Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

6 hours ago, Vlal said:

Άτυχη για τον τραχηλο αλλά ειλικρινά εγώ που δουλεύω και παίρνω προαστιακό με τέτοια ζέστη και περπατάω σ λέω είσαι μια χαρά στο σπίτι και ας κάθεσαι!!!! ειλικρινά δεν αντέχω να πάω στην δουλειά .... ζαλίζομαι και από το χαμηλό αιματοκρίτη σκάω....και όλα μαζί....δεν καταλαβαίνω γτ μέχρι τις 30 βδομάδες πρέπει να δουλεύουμε;;;;;εγώ σήμερα πήρα και είπα ότι δεν θα πάω ... ευτυχώς εχουν κατανόηση

Κι εγώ τα ίδια. Και δεν έχουμε και air condition, αλλά στα κανονικά μου δεν το χρειάζομαι, είμαι γκαμήλα! 

Σταματάω τη δουλειά, την καθημερινή παρουσία δηλαδή, από τέλος του μήνα. Επιτέλους! Τον Ιούνιο θα έρχομαι στο γραφείο μόνο όταν χρειάζεται. 

Σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού για υπέρηχο και ανυπομονώ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα.Βρε κοριτσι μου γιατί δεν σταματάς την δουλειά?Εγώ την έχω σταματήσει από 1 Γενάρη και πάω κάθε μήνα στον γιατρό μου γράφει στον υπέρηχο ότι έχω κάτι και πληρώνομαι κάθε μήνα από τον ΕΦΚΑ κάτι λιγότερο από τον μισθό μου,και κάθομαι δεν θα μπορούσα να τρέχω με αμαξι και να ριψοκινδυνευω κάθε μέρα να πάω στο γραφείο έδωσα πολύ αγωνα για να φτάσω. εδω.Δεν αξίζει να ταλαιπωρησε έτσι.Δυστυχως εμείς οι μανάδες στον ιδιωτικό τομέα έχουμε αλλη αντιμετώπιση.Το μόνο καλό είναι που  ισχύει το 6μηνο στον ΟΑΕΔ μετα οπότε καθόμαστε κανα 9 με 10 μήνες θα κολλήσω και την κανονική άδεια την φετινή οπότε θα φτάσει η μπεμπουλα 10  με 11 μηνων!

Γτ είμαι ψυχαναγκαστική...γτ εμάς λήγει η σύμβαση κάθε χρόνο τον Ιούλιο κ σκέφτομαι να κάτσω να τους εξυπηρετήσω τώρα που δεν έχω κ τίποτα μήπως κ με πάρουν τον Γενάρη με νέα σύμβαση!!!!αλλά σήμερα θα πω στο γιατρό.... τέρμα....μια βδομάδα έμεινε όλη άδεια δεν την παλεύω......έχω κ το μεταπτυχιακό.... σκέψου σήμερα δεν πήγα κ είμαι όλη μέρα ξάπλα....

πρίν από 1 λεπτό , electra2021 είπε:

Κι εγώ τα ίδια. Και δεν έχουμε και air condition, αλλά στα κανονικά μου δεν το χρειάζομαι, είμαι γκαμήλα! 

Σταματάω τη δουλειά, την καθημερινή παρουσία δηλαδή, από τέλος του μήνα. Επιτέλους! Τον Ιούνιο θα έρχομαι στο γραφείο μόνο όταν χρειάζεται. 

Σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού για υπέρηχο και ανυπομονώ! 

Μαζί πάμε εμείς....κ εγώ έχω ραντεβού σήμερα στις 7

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, Vlal said:

Γτ είμαι ψυχαναγκαστική...γτ εμάς λήγει η σύμβαση κάθε χρόνο τον Ιούλιο κ σκέφτομαι να κάτσω να τους εξυπηρετήσω τώρα που δεν έχω κ τίποτα μήπως κ με πάρουν τον Γενάρη με νέα σύμβαση!!!!αλλά σήμερα θα πω στο γιατρό.... τέρμα....μια βδομάδα έμεινε όλη άδεια δεν την παλεύω......έχω κ το μεταπτυχιακό.... σκέψου σήμερα δεν πήγα κ είμαι όλη μέρα ξάπλα....

