Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

23 minutes ago, happiness79 said:

Κορίτσι μου, σε νιώθω απόλυτα. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση σου και έχω δει τα πάντα. Από το να τα χάνουμε όλα, μέχρι το να προχωράνε όλα. Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται! Σκέψου ότι σε φυσικούς κύκλους που αφήναμε κάθε φορά το ένα και μοναδικό να γίνει βλαστοκύστη, γινόταν πάντα!!! Εκτός από τις 1 ή 2 περιπτώσεις που δεν ήταν καλό, οπότε δεν προχωρούσε σε γονιμοποίηση. Οπότε πραγματικά μπορούν να συμβούν τα πάντα! Ξέρω ότι το να προσπαθείς να μην έχεις κακή ψυχολογία είναι από μόνο του ψυχοφθόρο. Δεν έχει νόημα αν θες τη γνώμη μου. Αν είσαι πεσμένη, είναι αυτό. Επέτρεψε το. Και θα έρθει και η χαρά, σίγουρα! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου 3 υπέροχες βλαστοκύστες και με το καλό να οδηγήσουν στα μωράκια σου! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Μία είμαι πεσμένη, μία αισιόδοξη. Δεν είναι τίποτα στο χέρι μου πια οπότε αναμένω. Και σε σένα εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο από 'δω και πέρα.  

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 ώρες πρίν, Eve2022 είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο Forum. Επειδή είχα ανάγκη να μιλησω και να με συμβουλεψετε είμαι εδώ. Ετών 41. Τον Ιούλιο είχα μια Παλλινδρομη κυηση στις 9 εβδομάδες μετά από φυσιολογική σύλληψη. Η γιατρός που με παρακολουθουσε απλά το θεώρησε τυχαίο γεγονός κ μου ζήτησε τον Αύγουστο να πάω για τεστ παπ. Άρχισα τις προσπάθειες περίπου τον Οκτώβριο. Δεν έβλεπα κάποια αποτελέσματα και ξαφνικά από ένα σταθερό κύκλο 26 ημερών, άρχισαν οι διακυμανσεις των ημερών. Άλλοτε στις 29 ημέρες αδιαθετουσα, άλλοτε στις 26 μέρες άλλοτε στις 31.Στην επίσκεψη που έκανα στη γιατρό μου, χωρίς να κάνει κάποια εξέταση πχ υπέρηχο να δούμε τι συμβαίνει απλά μου έγραψε ορμονολογικες. Και απλα μου είπε ότι αν χρειαστεί θα με βοηθήσει με κάποια φάρμακα. Επειδή θορυβηθηκα, έκανα μια νέα επίσκεψη σε άλλο γιατρο. Έκανα τις ορμονολογικες οι οποίες ήταν κακές. Ενδεικτικά fsh 17..σημερα έκανα κ την amh. Μου ζήτησε να κάνω υστεροσκοπηση όπου δεν βρήκε κάτι άλλο πέρα από μια σαλπιγγα βουλωμενη (ίσως παλαιότερου χειρουργειου για βαρθολινιο). Μου τόνισε ότι εφόσον έχω μείνει έγκυος μια φορά τότε δεν χρειάζεται να πειράξουμε τη σαλπιγγα αλλά επίσης ότι αποκλείει την φυσιολογική σύλληψη και στη τελευταία επισκεψη μετά την υστεροσκοπηση μου έδωσε μικρές πιθανότητες κ για εξωσωματική λέγοντας μου να σκεφτώ για δωρεά ωαριων. Σοκαριστικα, θέλω να πάω κ σε άλλον γιατρό αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστω όλο αυτό ξαφνικά. Μετά από φυσιολογική σύλληψη να μου απορρίπτουν σχεδόν κ την εξωσωματική; την βοήθεια σας, σας παρακαλώ. Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα 

