Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα και παλι! Εχω αγχωθει πολυ. Μου ειπαν να κανω 2 arvekap αντι ovitrelle (λογω κινδυνου υπερδιεγερσης) αποψε στις 23.00, και να παω στο ιασω την Τριτη στις 9.00. Να βρισκομαι δηλαδη εκει 34 ωρες μετα την ενεση. Και μεχρι να με παρουν;? αν εχουν σπασει;? δεν ειναι πολυ αργα;?; Φοβαμαι παρα πολυ.. Εσεις τι λετε;? εχει κανει καποια arvekap αντι ovitrelle??

Γτ κορίτσι μου.. από πού το κατάλαβαν?? Σου ανέβασε δόση?? Γιατι συνέβει αυτό τελευταία στιγμή??

πρίν από 11 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Μόλις γραφτηκα στο φόρουμ, αλλά σας παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο και αισθάνομαι σα να γνωρίζω την καθεμία σας προσωπικά. Χαίρομαι με τις επιτυχίες σας, κλαιω μαζί σας στις δύσκολες στιγμές και με εχετε βοηθησει αμέτρητες φορές ως τώρα στη δική μου πορεια. Είστε όλες ηρωίδες. Θα χαρώ να μπω στην παρέα σας. 

Βεβαίως κορίτσι μου!!! Όλες μια παρέα είμαστε εδώ!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Γτ κορίτσι μου.. από πού το κατάλαβαν?? Σου ανέβασε δόση?? Γιατι συνέβει αυτό τελευταία στιγμή??

Βεβαίως κορίτσι μου!!! Όλες μια παρέα είμαστε εδώ!!! 

Εχω πανω απο 30 ωοθυλακια (διαφορων διαστασεων), και ειναι, οπως ειπε, αναμενομενη η υπερδιεγερση. Γι αυτο και μου ακυρωσε κ την εμβρυομεταφορα. Ωστοσο, μου ειπε πως αντι να κανω ovitrelle, η οποια θα ενισχυσει την υπερδιεγερση, να κανω μια διπλη arvekap στις 23.00. Το θεμα μου ειναι οτι θα πρεπει να παω στη μοναδα 34 ωρες μετα. Και φοβαμαι μην σπασουν ωστοσο. Γι αυτο ρωταω αν ξερετε για τις arvekap και τον χρονο μεχρι την ωοληψια!

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Εχω πανω απο 30 ωοθυλακια (διαφορων διαστασεων), και ειναι, οπως ειπε, αναμενομενη η υπερδιεγερση. Γι αυτο και μου ακυρωσε κ την εμβρυομεταφορα. Ωστοσο, μου ειπε πως αντι να κανω ovitrelle, η οποια θα ενισχυσει την υπερδιεγερση, να κανω μια διπλη arvekap στις 23.00. Το θεμα μου ειναι οτι θα πρεπει να παω στη μοναδα 34 ωρες μετα. Και φοβαμαι μην σπασουν ωστοσο. Γι αυτο ρωταω αν ξερετε για τις arvekap και τον χρονο μεχρι την ωοληψια!

Σου είπε χιλιοστά πχ ποσο είναι το μεγαλύτερο ; Την Τρίτη σε ποια μέρα του κύκλου θα είσαι ; Για να στο είπε σημαίνει ότι φυσικά και θα παρετε ωάρια , εσυ να εστιάσεις στην υγεία σου και σε τυχόν συμπτώματα 

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Σου είπε χιλιοστά πχ ποσο είναι το μεγαλύτερο ; Την Τρίτη σε ποια μέρα του κύκλου θα είσαι ; Για να στο είπε σημαίνει ότι φυσικά και θα παρετε ωάρια , εσυ να εστιάσεις στην υγεία σου και σε τυχόν συμπτώματα 

18 χιλ ηταν το μεγαλυτερο. Ειχα ομως και 10ρια. Μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα.. αλλα προσεχω κι εγω πολυ τη διατροφη. Πχ. Καθολου αλατι κτλ. Την Τριτη θα ειμαι στην 17η μερα του κυκλου, παρολο που το πρωτοκολλο ηταν βραχυ!!

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

18 χιλ ηταν το μεγαλυτερο. Εχω ομως και 10ρια. Μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα.. αλλα προσεχω κι εγω πολυ τη διατροφη. Πχ. Καθολου αλατι κτλ. 

