Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , Vlal είπε:

Εμείς καινούργιο σπίτι δεν νοικιάσαμε αλλά έχουμε να βάψουμε και να ξύσουμε 110 τεταραγωνικα εκ των οποίων σαλόνι τραπεζαρία επειδή το σπίτι ειναι νέο κλασσικό του 30 θέλει από το έδαφος έως 1 μέτρο τσιμέντο στοκαρισμα κλπ και όλα αυτά θέλει να τα κάνει ο άντρας μου μόνος του ( ο οποίος δεν έχει ιδέα και είναι και του έλα μωρέ θα τα κάνουμε αύριο μέρα είναι) με ήδη έπιπλα μέσα όλο το σπίτι και εγώ να μην μπορώ να κάνω τπτ......και φώναζα από πέρυσι έλα ρε παιδάκι μου να το φτιάξουμε.....και όλα αυτά έγκυος να βλέπω ένα σπίτι χάος να πρέπει να φέρω γυναίκα να τα κάνει και να μου βάζουν και τα πράγματα όλοι όπως αυτοί θέλουν......θα είμαι μέσα στον νευρικό κλονισμό......ποια πράγματα να κοιτάξω......που το σπίτι μου είναι τόσο χάλια και έχουμε και σκύλο και το σπίτι το παρκέ αν το δείτε είναι να σιχαίνεστε και μου λέει ο άντρας μου έλα μωρέ τι έχει .....και θέλω να βάλω τα κλάματα γιατί αν πιάσω σκούπα και σφουγγαρίστρα Μ φωνάζει και μετά πραγματικά κουράζομαι πολύ γιατί είναι πολύ μεγάλο το σπίτι......με πολλα πράγματα τα οποία να πρέπει να έρχεται να μου τα κουνάει.....νομίζω είναι ξεκάθαρη η απελπισία μου!!!

Καταρχάς χαλάρωσε.Ειναι δεδομένο οτι εσύ στην κατάσταση σου δε μπορείς να κάνεις πολλά πολλά.Δεξου οποιαδήποτε βοήθεια ακόμα κι αν όλα δε γίνονται με τον τρόπο που έχεις σκεφτεί.Οταν με το καλό γεννήσεις,θα τα φτιάξεις με τον τρόπο σου.Καταλαβαινω τι περνάς και συμπάσχω. Σας ήρθαν όλα μαζεμένα όπως σε εμάς αλλά σε λίγο όλα θα είναι καλύτερα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Angela123 είπε:

Καταρχάς χαλάρωσε.Ειναι δεδομένο οτι εσύ στην κατάσταση σου δε μπορείς να κάνεις πολλά πολλά.Δεξου οποιαδήποτε βοήθεια ακόμα κι αν όλα δε γίνονται με τον τρόπο που έχεις σκεφτεί.Οταν με το καλό γεννήσεις,θα τα φτιάξεις με τον τρόπο σου.Καταλαβαινω τι περνάς και συμπάσχω. Σας ήρθαν όλα μαζεμένα όπως σε εμάς αλλά σε λίγο όλα θα είναι καλύτερα. 

Νιώθω λες και μου έχουν δέσει τα χέρια......λες και εξαρτώμαι από τους άλλους.....εκεί που εγώ δεν περίμενα κανέναν αλλαΖα τα έπιπλα κάθε φορά που έκανα γενικά, έχω μετάφερει ντουλάπα από το ένα δωμάτιο στο άλλο γιατί ο άντρας μου βαριοταν να ασχοληθεί και νόμιζε θα ξεχάσω....και τώρα φοβάμαι να μεταφέρω την στιρελα......βρίσκομαι σε απόγνωση και απελπισία... 

πρίν από 28 λεπτά , Vlal είπε:

Νιώθω λες και μου έχουν δέσει τα χέρια......λες και εξαρτώμαι από τους άλλους.....εκεί που εγώ δεν περίμενα κανέναν αλλαΖα τα έπιπλα κάθε φορά που έκανα γενικά, έχω μετάφερει ντουλάπα από το ένα δωμάτιο στο άλλο γιατί ο άντρας μου βαριοταν να ασχοληθεί και νόμιζε θα ξεχάσω....και τώρα φοβάμαι να μεταφέρω την στιρελα......βρίσκομαι σε απόγνωση και απελπισία... 

Σε καταλαβαινω!!!!!! Ειναι δυσκολο να εχεις συνηθισει να μην εξαρτασαι απο κανεναν κ να ερχεται η ωρα να μη μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.

