Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια,χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και με το καλό τα μωράκια μας!!!!Πως περάσατε?Φάγατε?Φαντάζομαι πολύ χαχα όπως και γω!!!Βασικά αρνακι πατατουλες τζατζίκακι και χόρτα.Μονο αυτά μου επιτρέπονται αλλά τα έφαγα σε παραπάνω ποσότητα,μετά λοιπόν έφαγα και 2 μπάλες παγωτο Δωδώνη 0% αλλά δεν είχε στεβια είχε μου είπαν σορβιτολη με αποτέλεσμα 2 ώρες μετά με πήγε λίγο αιμα(με συγχωρείτε κιολας).Φοβήθηκα λιγάκι αλλά αφού έφαγα στεγνά τις υπόλοιπες ώρες την άλλη μέρα ήμουν οκ!!!!Μου είπαν ότι η σορβιτολη τα επιφέρει αυτά!!!Η μπουμπού κλωτσάει ασταμάτητα ανυπομονώ πως και πως την άλλη Τρίτη να πάω να την δω:x

Εμάς μας έφεραν τρία γλυκά το Πάσχα.....κ θέλω να τα φαω όλα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά με υγεία!και εμείς περάσαμε καλά και φάγαμε πολύ εννοείται.Τα τιμησα όλα δεόντως!κατσίκι,μαγειρίτσα,τσουρέκια,τζατζίκι,τυροκαυτερες κτλ!Πολύ ωραία μου έκατσαν όλα χαχα

Σωματικά έχω εδώ και 1 μήνα πόνο στο ηβικό οστο-λεκανη.Ο γιατρός είπε ότι είναι από την κούραση αλλά δε κουράζομαι καθόλου.Δεν κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι αλλά μπορεί να φταίει ότι πριν ακριβώς με πιάσει αυτός ο πόνος έκανα ένα πολύωρο ταξίδι με το αυτοκινητο και μετά ξεκίνησε και από τότε ακόμα να συνέλθω. Δε μπορώ να περπατήσω πολύ,δε μπορώ να κάτσω πολύ,τις νύχτες πιανομαι και νομίζω ότι θα τον έχω αυτόν τον πόνο μέχρι τέλους.Απο κιλά έχω πάρει μόνο 2 οπότε δε φταίει το βάρος.Δε ξέρω τι να πω...

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία!και εμείς περάσαμε καλά και φάγαμε πολύ εννοείται.Τα τιμησα όλα δεόντως!κατσίκι,μαγειρίτσα,τσουρέκια,τζατζίκι,τυροκαυτερες κτλ!Πολύ ωραία μου έκατσαν όλα χαχα

Σωματικά έχω εδώ και 1 μήνα πόνο στο ηβικό οστο-λεκανη.Ο γιατρός είπε ότι είναι από την κούραση αλλά δε κουράζομαι καθόλου.Δεν κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι αλλά μπορεί να φταίει ότι πριν ακριβώς με πιάσει αυτός ο πόνος έκανα ένα πολύωρο ταξίδι με το αυτοκινητο και μετά ξεκίνησε και από τότε ακόμα να συνέλθω. Δε μπορώ να περπατήσω πολύ,δε μπορώ να κάτσω πολύ,τις νύχτες πιανομαι και νομίζω ότι θα τον έχω αυτόν τον πόνο μέχρι τέλους.Απο κιλά έχω πάρει μόνο 2 οπότε δε φταίει το βάρος.Δε ξέρω τι να πω...

Μόνο 2; ουαου...εγω κοντευω τα 8 κιλά. Πόνο στη μέση εγώ έχω και λίγο στις κνημες μου από παλαιότερα προβλήματα που βγαίνουν τώρα πάλι στην επιφάνεια. Ξεκίνησες να σας μετράει βάρος του εμβρυου ο γιατρός κορίτσια; 

