Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Chris_V είπε:

Ακόμα στο ψάξιμο είναι. 
Είχε κάνει καλλιέργεια και πήρε αντιβίωση τον Μάρτιο και βιταμίνες-δεν θυμάμαι τώρα ποιες από όλες.

Τώρα ξεκίνησε και τις υπόλοιπες εξετασεις μαζί με καρυοτυπο.

Αν δε βγει κάτι τότε είναι μάλλον τα ωάρια, το οποίο από ότι μου είπαν παλεύεται με πολλαπλές ωοληψιες ώστε να έχουμε διαφορά μέχρι να βρούμε το καλό. 

Εμένα καλλιέργεια έχει κάνει, ήταν καθαρή.. Και εμένα στα ωάρια μου είναι το θέμα αφού με 3.600 μονάδες 4 ωάρια παιρνουμε και έχω και κυστικα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Οποτε κάνει θεραπεία τωρα ο σύζυγος σωστα;

Εντωμεταξυ πως και πως περιμένω τα αποτελέσματα τη Δευτέρα…γιατί πολύ θα ήθελα να δοκίμαζα φυσικά αλλά εστιασμένα με λιιιιγα χαπάκια το καλοκαίρι να ενισχύσω ωάρια, αλλά επίσης μου το ξέκοψε η Οικονομόπουλου αν δεν λυθεί ο γρίφος σπερμα…

πρίν από 5 λεπτά , DoraR είπε:

Εμένα καλλιέργεια έχει κάνει, ήταν καθαρή.. Και εμένα στα ωάρια μου είναι το θέμα αφού με 3.600 μονάδες 4 ωάρια παιρνουμε και έχω και κυστικα

Τι εννοείς 3600 μονάδες; Σύνολο στη διεγερση; 
Η καλλιέργεια αν κατάλαβα καλά επηρεάζει κινητικότητα, περιμένουμε επίσης να δούμε αν βελτιώθηκε γιατί θέλει 3 μήνες και εμφύτευση (εδώ ακόμη και οι γιατροί διαφωνούν)…

Ο κατακερματισμός από την άλλη, αν είναι υψηλός μπορεί να μην  πάει 5η μέρα, να μη γίνει εμφύτευση, βιοχημική ή αποβολή στις αρχές…

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι αλλά ο κατακερματισμός δεν προσπερνάται με την μικρογονιμοποίηση ούτε έχει να κάνει με το σπερμοδιάγραμμα. Μπορεί να έχει τελεια νούμερα αλλά να έχει υψηλό dfi. Λένε ότι αν τα έμβρυα φτάνουν σε βλαστοκύστες τότε λογικά δεν έχεις θέμα αλλά ο ουρολόγος εμάς μας είπε ότι και μετά από βλαστοκύστη, ο κατακερματισμός μπορεί να είναι αιτία μη εμφύτευσης ή αποβολής. Ο γιατρός από την άλλη πιστεύει ότι με τόσο καλό ποσοστό που είχαμε την 1η φορά σε βλαστοκύστες, ότι δεν έχουμε θέμα. Έκανε βέβαια ο άντρας μου την θεραπεία κανονικά για 2,5 μήνες με brudy fertil, q10, zinc, vit C και vit D. 'Ομως δεν κάναμε ποτέ επαναληπτική γιατί λυπηθήκαμε τα λεφτά αφού έτσι κι αλλιώς θα προχωρούσαμε ότι και να έβγαζε. Τώρα σωστό, λάθος, δεν ξέρω. Ελπίζω πως έστω ένα απ όλα τα έμβρυα μας θα είναι υγιές.  

Εγώ νομίζω πως για 17χιλ είσαι μέσα στα όρια του φυσιολογικού. 200 με 300 πρέπει να είναι η Ε2 σε αυτή τη φάση. Εκτός κι αν υπάρχει και κάποιο μικρότερο και δεν το ανέφερε ο γιατρός 

Με το ζόρι έχω 2 3ης μέρας κάθε φορά, μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο 2μονο να ταφησω για βλαστοκυστες, να φάω όλα τα φάρμακα και στο τέλος να μην κάνω εμβρυομεταφορα θα πάθω κατάθλιψη 

πρίν από 6 λεπτά , DoraR είπε:

Με το ζόρι έχω 2 3ης μέρας κάθε φορά, μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο 2μονο να ταφησω για βλαστοκυστες, να φάω όλα τα φάρμακα και στο τέλος να μην κάνω εμβρυομεταφορα θα πάθω κατάθλιψη 