Έξαλλη γίνομαι όταν ακούω γιατροί να έχουν τέτοια στάση!!! Φυσικότατο που σοκαρίστηκες, δε το συζητώ! Απορώ κι εγώ πώς ύστερα από φυσική σύλληψη και χωρίς να σε παρακολουθήσει με υπέρηχο (να δει την εικόνα των ωοθηλακίων σου, έστω!!) πώς σου πρότεινε κατευθείαν να πας με δανεικά?!?? Είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερή σου και ακόμα δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο! Σκέψου ότι ένα χρόνο πριν, μετά την 3η αποτυχία, είχα ρωτήσει μόνη μου το γιατρό μου αν ήρθε η ώρα για δανεικά και μου είπε ότι δεν ανήκω σ' αυτή την κατηγορία γιατί έχω ωάρια και γονιμοποιούνται και γίνονται βλαστοκύστες. Άλλο τώρα που έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πάλι, περισσότερο για να προετοιμάζομαι ψυχολογικά, γιατί κάτι μου λέει ότι προς τα εκεί βαδίζουμε. Αλλά στην περίπτωσή σου θα σου πρότεινα να πάρεις οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη! Και σε καμία περίπτωση μην απογοτεύεσαι, γιατί ξεκινάς με καλά δεδομένα, ξέρεις ήδη ότι μπορείς να συλλάβεις και μάλιστα φυσικά! Πολύ σημαντικό! Σου εύχομαι καλή αρχή να έχεις και να γίνουν όλα εύκολα και γρήγορα! 

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, Eve2022 είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο Forum. Επειδή είχα ανάγκη να μιλησω και να με συμβουλεψετε είμαι εδώ. Ετών 41. Τον Ιούλιο είχα μια Παλλινδρομη κυηση στις 9 εβδομάδες μετά από φυσιολογική σύλληψη. Η γιατρός που με παρακολουθουσε απλά το θεώρησε τυχαίο γεγονός κ μου ζήτησε τον Αύγουστο να πάω για τεστ παπ. Άρχισα τις προσπάθειες περίπου τον Οκτώβριο. Δεν έβλεπα κάποια αποτελέσματα και ξαφνικά από ένα σταθερό κύκλο 26 ημερών, άρχισαν οι διακυμανσεις των ημερών. Άλλοτε στις 29 ημέρες αδιαθετουσα, άλλοτε στις 26 μέρες άλλοτε στις 31.Στην επίσκεψη που έκανα στη γιατρό μου, χωρίς να κάνει κάποια εξέταση πχ υπέρηχο να δούμε τι συμβαίνει απλά μου έγραψε ορμονολογικες. Και απλα μου είπε ότι αν χρειαστεί θα με βοηθήσει με κάποια φάρμακα. Επειδή θορυβηθηκα, έκανα μια νέα επίσκεψη σε άλλο γιατρο. Έκανα τις ορμονολογικες οι οποίες ήταν κακές. Ενδεικτικά fsh 17..σημερα έκανα κ την amh. Μου ζήτησε να κάνω υστεροσκοπηση όπου δεν βρήκε κάτι άλλο πέρα από μια σαλπιγγα βουλωμενη (ίσως παλαιότερου χειρουργειου για βαρθολινιο). Μου τόνισε ότι εφόσον έχω μείνει έγκυος μια φορά τότε δεν χρειάζεται να πειράξουμε τη σαλπιγγα αλλά επίσης ότι αποκλείει την φυσιολογική σύλληψη και στη τελευταία επισκεψη μετά την υστεροσκοπηση μου έδωσε μικρές πιθανότητες κ για εξωσωματική λέγοντας μου να σκεφτώ για δωρεά ωαριων. Σοκαριστικα, θέλω να πάω κ σε άλλον γιατρό αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστω όλο αυτό ξαφνικά. Μετά από φυσιολογική σύλληψη να μου απορρίπτουν σχεδόν κ την εξωσωματική; την βοήθεια σας, σας παρακαλώ. Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα 

