Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλά εκανες και πηγές

εγω μέτρησα προλακτινη πριν την ωοληψια και ήταν στο θεό , με παίρνει η μαια μου λέει πάρε κατευθείαν την ενδοκρινολόγο και μ έγραψε να κάνω ρυθμό προλακτινης με 3 χρόνους την έκανα και ήταν οκ , για να μετρήσεις προλακτινη πρέπει να έχεις κάνει 4-5 πραγματάκια . Εμενα ο ρυθμός βγήκε μια χαρα και δεν είχα θέμα τελικά . Μέτρησα και μακροπρολακτινη που ήταν οκ

την αντίσταση στην ινσουλίνη τη βρήκαμε απο την καμπύλη ινσουλίνης και το είδε η 3 η ενδοκρινολόγος οι δυο προηγούμενες κουκουρουκου

έπισης κατακερματισμό μετρήσαμε απο μόνοι μας πριν την επίσκεψη σε 3ο ανδρολογο ουρολόγο

οπου κ βρέθηκε υψηλός και με βιταμίνες και οδηγίες έπεσε αρκετά 

αφου κάναμε όλα τα παραπάνω συν ποσαααα ακόμη καταφέραμε σύλληψη στην 3η εξωσωματική 

απ ότι βλέπετε με την 3η τα πήγαμε όλα 

ελπιζω να σε βοήθησα στις σκέψεις σου 

εγω να σου πω την αλήθεια κάθε φορά που λύναμε και εντοπίζαμε ένα πρόβλημα χαιρόμουν γιατί κάναμε τα απαραίτητα και ένιωθα πιο κοντά στο «όνειρο»

Εννοείται!!! Με βοηθάς πάρα πολύ!!! 

Ρυθμός προλακτίνης? Τι είναι πάλι αυτό??? 3 φορές έχω μετρήσει προλακτίνη και ήταν 40,9,  30,6 και 27,2. 

Και αντίσταση στην ινσουλίνη γιατί μετρήστε? Από μόνοι σας ή σας το είπε κάποιος? Και αν σας το είπε κάποιος, γιατί? Είχατε κάποια ένδειξη? Ρωτάω μήπως πρέπει να το δω κι αυτό! 

Μωρέ ναι, εννοείται ότι με κάθε εύρημα υπάρχει και η θεραπεία που μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου, αλλά έχω φτάσει 42 και νομίζω ότι πλέον ο χρόνος μετράει για μένα αντίστροφα... Δεν ξέρω δηλαδή τι περιθώρια έχω να συνεχίσω να παλεύω με δικά μου ωάρια... Οπότε αρχίζω να απελπίζομαι... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Εύχομαι να βρειτε γρήγορα ακρη και να πανε ολα καλα κοπελα μου...Να ρωτησω εγω ποσες διεγέρσεις εχεις κανει αν επιτρέπεται και με τι δοσεις καθε φορά;

Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Το ίδιο και σε σένα εύχομαι! Έχω κάνει 5 διεγέρσεις συνολικά. Την πρώτη στα 36 μου που έκανα κατάψυξη ωαρίων με menopur, ύστερα όταν ξεκινήσαμε διαδικασίες εξωσωματικής μετά την αποτυχία με τα κατεψυγμένα ωάρια ξανά με menopur, η επόμενη έγινε με puregon, μετά με gonal και τέλος με pregoveris. Κάθε φορά 300 μονάδες ή δόση. Μετά την τελευταία διέγερση και ενώ πηγαίναμε για φυσικό κύκλο, μου έδωσε μικρή δόση pergoveris που μου είχε περισσέψει γιατί έβλεπε ότι έχω ωάρια (175 αν θυμάμαι καλά). Και δοκίμασα και μία φορά με Femara που δεν μου ταίριαξαν. 

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Εννοείται!!! Με βοηθάς πάρα πολύ!!! 

Ρυθμός προλακτίνης? Τι είναι πάλι αυτό??? 3 φορές έχω μετρήσει προλακτίνη και ήταν 40,9,  30,6 και 27,2. 

Και αντίσταση στην ινσουλίνη γιατί μετρήστε? Από μόνοι σας ή σας το είπε κάποιος? Και αν σας το είπε κάποιος, γιατί? Είχατε κάποια ένδειξη? Ρωτάω μήπως πρέπει να το δω κι αυτό! 

