Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , happiness79 είπε:

Δε με κάνεις να νιώσω καλύτερα, λυπάμαι ειλικρινά γι' αυτό που περνάς... Και ελπίζω σ' αυτό το ένα στο εκατομμύριο να συμβαίνει κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Σκέφτομαι όμως ότι αν τα πράγματα είναι πράγματι όπως φαίνονται και είναι όντως κενός ο σάκος, ότι το σώμα σου είναι πολύ δυνατό να δεχτεί γερά ό,τι έρχεται για να ριζώσει μέσα σου. Μου φαίνεται πολύ καλό σημάδι, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο. Δίνει ελπίδα για το μέλλον! Και ναι, το ξέρω ότι όλες αυτές οι διαδικασίες γίνονται για να μας φέρουν όλες πιο κοντά στο στόχο μας. Γι' αυτό άλλωστε υπομένουμε τόσες ορμόνες και ταλαιπωρίες. Και συνεχίζουμε... Ευτυχώς εδώ μέσα έχουμε η μία την άλλη. Καλή δύναμη κορίτσι μου! Και σε σένα και σε όλες μας! 

Για αυτο κοριτσι μου σου ειπα οτι σου ειπα Τιποτα δεν ειναι ευκολο..ωστοσο και σε μια φυσιολογική σύλληψη παλι κίνδυνοι ελλοχεύουν .. ωστοσο για εμας που βιώνουμε την διαδικασια σιγουρα ειναι πιο δυσκολο και με πολυ περισσοτερο φαρμακο.. ομως ο σκοπός αγιάζει τα μεσα το αποτελεσμα θα μας δικαιώσει και ολα αυτα θα φαντάζουν λιγα..πιστη να εχεις στο αποτελεσμα και συντομα θα δικαιωθείς.. το οτι μπορουμε να το μοιραζόμαστε ειναι κ μιση λύπη για εμενα καθως και διπλη η χαρα!! Ολες οι κοπέλες που περνανε αυτα που περνανε ειναι αξίες Μητέρες πριν ακομα φωλιάσει το εμβρυακι.. Καθε φορα που θα σε πιανουν τα νευρα σου απο τα χαπια να σκεφτεσαι οτι πλησιάζεις ενα βημα πιο κοντα❤️
Υ.Γ να μην ανησυχεις για τον οργανισμό σου και για το γεγονος οτι δεν ειχες εμφύτευση κατανοω το αγχος σου και εγω ετσι ενιωθα καθε φορα σκεφτομουν αυτο που μου ελεγε ο γυναικολογος μου μικρότερη οσο εχεις μήτρα παιδι θα κανεις..

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Σας παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα μιας και τα τελευταία 2 χρόνια παλεύουμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς επιτυχία. Ελπίζω να αναρτώ στη σωστή συζήτηση, δεν έχω μαθεί ακομα το σαιτ. Χθες πήρα την αρνητική χοριακή από την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής. Η αλήθεια είναι ότι ενώ στάθηκα βράχος σε όλη την διαδικασία και προσπαθούσα να είμαι ήρεμη  χθες λύγισα , αν και μέσα μου το περίμενα. Συγνώμη για το σεντόνι που θα ακολουθήσει αλλά θα σας παραθέσω τις πληροφορίες μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε με την εμπειρία σας. Λοιπόν εχόυμε και λέμε, είμαι 34 χρονων, το 2016 διαγνώστηκα με ενδομητρίωση και μια σοκολατοειδή κύστη στην δεξιά ωοθήκη την οποία αφαίρεσα λαπαροσκοπηκα (στο Αλεξανδρα συστημένη γαρ και σε ιατρο γιατί λεφτα δεν επαιζαν ιδιωτικά να πάω), τότε έπαθα το πρώτο σοκ όταν μετά το χειρουργείο ο ιατρος μου μίλησε για υπογονιμότητα και πιθανότητα να χρειαστώ εξωσωματική, μικρή τότε σοκ, με τον ανδρα μου τότε ήμασταν στην αρχή της σχέσης, κρίση, δύσκολα τα οικονομικα ουτε συζήτηση για παιδί. Το ΄20 μετά το γάμο ξεκινάμε προαπάθειες για παιδί, αλλάζω ιατρο μήπως να κάνουμε εξετάσεις πρώτα δεν χρειάζεται λέει προσπαθήστε και βλέπουμε.. ο καιρος να περνάει και μείς τίποτα... Αλλάζουμε ιατρό ξανά μετά από ένα χρόνο προσπαθειών επιτέλους στοχευμένες εξετάσεις. Εγώ AMH 7.3, ορμονολογικές μέσα στις φυσιολογικές τιμές, ρυθμισμένος θυροειδής με χάπι, με την αριστερή ωοθήκη μόνο να λειτουργεία και αυτή πολυκυστική... και κάνει και ο συζηγος και ανακαλυπτουμε ολιγοασθενοσπερμία και κυρσοκοίλη, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Μετά το σοκ αποφασίζουμε για εξωσωματική και πάμε συστημένοι από την ιατρό στο Ε. και στον Λ. ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφερω ονομαστικά) μας κερδιζουν  την εμπιστοσύνη αρχίζουμε και κάνουμε τις οικονομίες μας και κάνουμε ένα ακόμα ραντεβου πριν ξεκινήσουμε.