Με σύμβαση έργου είσαι κι εσύ; εγώ με σύμβαση έργου, αλλά δεν αγχώνομαι και τόσο γιατί δεν πιστεύω ότι τους συμφέρει να με διώξουν, και πατάω και στη δυνατότητα της τηλεργασιας, που σαν ελεύθερη επαγγελματιας γενικά έχω το δικαίωμα για ευέλικτο ωράριο. Βέβαια ξέρουμε ότι στην Ελλάδα όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, αλλά τέλος πάντων.... 

Επίσης κορίτσια, όσες δεν το ξέρετε υπάρχει ένα καινούργιο επίδομα γέννησης λέγεται ΟΠΕΚΑ

πρίν από 24 λεπτά , electra2021 είπε:

Με σύμβαση έργου είσαι κι εσύ; εγώ με σύμβαση έργου, αλλά δεν αγχώνομαι και τόσο γιατί δεν πιστεύω ότι τους συμφέρει να με διώξουν, και πατάω και στη δυνατότητα της τηλεργασιας, που σαν ελεύθερη επαγγελματιας γενικά έχω το δικαίωμα για ευέλικτο ωράριο. Βέβαια ξέρουμε ότι στην Ελλάδα όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, αλλά τέλος πάντων.... 

Επίσης κορίτσια, όσες δεν το ξέρετε υπάρχει ένα καινούργιο επίδομα γέννησης λέγεται ΟΠΕΚΑ

Τα 2000 δεν είναι αυτό; Κοριτσια ξέρετε αν υπάρχει τπτ άλλο που το παίρνει ο μπαμπάς όταν η μαμά είναι άνεργη κ ασφαλισμένη σε αυτόν; Ο δικος μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας κ δεν ξέρω τι παίζει με το ταμείο τους κ ο λογιστής του είναι λίγο κουκουρουκου. Εγώ δεν δούλεψα τα τελευταία δυο χρόνια οποτε ξέρω ότι δεν παίρνω τα γνωστά του ΙΚΑ κ του ΟΑΕΔ… μόνο τα 2000 για κάθε παιδί.

CATwp3.png

21 minutes ago, Patataki83 said:

Τα 2000 δεν είναι αυτό; Κοριτσια ξέρετε αν υπάρχει τπτ άλλο που το παίρνει ο μπαμπάς όταν η μαμά είναι άνεργη κ ασφαλισμένη σε αυτόν; Ο δικος μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας κ δεν ξέρω τι παίζει με το ταμείο τους κ ο λογιστής του είναι λίγο κουκουρουκου. Εγώ δεν δούλεψα τα τελευταία δυο χρόνια οποτε ξέρω ότι δεν παίρνω τα γνωστά του ΙΚΑ κ του ΟΑΕΔ… μόνο τα 2000 για κάθε παιδί.

Ναι, αυτό είναι με τα, 2000. Δεν έχω ιδέα αν το δικαιούσαι ως έμμεσα ασφαλισμενη, εγώ θυμάμαι ότι είχα πάρει από τον οαεε κάτι ψίχουλα κυριολεκτικά, και μειωμένες εισφορές για ένα χρόνο, κάτι τέτοιο. Μπούρδες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , electra2021 είπε:

Ναι, αυτό είναι με τα, 2000. Δεν έχω ιδέα αν το δικαιούσαι ως έμμεσα ασφαλισμενη, εγώ θυμάμαι ότι είχα πάρει από τον οαεε κάτι ψίχουλα κυριολεκτικά, και μειωμένες εισφορές για ένα χρόνο, κάτι τέτοιο. Μπούρδες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. 

πρίν από 39 λεπτά , Patataki83 είπε:

Το ΙΚΑ νομίζω το παίρνεις κ άνεργη αν δεν έχει λήξει το ταμείο σου!!!! 

