Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2022

Happy@@

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Simona είπε:

Emena me rotisan ti thelw...eixe portokali kai lemoni..to portokali pira k egw.den ksero pos einai to sketo,den exw dokimasei alla fantazomai pos tha einai XALIA.

Άσε φίλη δεν θες να ξέρεις πως είναι το σκέτο...

Βγήκαν τα αποτελέσματα και δυστυχώς είναι χάλια: 0' 106, 60' 191 και 120' 183.

Έχω κλείσει ήδη ραντεβού με ενδοκρινολόγο για να δω τι θα κάνω απο εδώ και πέρα!

πρίν από 8 λεπτά , Melie είπε:

Κι εγώ δεν ήθελα καθόλου την ινσουλίνη, αλλά το ζαχαρο δε ρυθμιζόταν αλλιώς (κι είχα ΜΟΝΟ νηστείας, σκέψου). Τελικά κάνω εδώ και κανένα 20ημερο, και αναρωτιέμαι γιατί ανησυχούσα!

Ξεκίνησα από 8 μονάδες το βράδυ, έχω βρει τη δόση που μου ταιριάζει (12), έχω τέλειο ζάχαρο όλη την ημέρα και νιώθω ευγνώμων που το κατάλαβα νωρίς και δεν επηρεάστηκε αρνητικά η ανάπτυξη του παιδιού μου. Δεν πονάει, δεν έχει παρενέργειες και όσο κινούμαι (ήμουν 3 εβδομάδες σε ακινησία λόγω κατάγματος), τόσο φτιάχνει- ίσως μειώσω και τη δόση...

Μπράβο σου πραγματικά... εύχομαι τα καλυτέρα!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάνω από όλα, να μη στρεσάρεσαι (ανεβάζει το ζαχαρο σε χρόνο dt). Κατά τα άλλα, ακολούθησε τις οδηγίες του ενδοκρινολόγου σου, μετρήσου, κινήσου και όλα θα πάνε καλά!

Εμένα με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί δεν είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, ιστορικό μηδέν και μεταβολισμό πολύ καλό για την ηλικία μου γενικώς! Γενικά, όλη μου τη ζωή έτρωγα ο,τι ήθελα χωρίς συνέπειες. Και με νευρίαζε ακόμη πιο πολύ ότι μια ώρα, πχ, ύστερα από ένα γερό τσιμπούσι είχα γλυκόζη 110 (τέλεια), ενώ η νηστείας ήταν εκεί... κολλημένη! 

Τελικά το αποδέχτηκα, είπα ότι δε θα κρατήσει μια ζωή και, πάνω από όλα, ότι όσο εγώ σπαταλάω χρόνο με αναπολήσεις και πειραματισμούς, η ανάπτυξη του παιδιού μου επηρεάζεται. Είναι πού είναι μεγάλο μωρό από την αρχή, αν συνεχίσει να είναι, δε θα φταίει το ζαχαρο, έτσι αποφάσισα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Melie είπε:

Πάνω από όλα, να μη στρεσάρεσαι (ανεβάζει το ζαχαρο σε χρόνο dt). Κατά τα άλλα, ακολούθησε τις οδηγίες του ενδοκρινολόγου σου, μετρήσου, κινήσου και όλα θα πάνε καλά!

Εμένα με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί δεν είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, ιστορικό μηδέν και μεταβολισμό πολύ καλό για την ηλικία μου γενικώς! Γενικά, όλη μου τη ζωή έτρωγα ο,τι ήθελα χωρίς συνέπειες. Και με νευρίαζε ακόμη πιο πολύ ότι μια ώρα, πχ, ύστερα από ένα γερό τσιμπούσι είχα γλυκόζη 110 (τέλεια), ενώ η νηστείας ήταν εκεί... κολλημένη! 

