Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα την γλυκόζη μου την έδωσαν στο διαγνωστικό την πρώτη φορά που έκανα.. κ τώρα θα ξανακάνω την Δευτέρα. Μου τη χρέωσαν βέβαια έξτρα 3-4€..δε θυμάμαι.Γεύση λεμόνι να προτιμάτε..κατεβαίνει πιο εύκολα.

Για τις επαφές κοριτσια… πονεμένη ιστορία. Εμείς έχουμε να το κάνουμε από πέρσι κυριολεκτικά. Για την ακρίβεια από τον Οκτώβρη που άρχισα τις ενέσεις για τη διέγερση γτ μας το απαγόρευσε ο γιατρός επειδή είχα πολλά ωοθηλακια κ δεν ήθελε να ταρακουνιέμαι…μέχρι κ τις λακούβες στο αμάξι μου είχε πει να προσέχω. Μετά την ωοληψια είχα πρηστεί κ πονούσα μια βδομάδα οποτε δεν υπήρχε περίπτωση. Μόλις άρχισα να ηρεμώ στις 10 μερες από την ωοληψια αδιαθέτησα οποτε άρχισα την προετοιμασια για την εμβρυομεταφορα κ επίσης μου το απαγόρευσε… μετά την εμβρυομεταφορα θες δε θες είσαι με το φόβο μην κανεις καμια κίνηση κ δεν πιάσουν τα έμβρυα οποτε ούτε που το σκέφτεσαι… μετά που έμεινα έγκυος μου είχε πει όχι το πρώτο τρίμηνο…είχα κ δυο φορές αίμα…μετά με τους εμετούς κτλ μόνο το σεξ δεν με ενοιαζε… τώρα όμως έχει τις τελευταίες μέρες που το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω ούτε αν κάνει ούτε πως θα βολευτούμε με την κοιλουμπα… κ ο άντρας μου δεν τον βλέπω να το πολυψηνει.. μάλλον φοβάται… οποτε μας βλέπω του χρόνου πάλι :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

CATwp3.png

1 hour ago, Patataki83 είπε:

Εμένα την γλυκόζη μου την έδωσαν στο διαγνωστικό την πρώτη φορά που έκανα.. κ τώρα θα ξανακάνω την Δευτέρα. Μου τη χρέωσαν βέβαια έξτρα 3-4€..δε θυμάμαι.Γεύση λεμόνι να προτιμάτε..κατεβαίνει πιο εύκολα.

Για τις επαφές κοριτσια… πονεμένη ιστορία. Εμείς έχουμε να το κάνουμε από πέρσι κυριολεκτικά. Για την ακρίβεια από τον Οκτώβρη που άρχισα τις ενέσεις για τη διέγερση γτ μας το απαγόρευσε ο γιατρός επειδή είχα πολλά ωοθηλακια κ δεν ήθελε να ταρακουνιέμαι…μέχρι κ τις λακούβες στο αμάξι μου είχε πει να προσέχω. Μετά την ωοληψια είχα πρηστεί κ πονούσα μια βδομάδα οποτε δεν υπήρχε περίπτωση. Μόλις άρχισα να ηρεμώ στις 10 μερες από την ωοληψια αδιαθέτησα οποτε άρχισα την προετοιμασια για την εμβρυομεταφορα κ επίσης μου το απαγόρευσε… μετά την εμβρυομεταφορα θες δε θες είσαι με το φόβο μην κανεις καμια κίνηση κ δεν πιάσουν τα έμβρυα οποτε ούτε που το σκέφτεσαι… μετά που έμεινα έγκυος μου είχε πει όχι το πρώτο τρίμηνο…είχα κ δυο φορές αίμα…μετά με τους εμετούς κτλ μόνο το σεξ δεν με ενοιαζε… τώρα όμως έχει τις τελευταίες μέρες που το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω ούτε αν κάνει ούτε πως θα βολευτούμε με την κοιλουμπα… κ ο άντρας μου δεν τον βλέπω να το πολυψηνει.. μάλλον φοβάται… οποτε μας βλέπω του χρόνου πάλι :lol:

Παιδί μου ούτε εμένα γενικά θέλει να το ακούσει αλλά ξύπνησε μια μέρα και λέει άντε Έλα να δοκιμάσουμε και του λέω έλα να δοκιμάσουμε αρχικά...τόσο πολύ δεν είχα πονέσει ούτε την πρώτη φορά.....είναι το άγχος 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Αχ κορίτσια μου,να σας πω εγώ για κολπικές εξετάσεις!!!Νόμιζα ότι τώρα που έμεινα έγκυος θα τις γλιτώσω αλλά έλα μου που έγιναν πιο συχνές!!Το πρώτο τρίμηνο υπέρηχο μόνο κολπικά,στην αυχενικη κοντός τράχηλος,επομένως μου λένε θα τον μετράμε κάθε μήνα κολπικά.Ποιος μηνας???Κάθε λίγο και λιγακι.Τεταρτος μήνας αιμορραγίες και αύξηση κολπικών υγρών,δώστου κολπικά υπέρηχο να μετράμε τον τράχηλο σε κάθε αιμορραγία δώστου κολποσκοπησεις και τεστ ηλιοτρόπιου  για τα υγρά.Μετα μεγαλύτερη αύξηση κολπικών υγρών,διαστολέας για λήψη δείγματος για καλλιέργεια κολπικού υγρού δύο φορές!Και εννοείται Β επιπέδου ακόμα πιο κοντός τράχηλος και σε κάθε υποψία σύσπασης στο νοσοκομείο σου λέει ο γιατρός να ελέγξουμε (κολπικά πάντα) τον τράχηλο!!!!Μου το χουν δει περισσότεροι γιατροί από ποτέ!Και στην ερώτηση μου αν είναι όλο αυτό είναι επικίνδυνο για το μωρό,η απάντηση είναι ότι δεν ακουμπάνε καν τον τράχηλο όλες οι εξετάσεις γίνονται στον κόλπο.Τωρα για σεξ να μη μιλήσουμε . .Από το θετικό τεστ μου το έχουν κοψει λόγω αποκόλλησης σάκου και μετά με τον τράχηλο μου είπαν ούτε να το σκέφτομαι!!!Έχουν πειραχτει τα νεύρα μου!!!!

Ω ρε συ... Προσπάθησε να μην ζοριζεσαι και να ξεκουράζεσαι... 

Κολπικοι υπέρηχοι είναι νορμάλ, αν και ενοχλητικό δεν διαφωνώ (μην μιλήσω για το διαστολεα που πάντα ήταν κάτι που με ανατριχιαζε), κολπική εξέταση (χέρι δλδ) δεν θα άφηνα να μου βάλουν, αυτό είναι επικίνδυνο (κατα τη γνώμη μου, προφανώς και ο γιατρός ξέρει παραπάνω τι να μην πειράξει). Εγώ για εξέταση κολπική είπα. 

4 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Ωχ βρε κοριτσι.... τωρα ο τραχηλος ποσο ειναι; τις συσπασεις πως τις καταλαβαινουμε; 

Με προσοχη κ με τοσο ελεγχο όλα θα πανε καλα. Υπομονη και αισιοδοξια

Οι συσπάσεις είναι λίγο σαν πόνοι περιόδου. Δεν είναι κάτι κακο απαραίτητα, εκτός κι αν σου έχει πει ο γιατρός ότι υπάρχει κάποιο θέμα προφανώς, μπορεί να έχεις συσπάσεις απο νωρίς. Στο γιο μου είχα από τον πέμπτο μήνα και γέννησα αφού εκλεισα τον ένατο. Μπραξτον Χικς λέγονται οι άτακτες συσπάσεις που δεν είναι προεόρτια τοκετού. 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Ωχ βρε κοριτσι.... τωρα ο τραχηλος ποσο ειναι; τις συσπασεις πως τις καταλαβαινουμε; 

Με προσοχη κ με τοσο ελεγχο όλα θα πανε καλα. Υπομονη και αισιοδοξια

Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου είναι πολύ καθυσηχαστικος,δεν με αγχωνει οπότε είμαι κ εγώ ήρεμη απλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι πολύ σχολαστικός.Ο τράχηλος μου προς το παρόν είναι σταθερός αυτό είναι πολύ θετικό.