Ξεκινάει η διαδικασία, έκανα πρωτόκολλο ανταγωνιστών 12μερες, ωοληψία 4/2 (5 ωάρια, 4 καλά 1 ανώριμο), μικρογονιμοποίηση (4 γονιμοποιηθηκαν, τα 2 καλα 4 κυττάρων αποτι μας ειπαν τα άλλα 2 τα περιμέναμε μήπως προχωρήσουν  για κατάψυξη αλλά τελικά ήταν μέτριας ποιότητας και αποφασίσαμε να μην καταψύξουμε), και εμβρυομεταφορά 7/2   και χοριακή 18/2 αρνητική ένα ολόκληρο 6. Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να κάνω ραντεβού με τον ιατρο για να δούμε τι δεν πήγε καλά, είμαι πολυ πεσμένη ακόμα, κλαίγαμε και οι δυο. Επίσης μέσα στην διαδικασία συνέβησαν κάποια πράγματα που χαλάστηκα αλλά ο ανδρας μου με λέει υπερβολική και ότι είναι από την απογοήτευση.  Λοιπόν σας παραθέτω τα γεγονότα:

Πριν ξεκινήσουμε δεν είδαμε τον Λ., δεν ήξερα καν τι πρωτόκολλο θα κάνουμε και μου ταιριάζει. Μιλήσαμε μόνο με τις μαίες, μας στέλνουν για εξετάσεις τις κάνουμε, ο καρυοτυπος θα αργούσε. Ερχετε η περίοδος, παω για εξετάσεις αίματος και υπέρηχο  με ιατρό του κέντρου και ενημέρωση από τις μαίες για τις δοσολογίες, πηρα menopour,orgalutran και τέλος ovitrelle,  εξετάσεις αίματος και υπέρηχο μέρα παρα μέρα, τη δεύτερη εβδομάδα σχεδόν κάθε μέρα, ο ιατρος στους υπερήχους αμίλητος, την μοναδική φορα που μου μίλησε ήταν ότι κακως εκανα χειρουργειο για την κυστη, τον ρωταω αν μας καλύπτουν τα 5 ωάρια και μου απανταει αυτο είναι μεγάλη συζήτηση, λεω αστο μην αγχώνεσαι τώρα. Τον γιο Λ. τον είδα για λίγα λεπτά μετά την ωοληψία και πριν την εμβρυομεταφορά για να αποφασιουμε αν θα βαλουμε τα 2 καλα που είχα και μετά τίποτα. Και τον πατέρα Λ. που έκανε την εμβρυομεταφορα, οπου μολις γίνεται λεει μετακινηθηκαν τα έμβρυα γιατι εκανε σπασμο η μήτρα σου... Μου κόπηκαν τα πόδια! Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι ολες τις μέρες της αναμονης. Περιττο να σας πω ότι απο τις 2 που ήταν προγραμματισμένη η εμβρυομεταφορα  εγινε στις 5 εγω τοσες ωρες με γεματη κύστη να πονάω είχα τρελαθεί. Τα αποτελέσματα της αρνητικής  χοριακής μου τα είπαν οι μαίες. Σας φαίνονται νορμάλ όλα αυτά;;; Συνηθίζεται ο ιατρός να κάνει μόνο γκέστ εμφάνιση και μετά γεια σας, πηγαίνετε στο ταμείο;;Είναι η πρώτη μου εμπειρία και νιώθω ότι πήγα τελείως στα τυφλά....σκέφτομαι να αρχίσω ραντεβου με άλλους ιατρούς, που να είναι εμπιστοσύνης. Μου φάνηκε τελείως σαν να μας ξεπέταξαν...θα δω τι θα μου πουν στο ραντεβού αλλά κατι μεσα σε όλα αυτα μου έβγαλε έναν αρνητισμο! Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω άλλη προσπάθεια εκεί. Θα αποφασίσω όταν μιλήσω και δώ τι λύσεις θα μας δώσουν. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ; ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΙΑΜΣΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... Αν μπορείτε δώστε μου μερικά ονόματα που γνωρίζετε σε μήνυμα αν δεν επιτρέπεται δημόσια. Κάθε συμβουλή δεκτή...