Έχω καταντήσει πια γραφική, αλλά πήγαινε στο Έλενα, στο τμ. αποβολών για να διερευνήσεις τα αίτια της αποβολής κι από εκεί θα πάρεις ένα feedback για την πραγματική κατάσταση του οργανισμού σου. Να έχεις υπόψη ότι οι γυναικολόγοι και οι εξωσωματιστές το έχουν πολύ εύκολο να σε τρομοκρατήσουν για την ηλικία και τα ωάριά σου, γιατί από εκεί έχουν κέρδος. Το πιο πιθανό είναι να είναι false alarm, αλλά καλό είναι να κάνεις έναν έλεγχο

• Μου αρέσει 7

6 ώρες πρίν, Eve2022 είπε:

Εύχομαι να έχει και εσένα αίσιο τέλος η ιστορία σου.Οι προσπάθειες για δωρεα καρποφορουν πιο άμεσα; αν βέβαια δεν είμαι αδιάκριτη ποιο ήταν το πρόβλημα στη δική σου περίπτωση; με το γιατρό σου είσαι ευχαριστημενη; τόσες ερωτήσεις, τόσες απορίες.. Είμαι χαμένη πραγματικά 

Αποδίδουν σίγουρα πιο γρήγορα αλλά εμείς πάλι παιδευομαστε γιατί είχα αποτυχία εμφύτευσης. Άλλαξα γιατρό γιατί δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένη με την προηγούμενη. Το πρόβλημα μας ξεκίνησε από ολιγοασθενοσπερμια κ πήγε κ στα ωάρια μου που ήταν λίγα κ μέτρια ποιοτικά. Άλλο ζευγάρι μπορεί να συνεχιζε τις προσπάθειες, δεν ήταν απαγορευτικό. Αλλά εμείς επιλέξαμε (τρομάρα μας) την πιο αναίμακτη λύση... Η οποία όπως φαίνεται είναι τελικά αιματηρή... Ρώτησε με ότι θες, δεν έχω πρόβλημα!❤️

• Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Από από 8 και πάνω θεωρούνται ποιοτικά. Εγώ έχω ένα 8, ένα 10 και ένα ακαθόριστο σε φάση βλαστοκύστης. Σήμερα με πήρε η εμβρυολόγος και μου είπε η ποιότητα είναι μία καλή βάση σίγουρα, έχουν δλδ μία καλή προοπτική, αλλά δεν προκαθορίζει το αποτέλεσμα. Μπορεί να φτάσουν 5η μέρα μπορεί και όχι. Την Δευτέρα στις 9 πρέπει να είμαστε εκεί όπου θα μάθουμε πόσα προχώρησαν τελικά. Το άγχος μέχρι εκείνη την στιγμή δεν περιγράφεται. 