Αυτό που μου προκαλεί εμένα σύγχυση και ανησυχία είναι ακριβώς ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω τις συσπάσεις οπότε αισθάνομαι άσχημα να τον ενοχλώ με το παραμικρό.Μου έχουν πει στο νοσοκομείο ότι πολλά πράγματα μπορεί να είναι συσπάσεις.Μπορει να μοιάζουν με πόνους περιόδου,μπορεί να είναι σουβλιες στιγμιαίες είτε στην κοιλιά είτε στον κόλπο,μπορεί να σφίγγεται η κοιλιά μου και να σκληραίνει χωρίς καθόλου πόνο.Μπορει να βλέπω να πετάγονται καρουμπαλακια και να νομίζω ότι είναι το μωρό αλλά να είναι σύσπαση.Απο την άλλη όμως μπορεί όλα αυτά να είναι φυσιολογικά και ακίνδυνα!Οπότε σημασία έχει να μην έχουν σταθερή συχνότητα,να μην έρχονται πχ ανά δέκα λεπτά και να μην έχουν μεγάλη διάρκεια.Ο πόνος η το σφίξιμο δηλαδή να διαρκούν λίγο.

2 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Ω ρε συ... Προσπάθησε να μην ζοριζεσαι και να ξεκουράζεσαι... 

Κολπικοι υπέρηχοι είναι νορμάλ, αν και ενοχλητικό δεν διαφωνώ (μην μιλήσω για το διαστολεα που πάντα ήταν κάτι που με ανατριχιαζε), κολπική εξέταση (χέρι δλδ) δεν θα άφηνα να μου βάλουν, αυτό είναι επικίνδυνο (κατα τη γνώμη μου, προφανώς και ο γιατρός ξέρει παραπάνω τι να μην πειράξει). Εγώ για εξέταση κολπική είπα. 

Οι συσπάσεις είναι λίγο σαν πόνοι περιόδου. Δεν είναι κάτι κακο απαραίτητα, εκτός κι αν σου έχει πει ο γιατρός ότι υπάρχει κάποιο θέμα προφανώς, μπορεί να έχεις συσπάσεις απο νωρίς. Στο γιο μου είχα από τον πέμπτο μήνα και γέννησα αφού εκλεισα τον ένατο. Μπραξτον Χικς λέγονται οι άτακτες συσπάσεις που δεν είναι προεόρτια τοκετού. 

Όχι τέτοια κολπική εξέταση όπως λες δε μου έχουν κάνει!!Και εγώ δεν ξέρω αν θα ένιωθα άνετα με κάτι τέτοιο.Ξεκουραζομαι φουλ,πολύ ελαφριές δουλειές στο σπίτι,όχι πάνω από 15 λεπτά περπάτημα τη μέρα,το μόνο που μου είπαν ότι πρέπει να αποφευγω πολύ είναι οι σκάλες και εγώ μένω στον δεύτερο χωρίς ασανσέρ!Μου έχουν κ άλλες κοπέλες ότι είχαν συσπάσεις από τόσο νωρίς και πραγματικά όπως λες κ εσύ μου είπε ο γιατρός αν δεν είχα το θέμα με τον τράχηλο δεν θα μας ανησυχούσε τόσο πολύ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Tesera είπε:

Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου είναι πολύ καθυσηχαστικος,δεν με αγχωνει οπότε είμαι κ εγώ ήρεμη απλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι πολύ σχολαστικός.Ο τράχηλος μου προς το παρόν είναι σταθερός αυτό είναι πολύ θετικό.

