Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , Didimakia είπε:

24 εβδομάδα κάθε Πέμπτη αλλαζω εβδομάδα!!Εμένα σήμερα πρώτη φορά που μου ρίχνει αραιά και που ενώ τις υπόλοιπες μέρες φουλ!!!Δεν ξέρω μάλλον βαριέται!!!

Εμένα λογω ιστορικού στην αυχενική μου γράφει νωρίτερα βέβαια αυτες είναι κάποιες πιθανοτητες που γράφουν βάση στατιστικών ίσως δεν ξέρω παίζουν βέβαια πολλά ρόλο η ηλικία,το ζαχαρο,κτλ,κτλ.

Δεν ξέρω αν πάμε μέχρι τις 18 Αυγούστου, ίσως λίγο νωρίτερα. Ανάλογα πως θα εξελιχθεί και στην πορεία η εγκυμοσύνη και τι θα πει ο γιατρός. Ελπίζω να πάμε όλες με φυσιολογικό τοκετό, και εγώ έτσι θέλω. Καμπύλη θα κάνω και εγώ τον ερχόμενο μηνα. Την άλλη εβδομάδα έχω επαναλυπτικες εξετάσεις αιματως και ούρων. Να σας ρωτήσω κάτι, εξέταση για τόξοπλάσμα κάθε πότε κάνετε; έχετε κατοικίδια στο σπίτι; εμείς έχουμε σκύλο μέσα, έκανα στην αρχή με τον προγεννητικό έλεγχο(που ήμουν ήδη 7η εβδομάδα) και από τότε δεν ξανά κάναμε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Mermer είπε:

Δεν ξέρω αν πάμε μέχρι τις 18 Αυγούστου, ίσως λίγο νωρίτερα. Ανάλογα πως θα εξελιχθεί και στην πορεία η εγκυμοσύνη και τι θα πει ο γιατρός. Ελπίζω να πάμε όλες με φυσιολογικό τοκετό, και εγώ έτσι θέλω. Καμπύλη θα κάνω και εγώ τον ερχόμενο μηνα. Την άλλη εβδομάδα έχω επαναλυπτικες εξετάσεις αιματως και ούρων. Να σας ρωτήσω κάτι, εξέταση για τόξοπλάσμα κάθε πότε κάνετε; έχετε κατοικίδια στο σπίτι; εμείς έχουμε σκύλο μέσα, έκανα στην αρχή με τον προγεννητικό έλεγχο(που ήμουν ήδη 7η εβδομάδα) και από τότε δεν ξανά κάναμε. 

Εμένα μου βάζει κάθε μήνα. Έχω εναν σκυλάκο. Αλλά ο λόγος δεν είναι τα κατοικίδια. Θεωρητικά τοξόπλασμα μπορεί να κολλήσεις κ απο ωμά λαχανικά.

4 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Εμείς την β επιπέδου την κάναμε νωρίς, 21 εβδομάδα και ήταν 409 γραμμάρια. Συχνοουρια έχω και εγώ, και ώρες ώρες κάνει κάτι κνησεις το μωρό κ με στέλνει απευθείας τουαλέτα. Το καλοκαίρι χρειάζεται air condition και αποδράσεις σε δροσερά μέρη. Εγώ θα το φάω και όλο λογικά γιατί  18 Αυγούστου έχω πητ. 

Κ εγώ 22η… θεωρητικά η πητ μου είναι 25 Αυγούστου αλλά μου το έχουν πει ότι δεν θα φτάσω εκεί λόγω δίδυμων. Ο στόχος είναι να φτάσω τις 36 εβδομαδες για να γλυτώσουν τουλάχιστον τη μενν… 

3 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα και γω έχω βαρύνει πολύ κουράζομαι πολύ εύκολα!Και εγώ έχω πητ 18/8 μαζί θα γεννήσουμε!

Εμένα κορίτσια τα διδυμακια μου  γεννήθηκαν 1900γρ. ο ένας και 2200γρ.ο άλλος 8 μηνων ακριβώς 12/08 σπάσανε τα νερά και γέννησα με καισαρική γιατί ήταν και οι 2 τυλιγμενοι με τον ομφάλιο λώρο στον λαιμό!!!Μείνανε καμμια 20αρια μέρες θερμοκοιτιδα και τους πήρα μια χαρά!!