Κ γω σε παρομοια φαση ειμαι. Ετοιμαζουμε το νεο μας σπιτι κ τελος Μαιου θα εχουμε μετακομιση. Μου φαινεται βουνο. Εχω αποφασισει ομως να προσπαθω να ειμαι οσο πιο χαλαρη γινεται. Δε τα καταφερνω παντα φυσικα. Τρωω τις φρικες μου

Καλησπέρα, δεν είναι προβλήματα αυτά. Χαλαρώστε. Υγεία να έχουμε και ηρεμία. Εμείς πρέπει να βρούμε νέο διαμέρισμα κ να αλλάξουμε πόλη. Και όλα αυτά επειδή δουλεύουμε και οι δύο δεν έχουμε καθόλου χρόνο να ψάξουμε νέο σπίτι. Μέχρι να έρθει το μωρό όμως πρέπει να έχουμε τακτοποιηθεί κάπως. Αλλά αν αγχωθω κιόλας τι θα πετύχω; Στην αρχή πήγα να φρικάρω, αλλά μετά λέω δε βαριέσαι.. Υγεία να έχουμε και θα τα τακτοποιησουμε όλα στο τέλος, όπως πάντα. 

On 15/4/2022 at 4:02 ΜΜ, KoraliaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, κι ελπίζω να είστε καλά! έρχομαι από το διπλανό chat Μανούλες Σεπτεμβρίου που πήγα από το Καφέ Εξωσωματικής :)

18w6d σήμερα, πήγαμε το πρωί στον γιατρό και τη Δευτέρα κανονίσαμε να μπω να κάνω περίδεση λόγω κοντού τραχήλου. 

Το θέμα το είδαμε πρώτη φορά στην αυχενική και από τότε πηγαίνω στον γιατρό 1 φορά την εβδομάδα για μέτρηση. Παράλληλα με σταμάτησε απο δουλειά (τηλεργασία δουλεύω από καναπέ), είμαι κυρίως ξάπλα και απαγορεύονται σεξ/δουλειές/βάρη/ορθοστασία κτλ. Μούρλια δηλαδή οπως καταλαβαίνετε! Παρόλ αυτα δεν βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να είμαστε χαλαροί, οπότε πήραμε την απόφαση προληπτικά για να είμαστε πιο ήσυχοι και ασφαλείς (όσο γίνεται).

Έχει κάνει κάποια από εσάς περίδεση; Έπειτα από την επέμβαση, συνεχίσατε να είστε ξάπλα ή μπήκατε κάπως στην καθημερινότητα σας; 

Γειά σου κορίτσι μου, δεν εχω γνώση εγώ σχετικά με την περιδεση ωστόσο θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα. Όλα θα πάνε καλά, να είσαι ήρεμη και να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου. Σύντομα όλη η ταλαιπωρία θα ανήκει στο παρελθόν και θα έχουμε το ωραιότερο δώρο της ζωής μας στα χέρια μας. Καλή δύναμη. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Mermer είπε:

Καλησπέρα, δεν είναι προβλήματα αυτά. Χαλαρώστε. Υγεία να έχουμε και ηρεμία. Εμείς πρέπει να βρούμε νέο διαμέρισμα κ να αλλάξουμε πόλη. Και όλα αυτά επειδή δουλεύουμε και οι δύο δεν έχουμε καθόλου χρόνο να ψάξουμε νέο σπίτι. Μέχρι να έρθει το μωρό όμως πρέπει να έχουμε τακτοποιηθεί κάπως. Αλλά αν αγχωθω κιόλας τι θα πετύχω; Στην αρχή πήγα να φρικάρω, αλλά μετά λέω δε βαριέσαι.. Υγεία να έχουμε και θα τα τακτοποιησουμε όλα στο τέλος, όπως πάντα. 

Γειά σου κορίτσι μου, δεν εχω γνώση εγώ σχετικά με την περιδεση ωστόσο θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα. Όλα θα πάνε καλά, να είσαι ήρεμη και να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου. Σύντομα όλη η ταλαιπωρία θα ανήκει στο παρελθόν και θα έχουμε το ωραιότερο δώρο της ζωής μας στα χέρια μας. Καλή δύναμη. 

Με ψυχαναγκασες....

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Konisn είπε:

Καλημέρα. Ξυπνησα με καφε εκκρισεις. Μιλησα με γιατρο. Παλι ultragestan και ξαπλα μεχρι να παω να με δει. Εχω σκασει απο το αγχος μου

Καλημερα. ΝΑ προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη, μην αγχώνεσαι. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρόυ και όλα θα πάνε καλά. Το άγχος μόνο επιβαρύνει την θέση μας, το λέω να το ακούω και εγώ, προσπάθησε να ξεκουραστείς. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Vlal είπε:

Με ψυχαναγκασες....