Εύχομαι να προχωρήσουν όλα !!! Και να έχεις μια θετικότατη χοριακη με το καλό!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Λοιπόν πήγαμε σήμερα στο κέντρο στο ραντεβού με την εβρυολογο μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι πολύ αναλυτικη και πολύ φιλική. Αρχικά μας ρώτησε τι κάναμε μέχρι τώρα γιατί έχουμε πάει και γενικά όσο γινόταν το ιστορικό μας στο περίπου . Σε εμένα με ρώτησε τη άλλαξε και χάλασε ο κύκλος μου πέρσυ της ειπα έβαλα κιλά ,της είπα ότι σε παρόμοια κιλά με εκείνα που είχα πριν βάλω είχα μεινει έγκυος παλιά και μου λέει αυτό πιστεύω είναι το κουμπί ,δηλαδή ότι αν φτάσεις σε εκείνα τα κιλά θα ξεμπλοκαρει ο οργανισμός . Τώρα είναι σε οριακό σημείο και δεν έχει νόημα ούτε η εξωσωματική τώρα γιατί μπορεί να μην είναι καλά ωάρια και θα επιβαρύνουμε και τον οργανισμό και αν έχουμε εγκυμοσύνη μπορεί να είναι κ βιοχημικές δεν υπάρχει λόγος να δε βάλω στη διαδικασία . Μου λέει είναι πολύ καλό το ότι είσαι 30 και είστε από τις λίγες περιπτώσεις που κυνηγάμε την ηλικία του άντρα και όχι της γυναίκας και ότι αν δεν είχαμε το κατακερματισμό πιστεύει ότι θα τα κατάφερναμε κ φυσιολογικα . Στον άντρα μου είπε ότι ήθελε επανάληψη το σπερμοδιαγραμμα γιατί σε σχέση με τα παλιά είχε και απόκλιση στη ποσότητα το νέο και μετά ο δικός μου θυμήθηκε ότι ίσως έπεσε λίγο έξω αλλά δεν ήξερε ότι έπρεπε να το πει,ήθελε να μας κάνει δωρεάν αλλά είχαμε πολλές μέρες αποχής . Μας είπε κάθε 2 μέρες εκσπερμάτωση ,διατροφή και οι δύο , εκείνος και βιταμίνες κ βασιλικό πολτό μας έγραψε και κάποιες γενετικές εξετάσεις καρυότυπο και άλλη μία που δε θυμάμαι . Μας έδωσε περιθώριο 3 μήνες αν χάσω και εγώ κιλά και έχουμε καλά ωάρια και επανέλθει και σωστά ο κύκλος θα προχωρήσουμε με εξωσωματική μας είπε άσχετα με τη βελτίωση του κατακερματισμου γιατί θα έχουμε καλή βάση από εμένα και λόγο της ηλικίας μας είπε να ετοιμάζουμε και τα χαρτια παράλληλα . απλά ίσως χρειαστεί βιοψία όρχεων για να πάρει σπερμα από εκεί . Πιστεύει ότι ίσως να τα καταφέρουμε και φυσιολογικά αν δούμε βελτίωση και το προσπαθήσουμε καιρό αλλά λέει είναι η ηλικία του που είναι 46 και λίγο ίσως ας το πούμε μας πιέζει . Επίσης μου είπε να πάω και σε ενδοκρινολογο για την αντίσταση γιατί ίσως δε με βοηθήσει να χάσω κιλά .

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήταν πολλά.!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Ria_ είπε:

Λοιπόν πήγαμε σήμερα στο κέντρο στο ραντεβού με την εβρυολογο μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι πολύ αναλυτικη και πολύ φιλική. Αρχικά μας ρώτησε τι κάναμε μέχρι τώρα γιατί έχουμε πάει και γενικά όσο γινόταν το ιστορικό μας στο περίπου . Σε εμένα με ρώτησε τη άλλαξε και χάλασε ο κύκλος μου πέρσυ της ειπα έβαλα κιλά ,της είπα ότι σε παρόμοια κιλά με εκείνα που είχα πριν βάλω είχα μεινει έγκυος παλιά και μου λέει αυτό πιστεύω είναι το κουμπί ,δηλαδή ότι αν φτάσεις σε εκείνα τα κιλά θα ξεμπλοκαρει ο οργανισμός . Τώρα είναι σε οριακό σημείο και δεν έχει νόημα ούτε η εξωσωματική τώρα γιατί μπορεί να μην είναι καλά ωάρια και θα επιβαρύνουμε και τον οργανισμό και αν έχουμε εγκυμοσύνη μπορεί να είναι κ βιοχημικές δεν υπάρχει λόγος να δε βάλω στη διαδικασία . Μου λέει είναι πολύ καλό το ότι είσαι 30 και είστε από τις λίγες περιπτώσεις που κυνηγάμε την ηλικία του άντρα και όχι της γυναίκας και ότι αν δεν είχαμε το κατακερματισμό πιστεύει ότι θα τα κατάφερναμε κ φυσιολογικα . Στον άντρα μου είπε ότι ήθελε επανάληψη το σπερμοδιαγραμμα γιατί σε σχέση με τα παλιά είχε και απόκλιση στη ποσότητα το νέο και μετά ο δικός μου θυμήθηκε ότι ίσως έπεσε λίγο έξω αλλά δεν ήξερε ότι έπρεπε να το πει,ήθελε να μας κάνει δωρεάν αλλά είχαμε πολλές μέρες αποχής . Μας είπε κάθε 2 μέρες εκσπερμάτωση ,διατροφή και οι δύο , εκείνος και βιταμίνες κ βασιλικό πολτό μας έγραψε και κάποιες γενετικές εξετάσεις καρυότυπο και άλλη μία που δε θυμάμαι . Μας έδωσε περιθώριο 3 μήνες αν χάσω και εγώ κιλά και έχουμε καλά ωάρια και επανέλθει και σωστά ο κύκλος θα προχωρήσουμε με εξωσωματική μας είπε άσχετα με τη βελτίωση του κατακερματισμου γιατί θα έχουμε καλή βάση από εμένα και λόγο της ηλικίας μας είπε να ετοιμάζουμε και τα χαρτια παράλληλα . απλά ίσως χρειαστεί βιοψία όρχεων για να πάρει σπερμα από εκεί . Πιστεύει ότι ίσως να τα καταφέρουμε και φυσιολογικά αν δούμε βελτίωση και το προσπαθήσουμε καιρό αλλά λέει είναι η ηλικία του που είναι 46 και λίγο ίσως ας το πούμε μας πιέζει . Επίσης μου είπε να πάω και σε ενδοκρινολογο για την αντίσταση γιατί ίσως δε με βοηθήσει να χάσω κιλά .