Ναι καλά κανείς πολύ νεράκι και μετά την ωοληψια πρωτεΐνη φουλ ασπράδια αυγων καθημερινά 

πιστευω ότι πάει ο γιατρός να πιάσει το μέσο όρο ότι δηλ θα θυσιάσει κάποια πολύ μεγάλα και θα πάρει απο κει και κάτω τα ώριμα , ξεκουραση και εύχομαι όλα να πάνε καλά να παρετε πολλά υγιή εμβρυακια που θα είναι τα παιδάκια σας 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι καλά κανείς πολύ νεράκι και μετά την ωοληψια πρωτεΐνη φουλ ασπράδια αυγων καθημερινά 

πιστευω ότι πάει ο γιατρός να πιάσει το μέσο όρο ότι δηλ θα θυσιάσει κάποια πολύ μεγάλα και θα πάρει απο κει και κάτω τα ώριμα , ξεκουραση και εύχομαι όλα να πάνε καλά να παρετε πολλά υγιή εμβρυακια που θα είναι τα παιδάκια σας 

Ναι αυτο θελει να κανει.. γι αυτο αργησαμε την ωοληψια. Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου και για τις συμβουλες, και για τις ευχες..!! 

• Μου αρέσει 2

23 minutes ago, Makelen said:

18 χιλ ηταν το μεγαλυτερο. Ειχα ομως και 10ρια. Μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα.. αλλα προσεχω κι εγω πολυ τη διατροφη. Πχ. Καθολου αλατι κτλ. Την Τριτη θα ειμαι στην 17η μερα του κυκλου, παρολο που το πρωτοκολλο ηταν βραχυ!!

Ποια μέρα είδαν το 18 χιλ; Αν το είδαν εχτές, λογικά θα το προλάβετε. Κι εγώ 18 χιλ είχα και η ωοληψία έγινε 3 ημέρες μετά. Αλλά και ένα να χάσετε δεν έγινε κάτι. Μην αγχώνεσαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Μόλις γραφτηκα στο φόρουμ, αλλά σας παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο και αισθάνομαι σα να γνωρίζω την καθεμία σας προσωπικά. Χαίρομαι με τις επιτυχίες σας, κλαιω μαζί σας στις δύσκολες στιγμές και με εχετε βοηθησει αμέτρητες φορές ως τώρα στη δική μου πορεια. Είστε όλες ηρωίδες. Θα χαρώ να μπω στην παρέα σας. 

Καλώς όρισες! Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα? Σου εύχομαι σύντομα να πάνε όλα για σένα τέλεια! 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα και παλι! Εχω αγχωθει πολυ. Μου ειπαν να κανω 2 arvekap αντι ovitrelle (λογω κινδυνου υπερδιεγερσης) αποψε στις 23.00, και να παω στο ιασω την Τριτη στις 9.00. Να βρισκομαι δηλαδη εκει 34 ωρες μετα την ενεση. Και μεχρι να με παρουν;? αν εχουν σπασει;? δεν ειναι πολυ αργα;?; Φοβαμαι παρα πολυ.. Εσεις τι λετε;? εχει κανει καποια arvekap αντι ovitrelle??

Ναι είχα πάρει εγώ για τον ίδιο λόγο. Ο γιατρός το είχε κρίνει λόγω των αιματολογικών. Μια χαρά είχε πάει, από αυτή την ωοληψια έχω τώρα το μωρό μου. Μην αγχώνεσαι καθόλου! Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

gcglp2.png

Καλημέρα! σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα και σας εύχομαι τα καλυτερα. Γρήγορα να τελειωσει η ταλαιπωρία για όλες! Σιγά σιγά προετοιμάζομαι για την πρώτη μου εξωσωματική. Είμαι 30ετων. Ο σύζυγος είναι 42. Προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και 17μηνες και δεν είχα ποτέ θετικό τεστ. Οι δικές μου εξετάσεις είναι όλες καλες. Ο κύκλος μου είναι σταθερός και κάνω ωορρηξίες κανονικα. Ορμονικά πολύ καλά, θυρεοειδής ελεγμενος και υπό παρακολούθηση. ΑΜΗ 3.25. Σαλπιγγογραφια καθαρή. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης οκ. Βρέθηκαν θετικά αντιπυρηνικα αντισώματα προ διμήνου και έκανα περαιτέρω έλεγχο σε ρευματολόγο, αλλά καμιά άλλη τιμή δεν ήταν θετική για αυτοάνοσα και θα κάνω επανέλεγχο σε 6μηνες. Περιμένω τα αποτελεσματα από εξετάσεις για θρομβοφιλια και καρυότυπο ζεύγους. 