Εγώ μαγειρίτσα που πεθαινω τρελαινομαι δεν έφαγα γιατί διάβασα ότι δεν κάνει να τρώει η εγκυος εντόσθια οπότε τα στερηθηκα!!!Ούτε κοκορέτσι!!!Μόνο αρνί!!!

Έχω πάρει 5 κιλα!!!Ο γιατρός πάντα μου λέει το βάρος όταν πάμε για υπερηχο.

Μια σταλιτσα ήταν μωρε… ρουχαλάκια έβρισκες να τους κάνουν που ήταν τόσο μικρά; Γτ του αδερφού μου που γεννήθηκε 3κιλα τα 0-3 του ήταν τεράστια μέχρι 2 μηνών κ ήταν σαν Φασουλής το γλυκουλι. 

1 hour ago, Mermer είπε:

Κ εγώ έχω σκύλο αλλά δεν το έχω αναφέρει στον γιατρό… τώρα στις τελευταίες που μου έγραψε την καμπυλη μου είχε γράψει ξανά όλες αυτές που κάναμε στις αρχες… τοξόπλασμα, ερυθρά κτλ κτλ

πρίν από 20 λεπτά , Lena3 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Η εξέταση για καμπύλη σε ποια βδομάδα ακριβώς γίνεται; Λείπει ο γυναικολόγος μου διακοπές και δεν μπορώ να τον  βρω..

Εμένα μου την έγραψε στον προηγούμενο υπέρηχο κ πήγα κ την έκανα Μ Δευτέρα που έληγε το παραπεμπτικό… δλδ λίγο πριν μπω 22η εβδομάδα. Νομιζω γενικά μέσα στον 6ο μήνα γίνεται 

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

1 ώρα πρίν, Konisn είπε:

Τωρα που ειπες ζαχαρο.... θα κανω καμπυλη την Παρασκευή κ έφαγα τόσα γλυκά το Πάσχα που φοβαμαι για το αποτέλεσμα.

Γενικά δεν έχεις μετρηθεί ποτέ εννοώ όσο είσαι έγκυος?Εγώ ήξερα από την προηγούμενη αποτυχημενη εγκυμοσυνη ότι είχα το πρωινό μου της νηστειας ανεβασμενο οπότε ξεκινησα από την αρχή τις μετρήσεις και κάνω και 22 μονάδες ινσουλίνης κάθε Βράδυ!Μην ανησυχείς όμως αμα κάτι φανεί που δεν στο εύχομαι θα στο ρυθμισει don't worry!!!Απλά πρέπει να κάνεις διατροφή αυτό!!!

1 ώρα πρίν, Mermer είπε:

Εγώ δεν έχω κατοικίδιο κάνω όμως κάθε μήνα γιατί το τοξοπλασμα μπορείς να το κονομησεις και από μη καλά πλυμένα μαρούλι π.χ κτλ!!Βέβαια προσέχω πολύ τα βάζω όλα στο ξύδι και όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό παίρνω βραστα χόρτα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Didimakia είπε:

Γενικά δεν έχεις μετρηθεί ποτέ εννοώ όσο είσαι έγκυος?Εγώ ήξερα από την προηγούμενη αποτυχημενη εγκυμοσυνη ότι είχα το πρωινό μου της νηστειας ανεβασμενο οπότε ξεκινησα από την αρχή τις μετρήσεις και κάνω και 22 μονάδες ινσουλίνης κάθε Βράδυ!Μην ανησυχείς όμως αμα κάτι φανεί που δεν στο εύχομαι θα στο ρυθμισει don't worry!!!Απλά πρέπει να κάνεις διατροφή αυτό!!!

Εκανα καθε μηνα ζαχαρο κ γλυκοζυλιωμενη. Καμπυλη ειχα κανει πριν την εξωσωματικη. Κ ο ενδοκρινολογος μου ειπε παλι τωρα να κανω. Θα δουμε πως θα παει....

