Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

Ναι, αλλά μου την έδωσε μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε και έμβρυο μεταφορά. Θα φανεί ανάλογα με το πώς θα είμαι μετά την ωοληψια. 

Μακαρι να σας βγει!! Εγω εκανα ωοληψια τον Απριλη σκεψου.. κ μεχρι να γινει υστεροσκοπηση κλπ κλπ  πηγε μακρια! 
Προσεχε τη διατροφη σου παρα πολυ κ ολα καλα θα πανε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Help 

Τελευταία περίοδος 22/6 τη 3ημερα ξεκινησα σερπαφαρ για (5 μέρες ) και menopur 150 μονάδες 

Σήμερα Θα κάνω την 11η menopur 

απο χθες ξεκινησα και cetrotide 

την Παρασκευή είχα 270 οιστραδιολη και σήμερα πήγε 170 είχε κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία ; Τι κουλό είναι αυτό ; Βλέπουμε 4-5 ωοθηλακια 15-18 

απο το γιατρό κ είπαν πάλι αύριο επανάληψη υπερυχο κ αίματος 

1 hour ago, Στελλα33 είπε:

Ποια μερα του κυκλου κανΑτε την ωοληψια;; 

Μηπως θυμοσαστε ποια μερα του κυκλου κανατε ωοληψια;

Στην πρώτη ωοληψια την 15η μέρα και στην δεύτερη στην 13η.

@Ζαργαναρα συγχαρητήρια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Η δική μου χοριακη δυστυχώς είναι αρνητική. Ελπίζω στα υπόλοιπα εμβρυακια μου που περιμένουν στην κατάψυξη.

• Λυπημένη/-ος 13

πρίν από 6 λεπτά , Linoula είπε:

Η δική μου χοριακη δυστυχώς είναι αρνητική. Ελπίζω στα υπόλοιπα εμβρυακια μου που περιμένουν στην κατάψυξη.

Λυπαμαι κορίτσι μου η επόμενη θα ναι η τυχερή σου είναι κάτι που μπορείτε να δείτε πριν τη επόμενη ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , eleonora85 είπε:

Μακαρι να σας βγει!! Εγω εκανα ωοληψια τον Απριλη σκεψου.. κ μεχρι να γινει υστεροσκοπηση κλπ κλπ  πηγε μακρια! 
Προσεχε τη διατροφη σου παρα πολυ κ ολα καλα θα πανε

Μακάρι. Αλλά αν μου πει ότι δε θα την κάνουμε, δε θα στεναχωρηθω. Όχι πολύ τουλάχιστον. Τόσα τραβάμε για τα εμβρυακια μας, ας γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις έστω. Καλά έκανες κι εσύ και προετοιμάστηκες όσο μπορούσες καλύτερα! Εύχομαι από την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλά και σε λίγες μέρες να συζητάμε για τη θετικη χοριακη σου!!

πρίν από 11 λεπτά , Linoula είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Πάρε το χρόνο σου και η επόμενη προσπάθεια θα είναι η τυχερή! Αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Λυπαμαι κορίτσι μου η επόμενη θα ναι η τυχερή σου είναι κάτι που μπορείτε να δείτε πριν τη επόμενη ; 

Θα το συζητήσουμε. Ίσως χρειαστεί υστεροσκοπηση που δεν έχω κάνει έως τωρα γιατί είχα 1 καλή εγκυμοσύνη που διακόψαμε και 1 παλινδρομη. Ήταν και τα 2 χρωμοσωμικες ανωμαλίες δεν έφταιγε το ενδομήτριο. Τώρα όμως δεν ξέρω αν θα μου το προτεινει λόγω των 2 αποξεσεων. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Προεμφυτευτικο το συζητήσαμε μας είπε όχι, καρυότυπο μοριακό ζεύγους έχουμε κάνει. Δεν ξέρω αν μας πει κάτι άλλο.