Τελικά το αποδέχτηκα, είπα ότι δε θα κρατήσει μια ζωή και, πάνω από όλα, ότι όσο εγώ σπαταλάω χρόνο με αναπολήσεις και πειραματισμούς, η ανάπτυξη του παιδιού μου επηρεάζεται. Είναι πού είναι μεγάλο μωρό από την αρχή, αν συνεχίσει να είναι, δε θα φταίει το ζαχαρο, έτσι αποφάσισα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

@Sousami7Na sou pw tin alitheia den ksero katholou apo tetoia,proti fora kanw kai den exw idea ti prepei na vgei gia na einai normal.O giatros mou tha mou pei.ti prepei na einai ta apotelesmata gia na einai kala;sou euxomai na pane ola kala ki min fovasai o giatros sou kserei ti na kanei.❤❤

πρίν από 21 λεπτά , Simona είπε:

@Sousami7Na sou pw tin alitheia den ksero katholou apo tetoia,proti fora kanw kai den exw idea ti prepei na vgei gia na einai normal.O giatros mou tha mou pei.ti prepei na einai ta apotelesmata gia na einai kala;sou euxomai na pane ola kala ki min fovasai o giatros sou kserei ti na kanei.❤❤

τα φυσιολογικά όρια είναι: 0' <92, 60' <180 και 120' <153

αν είσαι κάτω απο αυτά τα όρια είσαι οκ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω ότι έχω ξεκινήσει να έχω τις πρώτες μου συσπάσεις. Είναι σε ακαθόριστο χρόνο και είναι ανώδυνες. Δεν διαρκούν πάνω από 15 δευτερόλεπτα.ειμαι 26 και 5. Λέτε είναι νωρίς;

10 ώρες πρίν, Aggelikh Nt είπε:

Κορίτσια νομίζω ότι έχω ξεκινήσει να έχω τις πρώτες μου συσπάσεις. Είναι σε ακαθόριστο χρόνο και είναι ανώδυνες. Δεν διαρκούν πάνω από 15 δευτερόλεπτα.ειμαι 26 και 5. Λέτε είναι νωρίς;

Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου? Είναι σίγουρα συσπάσεις? Κάποιες προπαρασκευαστικες ξεκινούν από τώρα. Κ εγώ νόμιζα είχα. Πήγα όμως κ ο τράχηλος μου ήταν άψογος από ότι είπε. Κ ήταν ενοχλήσεις εντέρου. Κ γενικότερα επειδή αλλάζουν όλα ... Μην αγχώνεσαι πάντως! 

πρίν από 16 λεπτά , Lak4 είπε:

Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου? Είναι σίγουρα συσπάσεις? Κάποιες προπαρασκευαστικες ξεκινούν από τώρα. Κ εγώ νόμιζα είχα. Πήγα όμως κ ο τράχηλος μου ήταν άψογος από ότι είπε. Κ ήταν ενοχλήσεις εντέρου. Κ γενικότερα επειδή αλλάζουν όλα ... Μην αγχώνεσαι πάντως! 

Μίλησα με το γιατρό μου κ επειδή μου έχει ορίσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τις συσπάσεις μου χορήγησε μαγνήσιο κ μου είπε ότι θέλει να με δει σήμερα. Έχω αγχωθει πάρα πολύ... Φοβάμαι μήπως προκύψει κάτι κ γεννήσω πρόωρα... Με τον τράχηλο μέχρι τώρα δεν είχα θέμα. Πριν 10 ημέρες που είχα πάει ήταν άψογος. Θα πάω κ σήμερα κ ελπίζω να είναι όλα καλά... Έχω φοβηθεί πολύ!

1 ώρα πρίν, Aggelikh Nt είπε:

Μίλησα με το γιατρό μου κ επειδή μου έχει ορίσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τις συσπάσεις μου χορήγησε μαγνήσιο κ μου είπε ότι θέλει να με δει σήμερα. Έχω αγχωθει πάρα πολύ... Φοβάμαι μήπως προκύψει κάτι κ γεννήσω πρόωρα... Με τον τράχηλο μέχρι τώρα δεν είχα θέμα. Πριν 10 ημέρες που είχα πάει ήταν άψογος. Θα πάω κ σήμερα κ ελπίζω να είναι όλα καλά... Έχω φοβηθεί πολύ!