Χρόνια πολλά σε όλες! Κ εγώ έφαγα κ παιδακια κ μπιφτέκι κ πατατούλες κ σαλάτα… χτύπησα κ ένα παγωτο μηχανής μετά γτ καιρό το είχα άχτι… εγώ κοριτσια από κιλά συνεχίζω σταθερά στα -2 από αυτά που ξεκίνησα αλλά η κοιλιά τούρλα λες κ έχω καταπιεί καρπούζι. Στην β επιπέδου την Μ. Τετάρτη μου τα μέτρησε 400γρ το ένα κ 420γρ το άλλο. Καλα είναι; Σωματικά έχω τα θεματάκια μου πάντως κ ας μην πήρα βάρος… στο μισάωρο που τα σταθώ ή θα περπατήσω μουδιάζει το δεξί πόδι κ μετά από λίγο με βαράει κ η μέση κ αρχίζω να κουτσαίνω. Μόλις καθίσω λίγο μου περνάει βέβαια. Ο γιατρός είπε ότι βαραίνει η μήτρα κ μου πιεζει το ισχιακο νεύρο γιαυτο το παθαινω… κ να κάνω διαλείμματα να ξεκουράζομαι. Επίσης έχουν αρχίσει κ μουδιάζουν τα χέρια μου όταν ξαπλώνω από τον ωμο κ κάτω… σε βαθμό να ξυπνάω τα βραδια γτ με πονάνε κ περισσότερο ο πόνος επικεντρώνεται στις κλειδώσεις εξωτερικά της παλάμης εκεί που ενώνεται με τα δάχτυλα. Τα τρίβω λίγο μπας κ συνέλθουν αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφορα… ρώτησα κ γιαυτο κ μου είπε είναι από τις ορμόνες κ συμβαίνει συχνά.

• Μου αρέσει 2

CATwp3.png

@Patataki83 όλα αυτά τα μουδιάσματα και οι πόνοι ειναι αναμενομενα.Το τελευταιο 3μηνο είναι και το δυσκολότερο. Θυμάμαι στο γιο μου αν και είχα πολύ εύκολη εγκυμοσυνη και δούλευα μέχρι τέλους,τις νύχτες με έπιανε τρελή καουρα και συχνοουρια με αποτελέσματα να κοιμάμαι καθιστή.Οι νύχτες ήταν δραματικές.

Πριν μια εβδομάδα που έκανα τη Β επιπεδου το μωρό ζύγιζε 450γρ.Φαναταστειτε όταν φτάσουν 3 κιλά και ανάλογα το μωρό μπορεί και παραπάνω πως θα είμαστε κορίτσια μέσα στις καυτές μέρες του Αυγούστου. Το σκέφτομαι και τρέμω...

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Angela123 είπε:

@Patataki83 όλα αυτά τα μουδιάσματα και οι πόνοι ειναι αναμενομενα.Το τελευταιο 3μηνο είναι και το δυσκολότερο. Θυμάμαι στο γιο μου αν και είχα πολύ εύκολη εγκυμοσυνη και δούλευα μέχρι τέλους,τις νύχτες με έπιανε τρελή καουρα και συχνοουρια με αποτελέσματα να κοιμάμαι καθιστή.Οι νύχτες ήταν δραματικές.

Πριν μια εβδομάδα που έκανα τη Β επιπεδου το μωρό ζύγιζε 450γρ.Φαναταστειτε όταν φτάσουν 3 κιλά και ανάλογα το μωρό μπορεί και παραπάνω πως θα είμαστε κορίτσια μέσα στις καυτές μέρες του Αυγούστου. Το σκέφτομαι και τρέμω...

Άσε… εγώ δε θέλω να το σκέφτομαι που είναι κ δυο… αν κ δεν θα φτάσουν τα 3 κιλά τα δικά μου λογικά γτ δεν θα φτάσω πάνω από 37 εβδομάδες αλλά κ 2,5 να είναι το καθένα θα κοντεύω να σκάσω!

CATwp3.png

9 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Άσε… εγώ δε θέλω να το σκέφτομαι που είναι κ δυο… αν κ δεν θα φτάσουν τα 3 κιλά τα δικά μου λογικά γτ δεν θα φτάσω πάνω από 37 εβδομάδες αλλά κ 2,5 να είναι το καθένα θα κοντεύω να σκάσω!

Άσε κουράγιο!5 κιλά παιδιά είναι πάλι παρα πολύυυυ!μάλλον θα τη βγάζουμε όλη μέρα στον καναπέ με το κλιματιστικο

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Εμείς την β επιπέδου την κάναμε νωρίς, 21 εβδομάδα και ήταν 409 γραμμάρια. Συχνοουρια έχω και εγώ, και ώρες ώρες κάνει κάτι κνησεις το μωρό κ με στέλνει απευθείας τουαλέτα. Το καλοκαίρι χρειάζεται air condition και αποδράσεις σε δροσερά μέρη. Εγώ θα το φάω και όλο λογικά γιατί  18 Αυγούστου έχω πητ. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Mermer είπε:

Εμείς την β επιπέδου την κάναμε νωρίς, 21 εβδομάδα και ήταν 409 γραμμάρια. Συχνοουρια έχω και εγώ, και ώρες ώρες κάνει κάτι κνησεις το μωρό κ με στέλνει απευθείας τουαλέτα. Το καλοκαίρι χρειάζεται air condition και αποδράσεις σε δροσερά μέρη. Εγώ θα το φάω και όλο λογικά γιατί  18 Αυγούστου έχω πητ. 