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήταν πολλά.!

Σίγουρα να ξέρεις θα σε βοηθήσει η ενδοκρινολόγος αν έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη. Κ εγω πήρα πέρυσι 20 κιλα λόγω πένθους. Έκανα διατροφή από τον Σεπτέμβριο κι έχανα παρά πολύ αργά. Όταν έτρωγα ακόμα και σαλατα με επιανε λήθαργος μετά.  Πήγα στην ενδοκρινολόγο μου έδωσε Glucophage και έχασα 4 κιλα σε λιγότερα από μηνα και το κυριότερο έχω ενέργεια και δεν πεινάω συνέχεια. Μπορώ δηλαδή να συνεχίσω τη διατροφή. Θα τα καταφέρεις! Έχω κι καλή διατροφολόγο αν θελήσεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , μάφιν είπε:

Σίγουρα να ξέρεις θα σε βοηθήσει η ενδοκρινολόγος αν έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη. Κ εγω πήρα πέρυσι 20 κιλα λόγω πένθους. Έκανα διατροφή από τον Σεπτέμβριο κι έχανα παρά πολύ αργά. Όταν έτρωγα ακόμα και σαλατα με επιανε λήθαργος μετά.  Πήγα στην ενδοκρινολόγο μου έδωσε Glucophage και έχασα 4 κιλα σε λιγότερα από μηνα και το κυριότερο έχω ενέργεια και δεν πεινάω συνέχεια. Μπορώ δηλαδή να συνεχίσω τη διατροφή. Θα τα καταφέρεις! Έχω κι καλή διατροφολόγο αν θελήσεις.

Γενικά έχω παρατηρήσει τελευταία δεν έχω ενεργεία , πεινάω και εγώ συνέχεια θέλω να κοιμάμαι ,λες και έχω κατάθλιψη ένα πράγμα . Μακάρι Παναγία μου στην ουσία κατά βασικό λόγο έριξε το βάρος σε μένα ότι αν εγώ τα καταφέρω να το στρώσω λόγο το ότι είναι καλή βάση η ηλικία μου θα τα καταφέρουμε γενικά , αλλά θέλει προσπάθεια και από τους δύο . Και το καλοκαίρι που προσπάθησα να χάσω δεν έχανα . Κάνει και διαδικτυακες συνεδρίες ? Ναι θα το ήθελα σε παρακαλώ .

Κοριτσια καλημερα!

Ελπιζω να εχετε ολες μια υπεροχη μερα και να απολαμβανετε τον τελειο και σχεδον ανοιξιατικο καιρο!

Εγω αν και εχω κατι δουλιτσες σημερα, προετοιμαζομαι για την ανοιξη! Αγορασα και βραχιολακια μαρτακια :-D

Εχω μια απορια εδω και μερες που καθε φορα που παω στο γιατρο μου την ξεχναω....με τοσα που τρεχουν στο μυαλο μου οταν ειμαι εκει.