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 8 λεπτά , Linoula είπε:

Θα το συζητήσουμε. Ίσως χρειαστεί υστεροσκοπηση που δεν έχω κάνει έως τωρα γιατί είχα 1 καλή εγκυμοσύνη που διακόψαμε και 1 παλινδρομη. Ήταν και τα 2 χρωμοσωμικες ανωμαλίες δεν έφταιγε το ενδομήτριο. Τώρα όμως δεν ξέρω αν θα μου το προτεινει λόγω των 2 αποξεσεων. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Προεμφυτευτικο το συζητήσαμε μας είπε όχι, καρυότυπο μοριακό ζεύγους έχουμε κάνει. Δεν ξέρω αν μας πει κάτι άλλο.

Την έχω διαβάσει την ιστορία σου εγω είναι υπέρ της υστεροσκοπησης αλλά ο προεμφυτευτικος θα βοηθούσε πολύ στη δίκης σας περίπτωση , οι γιατροί το αποφεύγουν ξέρω κ απο το δικό μου 

μπόσα εμβρυακια έχετε ;

πρίν από 16 λεπτά , silvy22 είπε:

Την έχω διαβάσει την ιστορία σου εγω είναι υπέρ της υστεροσκοπησης αλλά ο προεμφυτευτικος θα βοηθούσε πολύ στη δίκης σας περίπτωση , οι γιατροί το αποφεύγουν ξέρω κ απο το δικό μου 

μπόσα εμβρυακια έχετε ;

3 έχουμε 5ης μέρας. Τώρα για αυτά δεν έχει νόημα να αποψυχουμε για προεμφυτευτικο. Μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα με τον προεμφυτευτικο να απορρίψουμε χωρίς λόγο καλά έμβρυα κι εμείς δεν έχουμε και τόσο πολλά. Σκεφτήκα και ότι πρόκειται για επεμβατική μέθοδο και το αφήσαμε. Δεν ξέρω έχω ζήσει πόσο δύσκολα είναι και η διακοπή και η παλινδρόμηση και παρόλα αυτά φοβήθηκα να τον κάνουμε.. 

πρίν από 31 λεπτά , silvy22 είπε:

Help 

Τελευταία περίοδος 22/6 τη 3ημερα ξεκινησα σερπαφαρ για (5 μέρες ) και menopur 150 μονάδες 

Σήμερα Θα κάνω την 11η menopur  

απο χθες ξεκινησα και cetrotide  

την Παρασκευή είχα 270 οιστραδιολη και σήμερα πήγε 170 είχε κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία ; Τι κουλό είναι αυτό ; Βλέπουμε 4-5 ωοθηλακια 15-18 

απο το γιατρό κ είπαν πάλι αύριο επανάληψη υπερυχο κ αίματος 

@silvy22 Τα ωάρια μεγάλωσαν σε μέγεθος από την Παρασκευή έως σήμερα ή έμειναν στάσιμα ?

Σε φυσικό τροποποιημένο που είχα κάνει με FEMARA + MERIOFERT είχα χαμηλή Οιστραδιόλη (οχι να πέφτει αλλά σχετικά με το πόσα βλέπαμε ήταν χαμηλή) και όταν ρώτησα μου είπαν οτι είναι λογικό γιατί τα femara είναι αντι οιστρογόνα και πάνε ανάποδα μαζί με τα οιστρογόνα και την κρατάνε χαμηλά.

Στον κύκλο αυτό ενώ βλέπαμε 4 ωάρια, πήραμε 3 γονιμοποιήσαμε τα 2 & μείναμε με 1 βλαστοκύστη 2ΑΑ. Κλασσικά εικονογραφημένα για εμάς.

πρίν από 7 λεπτά , BlackCat είπε:

@silvy22 Τα ωάρια μεγάλωσαν σε μέγεθος από την Παρασκευή έως σήμερα ή έμειναν στάσιμα ?

Σε φυσικό τροποποιημένο που είχα κάνει με FEMARA + MERIOFERT είχα χαμηλή Οιστραδιόλη (οχι να πέφτει αλλά σχετικά με το πόσα βλέπαμε ήταν χαμηλή) και όταν ρώτησα μου είπαν οτι είναι λογικό γιατί τα femara είναι αντι οιστρογόνα και πάνε ανάποδα μαζί με τα οιστρογόνα και την κρατάνε χαμηλά.