• Λυπημένη/-ος 4

Καλησπέρα κι από μένα.. Ξεκίνησα ενέσεις menopur την Τετάρτη 225, 3η μέρα περιόδου κ Παρασκευή βρήκε μόνο 3 ωάρια.. Πόσο απογοητευτικό.. Πρώτη φορά, πήραμε την απόφαση με τον άντρα μου γιατί μετά από 1 χρόνο ελεύθερων επαφών τίποτα.. Δευτέρα πάω πάλι για αίμα κ υπέρηχο μάλλον.. Ιδέα δεν έχω από όλα αυτά.. Διαβάζω εδώ που γράφετε εμπειρίες κ δεν ξέρω αν ενθαρρυνομαι ή απογοητευομαι. Ο άντρας μου είναι μια χαρά, οι αιματολογικά μου όχι.. 

Δε ξέρω πως κ αν θα προχωρήσει.. Έχω μπερδευτεί.. 

@AnnaCh ουτε ξερω ποιος ειναι ο Λ αλλα πολυ χαλια αντιμετωπιση.στους υπερηχους δεν σου ελεγε τιποτα;; 3 ωρες με κυστη γεματη;;Επισης τα 2 καλά εμβρυα ειναι 4 κυτταρων που λες οτι μεταφερατε; Σιγα μη κανεις άλλη προσπαθεια εκει.ειναι δυνατον;πηγαινε στο ραντεβου για το γαμωτο ,να δουμε τι θα πει..αλλα δε θα βγαλεις κ κατι το μονο σιγουρο ! 

πρίν από 11 λεπτά , Zefy είπε:

Καλησπέρα κι από μένα.. Ξεκίνησα ενέσεις menopur την Τετάρτη 225, 3η μέρα περιόδου κ Παρασκευή βρήκε μόνο 3 ωάρια.. Πόσο απογοητευτικό.. Πρώτη φορά, πήραμε την απόφαση με τον άντρα μου γιατί μετά από 1 χρόνο ελεύθερων επαφών τίποτα.. Δευτέρα πάω πάλι για αίμα κ υπέρηχο μάλλον.. Ιδέα δεν έχω από όλα αυτά.. Διαβάζω εδώ που γράφετε εμπειρίες κ δεν ξέρω αν ενθαρρυνομαι ή απογοητευομαι. Ο άντρας μου είναι μια χαρά, οι αιματολογικά μου όχι.. 

Δε μπορει κανενας να ξερει πως θα εξελιχθει. να ξερεις πως ακομα και με 1 μπορει να ειναι το μωρο σου.το ότι κατέβασες 3 ωαρια ειναι οκ γιατι 1)ειναι νωρις ακομα  & θα δειτε κ άλλα τις επομενες μερες 2) το ορμονικο σου να μην ειναι πολυ καλό πχ η fsh σου να ειναι υψηλη..; Ηλικιας σου; υπαρχουν διαφορα στάδια για την επιτυχια.τωρα το επομενο σταδιο είναι να γονιμοποιηθουνε κ να γινουν καλης ποιοτητας εμβρυακια.

πρίν από 21 λεπτά , Nephele78 είπε:

@AnnaCh ουτε ξερω ποιος ειναι ο Λ αλλα πολυ χαλια αντιμετωπιση.στους υπερηχους δεν σου ελεγε τιποτα;; 3 ωρες με κυστη γεματη;;Επισης τα 2 καλά εμβρυα ειναι 4 κυτταρων που λες οτι μεταφερατε; Σιγα μη κανεις άλλη προσπαθεια εκει.ειναι δυνατον;πηγαινε στο ραντεβου για το γαμωτο ,να δουμε τι θα πει..αλλα δε θα βγαλεις κ κατι το μονο σιγουρο ! 