πρίν από 34 λεπτά , Patataki83 είπε:

Κ εγώ 22η… θεωρητικά η πητ μου είναι 25 Αυγούστου αλλά μου το έχουν πει ότι δεν θα φτάσω εκεί λόγω δίδυμων. Ο στόχος είναι να φτάσω τις 36 εβδομαδες για να γλυτώσουν τουλάχιστον τη μενν… 

Μια σταλιτσα ήταν μωρε… ρουχαλάκια έβρισκες να τους κάνουν που ήταν τόσο μικρά; Γτ του αδερφού μου που γεννήθηκε 3κιλα τα 0-3 του ήταν τεράστια μέχρι 2 μηνών κ ήταν σαν Φασουλής το γλυκουλι. 

Κ εγώ έχω σκύλο αλλά δεν το έχω αναφέρει στον γιατρό… τώρα στις τελευταίες που μου έγραψε την καμπυλη μου είχε γράψει ξανά όλες αυτές που κάναμε στις αρχες… τοξόπλασμα, ερυθρά κτλ κτλ

Εμένα μου την έγραψε στον προηγούμενο υπέρηχο κ πήγα κ την έκανα Μ Δευτέρα που έληγε το παραπεμπτικό… δλδ λίγο πριν μπω 22η εβδομάδα. Νομιζω γενικά μέσα στον 6ο μήνα γίνεται 

Άστα δεν τους έκανε ΤΙΠΟΤΑ ήταν τόσο μικροσκοπικά σαν γατάκια χαχα περίσευαν τα μανικακια τους όσο άλλο ένα χεράκι τους χαχα!!!!

• Χαχα 1

πρίν από 29 λεπτά , Didimakia είπε:

Άστα δεν τους έκανε ΤΙΠΟΤΑ ήταν τόσο μικροσκοπικά σαν γατάκια χαχα περίσευαν τα μανικακια τους όσο άλλο ένα χεράκι τους χαχα!!!!

Ψυχουλινια… εγώ βρήκα τυχαία ένα μαγαζί στο Ίντερνετ που είχε κάτι κορμάκια/εσώρουχα  για πρόωρα κ πήρα 4… λέει για 40 εκ μωρά είναι κ τα πήρα 7€ σύνολο.. βαμβακερά της chicco… κ λέω αν χρειαστούν οκ… αλλιώς όταν θα έχουν κούκλες μωρά θα τα βάζουν σε εκείνες :lol:

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

1 hour ago, Patataki83 είπε:

Ψυχουλινια… εγώ βρήκα τυχαία ένα μαγαζί στο Ίντερνετ που είχε κάτι κορμάκια/εσώρουχα  για πρόωρα κ πήρα 4… λέει για 40 εκ μωρά είναι κ τα πήρα 7€ σύνολο.. βαμβακερά της chicco… κ λέω αν χρειαστούν οκ… αλλιώς όταν θα έχουν κούκλες μωρά θα τα βάζουν σε εκείνες :lol:

Χαχαχα όντως αυτό θα κάνουν!!!Εμενα αν θυμάμαι καλά ο ένας ήταν 40 και ο άλλος 38 μια σταλιτσα και ειδικά ο πιο μικρός δεν μου έπινε πολύ γαλα πολύ λίγο,ακόμα και τώρα λίγοφαγος είναι τρώει όμως πολλά λαχανικά και φρούτα!!!

1 ώρα πρίν, Konisn είπε:

Εκανα καθε μηνα ζαχαρο κ γλυκοζυλιωμενη. Καμπυλη ειχα κανει πριν την εξωσωματικη. Κ ο ενδοκρινολογος μου ειπε παλι τωρα να κανω. Θα δουμε πως θα παει....

Ε οπότε δεν θα εχεις θεμα μην ανησυχείς!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Didimakia είπε:

Χαχαχα όντως αυτό θα κάνουν!!!Εμενα αν θυμάμαι καλά ο ένας ήταν 40 και ο άλλος 38 μια σταλιτσα και ειδικά ο πιο μικρός δεν μου έπινε πολύ γαλα πολύ λίγο,ακόμα και τώρα λίγοφαγος είναι τρώει όμως πολλά λαχανικά και φρούτα!!!

