Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , AnnaCh είπε:

Περιμένω να ηρεμήσω λίγο, να μου έρθει η περίοδος και θα πάρω να κλείσω για Μάρτιο...

Δυστυχώς ραντεβού δεν είναι εύκολο να βρεις στο τμήμα αυτό. Αν σε ενδιαφέρεις πάντως όντως να πας και μπορείς, μην χάσεις την ευκαιρία. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημερα κοριτσι και καλως ηρθες. Ολα καλα θα σου πανε να μην ανησυχεις καθολου! Μικρουλα εισαι και οι εξετασεις φαινονται πλυ καλες. Σιγουρα θα βρεθει ο τροπος να ξεπερασετε αυτο που σας καθυστερει. 

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο! Εσείς απ' ο,τι είδα έχετε θέμα με το σπέρμα? Για ουρολόγο στην Αθήνα δεν έχω εικόνα για να σας προτείνω κάτι, γιατί εμείς είμαστε επαρχία και μας είδε ο σοφ....ης στα Γιάννενα. Βέβαια πέρα από βιταμίνες, δε μας έδωσε κάτι άλλο.

πρίν από 38 λεπτά , KONNA28 είπε:

Εγώ είμαι στην αναμονή μετά από εμβρυομεταφορα .Δεν νομίζω να έχει σχέση που είχατε πάθει αυτό παλιά .Η υστεροσκοπηση πάντως βοηθάει από την άποψη ότι σε καθαρίζει και κοιτάει αν έχεις και φλεγμονή .Εγώ δηλαδή είχα χρόνια φλεγμονή που δεν φαινόταν ούτε από pcr ούτε από πουθενά ,πήρα αντιβίωση και όλα καλά απλά κάναμε εξωσωματική γιατί έχει μια σάλπιγγα κλειστή και είναι αυτή που δίνει συνέχεια ωάρια όποτε φυσιολογικά δεν θα ήταν εύκολο να συλλάβουμε και υπήρχε και πιθανότητα στο μεσοδιάστημα να επιστρέψει η φλεγμονή .Πάντως για μένα εξαντλείστε όλα τα ενδεχόμενα πριν την εξωσωματική γιατί είναι δύσκολη υπόθεση πέρα από το χρηματικό ,πρέπει να είσαι και πολύ καλά ψυχολογικά .Τέλος έχεις σύμμαχο την ηλικία σου που παίζει μεγάλο ρόλο και αφού κανείς τόσες εξετάσεις κάνε καο για κυστικη ίνωση αν έχετε γονίδιο 

Πότε είναι η χοριακη? Καλή επιτυχία εύχομαι και να έχει ήδη φωλιάσει μωράκι η μωράκια! 

Για κυστική ίνωση έκανα, αλλά όχι στο λαϊκό που διαβάζω από εσάς. Μου το έγραψε ο γυναικολόγος και το έκανα ιδιωτικά μιας και είμαστε επαρχία και δεν είναι εύκολο να πηγαινοερχομαστε Αθήνα. 

Ευχαριστώ για τις συμβουλες. Μακάρι να τα καταφέρναμε μόνοι μας, αλλά και μόνη μου αναγνωρίζω ότι με τόσο άγχος και απογοήτευση, κάπου μπλοκάρω το συστημα!

πρίν από 38 λεπτά , KONNA28 είπε:

Εγώ είμαι στην αναμονή μετά από εμβρυομεταφορα .Δεν νομίζω να έχει σχέση που είχατε πάθει αυτό παλιά .Η υστεροσκοπηση πάντως βοηθάει από την άποψη ότι σε καθαρίζει και κοιτάει αν έχεις και φλεγμονή .Εγώ δηλαδή είχα χρόνια φλεγμονή που δεν φαινόταν ούτε από pcr ούτε από πουθενά ,πήρα αντιβίωση και όλα καλά απλά κάναμε εξωσωματική γιατί έχει μια σάλπιγγα κλειστή και είναι αυτή που δίνει συνέχεια ωάρια όποτε φυσιολογικά δεν θα ήταν εύκολο να συλλάβουμε και υπήρχε και πιθανότητα στο μεσοδιάστημα να επιστρέψει η φλεγμονή .Πάντως για μένα εξαντλείστε όλα τα ενδεχόμενα πριν την εξωσωματική γιατί είναι δύσκολη υπόθεση πέρα από το χρηματικό ,πρέπει να είσαι και πολύ καλά ψυχολογικά .Τέλος έχεις σύμμαχο την ηλικία σου που παίζει μεγάλο ρόλο και αφού κανείς τόσες εξετάσεις κάνε καο για κυστικη ίνωση αν έχετε γονίδιο 

Πότε είναι η χοριακη? Καλή επιτυχία εύχομαι και να έχει ήδη φωλιάσει μωράκι η μωράκια! 

