Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές.. 

Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Το q10 πχ είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Σ-1994 είπε:

Γεια σας ! Ήθελα να με βοηθήσετε και να μου δώσετε κάποιες οδηγίες όσον αφορά τα φάρμακα ετοιμάζομαι για ετ έχω κάνει arvekap και σήμερα πήρα το πρώτο cyclacur, λοιπόν παίρνω κάθε πρωί το χάπι του θυρεοειδή πρώτα και μετά από μισή ώρα έχω να πάρω filicine και ενα cyclacur πρωί μεσημέρι βράδυ..

το cyclacur μπορώ να το παίρνω μαζί με το filicine ; 
πειραζει να πίνω μόνο καφέ και μετά από πόση ώρα μπορώ ; 
δεν τρώω καθόλου το πρωί θα με πειράξει το cyclacur να ζοριστώ να φάω κάτι ;  
το μεσημέρι να το παίρνω πριν το φαγητό ;

Καλησπέρα!!!! Εγω αφήνω να πέρασει η λίγη ωριτσα και παίρνω το  filicine  μετά και μια κορτιζόνη λόγω αλλού θέματος που έχω. Ούτω εγώ τρώω κάποιες φορές και δν με έχει πειραξει. Αν μπορείς φαε κάτι κάποιες φορές. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ύστερα απο την απογοήτευση της ωοληψίας με τα άδεια ωοθυλάκια και το άγχος αν θα επιζήσουν τα έμβρυα μας μέχρι 5η μέρα, ήρθαμε σήμερα για την εμβρυομεταφορά και μας ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν και τα 3, εκ των οποίων τα 2 άριστα 3ΑΑ και το 3ο πολύ καλο 3ΑΒ. Μου είπε το Νο 3 ήταν επειδή τα έλεγξαν αρκετά νωρίς και οτι κατα την μεταφορά λογικά θα έχουν γίνει 4ΑΑ. Μόλις βάλαμε τα 2 άριστα. Το 3ο μου είπαν θα καταψυχθεί ξανά και να μην ανησυχώ, έχει πολλές πιθανότητες να επιζήσει σε επόμενη απόψυξη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Απο την Πέμπτη μέχρι σήμερα δεν είχα ηρεμήσει καθόλου.
Σε 12 μέρες μου είπε η χοριακή (δεν κατάλαβα γιατί τόσο πολύ) 

Τι καλά!! :wub: 
Με το καλό μια μεγάλη χοριακή!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ποιες βιταμίνες σας έδωσε;

δηλ η βάση του δεν είναι στα Ιωάννινα;

Profertil δύο χάπια τη μέρα για δύο μηνες. Περιττό να πω ότι μετά τη λήψη αυτών, στο επόμενο σπερμοδιαγραμμα ο αριθμός ήταν χαμηλότερος σε σχέση μ το πρωτο..αλλα η μορφολογία έγινε 7%.

Μοιράζει το μήνα του ανάμεσα σε Ελλάδα, Γερμανία και Ιαπωνία μας είπε.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Δια λεγεις νοσοκομεια το Ελενα και μετα αυτο που λεει ιατρειο αποβολων ;; Γιατι δε βγαζει τμημα καθεξιν αποβολλων

Ναι, αυτό είναι. Σωστά το βρήκες.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ!!! Το περάσαμε και αυτό το βήμα. Αναμονή για το πιο σημαντικό τώρα :)

Με το καλο μια σουπερ χοριακη!!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Έχω ακούσει ότι σε κάποιες πόλεις τα νοσοκομεία συνεργάζονται με το λαικό και στέλνουν εκεί τα δείγματα για την κυστική ίνωση. Μπορείς να το τσεκάρεις (στην περίπτωση που εξετάστηκες για μικρό αριθμό μεταλλάξεων)

Εγώ θα σου έλεγα πάρε το ραντεβού της κοπέλας αν το έχει ακόμα, γιατί είναι δύσκολο να βρεις ραντεβού όταν το θέλεις (παρεπιπτόντως τα ραντεβού κλείνονται από το 1535 και 1/3 λογικά θα ανοίξουν για Απρίλιο). 

Προσπάθησα να κλείσω για Μάρτιο αλλά δεν μου βγάζει το τμήμα αποβολών, μόνο Τμήμα Ανοσολογικό

πρίν από 37 λεπτά , AnnaCh είπε:

Προσπάθησα να κλείσω για Μάρτιο αλλά δεν μου βγάζει το τμήμα αποβολών, μόνο Τμήμα Ανοσολογικό

Ιατρείο κέντρο ελέγχου αποβολών. Μπες στο 1535.gr. Αυτή τη στιγμή δεν θα βρεις ραντεβού για το Μάρτιο. Να μπαίνεις να κοιτάς για ακύρωση, διαφορετικά πάρε της κοπέλας που είναι σίγουρο (αν δεν το έχει δώσει ακόμα).

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Kate92 είπε:

Profertil δύο χάπια τη μέρα για δύο μηνες. Περιττό να πω ότι μετά τη λήψη αυτών, στο επόμενο σπερμοδιαγραμμα ο αριθμός ήταν χαμηλότερος σε σχέση μ το πρωτο..αλλα η μορφολογία έγινε 7%.