Ε οπότε δεν θα εχεις θεμα μην ανησυχείς!!

Παναγία μου… όντως σαν γατάκια… εγώ γεννήθηκα 51εκ κ 3750 Κ ήμουν σαν γιουβαρλάκι χαχαχα

εντωμεταξυ με πήραν τηλ πριν λίγο ότι έφτασε το καρότσι μας νωρίτερα κ μπορούμε να πάμε να το πάρουμε κ αγχώθηκα! Δεν ξέρω γτ… ίσως επειδή αρχίζει να γίνεται πιο αληθινό κ πλησιάζει ο καιρός… πραγματικά νιώθω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι σε λίγους μήνες θα έχω δυο μωρά στο σπίτι… 

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα σήμερα στο γιατρό...η υπερηχογενια φαίνεται να μειωνεται ( βέβαια εγώ άγχος έχω έτσι κ αλλιώς)!!!! Είμαι 25 εβδομάδων και είναι μπεμπα είναι 892 γραμμάρια!!!!!εγώ ουσιαστικά πήρα μισό κιλό...αλλά επειδή και το μωρό μεγαλώνει έχω μείνει στα ίδια....64,5 ξεκίνησα 74 είμαι!!!!ελπίζω έτσι να μείνει!!!!γενικά όλα καλά πάνε....εχθές την έβλεπα που κουνιόταν, εννοώ φαινόταν η κοιλιά μου πήγαινε πάνω κάτω!!!

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Παναγία μου… όντως σαν γατάκια… εγώ γεννήθηκα 51εκ κ 3750 Κ ήμουν σαν γιουβαρλάκι χαχαχα

εντωμεταξυ με πήραν τηλ πριν λίγο ότι έφτασε το καρότσι μας νωρίτερα κ μπορούμε να πάμε να το πάρουμε κ αγχώθηκα! Δεν ξέρω γτ… ίσως επειδή αρχίζει να γίνεται πιο αληθινό κ πλησιάζει ο καιρός… πραγματικά νιώθω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι σε λίγους μήνες θα έχω δυο μωρά στο σπίτι… 

Καλημέρα και γω γεννήθηκα 4 κιλα σαν φράπα ήμουν άστα!Εμείς από ετοιμασίες τίποτα ακόμα έχω μια ξαδέρφη που έχει τα πάντα από την ανιψιά μου όποτε μάλλον μόνο ρουχαλάκια θα πάρω και συρταριερα αλλά ψάχνουμε και σπίτι παράλληλα και δεν βρίσκουμε τα νοίκια είναι στο Θεό,δεν ξέρω τι θα γίνει!!!Όταν μπείτε μέσα στο σπίτι με τα μωράκια σου θα το συνειδητοποιήσεις μια χαρά θα γεμίσει ευτυχία το σπίτι σου μονο να μην πανικοβληθεις άμα κλαίνε και τα 2 η θα πεινάνε η θα θέλουν άλλαγμα χαχα,με ψυχραιμία θα τα βγάλεις μια χαρά πέρα και προσπάθησε όταν κοιμούνται να κοιμάσαι και εσύ!Εγώ αυτό έκανα!

Καλημέρα!εγω δεν έχω κάνει ακόμα καμπύλη.Το ανέφερα στο γιατρό πριν 1 εβδομάδα και μου είπε ότι θα το συζητήσουμε τον επόμενο μήνα που θα μπαίνω στον 7ο.

Από ετοιμασίες δεν έχω κάνει τίποτα γιατί τρέχω και δε φτάνω με το σπίτι.Μολις τελειώσαμε το βάψιμο και παραγειλαμε τα έπιπλα.Απο ηλεκτρικές συσκευές ψάχνουμε αλλά είναι όλα πανάκριβα.Αγνωστο το πότε θα καταφέρουμε να μπούμε μέσα στο σπίτι.

