Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Ele@n είπε:

Χαχαχαχα... λοιπόν εμένα μου είπε σε 14 μέρες με βλαστοκυστες. Και πήγα την 15η επειδή μου τελείωναν οι ινοχεπ και αν ήταν θετική θα έπρεπε να παραγγείλω άλλες. Με βόλευε τόσο πολύ να νιώθω έγκυος που δεν ήθελα να μου το χαλάσω... Ανωμαλία στο έπακρο. Βλέπεις την παράνοια,έτσι;

Ο Ιούλιος πάει καλά σε ποσοστά στο φόρουμ. Θα έρθει και η νούμεραεα σου να το συνεχίσει!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα ναι έχεις ρεκόρ αλήθεια!!

Διαβαζω το φορουμ χρόνια και χρόνια , το 70% κάνει τεστ ή χοριακη νωρίτερα, το 29% την αναμενόμενη ημέρα ε εσυ Ελενακι είσαι το 1% που πήγε αργότερα :-D

Μακαρι μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Ele@n είπε:

Χαχαχαχα... λοιπόν εμένα μου είπε σε 14 μέρες με βλαστοκυστες. Και πήγα την 15η επειδή μου τελείωναν οι ινοχεπ και αν ήταν θετική θα έπρεπε να παραγγείλω άλλες. Με βόλευε τόσο πολύ να νιώθω έγκυος που δεν ήθελα να μου το χαλάσω... Ανωμαλία στο έπακρο. Βλέπεις την παράνοια,έτσι;

Ο Ιούλιος πάει καλά σε ποσοστά στο φόρουμ. Θα έρθει και η νούμεραεα σου να το συνεχίσει!!!

Αχ αυτό ακριβώς που περιέγραψες αισθάνομαι κι εγώ! Όσο δεν έχεις κάνει τη χοριακη, εισαι δυνητικά έγκυος. Κι εγώ παρανοϊκή νιώθω! Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου!

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Sila80 είπε:

Καλημερα σε όλες! 
Έχω τη χοριακή Παρασκευή 15/7 αλλά όπως πολλές άλλες δεν κρατήθηκα κ έκανα ένα τεστ φαρμακείου σήμερα για να έχω μια ιδεα το οποιο βγηκε αρνητικό

Λέτε να μην έχει δείξει ακόμη στα ούρα ή παω για μηδενικη;;; 

Τι να σου πω, τα τεστ φαρμακείου προσωπικά ποτέ δε τα συμπάθησα. Δεν έκανα ούτε ένα σε καμία από τις 4 εξωσωματικές μου. Γιατί ότι και να έδειχναν θα αμφέβαλα. Οπότε δεν είμαι ειδική να σου πω από ποιο νούμερο χοριακής και πάνω δείχνουν, επειδή δεν το έχω ψάξει. Σίγουρα δεν έχουν όλα την ίδια ευαισθησία, εξαρτάται ποιο έκανες. Ενας άλλος παράγοντας που δε γνωρίζουμε είναι πότε μπορεί να έγινε η εμφύτευση. Έπειτα δεν ξεκινάνε όλες οι εγκυμοσύνες με μεγάλα νούμερα χοριακής. Είναι πολλά τα άγνωστα δεδομένα. Μόνο με τη χοριακή θα είσαι σίγουρη. Εύχομαι σε μια ωραία έκπληξη την Παρασκευή! Μέχρι τότε κουράγιο... 

2 ώρες πρίν, BlackCat είπε:

@happiness79 Ένα φορουμ ολόκληρο καρδιοχτύπησε όμως χαλάλι σου εσένα και του όμορφου μπέμπη σου! Με το καλό να τον κρατησεις γερό στα χέρια σου

@Tselek συγχαρητήρια για την αυχενική σου με το καλό το μωρό σου.

Αχ, το είδες κι εσύ ότι είναι όμορφος?!! ❤ χαχα :oops::grin: Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Όλες μας να κρατήσουμε γερά παιδιά και θα συμβεί σε όλες μας όταν έρθει η ώρα! Ευχομαι και σε σένα σύντομα!!! ❤

• Μου αρέσει 1

@happiness79

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

ο αντρας μου δεν ηθελε με τπτ να κανω τεστ φαρμακειου εγω λυσσαξα κ το πηραμε 

Και τωρα λυσσαω πιο πολυ χαχα

Δυο μερες ακομη υπομονηηη

• Χαχα 1

4 hours ago, Sila80 said:

Καλημερα σε όλες! 
Έχω τη χοριακή Παρασκευή 15/7 αλλά όπως πολλές άλλες δεν κρατήθηκα κ έκανα ένα τεστ φαρμακείου σήμερα για να έχω μια ιδεα το οποιο βγηκε αρνητικό

Λέτε να μην έχει δείξει ακόμη στα ούρα ή παω για μηδενικη;;; 

Βλαστοκύστες έβαλες; Σε ποια μέρα είσαι σήμερα από την ετ;

eardp2.png

Διαφημίσεις

22 minutes ago, Sila80 said:

