Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Ζαργαναρα είπε:

Κορίτσια καλημέρα!βγήκε 3627,51! Δευτέρα θα κάνω ξανά!

Τέλειο! Πας πολύ καλά, γιατί όμως σου ζήτησε να ξανακάνεις την άλλη βδομάδα; Τώρα θα φαίνεται ο σάκος μια χαρά, εμένα μου είχε πει να κάνω μια κ μετά από 2 μέρες άλλη μια να δούμε αν διπλασιάζεται κ τέλος, μετά το βλέπαμε στον υπέρηχο.

2 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Πηρε καμία αντισυλληπτικα πριν την ωοληψία? Συζητήσαμε με τον γιατρο αυτο το ενδεχομενο για να συγχρονιστω με την αδεια μου. 

Εγώ είχα πάρει πριν την πρώτη μου διέγερση για να φύγει μια κύστη, τώρα αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να ξαναπάρω. Αν όμως φοβάσαι ότι δεν θα πέσει στην άδεια σου καντο, τουλάχιστον να μην έχεις άγχος. Μικρή έπαιρνα για χρόνια.

πρίν από 30 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Τέλειο! Πας πολύ καλά, γιατί όμως σου ζήτησε να ξανακάνεις την άλλη βδομάδα; Τώρα θα φαίνεται ο σάκος μια χαρά, εμένα μου είχε πει να κάνω μια κ μετά από 2 μέρες άλλη μια να δούμε αν διπλασιάζεται κ τέλος, μετά το βλέπαμε στον υπέρηχο.

Φιλενάδα υπέροχη τιμή!!!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Ριχνε μπεμπεδοσκονη στο φουλ για όλες μας!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Christin88 είπε:

Καλησπερα σε ολες σας! Διαβαζω εδω και πολυ καιρο οτι γραφετε!! Κλαιω με τις λυπες σας  και χαιρομαι  με τις χαρες σας! Αλλα περνω και δυναμη απο ολες σας οταν βλεπω οτι καμια δεν το βαζει κατω και ετσι πρεπει.. Εγω εχω κανει 2 ωοληψιες κ χθες εκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες! Θελω να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολες ..ο Θεουλης θα μας δωσει αυτο που τοσο θελουμε αρκει να μην τα παραταμε! 

Καλη επιτυχία κοπέλα μου! Ευχομαι να παρεις θετική χοριακη σε λίγες μερες!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Christin88 είπε:

Καλησπερα σε ολες σας! Διαβαζω εδω και πολυ καιρο οτι γραφετε!! Κλαιω με τις λυπες σας  και χαιρομαι  με τις χαρες σας! Αλλα περνω και δυναμη απο ολες σας οταν βλεπω οτι καμια δεν το βαζει κατω και ετσι πρεπει.. Εγω εχω κανει 2 ωοληψιες κ χθες εκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες! Θελω να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολες ..ο Θεουλης θα μας δωσει αυτο που τοσο θελουμε αρκει να μην τα παραταμε! 

Καλή επιτυχία, μια τεράστια χοριακή. Πρώτη και τυχερή κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Tselek είπε:

13η μπήκα σήμερα! Άντε, εισαι η επόμενη στη σειρά @Μπισκοτακι27 ♥️

Εγω αυριο μπαίνω στη 10η και μεθαυριο εχουμε ραντεβου στο γιατρο :wub: Μακαρι να φτάσω κ εγω μεχρι αυχενική :D

πρίν από 10 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εγω αυριο μπαίνω στη 10η και μεθαυριο εχουμε ραντεβου στο γιατρο :wub: Μακαρι να φτάσω κ εγω μεχρι αυχενική :D

Πλησιάζεις μικρή μου ♥️ Θα φτασεις και θα μας γράψεις και εσυ τις υπέροχες μετρήσεις σου! Παω να δω το σποράκι μου, fingers crossed ♥️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Tselek είπε:

Πλησιάζεις μικρή μου ♥️ Θα φτασεις και θα μας γράψεις και εσυ τις υπέροχες μετρήσεις σου! Παω να δω το σποράκι μου, fingers crossed ♥️

Με το καλο!!! Περιμενουμε νέα σουυυυ:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μην ακούω βλακειες!! Αφού το μπισκότο σου είναι digestive με 2πλη γέμιση... Δε μασαει... 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...