Θα πάω για το γαμώτο. Στους υπερήχους δεν ήταν ο ιδιος αλλά άλλος ιατρός του κέντρου. Το εμβρυο ήταν 4 κυττάρων κατηγορια 1 μας είπαν,3ης μέρας  Θα κάνω από δω και στο εξής έρευνα και θα κάνω και κάποια αλλά ραντεβού μέχρι να αποφασίσω ιατρό και κέντρο. Κάθε συμβουλή σε αυτή την φαση είναι δεκτή. Το κέντρο λέγεται Ευ....νια. Ποιος είναι καλός στην μικρογονιμοποίηση;

Διαφημίσεις

1 hour ago, AnnaCh said:

Θα πάω για το γαμώτο. Στους υπερήχους δεν ήταν ο ιδιος αλλά άλλος ιατρός του κέντρου. Το εμβρυο ήταν 4 κυττάρων κατηγορια 1 μας είπαν,3ης μέρας  Θα κάνω από δω και στο εξής έρευνα και θα κάνω και κάποια αλλά ραντεβού μέχρι να αποφασίσω ιατρό και κέντρο. Κάθε συμβουλή σε αυτή την φαση είναι δεκτή. Το κέντρο λέγεται Ευ....νια. Ποιος είναι καλός στην μικρογονιμοποίηση;

Αννα μου, 3ης μερας 4 κυτταρων δεν είναι καλό. Στην σελιδα του Ευ...νια γραφουν σε άρθρο:

"Αξιολόγηση εμβρύων 2ης – 3ης ημέρας

Διαίρεση

Τη δεύτερη ημέρα μετά την ωοληψία τα έμβρυα θα πρέπει να έχουν διαιρεθεί σε 2-4 βλαστομερίδια. Καλύτερα θεωρούνται τα έμβρυα των 4 κυττάρων, ενώ αυτά των 2 κυττάρων θεωρούνται «αργά αναπτυσσόμενα» έμβρυα. Την τρίτη ημέρα καλλιέργειας, τα έμβρυα πρέπει να έχουν διαιρεθεί σε 5-8 κύτταρα. Καλύτερα θεωρούνται τα έμβρυα με 8 βλαστομερίδια και οριακά αυτά των 5 κυττάρων."

Μικρογονιμοποιηση ολοι κανουν πλεον. Νομιζω το κέντρο που πηγες είναι πατερας και γιος. Αν πρόκειται για αυτούς φύγε τρέχοντας. Υπάρχουν καλοί επιστήμονες και ανθρωποι να δεις για μελλοντική προσπάθεια, αν διαβάσεις εδώ που γραφουμε θα βρεις αρκετα ονόματα που αξίζουν έστω ένα ραντεβού. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, AnnaCh είπε:

Κατάλαβα… μεγάλο μούτρο! Και μια φίλη παρολίγον να την πατήσει. Είχαμε περάσει και εμείς από εκεί για ένα πρώτο ραντεβού με τον εμβρυολόγο τους. Ευτυχώς δεν μπορούμε γενικά στην Αθήνα… οπότε γλιτώσαμε και από αυτόν. 

Μην απογοητεύεσαι! Είναι δύσκολος ο δρόμος, αλλά με τη σωστή καθοδήγηση και πολύ ψάξιμο προσωπικό θα βρεθείτε πιο κοντά στον στόχο. Χρειάζεται πολλή υπομονή και επιμονή!! 

Εδώ μέσα βρίσκομαι γιατί έχω πολλές αποτυχίες. Εκείνες που πετυχαίνουν εύκολα δεν γράφουν συχνά. Μην αποθαρρύνεσαι από εμάς. Προσπάθησε να αντλήσεις εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν… είναι τα κορίτσια με ντοκτορά, όχι αστεία!!! 

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, AnnaCh είπε:

Δυστυχώς εκει ηταν και η δικη μου πρώτη ασχημη εμπειρία... Και οπως λενε και παραπάνω τα κορίτσια έφυγα τρέχοντας. Κ εμενα πρωτη φορα μου εβαλαν τα έμβρυα τη 2η μερα. Πολυ χαλια ποιοτικώς. Κάνε ραντεβού και αλλου

• Μπερδεμένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

11 ώρες πρίν, AnnaCh είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

Σας παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα μιας και τα τελευταία 2 χρόνια παλεύουμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς επιτυχία. Ελπίζω να αναρτώ στη σωστή συζήτηση, δεν έχω μαθεί ακομα το σαιτ. Χθες πήρα την αρνητική χοριακή από την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής. Η αλήθεια είναι ότι ενώ στάθηκα βράχος σε όλη την διαδικασία και προσπαθούσα να είμαι ήρεμη  χθες λύγισα , αν και μέσα μου το περίμενα. Συγνώμη για το σεντόνι που θα ακολουθήσει αλλά θα σας παραθέσω τις πληροφορίες μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε με την εμπειρία σας. Λοιπόν εχόυμε και λέμε, είμαι 34 χρονων, το 2016 διαγνώστηκα με ενδομητρίωση και μια σοκολατοειδή κύστη στην δεξιά ωοθήκη την οποία αφαίρεσα λαπαροσκοπηκα (στο Αλεξανδρα συστημένη γαρ και σε ιατρο γιατί λεφτα δεν επαιζαν ιδιωτικά να πάω), τότε έπαθα το πρώτο σοκ όταν μετά το χειρουργείο ο ιατρος μου μίλησε για υπογονιμότητα και πιθανότητα να χρειαστώ εξωσωματική, μικρή τότε σοκ, με τον ανδρα μου τότε ήμασταν στην αρχή της σχέσης, κρίση, δύσκολα τα οικονομικα ουτε συζήτηση για παιδί. Το ΄20 μετά το γάμο ξεκινάμε προαπάθειες για παιδί, αλλάζω ιατρο μήπως να κάνουμε εξετάσεις πρώτα δεν χρειάζεται λέει προσπαθήστε και βλέπουμε.. ο καιρος να περνάει και μείς τίποτα... Αλλάζουμε ιατρό ξανά μετά από ένα χρόνο προσπαθειών επιτέλους στοχευμένες εξετάσεις. Εγώ AMH 7.3, ορμονολογικές μέσα στις φυσιολογικές τιμές, ρυθμισμένος θυροειδής με χάπι, με την αριστερή ωοθήκη μόνο να λειτουργεία και αυτή πολυκυστική... και κάνει και ο συζηγος και ανακαλυπτουμε ολιγοασθενοσπερμία και κυρσοκοίλη, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Μετά το σοκ αποφασίζουμε για εξωσωματική και πάμε συστημένοι από την ιατρό στο Ε. και στον Λ. ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφερω ονομαστικά) μας κερδιζουν  την εμπιστοσύνη αρχίζουμε και κάνουμε τις οικονομίες μας και κάνουμε ένα ακόμα ραντεβου πριν ξεκινήσουμε.

Ξεκινάει η διαδικασία, έκανα πρωτόκολλο ανταγωνιστών 12μερες, ωοληψία 4/2 (5 ωάρια, 4 καλά 1 ανώριμο), μικρογονιμοποίηση (4 γονιμοποιηθηκαν, τα 2 καλα 4 κυττάρων αποτι μας ειπαν τα άλλα 2 τα περιμέναμε μήπως προχωρήσουν  για κατάψυξη αλλά τελικά ήταν μέτριας ποιότητας και αποφασίσαμε να μην καταψύξουμε), και εμβρυομεταφορά 7/2   και χοριακή 18/2 αρνητική ένα ολόκληρο 6. Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να κάνω ραντεβού με τον ιατρο για να δούμε τι δεν πήγε καλά, είμαι πολυ πεσμένη ακόμα, κλαίγαμε και οι δυο. Επίσης μέσα στην διαδικασία συνέβησαν κάποια πράγματα που χαλάστηκα αλλά ο ανδρας μου με λέει υπερβολική και ότι είναι από την απογοήτευση.  Λοιπόν σας παραθέτω τα γεγονότα:

