Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Έχετε κάνει καμία αναφορά στο γιατρό σας για τον τοκετο;έχω αγχωθεί πολύ με αυτό το θέμα καθώς θα γεννήσω Ελλάδα και τα υψηλα ποσοστά καισαρικης με τρομάζουν.

Είπα στον γιατρό μου ότι θέλω φυσιολογικό τοκετό στο νερό χωρίς επισκληριδιο και χωρίς καμία παρεμβαση(αν ολα κυλανε ομαλά φυσικα)και δεν τον είδα και πολύ υπέρ.

Μάλιστα με συμβούλευσε να κάνω επισκληριδιο να τελειώνω γρηγορότερα όταν του ξεκαθάρισα πως δε θέλω να ακούσω λέξη για αυτό.

Με προβληματίζει μήπως ακόμα χειροτερα με βάλει με προγραμματισμένη καισαρική και γενικά μήπως παρέμβει αναίτια. 

Δεν ξέρω που θα βρω έναν γιατρό υπέρμαχο του φυσιολογικού χωρίς καμία παρέμβαση.

Το γιο μου τον γέννησα 3.800 κιλά με φυσιολογικό τοκετό στο νερό χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση και έχω την καλύτερη εμπειρία και θα ήθελα πολύ να γεννήσω πάλι έτσι ακριβώς αλλά βλέπω ότι οι γιατροί εδώ δεν είναι υπέρ.

Καλαααα. 

Αν περιμένεις να μην γίνουν παρεμβάσεις θα απογοητευτεις. Αν έχεις φβ μπες σε καμία ομάδα (πχ freebirth-freebreast ή τοκετός χωρίς βία) να ψάξεις το γιατρό σου ή να δεις αν έχει κανέναν στην περιοχή που είσαι που να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις. Σε νερό στην Ελλάδα καναδυο μαιευτήρια στην Αθήνα κανουν και μετά τοκετό στο σπίτι. 

Προσωπικά έχω βάλει σε προτεραιότητες αυτά που θέλω ώστε να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα. Αν και στον γιο μου γέννησα φυσιολογικα, είχα παρεμβάσεις. Κάποιες κατάφερα να τις αποτρέψω κάποιες όχι. Αυτή τη φορά θα είμαι λίγο πιο κάθετη. 

Όσον αφορά συγκεκριμένα την επισκληριδιο εγώ είμαι κάθετη στο ότι δεν θέλω γιατί τη φοβάμαι περισσότερο απ' τους πόνους, δεν έκανα ούτε στον πρώτον. Όσον αφορά στην ύπτια θέση επίσης δεν την θέλω, πονάει πολύ άνευ λόγου για την επιτόκιο, μόνο το γιατρό βολεύει. Για πρόκληση, τεχνητούς κλπ είμαι αντίθετη επίσης γιατί αυτές είναι παρεμβάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αναιτια καισαρική κατά κύριο λόγο. Τώρα κάτι κλύσματα, ξύρισμα κλπ δεν με πολυνοιαζουν. Επίσης δεν θέλω να περάσει το μισό νοσοκομείο απο τον κόλπο μου βάζοντας χέρι για να τσεκαρουν διαστολή. Μην σώσουν και την τσεκαρουν. 

Γενικά, προκειμένου να γλιτώσεις σε μεγάλο ποσοστό αναιτια καισαρική, μην δεχτείς κολπική εξέταση πριν έχεις ενεργό τοκετό, μην πας πριν έχεις συστηματικούς πόνους, μην αφήσεις να σου βάλουν όρο με ωκυτοκινη (πρόκληση με όρο δλδ). Αυτά κατά κύριο λόγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα τέλεια στην β επιπέδου κοριτσια… επιβεβαιώθηκε ότι περιμένουμε δυο μπουμπουδες! Ο άντρας μου έκανε πλάκα… που θα αφήσει το συνεργείο τώρα κ το αμάξι του;!;! :lol: κ ότι θα του πάρουν το ντουλαπάκι που έχει για τα αρώματα του για να βάζουν τα καλλυντικά τους κ κάτι τέτοια χαχαχα

Το μόνο που μου είπε η μαία μετά που είδε τα αποτελέσματα είναι ότι έχω αμνιακα στα ανώτερα φυσιολογικά κ με ρώτησε αν έκανα την καμπυλη…αλλά δεν ήταν στο ιατρείο κ αυτή γτ κόλλησε κοβιντ κ δεν είχε τον φάκελο μου μπροστά της. Ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση πάντως είπε ότι όλα είναι μια χαρά… δεν έδειξε να τον ανησυχεί κάτι στα αμνιακα.