1 hour ago, electra2021 είπε:

Δεν είμαι με σύμβαση έργου...είμαι ορισμένου χρόνου απλά!!!κάθε χρόνο έτσι καθόμαστε ένα μήνα κ μετά πάλι πρόσληψη 

πρίν από 18 λεπτά , electra2021 είπε:

Αν είναι αυτό που δίνει ο Κούλης από το 2020 το παίρνεις όπως κ να έχει άνεργη η μη 

3 ώρες πρίν, Vlal είπε:

3 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Βρε πήγαινε να το κανονισεις να κάτσεις να ξεκουραστείς στο σπίτι σου θα έχουμε πολλές ζεστές άκουσα δεν είναι να κυκλοφορείς μέσα στην ζέστη!!!Και εγώ ξαπλα τις περισσότερες ώρες της ημέρας και σηκώνομαι για να φτιάξω φαγητό και να περπατήσω λιγάκι έξω.

Ααααχχχ αυτή η ζέστη, κι εμένα με πιάνει τώρα πολύ εύκολα, και το βράδυ κοιμάμαι πλέον με το βρακι κι ένα τιραντέ φανελάκι γιατί σκάω. Και πλέον νιώθω κούραση με το παραμικρό, δυσκολεύομαι να βολευτώ στο κρεβάτι, τι θα κάνουμε στον 8ο και 8ο μήνα οεο;;; 

Κι εμείς σήμερα είχαμε ραντεβού στο γυναικολόγο, σήμερα κλείσαμε την 26η εβδομάδα, το κορίτσι μας είναι μια χαρά, 939 γραμμάρια. 

• Μου αρέσει 2

Για αυτό κι εγώ το σκέφτομαι να ανέβω Αθήνα. Γιατί εδώ είναι ωραία και δροσερά και δεν το κουνάω ρούπι.

Κοιτούσα φωτό από την προηγούμενη εγκυμοσύνη αυτές τις μέρες..εγώ κορίτσια έχω φτάσει αισίως 30w κι από δω και πέρα είναι το ζόρι. Κυριακή μπαίνω στον 8ο...φτάσαμε κι εδώ. Επόμενο ραντεβού έχω για ντοπλερ αρχές Ιουνίου. 

• Μου αρέσει 2

Όλα καλά κι εμείς, πήγαμε σήμερα για υπέρηχο! Κι εγώ πλέον νιώθω πολύ εξάντληση, και ο μικρός δεν κοιμάται νωρίς δυστυχώς γιατί ξανάρχισε τους μεσημεριανους ύπνους. Πρώτη κοιμάμαι εγώ! Δε βλέπω την ώρα να φύγω από το γραφείο και να αρχίσω τα μπάνια! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Βρε πήγαινε να το κανονισεις να κάτσεις να ξεκουραστείς στο σπίτι σου θα έχουμε πολλές ζεστές άκουσα δεν είναι να κυκλοφορείς μέσα στην ζέστη!!!Και εγώ ξαπλα τις περισσότερες ώρες της ημέρας και σηκώνομαι για να φτιάξω φαγητό και να περπατήσω λιγάκι έξω.

Πήγα σήμερα γιατρό....όλα καλά με το μωρό είναι 1400 γράμμαρια και ναι πήρα άδεια για δύο εβδομάδες μέχρι την άδεια κυήσεως....άλλωστε κανένας δεν θα Μ πει και ευχαριστώ....

1 hour ago, electra2021 είπε:

Όλα καλά κι εμείς, πήγαμε σήμερα για υπέρηχο! Κι εγώ πλέον νιώθω πολύ εξάντληση, και ο μικρός δεν κοιμάται νωρίς δυστυχώς γιατί ξανάρχισε τους μεσημεριανους ύπνους. Πρώτη κοιμάμαι εγώ! Δε βλέπω την ώρα να φύγω από το γραφείο και να αρχίσω τα μπάνια! 