Ειχα καποιες κυστες και ενα πολυποδα τον τελευταιο χρονο που ειχαν επηρεασει τον κυκλο μου. Ηταν ολοι οι κυκλοι ασυμπτωματικοι και απλα μια μερα αδιαθετουσα χωρις πονο ή αλλα συμπτωματα.

Απο οταν τα ξεφορτωθηκα ολα αυτα, με πολλη υπομονη και μια επεμβασουλα,  νιωθω καλυτερα το σωμα μου και τους κυκλους μου, ομως  αμεσως μετα την ωορηξια πρηζεται και ποναει το στηθος μου φοβερα, για 12-14 μερες συνεχομενα μεχρι και την περιοδο. Τοσο εντονος πονος που δεν μπορω χωρις σουτιεν δευτερολεπτο, μερικες φορες αθλητικο και τη νυχτα.

Βασικα αυτος ο πονος με εχει μπερδεψει και υπολογιζα και λαθος και τις γονιμες. Αυτο τον μηνα με τα τεστακια ειδα οτι πρωτα ειναι η ωορηξια (1-2 μερες νωριτερα απο οτι υπολογιζα μονη μου) και 1-2 μερες μετα ο πονος στο στηθος.

Δεν μου ειχε συμβει ποτε αυτο, 3-5 μερες πριν την περιοδο  ευαισθησια στο στηθος και τελος.

Εχει καμια το ειδο συμπτωμα? Πως ειστε με ωορηξια/ευαισθησια στο στηθος και αλλα συμπτωματα?

1 hour ago, Chris_V said:

Κοριτσια καλημερα!

Ελπιζω να εχετε ολες μια υπεροχη μερα και να απολαμβανετε τον τελειο και σχεδον ανοιξιατικο καιρο!

Εγω αν και εχω κατι δουλιτσες σημερα, προετοιμαζομαι για την ανοιξη! Αγορασα και βραχιολακια μαρτακια :-D

Εχω μια απορια εδω και μερες που καθε φορα που παω στο γιατρο μου την ξεχναω....με τοσα που τρεχουν στο μυαλο μου οταν ειμαι εκει.

Ειχα καποιες κυστες και ενα πολυποδα τον τελευταιο χρονο που ειχαν επηρεασει τον κυκλο μου. Ηταν ολοι οι κυκλοι ασυμπτωματικοι και απλα μια μερα αδιαθετουσα χωρις πονο ή αλλα συμπτωματα.

Απο οταν τα ξεφορτωθηκα ολα αυτα, με πολλη υπομονη και μια επεμβασουλα,  νιωθω καλυτερα το σωμα μου και τους κυκλους μου, ομως  αμεσως μετα την ωορηξια πρηζεται και ποναει το στηθος μου φοβερα, για 12-14 μερες συνεχομενα μεχρι και την περιοδο. Τοσο εντονος πονος που δεν μπορω χωρις σουτιεν δευτερολεπτο, μερικες φορες αθλητικο και τη νυχτα.

Βασικα αυτος ο πονος με εχει μπερδεψει και υπολογιζα και λαθος και τις γονιμες. Αυτο τον μηνα με τα τεστακια ειδα οτι πρωτα ειναι η ωορηξια (1-2 μερες νωριτερα απο οτι υπολογιζα μονη μου) και 1-2 μερες μετα ο πονος στο στηθος.

Δεν μου ειχε συμβει ποτε αυτο, 3-5 μερες πριν την περιοδο  ευαισθησια στο στηθος και τελος.

Εχει καμια το ειδο συμπτωμα? Πως ειστε με ωορηξια/ευαισθησια στο στηθος και αλλα συμπτωματα?