Πριν ξεκινήσουμε δεν είδαμε τον Λ., δεν ήξερα καν τι πρωτόκολλο θα κάνουμε και μου ταιριάζει. Μιλήσαμε μόνο με τις μαίες, μας στέλνουν για εξετάσεις τις κάνουμε, ο καρυοτυπος θα αργούσε. Ερχετε η περίοδος, παω για εξετάσεις αίματος και υπέρηχο  με ιατρό του κέντρου και ενημέρωση από τις μαίες για τις δοσολογίες, πηρα menopour,orgalutran και τέλος ovitrelle,  εξετάσεις αίματος και υπέρηχο μέρα παρα μέρα, τη δεύτερη εβδομάδα σχεδόν κάθε μέρα, ο ιατρος στους υπερήχους αμίλητος, την μοναδική φορα που μου μίλησε ήταν ότι κακως εκανα χειρουργειο για την κυστη, τον ρωταω αν μας καλύπτουν τα 5 ωάρια και μου απανταει αυτο είναι μεγάλη συζήτηση, λεω αστο μην αγχώνεσαι τώρα. Τον γιο Λ. τον είδα για λίγα λεπτά μετά την ωοληψία και πριν την εμβρυομεταφορά για να αποφασιουμε αν θα βαλουμε τα 2 καλα που είχα και μετά τίποτα. Και τον πατέρα Λ. που έκανε την εμβρυομεταφορα, οπου μολις γίνεται λεει μετακινηθηκαν τα έμβρυα γιατι εκανε σπασμο η μήτρα σου... Μου κόπηκαν τα πόδια! Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι ολες τις μέρες της αναμονης. Περιττο να σας πω ότι απο τις 2 που ήταν προγραμματισμένη η εμβρυομεταφορα  εγινε στις 5 εγω τοσες ωρες με γεματη κύστη να πονάω είχα τρελαθεί. Τα αποτελέσματα της αρνητικής  χοριακής μου τα είπαν οι μαίες. Σας φαίνονται νορμάλ όλα αυτά;;; Συνηθίζεται ο ιατρός να κάνει μόνο γκέστ εμφάνιση και μετά γεια σας, πηγαίνετε στο ταμείο;;Είναι η πρώτη μου εμπειρία και νιώθω ότι πήγα τελείως στα τυφλά....σκέφτομαι να αρχίσω ραντεβου με άλλους ιατρούς, που να είναι εμπιστοσύνης. Μου φάνηκε τελείως σαν να μας ξεπέταξαν...θα δω τι θα μου πουν στο ραντεβού αλλά κατι μεσα σε όλα αυτα μου έβγαλε έναν αρνητισμο! Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω άλλη προσπάθεια εκεί. Θα αποφασίσω όταν μιλήσω και δώ τι λύσεις θα μας δώσουν. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ; ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΙΑΜΣΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... Αν μπορείτε δώστε μου μερικά ονόματα που γνωρίζετε σε μήνυμα αν δεν επιτρέπεται δημόσια. Κάθε συμβουλή δεκτή...

Πόσο σταναχωρο κ εξοργιστικό είναι όταν καταθέτουμε την ψυχολογία μας, τα χρήματα μας κ το σώμα μας κ μας αντιμετωπίζουν σαν μάζα... Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία αυτή. Το καταλαβαίνω να.μην πετύχει αλλά δεν καταλαβαίνω την εγκληματική αμέλεια... 

Στο δια ταύτα. Για το κέντρο δε γνωρίζω τίποτα, τα κορίτσια τα είπαν μια χαρά παραπάνω. Κι εγώ που δεν ξέρω κάτι για τους συγκεκριμένους μου ακούστηκαν κουφά αυτά που σου είπαν. Όχι τόσο για το ότι δεν σου έκανε τους υπερήχους ο ίδιος αλλά όλα τα άλλα. Οπότε πάνε να δεις τι θα σου πουν κ μην ξαναπάς... Φωτογραφίες από τα έμβρυα σου δώσανε; Να τις κρατήσεις για να τις δείξεις στον επόμενο να δούμε τι θα πει.

Αναφέρεις για την ολιγοασθενοσπερμια κ την κυρσοκηλη του συζύγου. Έκανε εξετάσεις περαιτέρω; Του πρότειναν αφαίρεση κυρσοκηλης ή κάποια σκευάσματα για να βελτιώσουν την κατάσταση; Κατά καιρούς τα κορίτσια έχουν αναφερθεί σε καλούς ανδρολογους. Μήπως πρέπει να πάρετε μια πιο εξειδικευμένη άποψη πριν ξαναπροχωρησετε και όχι από γυναικολόγο. 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Zefy είπε:

Καλημέρα!!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!! Μην απογοητευεσαι!! 

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου. Καλή δύναμη μας εύχομαι, όσο μπορούμε να είμαστε θετικές, να έχουμε πίστη, να είμαστε αισιόδοξες και να μην χάνουμε την ελπίδα μας. Έχουμε έναν στόχο όλες μας και θα τα καταφέρουμε!!! Δν θέλω καμία να στεναχωριέται. Είμαστε όλες εδώ για όλες. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

11 hours ago, AnnaCh said:

Καλησπέρα σε όλες!

Καλημέρα. Λυπαμε πολύ για την εμπειρία που είχες. 