Οχιιι βλαστοκύστες

1/7 ωοληψια

4/7 εμβρυομεταφορα ενος μονο αριστου εμβρυου

Άρα είσαι 9η μέρα από 3ων ημερών έμβρυο, είναι σχετικά νωρίς για να δείξει το τεστ οπότε υπάρχει ακόμα μία ελπίδα. Τα τεστ πιάνουν συνήθως από 25 μονάδες και πάνω (εκτός κ αν έκανες το early), κάπου εκεί πρέπει να είναι και η χοριακή σου τώρα αν είσαι έγκυος. Καλύτερα να περιμένεις αρνητικό όμως και να είναι θετικό παρά το αντίθετο. Εύχομαι να γίνει η ανατροπή. 

eardp2.png

19 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Εσένα δεν σε χαλάει αφού είσαι από Χανιά αν συνεργάζεται ακόμα με αυτούς....ίσα ίσα γλιτώνεις δρομολόγια 

Το θέμα είναι αν κανει δωρεάν στο Ηράκλειο στο νοσοκομείο. Ο γιατρός μου στα Χανιά είναι άψογος κ ο εμβρυολογοσ επίσης. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άρα είσαι 9η μέρα από 3ων ημερών έμβρυο, είναι σχετικά νωρίς για να δείξει το τεστ οπότε υπάρχει ακόμα μία ελπίδα. Τα τεστ πιάνουν συνήθως από 25 μονάδες και πάνω (εκτός κ αν έκανες το early), κάπου εκεί πρέπει να είναι και η χοριακή σου τώρα αν είσαι έγκυος. Καλύτερα να περιμένεις αρνητικό όμως και να είναι θετικό παρά το αντίθετο. Εύχομαι να γίνει η ανατροπή. 

Γι αυτο το εκανα πιο πολυ για να παρω την πρωτη κρυαδα και να μη παω φουλ αισιοδοξη! Σ ευχαριστω πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Sila80 είπε:

Γι αυτο το εκανα πιο πολυ για να παρω την πρωτη κρυαδα και να μη παω φουλ αισιοδοξη! Σ ευχαριστω πολύ!

Κανε λιγο υπομονή ακομα κοριτσάκι μου. Οπως και εγω πρέπει να την κάνω την Παρασκευή. Αλλα κρατιέμαι, ποτέ δν ειχα κανει τεστ, σημερα η αλήθεια ειναι πως μ πέρασε απο το μυαλο. Αλλα λεω ας κάνω και αλλο υπομονή.. Δύσκολο αλλα πρέπει. Σου ευχομαι με μια τεράστια χοριακη. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Marina21 είπε:

Κανε λιγο υπομονή ακομα κοριτσάκι μου. Οπως και εγω πρέπει να την κάνω την Παρασκευή. Αλλα κρατιέμαι, ποτέ δν ειχα κανει τεστ, σημερα η αλήθεια ειναι πως μ πέρασε απο το μυαλο. Αλλα λεω ας κάνω και αλλο υπομονή.. Δύσκολο αλλα πρέπει. Σου ευχομαι με μια τεράστια χοριακη. 

Αχ και εγώ αυριο είναι να κάνω χωριακη και κρατιέμαι τόσες μέρες να μην κάνω τεστ, αν και είμαι σίγουρη ότι παω για μηδενική γιατί δεν νιώθω τίποτα απολυτως εκτός από το στήθος που έχει γίνει τουμπανο και ένα σφίξιμο στην κοιλιά αλλά αυτα είναι από την προγεστερονη

πρίν από 15 λεπτά , Marina21 είπε:

πρίν από 8 λεπτά , Katrin85 είπε:

Αχ και εγώ αυριο είναι να κάνω χωριακη και κρατιέμαι τόσες μέρες να μην κάνω τεστ, αν και είμαι σίγουρη ότι παω για μηδενική γιατί δεν νιώθω τίποτα απολυτως εκτός από το στήθος που έχει γίνει τουμπανο και ένα σφίξιμο στην κοιλιά αλλά αυτα είναι από την προγεστερονη

Καλη επιτυχια και στις 3 μας λοιπον

οσο για τα συμπτωματα δεν υπαρχουν παντα αλλες εχουν αλλες οχι μη στηριζεστε σ αυτα! Κι εγω εχω στηθος μεγαλυτερο και αναγουλες οταν ξυπναω αλλα με τοσα φαρμακα που εχουμε παρει δε ξερωωω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Sila80 είπε:

Καλη επιτυχια και στις 3 μας λοιπον

οσο για τα συμπτωματα δεν υπαρχουν παντα αλλες εχουν αλλες οχι μη στηριζεστε σ αυτα! Κι εγω εχω στηθος μεγαλυτερο και αναγουλες οταν ξυπναω αλλα με τοσα φαρμακα που εχουμε παρει δε ξερωωω

Καλη επιτυχία κορίτσια μου 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Το θέμα είναι αν κανει δωρεάν στο Ηράκλειο στο νοσοκομείο. Ο γιατρός μου στα Χανιά είναι άψογος κ ο εμβρυολογοσ επίσης. 

Ο εμβρυολογία ο Δ...ς; πρέπει να είναι αστέρι γιατί μας τον είχαν συστήσει και για συμβουλευτική την πρώτη φορά. Για τα χρήματα δεν ξέρω. Πιστεύω ότι κάτι θα ζητάει αλλά σίγουρα μικρό ποσό για να μην φανεί πάλι προκλητικός, οπότε κερδισμένη θα είσαι.

tvXOp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Katrin85 είπε:

Καλη επιτυχία και σε σενα!!!! Εγω δν νιώθω απολύτως τιποτα. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...