Μωρέ ναι, εννοείται ότι με κάθε εύρημα υπάρχει και η θεραπεία που μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου, αλλά έχω φτάσει 42 και νομίζω ότι πλέον ο χρόνος μετράει για μένα αντίστροφα... Δεν ξέρω δηλαδή τι περιθώρια έχω να συνεχίσω να παλεύω με δικά μου ωάρια... Οπότε αρχίζω να απελπίζομαι... 

Ο ρυθμός προλακτινης είναι μέτρηση σε 3 χρόνους , 0 μετά απο 15’ και μετά απο 15’ πάλι , 3 ώρες μετά το πρωινό ξύπνημα , χωρίς άγχος , αποχή απο το σεξ μια με δυο μέρες ίσως να ήταν και κάτι άλλο δεν θυμάμαι 

πήγα Βιοιατρικη και μ έβαλαν μια βελόνα στη φλέβα με σωληνάκι και πήγαινα ανά 15’ κ έπαιρνε αίμα 

Καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνης μου τα είχε γράψει η ενδοκρινολόγος η 1η , αφού ψάχνουμε την υπογονιμότητα είναι απαραίτητες εξετάσεις 

η οποία δεν εντόπισε το πρόβλημα , ούτε η δεύτερη παρά μόνο η Τρίτη που πήγα πριν ένα χρόνο που ξεκινησα glocophage και πήγα πολύ καλύτερα απο άποψη πείνας κούρασης κ φάνηκε ότι κ τα ωαριακια μου μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη είμαι 38 

πρίν από 10 λεπτά , Marina21 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; πριν την ετ χρειάζεται να κάνουμε pcr η rapid και ας είμαστε εμβολιασμενες; 

Ανάλογα το κέντρο , στο δικό μου ήθελαν ραπιντ 

πρίν από 10 λεπτά , Marina21 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; πριν την ετ χρειάζεται να κάνουμε pcr η rapid και ας είμαστε εμβολιασμενες; 

Ναι, χρειάζεται. Ανάλογα με το κέντρο. Στο Ιασώ που είμαι εγώ ζητάνε pcr. Σε κάποια άλλα έχω διαβάσει ότι ζητάνε rapid. 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Ο ρυθμός προλακτινης είναι μέτρηση σε 3 χρόνους , 0 μετά απο 15’ και μετά απο 15’ πάλι , 3 ώρες μετά το πρωινό ξύπνημα , χωρίς άγχος , αποχή απο το σεξ μια με δυο μέρες ίσως να ήταν και κάτι άλλο δεν θυμάμαι 

πήγα Βιοιατρικη και μ έβαλαν μια βελόνα στη φλέβα με σωληνάκι και πήγαινα ανά 15’ κ έπαιρνε αίμα 

Καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνης μου τα είχε γράψει η ενδοκρινολόγος η 1η , αφού ψάχνουμε την υπογονιμότητα είναι απαραίτητες εξετάσεις 

η οποία δεν εντόπισε το πρόβλημα , ούτε η δεύτερη παρά μόνο η Τρίτη που πήγα πριν ένα χρόνο που ξεκινησα glocophage και πήγα πολύ καλύτερα απο άποψη πείνας κούρασης κ φάνηκε ότι κ τα ωαριακια μου μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη είμαι 38 

Μία ημέρα πριν; μπορώ και σε φαρμακείο σωστά; 

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! 

Έχω μια απορία σχετικά με την εξέταση προλακτίνης που δε θέλει άγχος... πώς γίνεται να μην αγχώνεσαι?? Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι το άγχος μου ανεβαίνει στο Θεό!!! Πφφφφφ......... 

Χαίρομαι βρε κορίτσι που τα καταφέρατε!!! Τόσα χρόνια προσπάθειες και ψάξιμο έφεραν αποτέλεσμα! Τέτοια ακούω και αναθαρρώ!! 

πρίν από 36 λεπτά , Maroxmarox είπε:

9η ημέρα ειμαι

Πρωτάρα και από ότι καταλαβαίνεις δεν ξέρω τι μου γίνεται ,εσύ πως τα πας; Μαζί ξεκινήσαμε ;

Κορίτσι μου εγώ είμαι 12η μέρα.. Τετάρτη πάω για ωολληψια.. εμένα σκέψου την Πέμπτη στον υπέρηχο ήταν γύρω στα 11-12-13...και σήμερα είχα 20 ωοθηλακια πάνω από 17... Χωρίς να μου αυξήσει δόση.. μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!! Το βράδυ θα κάνω τις arvekap και Τετάρτη πρωί επιτέλους θα τα πάρουν γτ άρχισα να ζοριζομαι... Εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο γτ φοβόμαστε υπερδιέγερση λόγω του ότι είναι αρκετά!!