Στο ίδιο κέντρο έκανα και εγώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα την ίδια εμπειρία. 

Δεν έβλεπα τον γιατρό και εγώ συχνά, αλλά τον είδα και την 3ημερα μετά την ωοληψιανα μου πει πως πάνε τα αυγουλάκια μαζί με τον εμβρυολογο, και την 5η ημέρα που τελικά κάναμε την μεταφορά πάλι να μου πουν για τα αυγουλάκια , και έκανε αυτός την μεταφορά. 

Όμως. Το βασικό είναι, όταν δίνεις την ψυχή σου, τις ελπίδες και τα χρήματα σου, να νιώθεις καλά. Εάν εκεί δεν ένιωσες καλά, φυσικά να πας κάπου αλλού. Δεν φτάνει μόνο ένα κέντρο , οποίο κέντρο , να έχει επιτυχίες αλλά αυτός που πάει, να νιώθει ότι όλα θα πάνε καλά, και ότι είναι δίπλα του. 

12 hours ago, AnnaCh said:

Καλησπέρα σε όλες!

Κι εγώ όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια ήθελα να σου πω για τα έμβρυα πως κακώς σου είπαν ότι είναι καλής ποιότητας. Την 3η μέρα δεν τα μετέφερες; Επίσης για την ολιγοασθενοσπερμία και την κιρσοκήλη γιατί κάνατε μικρογονιμοποίηση; Τόσο κακά ήταν τα νούμερα; Σε ρωτάω γιατί έχει το ίδιο και ο άντρας μου και δεν την χρειαστήκαμε. Και γενικά τα θέματα σου και του συζύγου σου μου θυμίζουν πολύ την δική μας περίπτωση. Μην απογοητεύεσαι. Καταλαβαίνω τώρα την απογοήτευση σου. Στις αρχές όλες κάναμε λάθη και οι περισσότερες πέσαμε και σε κακούς γιατρούς. Ευτυχώς το φόρουμ μας έχει βοηθήσει πολύ όλες. Κανόνισε κάποια ραντεβού να κάνεις με αξιόλογα ονόματα που αναφέρουμε κ εδώ μέσα και προχώρα με αισιοδοξία σε όποιον σε κερδίσει.  

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Κορίτσια καλημέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Ξεκίνησα τις menopure προχθές και ο γιατρός θα με δει τη Τρίτη. (5η ημέρα διέγερσης). Μου προτείνε να φτάσουμε ως την ωοληψια, μετά να κάνω μια μικροεπεμβαση στον τράχηλο και μετά ένα τρίμηνο που θα είμαι καλά να κάνω την εμβρυομεταφορα. Ο παλιός μου γυναικολόγος που το συζήτησα, μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κάνει τώρα την εμβρυομεταφορα απ' τη στιγμή που δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που εχω. Μου είπε ότι εκείνος θα την έκανε κανονικά κι αν μετά τη κύηση εξακολουθούσε να υπάρχει αυτό στο τράχηλο τότε θα έκανε το loop. Έχω μπερδευτεί. Δε ξέρω τι να αποφασίσω. Φοβάμαι μήπως η κατάψυξη επιβαρύνει τα έμβρυα ή αν λόγω της επέμβασης μετά στον τράχηλο δεν υπάρχει καλή εξέλιξη στην εμβρυομεταφορα.

1 hour ago, Laky είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Ξεκίνησα τις menopure προχθές και ο γιατρός θα με δει τη Τρίτη. (5η ημέρα διέγερσης). Μου προτείνε να φτάσουμε ως την ωοληψια, μετά να κάνω μια μικροεπεμβαση στον τράχηλο και μετά ένα τρίμηνο που θα είμαι καλά να κάνω την εμβρυομεταφορα. Ο παλιός μου γυναικολόγος που το συζήτησα, μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κάνει τώρα την εμβρυομεταφορα απ' τη στιγμή που δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που εχω. Μου είπε ότι εκείνος θα την έκανε κανονικά κι αν μετά τη κύηση εξακολουθούσε να υπάρχει αυτό στο τράχηλο τότε θα έκανε το loop. Έχω μπερδευτεί. Δε ξέρω τι να αποφασίσω. Φοβάμαι μήπως η κατάψυξη επιβαρύνει τα έμβρυα ή αν λόγω της επέμβασης μετά στον τράχηλο δεν υπάρχει καλή εξέλιξη στην εμβρυομεταφορα.