Στον κύκλο αυτό ενώ βλέπαμε 4 ωάρια, πήραμε 3 γονιμοποιήσαμε τα 2 & μείναμε με 1 βλαστοκύστη 2ΑΑ. Κλασσικά εικονογραφημένα για εμάς.

Μεγάλωσαν απο την Παρασκευή ναι 3 χιλ το καθένα ίσως να είναι κ λάθος τ εργαστηρίου τι να πω οκ να είναι χαμηλή το ξέρω έχω κάνει κ με φεμαρα μόνα τους αλλά να πέφτει δεν το έχω ξαναδεί αγωνία τωρα … εμείς με φουλ διέγερσεις  καταλήγαμε με δυο βλαστ … κλασικά κ για μας …

πρίν από 11 λεπτά , Linoula είπε:

3 έχουμε 5ης μέρας. Τώρα για αυτά δεν έχει νόημα να αποψυχουμε για προεμφυτευτικο. Μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα με τον προεμφυτευτικο να απορρίψουμε χωρίς λόγο καλά έμβρυα κι εμείς δεν έχουμε και τόσο πολλά. Σκεφτήκα και ότι πρόκειται για επεμβατική μέθοδο και το αφήσαμε. Δεν ξέρω έχω ζήσει πόσο δύσκολα είναι και η διακοπή και η παλινδρόμηση και παρόλα αυτά φοβήθηκα να τον κάνουμε.. 

Ίσως να τα βάζατε και τα τρία αν το προτείνει ο γιατρός κ εμβρυολογος 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ζαργαναρα είπε:

Κορίτσια με πονάει η μέση μου όχι η μήτρα δεν έχω συσπάσεις!αλλά φοβάμαι γιατί έτσι ξεκινούσαν οι βιοχημικές!ουφφφφ αμάν πια ούτε να χαρούμε δεν μπορούμε.σε εσάς πονουσε η μέση?που και που όχι παντα

Επππ μην μου ανησυχείς για τίποτα, η μέση είναι από τις 4μερες ξαπλας, ηρεμησε πιες το χυμουδακι και όλα θα πανε τελεια

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Να ρωτήσω  και εγώ κάτι.....όσες πάτε τώρα Ιούλιο για ετ θα πάτε διακοπές??? ειναι χαζη η ερωτηση μου μαλλον αλλα ειπα να ρωτήσω...... μου είπε ο γιατρός να κάνουμε ετ σε αυτον τον κύκλο αλλά δεν είμαι σιγουρη.....στην προηγούμενη ετ μου ενω ειχε ξεκινήσει καλα, με θετική χοριακή εννοώ , κατέληξε εξωμήτριο και πάλευα γυρω στις 8 εβδομάδες για να αποβάλω αφού πήρα και μεθοτρεξάτη (2 δόσεις)... πέρασα άσχημα τοτε πολύ και τώρα που περασαν οι μηνες λεει ο γιατρός να ξανακάνουμε ετ (και εγω προφανώς θέλω σαν τρελή!!!!), αλλά χρειάζομαι πολύ και τις διακοπές και εχω προβληματιστει!!!  

1 ώρα πρίν, Linoula είπε:

Πολυ κρίμα!!!!! Τι να πω.... Καλά κανεις κ ελπίζεις κ πιστευεις στα εμβρυακια που σας περιμενουν!!!! 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

μπόσα εμβρυακια έχετε ;

Κορίτσι μ γτ τον αποφεύγουν; έχεις καμιά ιδέα; 

πρίν από 30 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσι μ γτ τον αποφεύγουν; έχεις καμιά ιδέα; 

Ο δικός μου πιστεύει Ότι τα έμβρυα ταλαιπωρούντε και λόγω υψηλού κόστους αντι πχ να στείλεις Τρία  έμβρυα για μεταφορά κανείς αντίστοιχα μια μεταφορά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...