Εγώ έχω φοβερούς πόνους στο στήθος μετά την ωορρηξία και όσο πλησιάζει η περίοδος .Λέγεται προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και φταίνε οι ορμόνες που αυξάνονται .Μου είχε πει ο γυναικολόγος να παίρνω για δυο τρεις μέρες αντιφλεγμονώδη φάρμακα και βοηθούσε .Α και έβαζα και κρύες πετσέτες 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, KONNA28 είπε:

Εγώ έχω φοβερούς πόνους στο στήθος μετά την ωορρηξία και όσο πλησιάζει η περίοδος .Λέγεται προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και φταίνε οι ορμόνες που αυξάνονται .Μου είχε πει ο γυναικολόγος να παίρνω για δυο τρεις μέρες αντιφλεγμονώδη φάρμακα και βοηθούσε .Α και έβαζα και κρύες πετσέτες 

Θα παρω και εγω κανενα τοτε, δεν παθεινω και τπτ να δοκιμασω και το συζηταω με το γιατρο μου.

Σε ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Κοριτσια καλημερα!

Καλησπέρα!!Εγω έχω περίπου 2 χρόνια που έχουν αλλάξει τελείως τα συμπτώματα μου!!Αυτό με το στήθος το παθαίνω και εγώ 2-3 μέρες μετά την ωορρηξια και μέχρι να αδιαθετησω!!Πολύ πόνο και πρηζονται και πολύ μέχρι να αδιαθετησω!!Επίσης εγω έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου (πόνο στην κοιλιά, πόνο στην μέση, αδυναμία στα κοκκαλα, τάση για εμετό) απο την 20η μέρα και διαρκούν 4-5 μέρες ενώ αδιαθετω 27η-28η μέρα!!

Πριν χρόνια είχα ρωτήσει τον τότε γυναικολόγο μου και μου είχε πει ότι είναι επειδή έχω την προγεστερονη ανεβασμένη αλλά δεν το έχω ψάξει περαιτέρω!!

Κορίτσια, μου ήρθε σήμερα περίοδος μετά την αρνητική χοριακή που πήρα τη Δευτέρα. Θα σας πω κάτι γιατί ξέρω ότι εσείς μπορείτε να με καταλάβετε... Όσο χαζό κι αν ακούγεται, είχα μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να είχε γίνει κάποιο λάθος... Αλλά όχι. Σκέφτομαι ότι λογικά αύριο θα πρέπει να ξεκινήσω πάλι Cyclacur για να φτιάξουμε το ενδομήτριο σα να επρόκειτο να κάνουμε εμβρυομεταφορά που όμως δε θα γίνει και αντί γι' αυτήν θα μου πάρουν το δείγμα για τη βιοψία ενδομητρίου και το ΕΡΑ test. Και μου φαίνεται τόσο μάταιο... Πραγματικά τα Cyclacur είναι τα χειρότερα μου, επιδρούν στην ψυχοσύνθεσή μου, μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια και άντε όταν τα παίρνω για να καλοδεχτώ τα μωρά μου, εκεί να το καταλάβω! Τώρα όμως, μου φαίνεται ότι θα τα πάρω τελείως άσκοπα, μόνο για μια εξέταση! Αχχχ... Ψάχνω να πάρω κουράγιο από κάπου... Μου φαίνεται βουνό η συνέχεια και ο στόχος όλο και πιο μακρινός... 

• Λυπημένη/-ος 10

πρίν από 33 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσια, μου ήρθε σήμερα περίοδος μετά την αρνητική χοριακή που πήρα τη Δευτέρα. Θα σας πω κάτι γιατί ξέρω ότι εσείς μπορείτε να με καταλάβετε... Όσο χαζό κι αν ακούγεται, είχα μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να είχε γίνει κάποιο λάθος... Αλλά όχι. Σκέφτομαι ότι λογικά αύριο θα πρέπει να ξεκινήσω πάλι Cyclacur για να φτιάξουμε το ενδομήτριο σα να επρόκειτο να κάνουμε εμβρυομεταφορά που όμως δε θα γίνει και αντί γι' αυτήν θα μου πάρουν το δείγμα για τη βιοψία ενδομητρίου και το ΕΡΑ test. Και μου φαίνεται τόσο μάταιο... Πραγματικά τα Cyclacur είναι τα χειρότερα μου, επιδρούν στην ψυχοσύνθεσή μου, μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια και άντε όταν τα παίρνω για να καλοδεχτώ τα μωρά μου, εκεί να το καταλάβω! Τώρα όμως, μου φαίνεται ότι θα τα πάρω τελείως άσκοπα, μόνο για μια εξέταση! Αχχχ... Ψάχνω να πάρω κουράγιο από κάπου... Μου φαίνεται βουνό η συνέχεια και ο στόχος όλο και πιο μακρινός... 