Καλημέρα και γω έχω βαρύνει πολύ κουράζομαι πολύ εύκολα!Και εγώ έχω πητ 18/8 μαζί θα γεννήσουμε!

10 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Εμένα κορίτσια τα διδυμακια μου  γεννήθηκαν 1900γρ. ο ένας και 2200γρ.ο άλλος 8 μηνων ακριβώς 12/08 σπάσανε τα νερά και γέννησα με καισαρική γιατί ήταν και οι 2 τυλιγμενοι με τον ομφάλιο λώρο στον λαιμό!!!Μείνανε καμμια 20αρια μέρες θερμοκοιτιδα και τους πήρα μια χαρά!!

17 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Τζατζίκι τρώμε κάθε μέρα από την αρχή της μεγαλοβδομαδας, τόσο τζατζίκι παίζει να μην έχω φάει στη ζωή μου! Κι εμείς καλά περάσαμε, χαλαρώνουμε ακόμα. Και τρώμε! Έχω στοκ μαγειρίτσα στην κατάψυξη. Την επόμενη τρίτη έχω κι εγώ υπέρηχο και ανυπομονώ... 

Εγώ μαγειρίτσα που πεθαινω τρελαινομαι δεν έφαγα γιατί διάβασα ότι δεν κάνει να τρώει η εγκυος εντόσθια οπότε τα στερηθηκα!!!Ούτε κοκορέτσι!!!Μόνο αρνί!!!

12 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Μόνο 2; ουαου...εγω κοντευω τα 8 κιλά. Πόνο στη μέση εγώ έχω και λίγο στις κνημες μου από παλαιότερα προβλήματα που βγαίνουν τώρα πάλι στην επιφάνεια. Ξεκίνησες να σας μετράει βάρος του εμβρυου ο γιατρός κορίτσια; 

Έχω πάρει 5 κιλα!!!Ο γιατρός πάντα μου λέει το βάρος όταν πάμε για υπερηχο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Didimakia είπε:

Καλημέρα και γω έχω βαρύνει πολύ κουράζομαι πολύ εύκολα!Και εγώ έχω πητ 18/8 μαζί θα γεννήσουμε!

Εμένα κορίτσια τα διδυμακια μου  γεννήθηκαν 1900γρ. ο ένας και 2200γρ.ο άλλος 8 μηνων ακριβώς 12/08 σπάσανε τα νερά και γέννησα με καισαρική γιατί ήταν και οι 2 τυλιγμενοι με τον ομφάλιο λώρο στον λαιμό!!!Μείνανε καμμια 20αρια μέρες θερμοκοιτιδα και τους πήρα μια χαρά!!

Εγώ μαγειρίτσα που πεθαινω τρελαινομαι δεν έφαγα γιατί διάβασα ότι δεν κάνει να τρώει η εγκυος εντόσθια οπότε τα στερηθηκα!!!Ούτε κοκορέτσι!!!Μόνο αρνί!!!

@Didimakia μαζί γενναμε ναι. Κορίτσι ή αγόρι έχεις; έχετε μιλήσει με το γιατρό σας για τον τοκετό ή είναι νωρίς ακόμα; εγώ ως πρωτάρα που αγχονομαι ένα τσικ παραπάνω του έκανα κουβέντα. Προς το παρόν μου λέει βλέπει ότι μπορούμε να παμ γειά φυσιολογικό τοκετό με επισκλυριδιο αν το επιθυμώ. Και μου είπε και με ποιες κλινικές συνεργάζεται. 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Mermer είπε:

@Didimakia μαζί γενναμε ναι. Κορίτσι ή αγόρι έχεις; έχετε μιλήσει με το γιατρό σας για τον τοκετό ή είναι νωρίς ακόμα; εγώ ως πρωτάρα που αγχονομαι ένα τσικ παραπάνω του έκανα κουβέντα. Προς το παρόν μου λέει βλέπει ότι μπορούμε να παμ γειά φυσιολογικό τοκετό με επισκλυριδιο αν το επιθυμώ. Και μου είπε και με ποιες κλινικές συνεργάζεται. 