Άσε…μεγάλο θέμα…

Ουτε εγώ το άφησα, το λυπήθηκα αν το χάναμε, ήταν και ένα…

Και από την άλλη λες και αν δεν ειχε προχωρήσει και δεν είχα στεναχωρεθεί τόσο με την έκβαση μετά; 
Γιατι άλλη στεναχώρια αν δεν γίνει βλαστοκύστη, άλλη αν δεν πιάσει, άλλη η βιοχημική…

Παντως και την επόμενη φορά νομίζω 3ων ημερών θα τα κρατήσω…η ψυχή μου στο εργαστήριο μένει και θα αισθάνομαι νομίζω και άσχημα, ότι αν τα είχα στη μήτρα μπορεί να προχωρούσαμε…

δίλλημα…

πρίν από 12 λεπτά , Chris_V είπε:

Εντωμεταξυ πως και πως περιμένω τα αποτελέσματα τη Δευτέρα…γιατί πολύ θα ήθελα να δοκίμαζα φυσικά αλλά εστιασμένα με λιιιιγα χαπάκια το καλοκαίρι να ενισχύσω ωάρια, αλλά επίσης μου το ξέκοψε η Οικονομόπουλου αν δεν λυθεί ο γρίφος σπερμα…

Τι εννοείς 3600 μονάδες; Σύνολο στη διεγερση; 
Η καλλιέργεια αν κατάλαβα καλά επηρεάζει κινητικότητα, περιμένουμε επίσης να δούμε αν βελτιώθηκε γιατί θέλει 3 μήνες και εμφύτευση (εδώ ακόμη και οι γιατροί διαφωνούν)…

Ο κατακερματισμός από την άλλη, αν είναι υψηλός μπορεί να μην  πάει 5η μέρα, να μη γίνει εμφύτευση, βιοχημική ή αποβολή στις αρχές…

Τώρα πήρα 3600 bemfola και 5 orgalutran και έβλεπε 8 στον υπερηχο τζάμπα χαρηκα τα 4 ηταν κυστικα!!!! 

Διαφημίσεις

6 minutes ago, DoraR said:

Καταλαβαίνω τι λες αλλά να σου πω ότι κι εγώ την 1η φορά 3 3ης μέρας είχα και αποφάσισα ότι θέλω να δω αν προχωράνε οπότε τα ξεπαγώσαμε και περίμενα με τρελή αγωνία να δω αν θα κάνω τελικά ετ ή όχι. Και προχώρησαν και τα 3 και ήταν και άριστα. 

Έχεις δοκιμάσει με φυσικούς καθόλου;

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καταλαβαίνω τι λες αλλά να σου πω ότι κι εγώ την 1η φορά 3 3ης μέρας είχα και αποφάσισα ότι θέλω να δω αν προχωράνε οπότε τα ξεπαγώσαμε και περίμενα με τρελή αγωνία να δω αν θα κάνω τελικά ετ ή όχι. Και προχώρησαν και τα 3 και ήταν και άριστα. 

Έχεις δοκιμάσει με φυσικούς καθόλου;

Οχι πριν 2 μήνες μίλαγα για το ιστορικό μου με κάποιον γιατρό από γέννημα γιατί ήθελα να πάω με φυσικό και μου είπε αφού έχω 2 προσπάθειες ακόμα με επιτροπή μην ξεκινήσω το ρίσκο ακόμα του φυσικού γιατί είναι πολλά τα λεφτά και δεν ξέρεις πόσο θα παλεύεις.. 

πρίν από 14 λεπτά , DoraR είπε:

Οχι πριν 2 μήνες μίλαγα για το ιστορικό μου με κάποιον γιατρό από γέννημα γιατί ήθελα να πάω με φυσικό και μου είπε αφού έχω 2 προσπάθειες ακόμα με επιτροπή μην ξεκινήσω το ρίσκο ακόμα του φυσικού γιατί είναι πολλά τα λεφτά και δεν ξέρεις πόσο θα παλεύεις.. 

Πολλά τα λεφτά του φυσικού;;;  Λιγότερα είναι. Πληρώνεις τις ωοληψιες αλλά αν δεν βρει ωάριο πληρώνεις αρκετά λιγότερα. Πιστεύω πως αξίζει να το δοκιμάσεις, το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλει ψυχικά αποθέματα, είναι λίγο ταλαιπωρία γιατί μπορεί να έχεις και μήνες χωρίς αποτέλεσμα.

πρίν από 41 λεπτά , Kate33 είπε:

Για ένα μου είπαν. Αν υπήρχε δεύτερο δεν το ανέφερε.