• Μου αρέσει 5

CATwp3.png

@nimrodel νομίζω αγχώθηκα ακόμα περισσότερο καθώς δε θέλω τίποτα από όλα αυτά που ανέφερες!θα δούμε όταν έρθει η ώρα....

@Patataki83 όλα τέλεια!με το καλό τα κοριτσάκια σου!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Patataki83 είπε:

Όλα τέλεια στην β επιπέδου κοριτσια… επιβεβαιώθηκε ότι περιμένουμε δυο μπουμπουδες! Ο άντρας μου έκανε πλάκα… που θα αφήσει το συνεργείο τώρα κ το αμάξι του;!;! :lol: κ ότι θα του πάρουν το ντουλαπάκι που έχει για τα αρώματα του για να βάζουν τα καλλυντικά τους κ κάτι τέτοια χαχαχα

Το μόνο που μου είπε η μαία μετά που είδε τα αποτελέσματα είναι ότι έχω αμνιακα στα ανώτερα φυσιολογικά κ με ρώτησε αν έκανα την καμπυλη…αλλά δεν ήταν στο ιατρείο κ αυτή γτ κόλλησε κοβιντ κ δεν είχε τον φάκελο μου μπροστά της. Ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση πάντως είπε ότι όλα είναι μια χαρά… δεν έδειξε να τον ανησυχεί κάτι στα αμνιακα.

Μπράβο με το καλό!!!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Έχετε κάνει καμία αναφορά στο γιατρό σας για τον τοκετο;έχω αγχωθεί πολύ με αυτό το θέμα καθώς θα γεννήσω Ελλάδα και τα υψηλα ποσοστά καισαρικης με τρομάζουν.

Είπα στον γιατρό μου ότι θέλω φυσιολογικό τοκετό στο νερό χωρίς επισκληριδιο και χωρίς καμία παρεμβαση(αν ολα κυλανε ομαλά φυσικα)και δεν τον είδα και πολύ υπέρ.

Μάλιστα με συμβούλευσε να κάνω επισκληριδιο να τελειώνω γρηγορότερα όταν του ξεκαθάρισα πως δε θέλω να ακούσω λέξη για αυτό.

Με προβληματίζει μήπως ακόμα χειροτερα με βάλει με προγραμματισμένη καισαρική και γενικά μήπως παρέμβει αναίτια. 

Δεν ξέρω που θα βρω έναν γιατρό υπέρμαχο του φυσιολογικού χωρίς καμία παρέμβαση.

Το γιο μου τον γέννησα 3.800 κιλά με φυσιολογικό τοκετό στο νερό χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση και έχω την καλύτερη εμπειρία και θα ήθελα πολύ να γεννήσω πάλι έτσι ακριβώς αλλά βλέπω ότι οι γιατροί εδώ δεν είναι υπέρ.

Εγώ είμαι από αυτές που θέλουν καισαρική....το ζήτησα από μόνη μου!!!!!πέρα από ότι έχω πολύ μεγάλη μυωπία και φοβόμαστε για αποκόλληση ( πρέπει να πάω και στο οφθαλμίατρο) δεν θέλω και φυσιολογικό....είχα μια αποβολή στο σπίτι πέρυσι και είχα συσπάσεις γέννας καλά και πόνο άπειρο οπότε μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους δεν θέλω με τπτ.....αν και η μαμά μου μου είπε ότι αυτή από την ώρα που έσπασαν τα νερά....μέσα σε 5 ώρες με όλα γέννησε......και γενικά εγώ αντέχω τον πόνο....αλλά με στρεσαρε τόσο τότε όλο αυτό....που Μ δημιουργεί κακά συναισθήματα

16 ώρες πρίν, Melie είπε:

Το εμβόλιο της γρίπης δεν ενδείκνυται, μιας και η περίοδος γρίπης έχει περάσει.

Αυτό όμως που έχει μεγάλο νόημα είναι το εμβόλιο του κοκκύτη όσο περνούν οι εβδομάδες. Όχι για εμάς, αλλά για την προστασία του νεογνού και βρέφους από αυτή την ασθένεια, η οποία έχει δυνητικά πολλές επιπλοκές. Συζητήστε το με τον γιατρό σας, αν δεν σας έχει ενημερώσει ήδη σχετικά.