Για κυστική ίνωση έκανα, αλλά όχι στο λαϊκό που διαβάζω από εσάς. Μου το έγραψε ο γυναικολόγος και το έκανα ιδιωτικά μιας και είμαστε επαρχία και δεν είναι εύκολο να πηγαινοερχομαστε Αθήνα. 

Ευχαριστώ για τις συμβουλες. Μακάρι να τα καταφέρναμε μόνοι μας, αλλά και μόνη μου αναγνωρίζω ότι με τόσο άγχος και απογοήτευση, κάπου μπλοκάρω το συστημα!

πρίν από 12 λεπτά , Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο! Εσείς απ' ο,τι είδα έχετε θέμα με το σπέρμα? Για ουρολόγο στην Αθήνα δεν έχω εικόνα για να σας προτείνω κάτι, γιατί εμείς είμαστε επαρχία και μας είδε ο σοφ....ης στα Γιάννενα. Βέβαια πέρα από βιταμίνες, δε μας έδωσε κάτι άλλο.

Με τον ουρολόγο που γράφεις σκεψου έχει επικοινωνία σε θέματα σπέρματος ο εμβρυολογος μου που έχει κέντρο στα Χανιά! Μάλλον είναι πολύ καλός!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω υπάρχει κάποια που να γνωρίζει κάποιον ενδοκρινολόγο Δράμα Ξάνθη σε αυτές τις περιοχές ? Γτ οικονομικα τώρα είναι δύσκολα πάλι τόσο γρήγορα να πάμε Θεσσαλονίκη ,και έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος καλός και σε αυτές τις πόλεις. 

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ κατατοπιστικός. Μια ώρα μας μιλούσε και ήθελε να δει ακόμα και όλες τις δικές μου εξετάσεις. Βρίσκεται λίγες μέρες το μηνα ελλαδα και κάνει ραντεβού στο πανεπιστημιακό Ιωαννίνων. Έχω διαβάσει ότι αντιμετωπίζει περιπτώσεις αζωοσπερμιας.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Έχω ακούσει ότι σε κάποιες πόλεις τα νοσοκομεία συνεργάζονται με το λαικό και στέλνουν εκεί τα δείγματα για την κυστική ίνωση. Μπορείς να το τσεκάρεις (στην περίπτωση που εξετάστηκες για μικρό αριθμό μεταλλάξεων)

1 ώρα πρίν, AnnaCh είπε:

Περιμένω να ηρεμήσω λίγο, να μου έρθει η περίοδος και θα πάρω να κλείσω για Μάρτιο...

Εγώ θα σου έλεγα πάρε το ραντεβού της κοπέλας αν το έχει ακόμα, γιατί είναι δύσκολο να βρεις ραντεβού όταν το θέλεις (παρεπιπτόντως τα ραντεβού κλείνονται από το 1535 και 1/3 λογικά θα ανοίξουν για Απρίλιο). 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Kate92 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ κατατοπιστικός. Μια ώρα μας μιλούσε και ήθελε να δει ακόμα και όλες τις δικές μου εξετάσεις. Βρίσκεται λίγες μέρες το μηνα ελλαδα και κάνει ραντεβού στο πανεπιστημιακό Ιωαννίνων. Έχω διαβάσει ότι αντιμετωπίζει περιπτώσεις αζωοσπερμιας.

Ποιες βιταμίνες σας έδωσε;

δηλ η βάση του δεν είναι στα Ιωάννινα;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 30 λεπτά , Troia είπε:

Έχω ακούσει ότι σε κάποιες πόλεις τα νοσοκομεία συνεργάζονται με το λαικό και στέλνουν εκεί τα δείγματα για την κυστική ίνωση. Μπορείς να το τσεκάρεις (στην περίπτωση που εξετάστηκες για μικρό αριθμό μεταλλάξεων)

Εγώ θα σου έλεγα πάρε το ραντεβού της κοπέλας αν το έχει ακόμα, γιατί είναι δύσκολο να βρεις ραντεβού όταν το θέλεις (παρεπιπτόντως τα ραντεβού κλείνονται από το 1535 και 1/3 λογικά θα ανοίξουν για Απρίλιο). 