Για το εαν ειναι κυστικο και ας με διορθωσουν τα κοριτσια , νομιζω περισσοτερο φαινεται οταν στη 2η -3η μερα κυκλου συνδυαστικα κανουμε και την fsh.Καλυτερη εικονα υπαρχει αν δεις fsh κ ε2 μαζι για το αν ειναι κυστικο.. αφου ειναι πανω απο 150 και με τη λογικη οτι αυξανεται η οιστραδιολη μεχρι να σκασει το ωοθηλακιο, να σκεφτεσαι θετικα! :)

Καλη επιτυχια να εχεις τη Δευτερα!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, DoraR είπε:

Με την κίνηση έχει ένα θέμα είναι 20 με 30% αλλά  1 φορά ήταν και 0 και 1 φορά 75% ξέρω γω αλλάζουν αυτά. Στο μικροβιολογικο που πάμε γράφει τυπικές μορφές 90% στη χειρότερη 75%.Ημουν στο Ρέα και τώρα στο Ελενα. 

Τι εννοείς 4% ανώτατο όριο εμάς στα σπερμοδιαγραμματα από 3 κέντρα 75 και 90 γράφει.. Να είναι λάθος;; 

Συγνωμη κατωτερο οριο 4%..Οχι δεν ειναι λαθος ειναι αλλη μετρηση αλλες τιμες στο εργαστηριο που πατε δεν εχει να κανει, μια χαρα ειναι. Απλα ρωταω κ αλλους μηπως εχουν με τις τιμες που εκανε ο αντρας μου για να καταλαβω ποσο ειναι περιπου το κοινο φυσιολογικο. 

Οποτε μικρογονιμοποιηση κανετε για την κινητικότητα κ τα ωαρια σου, καταλαβα. Σ ευχαριστω κοπελα μου

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πολλά τα λεφτά του φυσικού;;;  Λιγότερα είναι. Πληρώνεις τις ωοληψιες αλλά αν δεν βρει ωάριο πληρώνεις αρκετά λιγότερα. Πιστεύω πως αξίζει να το δοκιμάσεις, το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλει ψυχικά αποθέματα, είναι λίγο ταλαιπωρία γιατί μπορεί να έχεις και μήνες χωρίς αποτέλεσμα.

Από μια έρευνα που έκανα σε πολλά κέντρα μου είπαν πάνω κάτω στο 1000 με καταψυξη.. Αλλά μένω και 4 ώρες μακριά από Αθήνα βάλε και ξενοδοχείο και πετρέλαιο διόδια, αν εξάντλησω και τις άλλες 2 προσπάθειες οκ εκεί θα καταληξω

21 minutes ago, DoraR said:

Μα οι φυσικοί θα σου βγουν πιο οικονομικά από την στιγμή που με διέγερση παίρνεις 2 ωάρια. Συγκεκριμένα στο Γεν στην ίδια τιμή της διέγερσης έχεις 3+1 φυσικούς όπου θα μπορούσες να έχεις πάρει 4 ωάρια που θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσουν σε βλαστοκύστες. Και θα έχεις γλιτώσει και τόσα φάρμακα. 

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Maria.28 είπε:

Συγνωμη κατωτερο οριο 4%..Οχι δεν ειναι λαθος ειναι αλλη μετρηση αλλες τιμες στο εργαστηριο που πατε δεν εχει να κανει, μια χαρα ειναι. Απλα ρωταω κ αλλους μηπως εχουν με τις τιμες που εκανε ο αντρας μου για να καταλαβω ποσο ειναι περιπου το κοινο φυσιολογικο. 

Οποτε μικρογονιμοποιηση κανετε για την κινητικότητα κ τα ωαρια σου, καταλαβα. Σ ευχαριστω κοπελα μου

Ναι δεν ξέρω μάλλον κάνουμε για πιο σίγουρη γονιμοποίηση ισως

πρίν από 9 λεπτά , DoraR είπε:

Από μια έρευνα που έκανα σε πολλά κέντρα μου είπαν πάνω κάτω στο 1000 με καταψυξη.. Αλλά μένω και 4 ώρες μακριά από Αθήνα βάλε και ξενοδοχείο και πετρέλαιο διόδια, αν εξάντλησω και τις άλλες 2 προσπάθειες οκ εκεί θα καταληξω

Α οκ, έχεις και εξωτερικούς παράγοντες, λογικό τότε! Ευχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή και να τελειώσει εκεί η ταλαιπωρία!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μα οι φυσικοί θα σου βγουν πιο οικονομικά από την στιγμή που με διέγερση παίρνεις 2 ωάρια. Συγκεκριμένα στο Γεν στην ίδια τιμή της διέγερσης έχεις 3+1 φυσικούς όπου θα μπορούσες να έχεις πάρει 4 ωάρια που θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσουν σε βλαστοκύστες. Και θα έχεις γλιτώσει και τόσα φάρμακα. 

Εννοείς σε σχέση με ιδιωτικό που θα πλήρωνα πολλά.. Εγώ λέω σε σχέση με το ελενα που είμαι τώρα που πλήρωσα πολύ λίγα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...