Του κοκκυτη το ξέρω μου το είπε εξ αρχής 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Εγώ είμαι από αυτές που θέλουν καισαρική....το ζήτησα από μόνη μου!!!!!πέρα από ότι έχω πολύ μεγάλη μυωπία και φοβόμαστε για αποκόλληση ( πρέπει να πάω και στο οφθαλμίατρο) δεν θέλω και φυσιολογικό....είχα μια αποβολή στο σπίτι πέρυσι και είχα συσπάσεις γέννας καλά και πόνο άπειρο οπότε μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους δεν θέλω με τπτ.....αν και η μαμά μου μου είπε ότι αυτή από την ώρα που έσπασαν τα νερά....μέσα σε 5 ώρες με όλα γέννησε......και γενικά εγώ αντέχω τον πόνο....αλλά με στρεσαρε τόσο τότε όλο αυτό....που Μ δημιουργεί κακά συναισθήματα

Του κοκκυτη το ξέρω μου το είπε εξ αρχής 

Είναι σεβαστή κάθε επιλογή σου.Σου εύχομαι όλα να σου πάνε όπως θες!

3 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Είναι σεβαστή κάθε επιλογή σου.Σου εύχομαι όλα να σου πάνε όπως θες!

Ευχαριστώ πολύ!!!!πάντως αν θέλετε φυσικό τοκετό...να το απαιτησετε.....γενικά η Εριέττα Κούρκουλου το έκανε κ απαντάει κ σε μνμ αν έχετε ινσταγκραμ μπορείτε να την ακολουθήσετε κ έχει πολλές πληροφορίες να δώσει κ τις μοιράζεται κ δεν γέννησε καν καθιστή.....

5 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!πάντως αν θέλετε φυσικό τοκετό...να το απαιτησετε.....γενικά η Εριέττα Κούρκουλου το έκανε κ απαντάει κ σε μνμ αν έχετε ινσταγκραμ μπορείτε να την ακολουθήσετε κ έχει πολλές πληροφορίες να δώσει κ τις μοιράζεται κ δεν γέννησε καν καθιστή.....

Ήδη έχω αρχίσει να ψάχνομαι για φυσιολογικό τοκετό στο νερό στο σπίτι με μαιες.Ελπιζω να τα καταφέρω...

• Μου αρέσει 1

Εμείς χτες κάναμε τον προληπτικό υπέρηχο καρδιάς της μπέμπας επειδή έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία, όλα φυσιολογικά. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τη Β επιπέδου και την καμπύλη ζαχάρου, πήγα και σε ενδοκρινολόγο- διαβητολόγο και ακολουθώ διατροφή, μετριέμαι και 4 φορές την ημέρα, για να δούμε... Ας ελπίσουμε ότι δε θα διαγνωστώ με διαβήτη κύησης, από τον Οκτώβρη έχω γίνει σουρωτήρι. Γενικά δεν ανεβαίνει πάνω από τα επιτρεπτά όρια συχνά αλλά σήμερα Μεγ. Παρασκευή είπα να μη φάω γάλα, αυγό, τυρί, κρέας και με μια σαλάτα μαρούλι, αγγούρι και 1 κομμάτι μανιταροπιτα με χωριάτικο φύλλο από το φούρνο της γειτονιάς το μεταγευματικό ζάχαρο έφτασε 193  :shock: :cry:.

Καμία συμβουλή εκτός της σοκολάτας που εμάς δε μας κινητοποιεί για τον υπέρηχο; Χτες η μικρή μας είχε μαζευτεί κουλούρα με το κεφάλι στο στέρνο και με πίεζε τόσο πολύ η καρδιολόγος και ένας γυναικολόγος που ήταν στο ιατρικό κέντρο για να βρουν τις σωστές λήψεις στην καρδιά της μπέμπας που ακόμα και σήμερα γύρω από τον ομφαλό μου πονάω. Έχω και κάτι γρομπαλάκια από τις αντιπηκτικές εκεί παραδίπλα οπότε όλα μαζί είναι μια ωραία κατάσταση... 