Δια λεγεις νοσοκομεια το Ελενα και μετα αυτο που λεει ιατρειο αποβολων ;; Γιατι δε βγαζει τμημα καθεξιν αποβολλων

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ύστερα απο την απογοήτευση της ωοληψίας με τα άδεια ωοθυλάκια και το άγχος αν θα επιζήσουν τα έμβρυα μας μέχρι 5η μέρα, ήρθαμε σήμερα για την εμβρυομεταφορά και μας ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν και τα 3, εκ των οποίων τα 2 άριστα 3ΑΑ και το 3ο πολύ καλο 3ΑΒ. Μου είπε το Νο 3 ήταν επειδή τα έλεγξαν αρκετά νωρίς και οτι κατα την μεταφορά λογικά θα έχουν γίνει 4ΑΑ. Μόλις βάλαμε τα 2 άριστα. Το 3ο μου είπαν θα καταψυχθεί ξανά και να μην ανησυχώ, έχει πολλές πιθανότητες να επιζήσει σε επόμενη απόψυξη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Απο την Πέμπτη μέχρι σήμερα δεν είχα ηρεμήσει καθόλου.
Σε 12 μέρες μου είπε η χοριακή (δεν κατάλαβα γιατί τόσο πολύ) 

μπραβο κοριτσι μου! αψογα!! καλη επιτυχια!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ύστερα απο την απογοήτευση της ωοληψίας με τα άδεια ωοθυλάκια και το άγχος αν θα επιζήσουν τα έμβρυα μας μέχρι 5η μέρα, ήρθαμε σήμερα για την εμβρυομεταφορά και μας ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν και τα 3, εκ των οποίων τα 2 άριστα 3ΑΑ και το 3ο πολύ καλο 3ΑΒ. Μου είπε το Νο 3 ήταν επειδή τα έλεγξαν αρκετά νωρίς και οτι κατα την μεταφορά λογικά θα έχουν γίνει 4ΑΑ. Μόλις βάλαμε τα 2 άριστα. Το 3ο μου είπαν θα καταψυχθεί ξανά και να μην ανησυχώ, έχει πολλές πιθανότητες να επιζήσει σε επόμενη απόψυξη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Απο την Πέμπτη μέχρι σήμερα δεν είχα ηρεμήσει καθόλου.

Ααααα τι ωραία νέα !!!! Μπράβο να φωλιάσουν τα εμβρυακια σου ναι έτσι λέει ο γιατρός … και 10η και 11η να πας θα δείξει απλά αν κρατηθείς μέχρι 12η θα κανείς μετά λιγότερες χοριακες που είναι κ αυτό πολύ αγχωτικό 

εγω την 11η πήγα 

πολυ καλή επιτυχία 

δυνατα τα εμβρυακια σας 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ποια μέρα είδαν το 18 χιλ; Αν το είδαν εχτές, λογικά θα το προλάβετε. Κι εγώ 18 χιλ είχα και η ωοληψία έγινε 3 ημέρες μετά. Αλλά και ένα να χάσετε δεν έγινε κάτι. Μην αγχώνεσαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..! Θα σας ενημερωσω αυριο!

Γεια σας ! Ήθελα να με βοηθήσετε και να μου δώσετε κάποιες οδηγίες όσον αφορά τα φάρμακα ετοιμάζομαι για ετ έχω κάνει arvekap και σήμερα πήρα το πρώτο cyclacur, λοιπόν παίρνω κάθε πρωί το χάπι του θυρεοειδή πρώτα και μετά από μισή ώρα έχω να πάρω filicine και ενα cyclacur πρωί μεσημέρι βράδυ..

το cyclacur μπορώ να το παίρνω μαζί με το filicine ; 
πειραζει να πίνω μόνο καφέ και μετά από πόση ώρα μπορώ ; 
δεν τρώω καθόλου το πρωί θα με πειράξει το cyclacur να ζοριστώ να φάω κάτι ;  
το μεσημέρι να το παίρνω πριν το φαγητό ;

πρίν από 44 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου...όλες οι θετικές ευχές του κόσμου σου στέλνω....σου εύχομαι πραγματικά να πιάσουν και τα δύο κ να έχεις δύο πανέμορφα μωράκια...να ξεκουράζεσαι κ να σκέφτεσαι θετικά... εξάλλου τα μωράκια σου είναι ήδη μέσα σου...όλα να σας πάνε τέλεια!!!!

• Μου αρέσει 3

Μπράβο! Όλα καλά να πάνε! Με το καλό μια τεράστια χοριακη! 

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μπράβο! Όλα καλά να πάνε! Με το καλό μια τεράστια χοριακη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...