Καλημέρα ! Τι νιώθεις δηλαδή;; Δεν μ έχει πει τίποτα εμένα ο δικός μου να ξέρω !

2 ώρες πρίν, Aggelikh Nt είπε:

Αφού θα σε δει σμρ μην σε πιάνει πανικός ! Το μεταφέρεις στο μωρό ! Αυτό να σκέφτεσαι! Ο τράχηλος σου είναι άψογος! Δεν νομίζω ότι έχεις φόβο για προωρότητα! Με το μαγνήσιο σίγουρα θα σ σταματήσουν! Αλλά όπως κ να χει προσπάθησε να μην αγχώνεσαι θα σε δει σε λίγες ώρες κ θα σου πει!!!! Να μας ενημερώσεις! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Mairiv είπε:

Καλημέρα ! Τι νιώθεις δηλαδή;; Δεν μ έχει πει τίποτα εμένα ο δικός μου να ξέρω !

Ότι σύσπαση είναι το πςτρωμα όλης της κοιλιάς που διαρκεί τουλάχιστον 30''. Οτιδηποτε άλλο δεν μας ενδιαφέρει!

2 ώρες πρίν, Lak4 είπε:

Αφού θα σε δει σμρ μην σε πιάνει πανικός ! Το μεταφέρεις στο μωρό ! Αυτό να σκέφτεσαι! Ο τράχηλος σου είναι άψογος! Δεν νομίζω ότι έχεις φόβο για προωρότητα! Με το μαγνήσιο σίγουρα θα σ σταματήσουν! Αλλά όπως κ να χει προσπάθησε να μην αγχώνεσαι θα σε δει σε λίγες ώρες κ θα σου πει!!!! Να μας ενημερώσεις! 

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα σας ενημερώσω!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια και εγώ μανούλα Σεπτεμβρίου άργησα λίγο να μπώ στην ομάδα....:p μία ερώτηση θέλω να κάνω κάθε πρωί τα χέρια μ τα ΄δαχτυλα είναι πρησμένα και δεν μπορώ να τα λυγίσω απο τον πόνο μετά απο καμιά ώρα αφού ξυπνήσω συνέρχομαι αλλά μία ενόχληση  πάλι μένει το έχει καμία άλλη αυτο?ευχαριστώ

Κορίτσια πήγα στο γιατρό! Ευτυχώς το μωράκι μας είναι μια χαρά κι ο τράχηλος πολύ καλός. Ο γιατρός μου είπε πως αφού δεν επηρεάστηκε ο τράχηλος δεν ήταν πραγματικές συσπάσεις και να μην αγχώνομαι 

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, lenaki898 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και εγώ μανούλα Σεπτεμβρίου άργησα λίγο να μπώ στην ομάδα....:p μία ερώτηση θέλω να κάνω κάθε πρωί τα χέρια μ τα ΄δαχτυλα είναι πρησμένα και δεν μπορώ να τα λυγίσω απο τον πόνο μετά απο καμιά ώρα αφού ξυπνήσω συνέρχομαι αλλά μία ενόχληση  πάλι μένει το έχει καμία άλλη αυτο?ευχαριστώ

Καλημέρα! Καλώς ήρθες! 

Δεν έχω προσωπική εμπειρία για αυτό που με ρωτάς, αλλά μια φίλη μου είχε πονο κυριως στις αρθρώσεις ιδίως των δαχτύλων του χεριού όσο ήταν έγκυος. Η συγκεκριμένη είχε πρηστεί και πάρα πολύ ήδη από τον 5ο μήνα. Είχε ρωτήσει το γιατρό της και της είδε πει τότε ότι δεν σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και της πρότεινε να απευθυνθεί σε ρευματολόγο. Τελικά η κοπέλα δεν είχε κάτι και αφότου γέννησε και ξεπρηστηκε της πέρασε. Ρώτησε μια εσύ το γιατρό σου να δεις αν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη. Νομίζω πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...