Κοριτσι μου γλυκο ειναι απολύτως λογικο να νιωθεις ετσι ομως σκεψου οτι και αυτη η προετοιμασια και ολες οι διαδικασιες γινονται ακριβως για τον ιδιο λογο για να υποδεχτείς τα εμβρυακια σου και με το καλο μετα τα μωράκια σου.. για να εισαι ενα βημα πιο κοντα για να βαδίζεις πιο σιγουρα .. αλλωστε δεν ειναι ματαίωση να τα παιρνεις κ τελικα να μην εισαι.. εμενα αυτο μου φαινεται χειροτερο για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα οπως μου ειπε κ ο γιατρος μου εγω ειμαι επι της ουσίας εγκυος σε ενα κενο σάκο η χοριακη μου αυξάνεται δεν αποβάλλω αιμα δεν εχω ουτε σταγόνα και συνεχιζω τα φαρμακα για το ενα στο εκατομμύριο (που μεταξυ μας δεν παιζει )μεχρι τη δευτερα που θα με ξανα δει.. στο τελευταιο ελπιζω υπερηχο που θα μου πει να κοψω τα φαρμακα γιατι θα σαλτάρω απο τις ορμονες στο τελος..

• Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 59 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κοριτσι μου γλυκο ειναι απολύτως λογικο να νιωθεις ετσι ομως σκεψου οτι και αυτη η προετοιμασια και ολες οι διαδικασιες γινονται ακριβως για τον ιδιο λογο για να υποδεχτείς τα εμβρυακια σου και με το καλο μετα τα μωράκια σου.. για να εισαι ενα βημα πιο κοντα για να βαδίζεις πιο σιγουρα .. αλλωστε δεν ειναι ματαίωση να τα παιρνεις κ τελικα να μην εισαι.. εμενα αυτο μου φαινεται χειροτερο για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα οπως μου ειπε κ ο γιατρος μου εγω ειμαι επι της ουσίας εγκυος σε ενα κενο σάκο η χοριακη μου αυξάνεται δεν αποβάλλω αιμα δεν εχω ουτε σταγόνα και συνεχιζω τα φαρμακα για το ενα στο εκατομμύριο (που μεταξυ μας δεν παιζει )μεχρι τη δευτερα που θα με ξανα δει.. στο τελευταιο ελπιζω υπερηχο που θα μου πει να κοψω τα φαρμακα γιατι θα σαλτάρω απο τις ορμονες στο τελος..

Δε με κάνεις να νιώσω καλύτερα, λυπάμαι ειλικρινά γι' αυτό που περνάς... Και ελπίζω σ' αυτό το ένα στο εκατομμύριο να συμβαίνει κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Σκέφτομαι όμως ότι αν τα πράγματα είναι πράγματι όπως φαίνονται και είναι όντως κενός ο σάκος, ότι το σώμα σου είναι πολύ δυνατό να δεχτεί γερά ό,τι έρχεται για να ριζώσει μέσα σου. Μου φαίνεται πολύ καλό σημάδι, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο. Δίνει ελπίδα για το μέλλον! Και ναι, το ξέρω ότι όλες αυτές οι διαδικασίες γίνονται για να μας φέρουν όλες πιο κοντά στο στόχο μας. Γι' αυτό άλλωστε υπομένουμε τόσες ορμόνες και ταλαιπωρίες. Και συνεχίζουμε... Ευτυχώς εδώ μέσα έχουμε η μία την άλλη. Καλή δύναμη κορίτσι μου! Και σε σένα και σε όλες μας! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...