Η κατάψυξη δεν επιβαρύνει καθόλου τα έμβρυα, μη σε ανησυχεί αυτό! Κάθε άλλο που είναι καλύτερα η εμβρυομεταφορά να μη γίνεται στον ίδιο κύκλο που γίνεται και η ωοληψία. Καλό είναι να περνάει ένας κύκλος, γιατί τα φάρμακα που διέγερσης δεν βοηθούν το ενδομήτριο να αναπτυχθεί όπως πρέπει, οπότε είναι καλύτερα να "ξεκουράζεται" ο οργανισμός πριν την εμβρυομεταφορά. Όσο για το θέμα που σας οδηγεί εσάς σε αυτό, δε γνωρίζω να σου πω κάτι παραπάνω σχετικά. 

On 17/2/2022 at 10:02 ΠΜ, Troia είπε:

Άλλο πράγμα ο Αναγνώστου, άλλο το Έλενα. Το Έλενα είναι τμ. αποβολών, κάνουν πολύ πιο πλήρη έλεγχο, τον οποίο χρειάζεσαι σίγουρα μετά από τόσες αποτυχίες (συγγνώμη, δε διάβασα ακριβώς την ιστορία σου). Συμπτωματικά η επικεφαλής είναι και αιματολόγος, οπότε έχεις 2 σε 1 και μάλιστα δωρεάν. Και θα σε στείλει εκείνη σε άλλες ειδικότητες αν χρειάζεται εντός του νοσοκομείου κι επίσης δωρεάν. Και με τόσα λεφτά που δίνουμε δεξιά, αριστερά, κι αυτό σημαντικό είναι, ωστόσο εγώ από την εμπειρία μου και απ' όσα έχω ακούσει από άλλες κοπέλες, εμπιστεύομαι τους γιατρούς που μας παραπέμπουν από εκεί. Θα πας και θα καταλάβεις για τι πράγμα εννοώ...Ραντεβού υπήρχαν μέχρι χθες, αλλά μάλλον έκανα διαφήμιση και στα 2 φόρουμ και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Να ψάχνεις όμως συνέχεια για ακύρωση και να έχεις το νου σου κι εδώ, γιατί συχνά κοπέλες που έκλεισαν ραντεβού το οποίο δεν χρειάζονται, το ανακοινώνουν εδώ.

Πες μου ότι έκανες τα αντιπατρικά εμβόλια...

Απαντώ με καθυστέρηση, γιατί ήθελα να επιβεβαιώσω την ονομασία της ένεσης. Όχι, δεν ήταν αντιπατρικό εμβόλιο. Ήταν μια ένεση με αυξητικούς παράγοντες λευκών αιμοσφαιρίων, που μου είπαν ότι βοηθάει πολύ με τα αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα και γενικά ότι βοηθάει τα κύτταρα της μήτρας. Η ονομασία είναι Zarzio ή Nivestim.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , happiness79 είπε:

Η κατάψυξη δεν επιβαρύνει καθόλου τα έμβρυα, μη σε ανησυχεί αυτό! Κάθε άλλο που είναι καλύτερα η εμβρυομεταφορά να μη γίνεται στον ίδιο κύκλο που γίνεται και η ωοληψία. Καλό είναι να περνάει ένας κύκλος, γιατί τα φάρμακα που διέγερσης δεν βοηθούν το ενδομήτριο να αναπτυχθεί όπως πρέπει, οπότε είναι καλύτερα να "ξεκουράζεται" ο οργανισμός πριν την εμβρυομεταφορά. Όσο για το θέμα που σας οδηγεί εσάς σε αυτό, δε γνωρίζω να σου πω κάτι παραπάνω σχετικά. 

Απαντώ με καθυστέρηση, γιατί ήθελα να επιβεβαιώσω την ονομασία της ένεσης. Όχι, δεν ήταν αντιπατρικό εμβόλιο. Ήταν μια ένεση με αυξητικούς παράγοντες λευκών αιμοσφαιρίων, που μου είπαν ότι βοηθάει πολύ με τα αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα και γενικά ότι βοηθάει τα κύτταρα της μήτρας. Η ονομασία είναι Zarzio ή Nivestim.

Κορίτσι μου, επειδή δεν ξέρω την ιστορία σου, έχεις αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο; Είναι μια κοπέλα εδώ μέσα που έχει διαγνωστεί με αυτό και ρωτάει με αγωνία αν μπορεί κάποια να τη βοηθήσει. Λέγεται pepi123. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...