Έχω κοριτσάκι και να σου πω την αλήθεια δεν του το έχω συζητήσει ακόμα αλλά την Τρίτη που θα πάω για υπέρηχο θα του το αναφέρω!!Απ ότι ξέρω όμως που μου έχουν πει οι μάιες του πάει με φυσιολογικό τοκετό!!!Εγώ γέννησα με καισαρική πριν 15 χρόνια αλλά είναι πολλά τα χρόνια για να με ξαναπάει με καισαρική οπότε μάλλον θα ζήσω και τον φυσιολογικό τοκετό!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Didimakia είπε:

Έχω κοριτσάκι και να σου πω την αλήθεια δεν του το έχω συζητήσει ακόμα αλλά την Τρίτη που θα πάω για υπέρηχο θα του το αναφέρω!!Απ ότι ξέρω όμως που μου έχουν πει οι μάιες του πάει με φυσιολογικό τοκετό!!!Εγώ γέννησα με καισαρική πριν 15 χρόνια αλλά είναι πολλά τα χρόνια για να με ξαναπάει με καισαρική οπότε μάλλον θα ζήσω και τον φυσιολογικό τοκετό!!!

Αχ τι ωραία, όλα καλά εύχομαι να πάνε. Και εγώ κορίτσι έχω και μου ρίχνει και αρκετό κλωτσιδι,χαχα.Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

2 ώρες πρίν, Mermer είπε:

1 ώρα πρίν, Didimakia είπε:

Έχω πάρει 5 κιλα!!!Ο γιατρός πάντα μου λέει το βάρος όταν πάμε για υπερηχο.

18/8 κ γω.....

Κ γω 18/8 εχω Πητ.  

Λέτε να πάμε μέχρι τότε????

Δεν εχω κανει κουβεντα για τον τοκετο ακομα. Ο γιατρός μου είναι στο Αλεξάνδρας και το Ιασω. Ξέρω οτι θα πάμε Ιασω. Ελπίζω με φυσιολογικό.

πρίν από 43 λεπτά , Mermer είπε:

Αχ τι ωραία, όλα καλά εύχομαι να πάνε. Και εγώ κορίτσι έχω και μου ρίχνει και αρκετό κλωτσιδι,χαχα.Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

24 εβδομάδα κάθε Πέμπτη αλλαζω εβδομάδα!!Εμένα σήμερα πρώτη φορά που μου ρίχνει αραιά και που ενώ τις υπόλοιπες μέρες φουλ!!!Δεν ξέρω μάλλον βαριέται!!!

πρίν από 27 λεπτά , Konisn είπε:

Κ γω 18/8 εχω Πητ.  

Λέτε να πάμε μέχρι τότε????

Δεν εχω κανει κουβεντα για τον τοκετο ακομα. Ο γιατρός μου είναι στο Αλεξάνδρας και το Ιασω. Ξέρω οτι θα πάμε Ιασω. Ελπίζω με φυσιολογικό.

Εμένα λογω ιστορικού στην αυχενική μου γράφει νωρίτερα βέβαια αυτες είναι κάποιες πιθανοτητες που γράφουν βάση στατιστικών ίσως δεν ξέρω παίζουν βέβαια πολλά ρόλο η ηλικία,το ζαχαρο,κτλ,κτλ.

πρίν από 17 λεπτά , Didimakia είπε:

24 εβδομάδα κάθε Πέμπτη αλλαζω εβδομάδα!!Εμένα σήμερα πρώτη φορά που μου ρίχνει αραιά και που ενώ τις υπόλοιπες μέρες φουλ!!!Δεν ξέρω μάλλον βαριέται!!!

Εμένα λογω ιστορικού στην αυχενική μου γράφει νωρίτερα βέβαια αυτες είναι κάποιες πιθανοτητες που γράφουν βάση στατιστικών ίσως δεν ξέρω παίζουν βέβαια πολλά ρόλο η ηλικία,το ζαχαρο,κτλ,κτλ.

Τωρα που ειπες ζαχαρο.... θα κανω καμπυλη την Παρασκευή κ έφαγα τόσα γλυκά το Πάσχα που φοβαμαι για το αποτέλεσμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...