Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

19 minutes ago, kateriiina25 said:

Ο,τι πει ο doc λοιπόν. 12 μέρες αγωνία τώρα, να δω πως θα περάσουν.

Κορίτσια πρέπει να ξεκινήσω σήμερα τις αντιπηκτικές κ λίγο με έχουν αγχώσει. Ποια ώρα θεωρείτε εσείς καλύτερη; Εγώ δουλεύω σπίτι οπότε δεν με νοιάζει αν θα ειναι πρωί μεσημέρι ή απόγευμα απλώς επειδή δεν ξέρω απο συμπτώματα, πόνους κτλ, τι ώρα λέτε να την κάνω; 

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια και πάλι! 

Συμπτώματα και πόνοι δεν αλλάζουν με την ωρα, ότι σε βολεύει είναι απλά να είναι σχεδόν ίδια ώρα κάθε μερα, αντε +/- 30 λεπτα. Εγώ τις έκανα νωρίς το πρωί. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , playbunny είπε:

Μια χαρά είναι οι 12, παλιότερα ζηταγε χοριακη στις 14 μερες ακατεβατες. :grin:

@kateriiina25 με το καλό μια τριψηφια χοριακη!! 

14 ζητάει ακομα στον τριών ημερών!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

23 minutes ago, KONNA28 said:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου .Είναι δύσκολα αλλά περνάνε οι μέρες ,εκεί κάπου στις μισές μέρες τα νεύρα γίνονται λίγο κρόσια αλλά περνάνε σαν νερό .Εγώ τις κάνω κάθε βράδυ οκτώμισι παρενέργειες δεν έχει αλλά πονάει το ρημάδι και μελανιαζει η περιοχή όποτε να το κανείς εναλλάξ 

Σε ευχαριστώ πολύ! Κοπέλα μου όταν λες εναλλάξ τι εννοείς; Δεξιά-αριστερά στην κοιλιά;

eardp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Αποφασίσαμε να πάρουμε το δρόμο της εξωσωματικής λόγω ολιγισπερμιας, χαμηλής κινητικότητας και μια υποψία που υπάρχει για σύνδρομο πολυκυστικων ωοθηκών (δεν είχα ποτέ θέμα με τον κύκλο μου, ορμονικα μου είπαν ότι φαίνεται μια προδιάθεση).

Για τον παραπάνω λογο και καθώς δεν μ αρέσουν τα φάρμακα σκέφτομαι να πάω για φυσικό κυκλο. Απλά δεν ξέρω κατα πόσο  θα μπορώ να τα καταφέρω εφόσον μένω και εργαζομαι εκτός Αθηνών.

Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία?

πρίν από 11 λεπτά , Natassou85 είπε:

Αχ βρε κοριτσια βλεπω ολες ειστε αδυνατουλες ..εμεις οι γεματουλες δεν εχουμε ελπιδα;

Γεματούλα παρούσα ! Να τρέφεσαι σωστά και υγιεινά και όταν έρθει η εγκυμοσύνη πάμε πολύ ελεγχόμενα με την Πρόσληψη βάρους , τι σε απασχολεί ;

Κοριτσια μου εύχομαι σε όλες σας μαζί και σε κάθε μια ξεχωριστά να πετύχετε τον στόχο σας και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας σύντομα τα μωράκια σας.Εγω δεν έχω καλά νέα να σας πω.Πηγα σήμερα για το τελευταίο υπέρηχο πριν την ωοληψια και ανακαλύψαμε ότι έκανα ωορρηξία,δεν σώθηκε κανένα από  τα 3.Τωρα θα προσπαθήσω μα μαζέψω τα κομμάτια μου γιατί μια αντάρα υπάρχει και στην ψυχή μου και στο κεφάλι μου.Θα μείνω λίγο εκτός.Σας ευχαριστώ 

• Λυπημένη/-ος 8

10 ώρες πρίν, AnnaCh είπε:

Περιμένω να ηρεμήσω λίγο, να μου έρθει η περίοδος και θα πάρω να κλείσω για Μάρτιο...

Όπως νομίζεις. Να ξέρεις όμως ότι το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις ραντεβού εκεί. Αυτή τη στιγμή είναι κλεισμένα μέχρι τέλος Μάρτη και για μετά δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα επόμενα ραντεβού. Κι απ' ότι έχω καταλάβει με το που ανοίξουν δεσμεύονται κατευθείαν, οπότε θέλει λίγο κυνήγι... 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Iro 39 είπε:

Κοριτσια μου εύχομαι σε όλες σας μαζί και σε κάθε μια ξεχωριστά να πετύχετε τον στόχο σας και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας σύντομα τα μωράκια σας.Εγω δεν έχω καλά νέα να σας πω.Πηγα σήμερα για το τελευταίο υπέρηχο πριν την ωοληψια και ανακαλύψαμε ότι έκανα ωορρηξία,δεν σώθηκε κανένα από  τα 3.Τωρα θα προσπαθήσω μα μαζέψω τα κομμάτια μου γιατί μια αντάρα υπάρχει και στην ψυχή μου και στο κεφάλι μου.Θα μείνω λίγο εκτός.Σας ευχαριστώ 

Καλή δύναμη κορίτσι μου 

νομιζω είναι απο τις σπάνιες περιπτώσεις , στο προηγ υπερυχο τι διαστάσεις ήταν ; Μην το βάζεις κάτω 

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλή δύναμη κορίτσι μου 

νομιζω είναι απο τις σπάνιες περιπτώσεις , στο προηγ υπερυχο τι διαστάσεις ήταν ; Μην το βάζεις κάτω 

Δεν μου είπαν σε κανεναν υπέρηχο τις διαστάσεις.Δεν ξέρω τι να πω.....