Εν τω μεταξύ κάθε μέρα τρέχουμε σε μαγαζιά  για να δούμε πράγματα και μετά πάμε για καθάρισμα στο σπίτι και έχω ξεπατωθει.Να πω την αλήθεια έχω πολλή βοήθεια σε όλα αλλά θέλω και εγώ να κάνω κάτι για να μη νιώθω αχρηστη

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Πήγα σήμερα στο γιατρό...η υπερηχογενια φαίνεται να μειωνεται ( βέβαια εγώ άγχος έχω έτσι κ αλλιώς)!!!! Είμαι 25 εβδομάδων και είναι μπεμπα είναι 892 γραμμάρια!!!!!εγώ ουσιαστικά πήρα μισό κιλό...αλλά επειδή και το μωρό μεγαλώνει έχω μείνει στα ίδια....64,5 ξεκίνησα 74 είμαι!!!!ελπίζω έτσι να μείνει!!!!γενικά όλα καλά πάνε....εχθές την έβλεπα που κουνιόταν, εννοώ φαινόταν η κοιλιά μου πήγαινε πάνω κάτω!!!

Σχεδόν 900γρ στις 25 εβδομάδες; Στην β επιπέδου ποσο ήταν; Εμένα στις 22 εβδομάδες μου τα υπολόγισε από 400γρ το καθένα… διπλασιάζουν βάρος τόσο γρήγορα; 

3 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα και γω γεννήθηκα 4 κιλα σαν φράπα ήμουν άστα!Εμείς από ετοιμασίες τίποτα ακόμα έχω μια ξαδέρφη που έχει τα πάντα από την ανιψιά μου όποτε μάλλον μόνο ρουχαλάκια θα πάρω και συρταριερα αλλά ψάχνουμε και σπίτι παράλληλα και δεν βρίσκουμε τα νοίκια είναι στο Θεό,δεν ξέρω τι θα γίνει!!!Όταν μπείτε μέσα στο σπίτι με τα μωράκια σου θα το συνειδητοποιήσεις μια χαρά θα γεμίσει ευτυχία το σπίτι σου μονο να μην πανικοβληθεις άμα κλαίνε και τα 2 η θα πεινάνε η θα θέλουν άλλαγμα χαχα,με ψυχραιμία θα τα βγάλεις μια χαρά πέρα και προσπάθησε όταν κοιμούνται να κοιμάσαι και εσύ!Εγώ αυτό έκανα!