6 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσι μου χθες απαντούσα σε εσένα και σήμερα είμαι ακριβώς στην ίδια θέση... Και εγώ 2 arvecap σήμερα το βράδυ και Τετάρτη ωολληψια... Είχα κοντά στα 20 τα οποία ήταν πάνω από 17... Και μου είπε εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο!!

Καλη επιτυχια!! Εγω παω αυριο το πρωι..!

• Μου αρέσει 1

53 minutes ago, happiness79 said:

Σήμερα πήγα στο Έλενα στο τμήμα αποβολών και με είδε η κ. Οικονομοπούλου, η οποία μου έκανε πραγματικά πάαααααρα πολύ καλή εντύπωση, τόσο σαν επιστήμονας, όσο σαν άνθρωπος και σαν αντιμετώπιση συνολικά.

Μου πήρε ένα υπέρ-πλήρες ιστορικό και δικό μου και του άντρα μου (πιο αναλυτικό το δικό μου) και λυπάμαι πραγματικά που δεν ήταν μαζί μου ο άντρας μου, που πάμε πάντα μαζί σε όλα τα ραντεβού όσα έχουν να κάνουν με τη διαδικασία, αλλά σήμερα δεν μπορούσε, και λέω λυπάμαι γιατί ήταν τόσες πολλές οι πληροφορίες που όλο και κάτι θα μου έχει διαφύγει, φοβάμαι.

Μου πήραν και αίμα για εξετάσεις, κυρίως ανοσολογικές, που θα είναι έτοιμες μετά τις 10-15 Μάρτη. Ο έλεγχος θρομβοφιλίας που είχα κάνει παλιότερα μου είπε ότι είναι πλήρης τελικά και δεν έχω κάποιο θέμα με θρομβοφιλία, όλα καλά από εκεί. Είδε όλες τις εξετάσεις που είχα μαζί (δυστυχώς πολλές από αυτές μου τις έχουν κρατήσει στην επιτροπή και δεν είχα αντίγραφα). Της έκανε εντύπωση η προλακτίνη μου που ήταν πολύ ανεβασμένη και μου είπε ότι ένας ενδοκρινολόγος θα είχε να πει πιο πολλά, αλλά από μόνο του αυτό είναι αίτιο υπογονιμότητας (που κάνεις ως τώρα δεν μου το είχε τονίσει αυτό). Της είπα πάντως ότι ούτε ο γυναικολόγος, ούτε η ενδοκρινολόγος που την είχαν δει, είχαν δώσει βάση στην προλακτίνη μου απ' όσο θυμάμαι, γιατί όπως μου είχαν πει είναι μία τιμή που ανεβαίνει πάρα πολύ εύκολα. Μου δημιουργήθηκε ένα ερωτηματικό σ' αυτό το σημείο. 