Ο σύζυγος έχει κάνει 4 σπερμοδιαγραμματα σε εξειδικευμένα κέντρα. Πολύ καλός αριθμός 50 έως 85 εκατομμύρια/ml. Κινητικότητα στα φυσιολογικά όρια. Φυσιολογικές μορφές αρχικά 3% και με βιταμίνες έφτασαν στο 7%.

Συγγνωμη για το σεντόνι! Αυτά είναι τα δεδομένα μας, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε επιτυχία ως τώρα και είναι αρκετά ψυχοφθόρο. Οπότε κινούμαστε προς τη λύση της εξωσωματικης

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλώς όρισες! Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα? Σου εύχομαι σύντομα να πάνε όλα για σένα τέλεια! 

Ωχ. Μόλις βρήκα πως απαντάω! Με συγχωρείτε, τώρα το μαθαίνω χαχα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

10 minutes ago, Kate92 said:

Καλημέρα! σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα και σας εύχομαι τα καλυτερα. Γρήγορα να τελειωσει η ταλαιπωρία για όλες! Σιγά σιγά προετοιμάζομαι για την πρώτη μου εξωσωματική. Είμαι 30ετων. Ο σύζυγος είναι 42. Προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και 17μηνες και δεν είχα ποτέ θετικό τεστ. Οι δικές μου εξετάσεις είναι όλες καλες. Ο κύκλος μου είναι σταθερός και κάνω ωορρηξίες κανονικα. Ορμονικά πολύ καλά, θυρεοειδής ελεγμενος και υπό παρακολούθηση. ΑΜΗ 3.25. Σαλπιγγογραφια καθαρή. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης οκ. Βρέθηκαν θετικά αντιπυρηνικα αντισώματα προ διμήνου και έκανα περαιτέρω έλεγχο σε ρευματολόγο, αλλά καμιά άλλη τιμή δεν ήταν θετική για αυτοάνοσα και θα κάνω επανέλεγχο σε 6μηνες. Περιμένω τα αποτελεσματα από εξετάσεις για θρομβοφιλια και καρυότυπο ζεύγους. 

Ο σύζυγος έχει κάνει 4 σπερμοδιαγραμματα σε εξειδικευμένα κέντρα. Πολύ καλός αριθμός 50 έως 85 εκατομμύρια/ml. Κινητικότητα στα φυσιολογικά όρια. Φυσιολογικές μορφές αρχικά 3% και με βιταμίνες έφτασαν στο 7%.

Συγγνωμη για το σεντόνι! Αυτά είναι τα δεδομένα μας, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε επιτυχία ως τώρα και είναι αρκετά ψυχοφθόρο. Οπότε κινούμαστε προς τη λύση της εξωσωματικης

Καλημέρα 

Υστεροσκοπηση έχεις κάνει ; Τα βλέπω γενικά όλα πολύ καλά για να πάτε για εξωσωματική .Μήπως να μιλήσεις με τον γιατρό σου να κάνετε στοχευμένες επαφές με παρακολούθηση  ή σπερματέγχυση πρώτα και ίσως καταφέρετε μόνοι σας χωρίς να δώσεις τόσα λεφτά στην εξωσωματική εφόσον δεν εχετε σοβαρά προβλήματα ; 
Το λέω γιατί είσαι και πλ μικρή 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , KONNA28 είπε:

Καλημέρα 

Υστεροσκοπηση έχεις κάνει ; Τα βλέπω γενικά όλα πολύ καλά για να πάτε για εξωσωματική .Μήπως να μιλήσεις με τον γιατρό σου να κάνετε στοχευμένες επαφές με παρακολούθηση  ή σπερματέγχυση πρώτα και ίσως καταφέρετε μόνοι σας χωρίς να δώσεις τόσα λεφτά στην εξωσωματική εφόσον δεν εχετε σοβαρά προβλήματα ; 
Το λέω γιατί είσαι και πλ μικρή 

Ευχαριστώ για την απάντηση! Υστεροσκοπηση είναι το επόμενο βήμα μας. Αυτή την εβδομάδα θα το συζητήσω με το γυναικολόγο για να με κατευθύνει. Δεν το κρίνει απαραίτητο λέει, αλλά θέλω να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να ξεκινήσω με τις καλύτερες προοπτικές. 