Καλημέρα κορίτσια.Αφήστε το θέμα του σπιτιού είναι μια πικραμενη ιστορία.Εγω έχω δικό μου σπίτι που μένουμε με τον άντρα μου και τα 2 μου παιδιά,αλλά έχει 2 δωμάτια,οπότε τώρα αναγκαστικά ψαχνουμε για να νοικιάσουμε σπίτι με 3 αλλά τα νοίκια είναι στο Θεό!!!Έχουν ξεφύγει οι ιδιοκτήτες είναι δυνατόν με 3 δωμάτια 900 και 1000 ευρώ?Που απευθύνονται?Τελοσπαντων συγχυστικα τώρα!!!Είπαμε αν δεν βρούμε άμεσα ουτος συ άλλος η μπέμπα θα είναι δίπλα μας μέχρι 4 με 5 μηνων μπορεί και παραπανω(τα παιδιά μου 4 μηνων τα έβαλα στο δωμάτιο τους με ενδοεπικοινωνια)και μετά βλέπουμε, εύχομαι να βρούμε αλλά θα πιεστουμε πολυ!!Να ρωτήσω ξαφνικά τώρα που έχω μπει στο 6ο διανύω την 23 εβδομάδα κυησης έχω πιο πολλά υγρά λευκα συμβαίνει και σε σας?Είχα αλλά όχι τόσα πολλά!!!

πρίν από 22 λεπτά , Konisn είπε:

Καλημέρα. Ξυπνησα με καφε εκκρισεις. Μιλησα με γιατρο. Παλι ultragestan και ξαπλα μεχρι να παω να με δει. Εχω σκασει απο το αγχος μου

Καλημέρα εύχομαι να μην είναι κάτι ανησυχητικό ξάπλωσε και ξεκουρασου!Μήπως έκανες πολλές δουλειές και κουράστηκες?Ήρθες σε επαφή?Χαλάρωσε και μόλις πας θα δεις δεν θα είναι κάτι.Ολα θα πάνε καλά!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Mermer είπε:

Τι σε έκανα; χάχα... 

Που έχεις μετακόμιση σε άλλη πόλη.... Σοκ 

1 hour ago, Konisn είπε:

Όλα καλά θα πάνε θα δεις.....τπτ δεν θα είναι απλά ορμόνες

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Καλησπέρα! Εγω είχα καφέ εκκρίσεις την προηγούμενη εβδομάδα την ημέρα που έκανα την β και κράτησε μόνο μια μέρα. Έτσι και αλλιώς παίρνω 3 ουτρο όποτε δεν μου τα αύξησε.

ο γιατρός μου είπε ότι είναι δεν μας ανησυχούν.

• Μου αρέσει 1

Μακαρι να μην είναι τπτ. Το απόγευμα θα παω να με δει ο γιατρος. Μεχρι τοτε ειμαι ξαπλωμενη. Δεν εχω κουραστεί, δεν έχω σηκώσει βάρος, δεν εχω κανει σεξ, δε κάνω γυμναστική. Την κλώσσα κάνω απο την εμβρυομεταφορά και μετά. Απλά εχω χαμηλο πλακούντα. Δε ξέρω μήπως έχει σχέση αυτό..... 

πρίν από 10 λεπτά , Konisn είπε:

Μακαρι να μην είναι τπτ. Το απόγευμα θα παω να με δει ο γιατρος. Μεχρι τοτε ειμαι ξαπλωμενη. Δεν εχω κουραστεί, δεν έχω σηκώσει βάρος, δεν εχω κανει σεξ, δε κάνω γυμναστική. Την κλώσσα κάνω απο την εμβρυομεταφορά και μετά. Απλά εχω χαμηλο πλακούντα. Δε ξέρω μήπως έχει σχέση αυτό..... 

Και εγώ έχω χαμηλό πλακούντα και αμέσως αγχώθηκα ότι θα κάνω και αιμορραγία αλλά ευτυχώς κράτησε μια μέρα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Dream85 είπε:

Και εγώ έχω χαμηλό πλακούντα και αμέσως αγχώθηκα ότι θα κάνω και αιμορραγία αλλά ευτυχώς κράτησε μια μέρα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

Σ ευχαριστώ πολύ. Πανω που ειχα χαρει με τις καλες εξετασεις, ήρθε αυτό.... Μακάρι να κρατήσει κ σε μενα λίγο.

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ. Πανω που ειχα χαρει με τις καλες εξετασεις, ήρθε αυτό.... Μακάρι να κρατήσει κ σε μενα λίγο.

Έτσι ακριβώς ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα, όλα καλά με την β και με το που γυρνάω σπίτι βλέπω καφέ και μου κόπηκαν τα πόδια..τελικά μου είπαν ότι είναι συνηθισμένο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...