουμε.. ο καιρός θα δείξει

πρίν από 18 λεπτά , Linoula είπε:

@κοτοπουλάκι πάρε παράδειγμα την @Ζαργαναρα όνομα και πράγμα (δες εν τω μεταξύ αντίθεση εγώ λινουλα η κοπέλα ζαργαναρα από εκεί να καταλάβεις τον δυναμισμό της! :P)  Πολύ ωραία τα έγραψες @Ζαργαναρα και είσαι και παράδειγμα. Δεν μας έκανε ο κύριος πάμε παρακάτω και διεκδικούμε το ονειρο:wub:

ισχύει

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

Μολις τωρα αδιαθετησα...εχω ραντεβου αυριο με 1 γιατρο κ μεθαυριο με τον αλλο ξανα.

Να επιλρξω 1 απο τους δυο Για να ξεκινησω....

Ερωτηση στο τροποποιημενο φυσικο τα φαρμακα ποτε τα ξεκινας;;;

1η μερα περιοδου;;

Ρωταω να ξερω να κινηθω πιο γρηγορα στην αποφαση μου κ να ρωτησω να μη περιμενω για το ραντεβου της Πεμπτης;;

πρίν από 11 λεπτά , Kk85 είπε:

Καλησπερα κοριτσια

Μολις τωρα αδιαθετησα...εχω ραντεβου αυριο με 1 γιατρο κ μεθαυριο με τον αλλο ξανα.

Να επιλρξω 1 απο τους δυο Για να ξεκινησω....

Ερωτηση στο τροποποιημενο φυσικο τα φαρμακα ποτε τα ξεκινας;;;

1η μερα περιοδου;;

Ρωταω να ξερω να κινηθω πιο γρηγορα στην αποφαση μου κ να ρωτησω να μη περιμενω για το ραντεβου της Πεμπτης;;

Δεύτερη με τριτη μερα του κυκλου ξεκινάς αλλα έχοντας κανει ορμόνες το ίδιο πρωί.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Powerzen είπε:

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Διάβαζα τη νομοθεσία και κάπου χάθηκα.. είμαι τρεις μέρες μαγκωμενη γιατί είχα εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες εκεί και νόμιζα ότι τελικά δεν μπορούμε... Επίσης θυμάσαι αν παίρνει πολύ χρονο να δώσουν έγκριση για τον προεμφυτευτικό; Για τον αρ. εμβρύων μας είπε το ίδιο και ο γιατρός και μάλλον θα πάρω λίγο περισσότερα μονάδες αυτή τη φορά για αυτό το λόγο.

Υπογράψαμε κάτι χαρτιά τη μέρα που το αποφασίσαμε και μας είπαν ότι από την επόμενη κι όλας θα στέλνονταν στην αρχή προστασίας της χώρας (αν το λέω σωστά) γιατί το γενετικό υλικό μας θα ταξίδευε εκτός χώρας επειδή η εξέταση θα γινόταν στην Ισπανία και χρειαζόταν η άδεια του κράτους γι' αυτό. Η διαδικασία αυτή μας είπαν κρατάει λίγες μέρες (5-7 αν θυμάμαι καλά) και μετά στέλνουν τα δείγματα για ανάλυση και θέλουν 2-3 βδομάδες περίπου μέχρι να έχουν αποτελέσματα.

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Δεν παρακαλάω, έκλαψα αρκετά, τώρα ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα δω πως θα συμπεριφερθεί αυτές τις μέρες κ το πολύ πολύ να φύγω μια ώρα αρχίτερα από το σπίτι αυτό, το οποίο μ’ αρέσει σαν σπίτι γιατί εγώ το διακόσμησα κ το έχω αγαπήσει. Τι να κάνουμε.. ο καιρός θα δείξει

ισχύει

Αχχαχα σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια!

Λοιπόν κοτόπουλακι ήρθε η ώρα να αλλάξεις όνομα χαχαχα και να γίνεις μια δυναμική κότα! ξεκόλλα κορίτσι μου στο λέω εκ πείρας μην κοίτα πίσω ούτε λαθοι ούτε σωστά!εγώ όταν γνώρισα τον πρώτο ήμουν 21 στα 30 σχεδον χώρισα από τα 25 4 χρόνια συνεχωμενα κοίταζα πως θα κάνω παιδί.και τελικά που κατέληξα ότι μόνο εγώ ήθελα οικογένεια.και το σημαντικότερο έκανα μαλακια που από τόσο μικρή μπλέχτηκα σε σοβαρές σχέσεις και βλακείες.οι άνθρωποι για εμένα μετά τα 30 πρέπει να κοιτάνε για αυτά.ακομα δεν ξέρουν τι θέλουν ψάχνονται!δεν αξίζει κοπέλα μου να του δίνεις αξία.σηκω και φύγε όλο αυτό το περιβάλλον είναι τοξικό.αντε στους γονείς σου έχεις και είσαι από τις τυχερές σταθερή δουλειά.ειναι όλα θετικά για εσένα...!εγώ όταν ξεκίνησε να λέει Μαλ...κιες μέσα σε μια εβδομάδα είχα βάλει όλα τα πράγματα σε μαύρες σακούλες αποχερετησα το σπίτι γιατί όσο νανε ήμουν εκεί 9 χρόνια και για σας!και το ωραίο όταν πήγα εκεί μετά από μια εβδομάδα να πάρω κάτι τελευταία διαπίστωσα ότι ήθελα να φύγω τρέχοντας.γινε θεατής και θα καταλάβεις πως ζεις και που!αν σου αρέσει οκκκ αν όχι φύγε εχθές !και φεύγοντας χρέιαζεται να του πεις εγώ σου έκανα χάρη που σε έκανα πατέρα αχριστε!αν το ήξερες θα πήγαινες με δότη!σιγα και εγώ με τον πρώτο άνδρα με δότη πήγαινα!δεν τους έχουμε ανάγκη αν δεν μας νοιάζονται και σου είπα τον επόμενο θα τον καταλάβεις αν σε περνει αγκαλιά το βράδυ αν γίνεται βεντούζα σε εσένα και σου κρατάει το βράκι για να μην φύγεις!έριξα κάτι γέλια εγώ εχθές αφησα τον άνδρα μου να κοιμηθεί στο καναπέ γιατί ήταν πτώμα και σηκώνεται 3 την νύχτα και μου λέει με.παραπωνο γιατί με παρατήσεις και έφυγες!χαχαχα αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά!αλλά ο ένας προσέχει τον άλλον!αν εξερεσεις το σεξ χαχαχα άστα πίκρα τώρα!όταν. Είναι να ξανά κάνω θα νιωθω σαν παρθένα χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα να γελάσουμε και λίγο .ότι θες κοπέλα μου στείλε και στο προσωπικό δεν έχω προβλημα

• Μου αρέσει 9

21 minutes ago, happiness79 said:

Υπογράψαμε κάτι χαρτιά τη μέρα που το αποφασίσαμε και μας είπαν ότι από την επόμενη κι όλας θα στέλνονταν στην αρχή προστασίας της χώρας (αν το λέω σωστά) γιατί το γενετικό υλικό μας θα ταξίδευε εκτός χώρας επειδή η εξέταση θα γινόταν στην Ισπανία και χρειαζόταν η άδεια του κράτους γι' αυτό. Η διαδικασία αυτή μας είπαν κρατάει λίγες μέρες (5-7 αν θυμάμαι καλά) και μετά στέλνουν τα δείγματα για ανάλυση και θέλουν 2-3 βδομάδες περίπου μέχρι να έχουν αποτελέσματα.

Σε ευχαριστώ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...