Επίσης περιμένουμε αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα για το dfi και ανάλογα με αυτό είπαν θα μας κατευθύνουν ίσως και για σπερματεγχυση.

Ξέχασα να αναφέρω πριν ότι για 2.5 περίπου χρόνια ταλαιπωρήθηκα με μυκητιάσεις. Κάθε μήνα candida. Άπειρα φάρμακα κ στεναχώρια. Μέσα στις δεκάδες καλλιέργειες κάποια στιγμή βρέθηκε ουρεοπλασμα. Πήραμε και οι δυο αντιβίωση. Στην επόμενη καλλιεργεια χάθηκε το ουρεοπλασμα και βρέθηκε μυκοπλασμα. Δεν κάναμε άλλη αγωγή, άλλαξα γυναικολόγο και μικροβιολογικο και έκτοτε όλες οι καλλιέργειες δικές μου και του συζύγου καθαρές.

Θύμισε μου εσύ σε τι φάση είσαι, γιατί προσπαθώ να σας θυμάμαι όλες!

πρίν από 45 λεπτά , Kate92 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Υστεροσκοπηση είναι το επόμενο βήμα μας. Αυτή την εβδομάδα θα το συζητήσω με το γυναικολόγο για να με κατευθύνει. Δεν το κρίνει απαραίτητο λέει, αλλά θέλω να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να ξεκινήσω με τις καλύτερες προοπτικές. 

Επίσης περιμένουμε αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα για το dfi και ανάλογα με αυτό είπαν θα μας κατευθύνουν ίσως και για σπερματεγχυση.

Ξέχασα να αναφέρω πριν ότι για 2.5 περίπου χρόνια ταλαιπωρήθηκα με μυκητιάσεις. Κάθε μήνα candida. Άπειρα φάρμακα κ στεναχώρια. Μέσα στις δεκάδες καλλιέργειες κάποια στιγμή βρέθηκε ουρεοπλασμα. Πήραμε και οι δυο αντιβίωση. Στην επόμενη καλλιεργεια χάθηκε το ουρεοπλασμα και βρέθηκε μυκοπλασμα. Δεν κάναμε άλλη αγωγή, άλλαξα γυναικολόγο και μικροβιολογικο και έκτοτε όλες οι καλλιέργειες δικές μου και του συζύγου καθαρές.

Καλημερα κοριτσι και καλως ηρθες. Ολα καλα θα σου πανε να μην ανησυχεις καθολου! Μικρουλα εισαι και οι εξετασεις φαινονται πλυ καλες. Σιγουρα θα βρεθει ο τροπος να ξεπερασετε αυτο που σας καθυστερει. 

• Μου αρέσει 1

49 minutes ago, Kate92 said:

Εγώ είμαι στην αναμονή μετά από εμβρυομεταφορα .Δεν νομίζω να έχει σχέση που είχατε πάθει αυτό παλιά .Η υστεροσκοπηση πάντως βοηθάει από την άποψη ότι σε καθαρίζει και κοιτάει αν έχεις και φλεγμονή .Εγώ δηλαδή είχα χρόνια φλεγμονή που δεν φαινόταν ούτε από pcr ούτε από πουθενά ,πήρα αντιβίωση και όλα καλά απλά κάναμε εξωσωματική γιατί έχει μια σάλπιγγα κλειστή και είναι αυτή που δίνει συνέχεια ωάρια όποτε φυσιολογικά δεν θα ήταν εύκολο να συλλάβουμε και υπήρχε και πιθανότητα στο μεσοδιάστημα να επιστρέψει η φλεγμονή .Πάντως για μένα εξαντλείστε όλα τα ενδεχόμενα πριν την εξωσωματική γιατί είναι δύσκολη υπόθεση πέρα από το χρηματικό ,πρέπει να είσαι και πολύ καλά ψυχολογικά .Τέλος έχεις σύμμαχο την ηλικία σου που παίζει μεγάλο ρόλο και αφού κανείς τόσες εξετάσεις κάνε καο για κυστικη ίνωση αν έχετε γονίδιο 

13 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ναι, το είδα! Ευχαριστώ πολύ @Troia!!! Βρήκα από άλλη ακύρωση και θα πάω αύριο! @AnnaCh μήπως εσύ??? 

Περιμένω να ηρεμήσω λίγο, να μου έρθει η περίοδος και θα πάρω να κλείσω για Μάρτιο...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...