Αυτό που μου προκαλεί εμένα σύγχυση και ανησυχία είναι ακριβώς ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω τις συσπάσεις οπότε αισθάνομαι άσχημα να τον ενοχλώ με το παραμικρό.Μου έχουν πει στο νοσοκομείο ότι πολλά πράγματα μπορεί να είναι συσπάσεις.Μπορει να μοιάζουν με πόνους περιόδου,μπορεί να είναι σουβλιες στιγμιαίες είτε στην κοιλιά είτε στον κόλπο,μπορεί να σφίγγεται η κοιλιά μου και να σκληραίνει χωρίς καθόλου πόνο.Μπορει να βλέπω να πετάγονται καρουμπαλακια και να νομίζω ότι είναι το μωρό αλλά να είναι σύσπαση.Απο την άλλη όμως μπορεί όλα αυτά να είναι φυσιολογικά και ακίνδυνα!Οπότε σημασία έχει να μην έχουν σταθερή συχνότητα,να μην έρχονται πχ ανά δέκα λεπτά και να μην έχουν μεγάλη διάρκεια.Ο πόνος η το σφίξιμο δηλαδή να διαρκούν λίγο.

Όχι τέτοια κολπική εξέταση όπως λες δε μου έχουν κάνει!!Και εγώ δεν ξέρω αν θα ένιωθα άνετα με κάτι τέτοιο.Ξεκουραζομαι φουλ,πολύ ελαφριές δουλειές στο σπίτι,όχι πάνω από 15 λεπτά περπάτημα τη μέρα,το μόνο που μου είπαν ότι πρέπει να αποφευγω πολύ είναι οι σκάλες και εγώ μένω στον δεύτερο χωρίς ασανσέρ!Μου έχουν κ άλλες κοπέλες ότι είχαν συσπάσεις από τόσο νωρίς και πραγματικά όπως λες κ εσύ μου είπε ο γιατρός αν δεν είχα το θέμα με τον τράχηλο δεν θα μας ανησυχούσε τόσο πολύ.

Αφου εχεις σχολαστικό γιατρό μην ανησυχείς καθόλου!! 

Τις σκάλες να τις ανεβαίνεις αργά, σα να είσαι γιαγιούλα.

Επομενως ολες μπορει να εχουμε συσπασεις κ να μη το καταλαβαινουμε ή να τις μπερδευουμε με κατι αλλο. Ακολουθουμε οδηγιες κ οσο μπορουμε προσεχουμε. Δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

πρίν από 20 λεπτά , Konisn είπε:

Αφου εχεις σχολαστικό γιατρό μην ανησυχείς καθόλου!! 

Τις σκάλες να τις ανεβαίνεις αργά, σα να είσαι γιαγιούλα.

Επομενως ολες μπορει να εχουμε συσπασεις κ να μη το καταλαβαινουμε ή να τις μπερδευουμε με κατι αλλο. Ακολουθουμε οδηγιες κ οσο μπορουμε προσεχουμε. Δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

Ακριβώς!Μπορεί να έχεις συσπάσεις που δεν έχουν καν πόνο και αν είσαι και σε κίνηση να μην τις αντιληφθείς καν.Και εννοείται επειδή εγώ έχω αυτή την ιδιαιτερότητα με τον τράχηλο και πρέπει να προσέχω περισσότερο δε σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεται το ίδιο κάποια άλλη κοπέλα Μ αυτά που λέω.Αλλα γενικά αυτό που ισχύει για όλες και μου το λένε συνέχεια στο νοσοκομείο είναι όταν έχουμε οποιαδήποτε ενόχληση να μην φοβόμαστε να ειδοποιήσουμε τον γιατρό ακόμα και αν δεν είναι τίποτα.

Αυτό κάνω!Μέχρι να ανέβω εγώ σπίτι ο άντρας μου έχει ανέβει,έχει βάλει φαι στο γάτο,έχει φορέσει πυτζάμες κ έχει ξαπλώσει!!

• Χαχα 2

Καλησπέρα κορίτσια μου, κι ελπίζω να είστε καλά! έρχομαι από το διπλανό chat Μανούλες Σεπτεμβρίου που πήγα από το Καφέ Εξωσωματικής :)

18w6d σήμερα, πήγαμε το πρωί στον γιατρό και τη Δευτέρα κανονίσαμε να μπω να κάνω περίδεση λόγω κοντού τραχήλου. 