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ύστερα απο την απογοήτευση της ωοληψίας με τα άδεια ωοθυλάκια και το άγχος αν θα επιζήσουν τα έμβρυα μας μέχρι 5η μέρα, ήρθαμε σήμερα για την εμβρυομεταφορά και μας ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν και τα 3, εκ των οποίων τα 2 άριστα 3ΑΑ και το 3ο πολύ καλο 3ΑΒ. Μου είπε το Νο 3 ήταν επειδή τα έλεγξαν αρκετά νωρίς και οτι κατα την μεταφορά λογικά θα έχουν γίνει 4ΑΑ. Μόλις βάλαμε τα 2 άριστα. Το 3ο μου είπαν θα καταψυχθεί ξανά και να μην ανησυχώ, έχει πολλές πιθανότητες να επιζήσει σε επόμενη απόψυξη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Απο την Πέμπτη μέχρι σήμερα δεν είχα ηρεμήσει καθόλου.
Σε 12 μέρες μου είπε η χοριακή (δεν κατάλαβα γιατί τόσο πολύ) 

Τι ωραία νέα!!! Με το καλό κοριτσάκι μου να φωλιάσουν γερά τα μικρούλια μέσα σου για τους επόμενους 9 μήνες!!! Φροντίδα και χαλάρωση τώρα! 

Κι εμένα 12 μέρες μετά μου είχε πει πάντως με βλαστοκύστες 5ης μέρας. Ξέρω, δύσκολα περνάνε οι μέρες, προσπάθησε όμως να κάνεις όσο γίνεται ευχάριστα πράγματα για να κυλήσουν όσο πιο εύκολα! 

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ο,τι πει ο doc λοιπόν. 12 μέρες αγωνία τώρα, να δω πως θα περάσουν.

Κορίτσια πρέπει να ξεκινήσω σήμερα τις αντιπηκτικές κ λίγο με έχουν αγχώσει. Ποια ώρα θεωρείτε εσείς καλύτερη; Εγώ δουλεύω σπίτι οπότε δεν με νοιάζει αν θα ειναι πρωί μεσημέρι ή απόγευμα απλώς επειδή δεν ξέρω απο συμπτώματα, πόνους κτλ, τι ώρα λέτε να την κάνω; 

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια και πάλι! 

Εμένα μου είχαν πει να κάνω τις αντιπηκτικές απόγευμα νωρίς. Οπότε γύρω στις 5-5:30 είχα καταλάβει ότι είναι μια καλή ώρα. Θέλει σταθερότητα βέβαια, οπότε δες πότε σε βολεύει καλύτερα. 

πρίν από 46 λεπτά , Iro 39 είπε:

Ωχ βρε Ηρώ, δεν το πιστεύω... Έχεις κάθε δίκιο να είσαι κομμάτια... Λυπάμαι τόσο πολύ... Να ρωτήσω κάτι μόνο επειδή μπορεί να χρησιμεύσει στο μέλλον. Δεν έκανες κάποια ένεση Orgalutran ή χάπια fortathrin, ή να έπαιρνες κάτι αντίστοιχο για να μη σπάσουν? Γιατί όλα αυτά βοηθάνε. Μου φαίνεται τραγικό αυτό που συνέβη και σκέφτομαι πώς θα μπορούσε να αποφευχθεί. Ήταν η δεύτερη σου διέγερση, σωστά? Ο γιατρός τι σου είπε? Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν το έχω ξανακούσει σε κύκλο με διέγερση, πάρα μόνο σε φυσικό, που εκεί μου έχει συμβεί κι εμένα μια φορά και κάναμε σπερματέγχυση μπας και καταφέρουμε κάτι έστω κι έτσι (που δεν). Δεν ξέρω τι να πω, καταλαβαίνω ότι μερικές φορές σαν αυτή τα λόγια δεν αρκούν. Μόνο ότι μπορώ να νιώσω τον πόνο σου. Να προσέχεις τον εαυτό σου και όταν θελήσεις να επανέλθεις είμαστε εδώ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , silvy22 είπε:

Γεματούλα παρούσα ! Να τρέφεσαι σωστά και υγιεινά και όταν έρθει η εγκυμοσύνη πάμε πολύ ελεγχόμενα με την Πρόσληψη βάρους , τι σε απασχολεί ;

Eιμαι 8 κιλα πανω απο το κανονικο κ φοβαμαι γαμωτο

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...