Συρταριερα εγώ πήρα από ικεα την κλασική μαλμ.. δεν ήθελα να πάρω με σχέδια μπεμπέ κτλ για να την έχουν κ αργότερα. Τα ενοίκια έχουν ξεφύγει… κ τα περισσότερα σπίτια είναι άθλια. Έχεις όταν ψάχναμε πριν 6χρ μας πήρε 8 μήνες να βρούμε. Κ πηγαίναμε να δούμε σπιτια που τελικά ήταν του ‘60 με τα αρχαία ντουλάπια κουζίνας που ήξερες ότι με τις πρώτες ζεστες θα πεταχτούν κατσαριδακια κ μπαλκόνια που δεν χωρούσε ούτε η απλωστρα… κ θελανε 500€ τότε. Τώρα θα ζητάνε κ παραπάνω. Είχαμε πετύχει μια μονοκατοικία διώροφη πολύ ωραία, με τζάκι, αυλη, λευκά μαρμάρινα πατώματα κ σκάλες, τεράστια κουζίνα με καθιστικό μέσα σε αυτά τα λεφτά κ δεν μας την έδινε τελικά η ιδιοκτήτρια γτ δεν είμασταν παντρεμένοι χαχα είχαμε πάει να το δούμε τον Οκτώβρη το σπίτι κ εμείς είχαμε κλείσει ημερομηνία γάμου για τον Ιούλιο. Κ εκεί που είχαμε απογοητευτεί τελείως, μια Κυριακή πρωί είχαμε καθίσει να φάμε πρωινό κ βλέπει ο άντρας μου μια αγγελία που μόλις είχε ανεβει κ παίρνει τηλ. Ήταν δυο τετράγωνα από εκεί που μέναμε κ λέμε άσε το πρωινό όπως είναι στο τραπεζι κ πάμε να το δούμε. Φτάνουμε κ βλέπουμε πολυκατοικία χτισμένη μετά το 2000 σε καλή κατάσταση με πυλωτη..μας έκανε εντύπωση..ανεβαίνουμε στον 3ο όροφο να δούμε το σπίτι κ ανοίγει η εξώπορτα κ παθαινω έρωτα… φάτσα απέναντι ήταν ανοιχτή η μπαλκονόπορτα κ πιάτο όλη η αθηνα κ στο κέντρο η Ακρόπολη. Λέω εδώ ειμαστε! Να μη στα πολυλογώ μια που το είδαμε κ μια που πήραμε καπάκι πίσω τηλ ότι το θελουμε… κ επειδή ήθελε βάψιμο μας έκοψε κ κατι απτό ενοίκιο κ μας το άφησε τότε 420€ για να το βάψουμε εμείς όπως θέλαμε. Ευτυχώς ήταν κ άνθρωποι στην ηλικία μας κ μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, δεν είχαν θέμα που έχουμε σκύλο κ δεν μας έχουν ενοχλήσει ποτε. Το μόνο θεματάκι που έχουμε είναι ότι σαν πολυκατοικία έχει θέμα με τα πλακάκια στο σαλόνι κ σηκώνονται… τώρα έχουν ξεκολλήσει 4-5 κ πρέπει να τα φτιάξουμε πριν γεννήσω γτ χοροπηδάνε. Αλλά με όσους μιλήσαμε εδώ είχαν το ίδιο θέμα άρα ο πλακας ήταν άχρηστος. Τώρα ότι αγγελίες μου έρχονται σε ειδοποίηση για την περιοχή είναι στα 700 για 3αρι κ δεν είναι πάντα σε καλή κατάσταση, ούτε έχουν πχ αυτόνομη θέρμανση. Οκ καταλαβαίνω ότι κ οι ιδιοκτήτες θέλουν να βγάλουν κέρδος αλλά δεν γίνεται να είναι το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα οικογένειας παραπάνω από τον βασικό μισθό.. χθες είδα αγγελία για γκαρσονιέρα ισόγεια κ ζητούσε 400€… ένας άνθρωπος που θα μείνει εκεί μέσα γτ δεύτερος δεν χωρούσε, πως θα δώσει τόσα αν παίρνει 600-700€; Τα υπόλοιπα πάγια του σπιτιού ποιος θα τα πληρώσει; Τεσπα… έχει ξεφύγει η κατάσταση.

CATwp3.png

2 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Καλημέρα!εγω δεν έχω κάνει ακόμα καμπύλη.Το ανέφερα στο γιατρό πριν 1 εβδομάδα και μου είπε ότι θα το συζητήσουμε τον επόμενο μήνα που θα μπαίνω στον 7ο.

Από ετοιμασίες δεν έχω κάνει τίποτα γιατί τρέχω και δε φτάνω με το σπίτι.Μολις τελειώσαμε το βάψιμο και παραγειλαμε τα έπιπλα.Απο ηλεκτρικές συσκευές ψάχνουμε αλλά είναι όλα πανάκριβα.Αγνωστο το πότε θα καταφέρουμε να μπούμε μέσα στο σπίτι.

Εν τω μεταξύ κάθε μέρα τρέχουμε σε μαγαζιά  για να δούμε πράγματα και μετά πάμε για καθάρισμα στο σπίτι και έχω ξεπατωθει.Να πω την αλήθεια έχω πολλή βοήθεια σε όλα αλλά θέλω και εγώ να κάνω κάτι για να μη νιώθω αχρηστη

Τα ηλεκτρικά αν είναι να τα πάρετε όλα απτην αρχή βάλτε τα σε δόσεις… δεν βγαίνει αλλιώς. Κ κοιτα να ξεκουράζεσαι τώρα… άσε τους άλλους να κάνουν τα βαριά κ μην ξεπατώνεσαι. Κ ότι κανεις να το κανεις σιγά σιγά κ με διαλείμματα… εγώ έχω φτάσει να λαχανιάζω που αδειάζω το πλυντήριο πιάτων :lol:

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...