Εγώ ζήτησα άδεια μέχρι την άδεια κυήσεως και πήρα!!!!δεν την παλεύα....πώς ήταν το μωράκι;;;;

• Μου αρέσει 2

45 minutes ago, Vlal said:

Πήγα σήμερα γιατρό....όλα καλά με το μωρό είναι 1400 γράμμαρια και ναι πήρα άδεια για δύο εβδομάδες μέχρι την άδεια κυήσεως....άλλωστε κανένας δεν θα Μ πει και ευχαριστώ....

Εγώ ζήτησα άδεια μέχρι την άδεια κυήσεως και πήρα!!!!δεν την παλεύα....πώς ήταν το μωράκι;;;;

Μία χαρά στα κιλά της, αναπτύσσεται κανονικά. Μόνο που όλο έχει χέρια πόδια ψηλά στο πρόσωπο της και δεν μπορούμε να τη δούμε! 

πρίν από 2 λεπτά , electra2021 είπε:

Μία χαρά στα κιλά της, αναπτύσσεται κανονικά. Μόνο που όλο έχει χέρια πόδια ψηλά στο πρόσωπο της και δεν μπορούμε να τη δούμε! 

Ααα τέλεια πολύ χαίρομαι....ποτέ έχεις τελική ;;;εγω 5 Αυγούστου

11 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Αυτό το παίρνω κανονικά… έχει κάποιο όριο στο εισόδημα μόνο που είναι αρκετά ψηλά για τα δικά μας στάνταρ κ θέλει να κάνεις φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια… μόνο στην περίπτωση που δεν είσαι Έλληνας έχει κάποιους επιπλέον περιορισμούς που έχουν να κάνουν με το πόσα χρόνια μένεις στην Ελλάδα αποσο ξέρω. Είπα μήπως έπαιρνε κ ο άντρας μου τπτ εφόσον δεν δικαιούμαι τπτ άλλο εγώ μιας κ με ασφαλίζει αυτός.

Ζεστη αφόρητη σήμερα κ εγώ σκάω … όλη μέρα με ανεμιστήρα ήμουν κ τώρα που ξάπλωσα ενώ νυστάζω δε μπορώ να κοιμηθώ γτ ιδρώνω… είμαι στο τσακ να ανάψω αιρ-κοντίσιον κ το μόνο που με κρατάει είναι που έχει κοιμηθει το σκυλί φαρδύ πλατύ δίπλα μου στο πάτωμα κ δεν έχει χώρο να πατήσω για να σηκωθώ :lol: κ λυπάμαι να το ξυπνήσω το κακόμοιρο 

• Χαχα 2

CATwp3.png

6 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Αυτό το παίρνω κανονικά… έχει κάποιο όριο στο εισόδημα μόνο που είναι αρκετά ψηλά για τα δικά μας στάνταρ κ θέλει να κάνεις φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια… μόνο στην περίπτωση που δεν είσαι Έλληνας έχει κάποιους επιπλέον περιορισμούς που έχουν να κάνουν με το πόσα χρόνια μένεις στην Ελλάδα αποσο ξέρω. Είπα μήπως έπαιρνε κ ο άντρας μου τπτ εφόσον δεν δικαιούμαι τπτ άλλο εγώ μιας κ με ασφαλίζει αυτός.

Ζεστη αφόρητη σήμερα κ εγώ σκάω … όλη μέρα με ανεμιστήρα ήμουν κ τώρα που ξάπλωσα ενώ νυστάζω δε μπορώ να κοιμηθώ γτ ιδρώνω… είμαι στο τσακ να ανάψω αιρ-κοντίσιον κ το μόνο που με κρατάει είναι που έχει κοιμηθει το σκυλί φαρδύ πλατύ δίπλα μου στο πάτωμα κ δεν έχει χώρο να πατήσω για να σηκωθώ :lol: κ λυπάμαι να το ξυπνήσω το κακόμοιρο 

Γλυκούλα μου!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...