Μοιράζει το μήνα του ανάμεσα σε Ελλάδα, Γερμανία και Ιαπωνία μας είπε.

Ο αριθμός δεν σε νοιάζει στην εξωσωματική. Η μορφολογία όμως ναι.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

16 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω πανω απο 30 ωοθυλακια (διαφορων διαστασεων), και ειναι, οπως ειπε, αναμενομενη η υπερδιεγερση. Γι αυτο και μου ακυρωσε κ την εμβρυομεταφορα. Ωστοσο, μου ειπε πως αντι να κανω ovitrelle, η οποια θα ενισχυσει την υπερδιεγερση, να κανω μια διπλη arvekap στις 23.00. Το θεμα μου ειναι οτι θα πρεπει να παω στη μοναδα 34 ωρες μετα. Και φοβαμαι μην σπασουν ωστοσο. Γι αυτο ρωταω αν ξερετε για τις arvekap και τον χρονο μεχρι την ωοληψια!

Κορίτσι μου χθες απαντούσα σε εσένα και σήμερα είμαι ακριβώς στην ίδια θέση... Και εγώ 2 arvecap σήμερα το βράδυ και Τετάρτη ωολληψια... Είχα κοντά στα 20 τα οποία ήταν πάνω από 17... Και μου είπε εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ!!! Το περάσαμε και αυτό το βήμα. Αναμονή για το πιο σημαντικό τώρα :)

Κοριτσακι μου καλη επιτυχία και μια μεγάλη χοριακη σου εύχομαι!!! Ολα να πάνε καλα!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ύστερα απο την απογοήτευση της ωοληψίας με τα άδεια ωοθυλάκια και το άγχος αν θα επιζήσουν τα έμβρυα μας μέχρι 5η μέρα, ήρθαμε σήμερα για την εμβρυομεταφορά και μας ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν και τα 3, εκ των οποίων τα 2 άριστα 3ΑΑ και το 3ο πολύ καλο 3ΑΒ. Μου είπε το Νο 3 ήταν επειδή τα έλεγξαν αρκετά νωρίς και οτι κατα την μεταφορά λογικά θα έχουν γίνει 4ΑΑ. Μόλις βάλαμε τα 2 άριστα. Το 3ο μου είπαν θα καταψυχθεί ξανά και να μην ανησυχώ, έχει πολλές πιθανότητες να επιζήσει σε επόμενη απόψυξη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Απο την Πέμπτη μέχρι σήμερα δεν είχα ηρεμήσει καθόλου.
Σε 12 μέρες μου είπε η χοριακή (δεν κατάλαβα γιατί τόσο πολύ) 

Ευχομαι μια τεράστια χοριακη!

ο Σφακ τότε ζητάει χοριακη και δεν κανει σκόντο! Δεν θελει γκρίζα ζωνη αλλα ξεκάθαρο αν πέτυχε ή όχι.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Καντι said:

ο Σφακ τότε ζητάει χοριακη και δεν κανει σκόντο! Δεν θελει γκρίζα ζωνη αλλα ξεκάθαρο αν πέτυχε ή όχι.

Μια χαρά είναι οι 12, παλιότερα ζηταγε χοριακη στις 14 μερες ακατεβατες. :grin:

@kateriiina25 με το καλό μια τριψηφια χοριακη!! 

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, playbunny said:

Μια χαρά είναι οι 12, παλιότερα ζηταγε χοριακη στις 14 μερες ακατεβατες. :grin:

@kateriiina25 με το καλό μια τριψηφια χοριακη!! 

1 hour ago, Καντι said:

Ο,τι πει ο doc λοιπόν. 12 μέρες αγωνία τώρα, να δω πως θα περάσουν.

Κορίτσια πρέπει να ξεκινήσω σήμερα τις αντιπηκτικές κ λίγο με έχουν αγχώσει. Ποια ώρα θεωρείτε εσείς καλύτερη; Εγώ δουλεύω σπίτι οπότε δεν με νοιάζει αν θα ειναι πρωί μεσημέρι ή απόγευμα απλώς επειδή δεν ξέρω απο συμπτώματα, πόνους κτλ, τι ώρα λέτε να την κάνω; 

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια και πάλι! 

eardp2.png

11 minutes ago, kateriiina25 said:

Ο,τι πει ο doc λοιπόν. 12 μέρες αγωνία τώρα, να δω πως θα περάσουν.

Κορίτσια πρέπει να ξεκινήσω σήμερα τις αντιπηκτικές κ λίγο με έχουν αγχώσει. Ποια ώρα θεωρείτε εσείς καλύτερη; Εγώ δουλεύω σπίτι οπότε δεν με νοιάζει αν θα ειναι πρωί μεσημέρι ή απόγευμα απλώς επειδή δεν ξέρω απο συμπτώματα, πόνους κτλ, τι ώρα λέτε να την κάνω; 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου .Είναι δύσκολα αλλά περνάνε οι μέρες ,εκεί κάπου στις μισές μέρες τα νεύρα γίνονται λίγο κρόσια αλλά περνάνε σαν νερό .Εγώ τις κάνω κάθε βράδυ οκτώμισι παρενέργειες δεν έχει αλλά πονάει το ρημάδι και μελανιαζει η περιοχή όποτε να το κανείς εναλλάξ 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...