Κατά τα άλλα έγινε έξαλλη με αυτό που μου είπε ο εμβρυολόγος την περασμένη βδομάδα, ότι το πιθανότερο είναι να φταίνε τα ωάρια μου που δεν τα καταφέρνουμε και μου είπε ότι σαφέστατα όσο μεγαλώνει η γυναίκα η ποιότητα των ωαρίων πέφτει, αλλά ότι δεν μπορούμε να "κατηγορούμε" πάντα τη γυναίκα στα τυφλά, όταν δεν ξέρουμε τι γίνεται με το σπέρμα. Να σημειώσω εδώ ότι 3 σπερμοδιαγράμματα που κάναμε, όλοι μας έλεγαν ότι είναι πολύ καλά (το μόνο θεματάκι ήταν η μορφολογία που αρχικά ήταν στο 2%, αλλά πήρε 3 μήνες βιταμίνες και ανέβηκε στο 4%, το οποίο όμως μας είχαν πει ότι δεν είναι  πρόβλημα, γιατί σαν ποσότητα ήταν υπερδιπλάσια του φυσιολογικού). Η κ. Οικονομοπούλου συμφώνησε ότι ήταν όντως καλά τα σπερμοδιαγράμματα, όμως μου είπε ότι αυτά ήταν προ διετίας και ότι δεν ξέρουμε οι επόμενες γονιμοποιήσεις με τι σπέρμα έγιναν. Και τόνισε ότι όταν λέμε ότι τα κοιτάμε όλα, τα κοιτάμε όλα και στους δύο και όχι μόνο στη γυναίκα! Με το οποίο φυσικά και είμαστε 100% σύμφωνοι!!! Αλλά κανείς δεν μας κατεύθυνε ως τώρα σε αυτό!!! Μου είπε ότι δεν έχουμε δει κατακερματισμό και οξείδωση (??), που εγώ ως άσχετη νόμιζα ότι αυτές οι εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται στο απλό σπερμοδιάγραμμα! Διάβαζα που λέτε για κατακερματισμό σπέρματος και δεν ήξερα βρε κορίτσια, πού να ξέρω όταν δεν μας το είπε κανείς? Και ρώτησα την Οικονομοπούλου, πώς γίνεται να μην μας το είπαν, αφού πήγαμε σε ουρολόγο στην αρχή της διαδικασίας! Και μου απάντησε ότι δεν μας είπε να το ψάξουμε γιατί είδε ένα καλό σπερμοδιάγραμμα κι όταν είναι καλό, λέει, δεν το ψάχνουν παραπάνω. Όταν όμως έχουμε αλλεπάλληλες αποτυχίες όπως εμείς και αποφασίζουμε να τα ψάξουμε όλα, τότε πρέπει να δούμε και το σπέρμα! Μου έγινε η καρδιά περιβόλι! Αυτό μας έλειπε τώρα να έχουμε πρόβλημα και με το σπέρμα, δε μας φτάνουν όλα τα άλλα... Και έχω μπει σ' αυτό τώρα και φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρουμε ποτέ. Με έχει πάρει λίγο από κάτω, έχω μπει σε φόβο. Εντομεταξύ συμφώνησε η Οικονομοπούλου ότι τώρα δεν έχει νόημα να δούμε το σπέρμα, εφόσον θα κάνουμε προεμφυτευτικό έλεγχο στα εμβρυάκια μας. Αν όμως δεν έχουμε καλά νέα και ξεκινήσουμε ξανά διαδικασία να φτιάξουμε νέα έμβρυα, τότε μου είπε οπωσδήποτε να ξεψαχνίσουμε το σπέρμα. Ειδικά αν προχωρήσουμε με δότρια (γιατί της είπα ότι είναι κάτι που το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο, σε περίπτωση που μας πούνε ότι κανένα έμβρυο δεν είναι καλό) μου είπε ότι τότε ειδικά πρέπει να είμαστε 100% βέβαιοι για το σπέρμα, γιατί θα μπούμε σε πιο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Ουφ. 

Επίσης, μου τόνισε με κεφαλαία γράμματα, να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις καταχρήσεις φαρμάκων. Μου είπε ότι κατά τη γνώμη της έχω πιάσει το "ταβάνι" των διεγέρσεων και να μην κάνω άλλες, γιατί αυτά τα φάρμακα προκαλούν και καρκίνους και ένα σωρό άλλα προβλήματα και να βάλω ένα όριο. Της είπα ότι δεν θέλω να κάνω άλλες διεγέρσεις και ότι αν αποφασίσουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες με τα δικά μου ωάρια, θα ήθελα μόνο με φυσικους κύκλους, όπου εκεί δεν είχε καμία αντίρρηση. Μου είπε να προσέξω ιδιαίτερα αν βρεθούν μικρόβια στη μήτρα, γιατί πολλές φορές πολλοί γιατροί δίνουν τεράστιες ποσότητες αντιβιώσεων, που δεν κάνουν πάντα καλό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Οπότε συμφωνήσαμε να είμαστε σε επικοινωνία αν μου προτείνει ο γιατρός μου αντιβίωση, γιατί μου είπε ότι δεν χρειάζεται σε όλες τις περιπτώσεις, ούτε ότι είναι όλα τα μικρόβια της ίδιας επικινδυνότητας. 

Όσο για τις εξετάσεις που μου έκαναν στο Έλενα, μου είπε ότι περιμένουμε να βγούνε καλές και το ελπίζουμε, γιατί αν δεν βγούνε καλές, τότε θα σημαίνει ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα που θα το κουβαλάω μια ζωή. Ελπίζω όντως να βγούνε καλές, τι να πω...!! Ουφ και πάλι. Δυστυχώς δεν μου έκανε ζάχαρο, γιατί ήμουν φαγωμένη. Θα το αφήσουμε μου είπε για άλλη φορά. Προδιάθεση πάντως από την οικογένεια μου για ζάχαρο δεν υπάρχει. Όσες έχετε ανακαλύψει ότι έχετε αντίσταση στην ινσουλίνη πώς το βρήκατε? Το έχω απορία! 

Γενικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την κ. Οικονομοπούλου! @Troia είχες απόλυτο δίκιο! Καθώς και όλες οι κοπέλες που λέγατε και ξαναλέγατε γι' αυτό το τμήμα του Ελενα! Αντιμετωπίζουν την ασθενή σφαιρικά και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται, θεωρώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Ψυχολογικά βέβαια δεν μπορώ να πω ότι πετάω στα σύννεφα, περισσότερες ανησυχίες έχω τώρα (αχ μου έγινε η καρδιά περιβόλι!!) αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι για καλό, για να βρούμε όλα όσα έχουν συντελέσει ως τώρα σε αποτυχίες. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε κι εμείς! Ουφ. Ουφ και πάλι ουφ! Και ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα με το σεντόνι, αλλά δεν ήξερα πώς να τα πω με λιγότερα λόγια! 

Πολύ καλή κίνηση φαίνεται να ήταν αυτό το ραντεβού. Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες για να πετύχει μία εγκυμοσύνη που πραγματικά απορώ πως υπάρχουν ζευγάρια που πιάνουν παιδί με την πρώτη. Μπήκες όμως σε ένα πρόγραμμα τώρα, βήμα βήμα να τα ψάξετε όλα. Φαντάζομαι τα χρήματα θα ειναι πολλά, το ίδιο και η ταλαιπωρία αλλά τουλάχιστον θα τα ξέρετε πλέον όλα. Δύσκολο να μην αγχώνεσαι. Έχεις όμως πολλή θέληση και φαίνεται. Μην αφήσεις τίποτα χωρίς να το τσεκάρεις. Με πληροφορίες απο εμάς εδώ μέσα, με πολλαπλά ραντεβού σε γιατρούς και όλα θα πάνε καλά. Αν θες κλείσε και ένα ραντεβού στο Έλενα στο Ενδοκρινολογικό. Εχω δει δύο γιατρούς εκεί και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και απο τους δύο. Και όσα μπορείς να κάνεις και δωρεάν ακόμα καλύτερα. 
Την αντίσταση στην ινσουλίνη την βλέπεις με καμπύλη σακχάρου και καμπύλη ινσουλίνης. Εμένα μου έχει ζητηθεί δύο φορές αυτά τα χρόνια λόγω πολυκυστικών αλλα δεν χρειάζεται να εχεις ΣΠΩ για να υπάρχει θέμα. Οπότε καλό θα ηταν να τα ελέγξεις και αυτά. Και για την ηλικία μην σε πιάνει άγχος. Δεν άκουσες τις προάλλες για την γυναίκα που τα κατάφερε στα 56 της; Αργά λοιπόν, μεθοδικά, με ψυχραιμία και υπομονή πάμε για την επόμενη την επιτυχημένη :) 

Εμένα όταν πήγε να με πιάσει μία κρίση άγχους για την περίπτωση αποτυχίας, μπήκα επιτόπου και έκλεισα ραντεβού στο Έλενα να υπάρχει για να είμαι έτοιμη αν χρειαστεί. Και αμέσως μετά ανδρολόγο. Με ηρέμησε πολύ η οργάνωση των επόμενων βημάτων. Νιώθεις οτι υπάρχουν ακόμα πράγματα να τσεκάρεισ και έτσι δεν χάνεται η ελπίδα. Αχρείαστα να είναι αλλά οργανώθηκα ήδη χαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Κορίτσι μου εγώ είμαι 12η μέρα.. Τετάρτη πάω για ωολληψια.. εμένα σκέψου την Πέμπτη στον υπέρηχο ήταν γύρω στα 11-12-13...και σήμερα είχα 20 ωοθηλακια πάνω από 17... Χωρίς να μου αυξήσει δόση.. μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!! Το βράδυ θα κάνω τις arvekap και Τετάρτη πρωί επιτέλους θα τα πάρουν γτ άρχισα να ζοριζομαι... Εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο γτ φοβόμαστε υπερδιέγερση λόγω του ότι είναι αρκετά!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,γρηγορα με μια θετικότατη χοριακη !!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...