Διαφημίσεις

On 22/4/2022 at 3:41 ΜΜ, Sonasia είπε:

Εμείς χτες κάναμε τον προληπτικό υπέρηχο καρδιάς της μπέμπας επειδή έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία, όλα φυσιολογικά. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τη Β επιπέδου και την καμπύλη ζαχάρου, πήγα και σε ενδοκρινολόγο- διαβητολόγο και ακολουθώ διατροφή, μετριέμαι και 4 φορές την ημέρα, για να δούμε... Ας ελπίσουμε ότι δε θα διαγνωστώ με διαβήτη κύησης, από τον Οκτώβρη έχω γίνει σουρωτήρι. Γενικά δεν ανεβαίνει πάνω από τα επιτρεπτά όρια συχνά αλλά σήμερα Μεγ. Παρασκευή είπα να μη φάω γάλα, αυγό, τυρί, κρέας και με μια σαλάτα μαρούλι, αγγούρι και 1 κομμάτι μανιταροπιτα με χωριάτικο φύλλο από το φούρνο της γειτονιάς το μεταγευματικό ζάχαρο έφτασε 193  :shock: :cry:.

Καμία συμβουλή εκτός της σοκολάτας που εμάς δε μας κινητοποιεί για τον υπέρηχο; Χτες η μικρή μας είχε μαζευτεί κουλούρα με το κεφάλι στο στέρνο και με πίεζε τόσο πολύ η καρδιολόγος και ένας γυναικολόγος που ήταν στο ιατρικό κέντρο για να βρουν τις σωστές λήψεις στην καρδιά της μπέμπας που ακόμα και σήμερα γύρω από τον ομφαλό μου πονάω. Έχω και κάτι γρομπαλάκια από τις αντιπηκτικές εκεί παραδίπλα οπότε όλα μαζί είναι μια ωραία κατάσταση... 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Με το καλό η Μπέμπα σου! Εγώ είμαι στη 19η εβδομάδα περιμένω αγοράκι και Έχει κ εμένα μόνηρη ομφαλικη αρτηρία ! Ο γιατρός μου δεν μ είπε ότι είναι κάτι ανησυχητικό ! Σε εσένα τι είπε ;

13 ώρες πρίν, Mairiv είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Με το καλό η Μπέμπα σου! Εγώ είμαι στη 19η εβδομάδα περιμένω αγοράκι και Έχει κ εμένα μόνηρη ομφαλικη αρτηρία ! Ο γιατρός μου δεν μ είπε ότι είναι κάτι ανησυχητικό ! Σε εσένα τι είπε ;

Με το καλό κι εσύ!!!  Την είδαμε στην αυχενική την μονήρη ομφαλική αρτηρία και μας συνέστησε για προληπτικούς λόγους μετά την 20η εβδομάδα να κάνουμε έναν υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο με εξειδικευμένο παιδοκαρδιολόγο γιατί με τη μονήρη αυξάνονται οι πιθανότητες καρδιοπαθειας στο έμβρυο . Κλείσαμε ραντεβού στην κα Λητώ Μανταγού. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, εγώ στην Πάτρα είμαι τυχερή γιατί η συγκεκριμένη έρχεται κάποιες ημέρες εδώ,ειχα κλείσει βέβαια στο Μητέρα που εξετάζει κανονικά σε περίπτωση που δεν ερχόταν Πάτρα σε βολική ημερομηνία. Η εξέταση στοιχίζει 120 ευρώ. Δόξα τω Θεό, εμείς την κάναμε, και μάλιστα 2 φορές γιατί η θέση της μικρής δε τη βοηθούσε να δει σωστά την πρώτη φορά και να ολοκληρώσουμε, βέβαια και τη δεύτερη πάλι μας έκανε κόλπα αλλά τα καταφέραμε. Όλα είναι φυσιολογικά, ένα άγχος λιγότερο. Απλά απ ότι είχα διαβάσει στο ίντερνετ, πρέπει να παρακολουθούμε την ανάπτυξη του εμβρύου πιο προσεκτικά. 

On 24/4/2022 at 7:11 ΠΜ, Sonasia είπε:

Με το καλό κι εσύ!!!  Την είδαμε στην αυχενική την μονήρη ομφαλική αρτηρία και μας συνέστησε για προληπτικούς λόγους μετά την 20η εβδομάδα να κάνουμε έναν υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο με εξειδικευμένο παιδοκαρδιολόγο γιατί με τη μονήρη αυξάνονται οι πιθανότητες καρδιοπαθειας στο έμβρυο . Κλείσαμε ραντεβού στην κα Λητώ Μανταγού. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, εγώ στην Πάτρα είμαι τυχερή γιατί η συγκεκριμένη έρχεται κάποιες ημέρες εδώ,ειχα κλείσει βέβαια στο Μητέρα που εξετάζει κανονικά σε περίπτωση που δεν ερχόταν Πάτρα σε βολική ημερομηνία. Η εξέταση στοιχίζει 120 ευρώ. Δόξα τω Θεό, εμείς την κάναμε, και μάλιστα 2 φορές γιατί η θέση της μικρής δε τη βοηθούσε να δει σωστά την πρώτη φορά και να ολοκληρώσουμε, βέβαια και τη δεύτερη πάλι μας έκανε κόλπα αλλά τα καταφέραμε. Όλα είναι φυσιολογικά, ένα άγχος λιγότερο. Απλά απ ότι είχα διαβάσει στο ίντερνετ, πρέπει να παρακολουθούμε την ανάπτυξη του εμβρύου πιο προσεκτικά. 

Καλημέρα κορίτσια,χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και με το καλό τα μωράκια μας!!!!Πως περάσατε?Φάγατε?Φαντάζομαι πολύ χαχα όπως και γω!!!Βασικά αρνακι πατατουλες τζατζίκακι και χόρτα.Μονο αυτά μου επιτρέπονται αλλά τα έφαγα σε παραπάνω ποσότητα,μετά λοιπόν έφαγα και 2 μπάλες παγωτο Δωδώνη 0% αλλά δεν είχε στεβια είχε μου είπαν σορβιτολη με αποτέλεσμα 2 ώρες μετά με πήγε λίγο αιμα(με συγχωρείτε κιολας).Φοβήθηκα λιγάκι αλλά αφού έφαγα στεγνά τις υπόλοιπες ώρες την άλλη μέρα ήμουν οκ!!!!Μου είπαν ότι η σορβιτολη τα επιφέρει αυτά!!!Η μπουμπού κλωτσάει ασταμάτητα ανυπομονώ πως και πως την άλλη Τρίτη να πάω να την δω:x

• Μου αρέσει 3

3 hours ago, Didimakia said:

Καλημέρα κορίτσια,χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και με το καλό τα μωράκια μας!!!!Πως περάσατε?Φάγατε?Φαντάζομαι πολύ χαχα όπως και γω!!!Βασικά αρνακι πατατουλες τζατζίκακι και χόρτα.Μονο αυτά μου επιτρέπονται αλλά τα έφαγα σε παραπάνω ποσότητα,μετά λοιπόν έφαγα και 2 μπάλες παγωτο Δωδώνη 0% αλλά δεν είχε στεβια είχε μου είπαν σορβιτολη με αποτέλεσμα 2 ώρες μετά με πήγε λίγο αιμα(με συγχωρείτε κιολας).Φοβήθηκα λιγάκι αλλά αφού έφαγα στεγνά τις υπόλοιπες ώρες την άλλη μέρα ήμουν οκ!!!!Μου είπαν ότι η σορβιτολη τα επιφέρει αυτά!!!Η μπουμπού κλωτσάει ασταμάτητα ανυπομονώ πως και πως την άλλη Τρίτη να πάω να την δω:x

Τζατζίκι τρώμε κάθε μέρα από την αρχή της μεγαλοβδομαδας, τόσο τζατζίκι παίζει να μην έχω φάει στη ζωή μου! Κι εμείς καλά περάσαμε, χαλαρώνουμε ακόμα. Και τρώμε! Έχω στοκ μαγειρίτσα στην κατάψυξη. Την επόμενη τρίτη έχω κι εγώ υπέρηχο και ανυπομονώ... 

• Χαχα 1

3 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Εγώ έφαγα αρκετό τσουρέκι, τα υπόλοιπα πασχαλινά φαγητά δεν τα έτρωγα ούτε πριν οπότε πάλι δεν τα προτίμησα. Είχα όμως όρεξη για μουσακά και έτσι έκανα ένα ταψί όπου το έφαγα σε 3 μέρες σχεδόν μόνη μου. Έχω φάει παγωτό με σορβιτολη αρκετές φορές, καλά μου κάθετε εμένα. Από γλυκαντικές ουσίες μηπως να προτιμήσεις το σιρόπι αγαυης που είναι πιο safe; Με το καλο να δεις τα μωράκια σου, όλα τέλεια θα είναι. εμείς πήγαμε 2 μέρες στην Καβάλα για διακοπές αλλά διαπιστωσα ότι πλέον δεν την παλεύω στο αμάξι πολλές ώρες. Από Θεσσαλονίκη κάναμε 1.40 λεπτα περίπου. Εσείς σωματικά πως είστε; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...