Το θέμα το είδαμε πρώτη φορά στην αυχενική και από τότε πηγαίνω στον γιατρό 1 φορά την εβδομάδα για μέτρηση. Παράλληλα με σταμάτησε απο δουλειά (τηλεργασία δουλεύω από καναπέ), είμαι κυρίως ξάπλα και απαγορεύονται σεξ/δουλειές/βάρη/ορθοστασία κτλ. Μούρλια δηλαδή οπως καταλαβαίνετε! Παρόλ αυτα δεν βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να είμαστε χαλαροί, οπότε πήραμε την απόφαση προληπτικά για να είμαστε πιο ήσυχοι και ασφαλείς (όσο γίνεται).

Έχει κάνει κάποια από εσάς περίδεση; Έπειτα από την επέμβαση, συνεχίσατε να είστε ξάπλα ή μπήκατε κάπως στην καθημερινότητα σας; 

Διαφημίσεις

On 4/9/2022 at 7:00 PM, Patataki83 said:

Εμείς πήγαμε σήμερα κ παραγγείλαμε το καροτσι κ τα αυγά για το αμάξι… 10 Ιουνίου μας έδωσαν παράδοση αλλά λέει θα έρθουν νωρίτερα σίγουρα κ θα μας πάρουν τηλ. Εγώ εντωμεταξύ έχω χάσει τη μπάλα με τις μέρες… το πρωί νόμιζα πως τη Δευτέρα αρχίζει η μεγάλη βδομάδα κ πανικοβλήθηκα που δεν είχαμε πάρει ακόμα τα δώρα στις βαφτιστηρες μας :lol: εντέλει ψωνίσαμε κ γιαυτες σήμερα λαμπάδες κ μια κούκλα στην αδερφή της μιας γτ γιορτάζει την Ανάσταση… από Δευτέρα θα πάω κ για παπουτσια να ξεμπερδευω γτ δεν έχω πολλές αντοχές για ψώνια.

Αφου εχεις ορεξη για ψωνια παλι καλα. Εμενα με βλεπω τελευταια στιγμη να τρεχω αλλα δεν με νοιαζει. Τωρα εχω αρχισει να ασχολουμαι με αλλα πραγματα για να ξεχαστω και να μην σκεφτομαι οτι με στεναχωρει. ξεκινησα ενα σεμιναριο διαδικτυακα και εχω αρχισει να νιωθω καπως καλυτερα. Φτιαχνει κι ο καιρος και βγαινω παλι εξω οπου μπορω για να μου φτιαχνει η διαθεση. Αντε να περασει ο καιρος... μου φαινεται βουνο ακομα...

πρίν από 51 λεπτά , vp22 είπε:

Αφου εχεις ορεξη για ψωνια παλι καλα. Εμενα με βλεπω τελευταια στιγμη να τρεχω αλλα δεν με νοιαζει. Τωρα εχω αρχισει να ασχολουμαι με αλλα πραγματα για να ξεχαστω και να μην σκεφτομαι οτι με στεναχωρει. ξεκινησα ενα σεμιναριο διαδικτυακα και εχω αρχισει να νιωθω καπως καλυτερα. Φτιαχνει κι ο καιρος και βγαινω παλι εξω οπου μπορω για να μου φτιαχνει η διαθεση. Αντε να περασει ο καιρος... μου φαινεται βουνο ακομα...

Μωρε όρεξη δεν έχω αλλά πρέπει να γίνουν… σήμερα παραγγείλαμε κ τις κούνιες με όλα τα παρελκόμενα…θα μας τα φέρουν αρχές Ιουνίου οποτε έχουμε χρόνο να αδειάσουμε κ να βάψουμε το δωμάτιο… εγώ κάνω μεταπτυχιακό κ 15 κ 22 Μαΐου έχω να παραδώσω 2 εργασίες εξαμηνου… μετά στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει κ η εξεταστική κ δεν θέλω να μου πέσουν όλα μαζεμένα. Να δω τι θα κάνω το επόμενο εξάμηνο που θα έχω κ τα μωρά… ευτυχώς θα είναι το τελευταίο κ τέλος. 

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

5 ώρες πρίν, Patataki83 είπε:

Μωρε όρεξη δεν έχω αλλά πρέπει να γίνουν… σήμερα παραγγείλαμε κ τις κούνιες με όλα τα παρελκόμενα…θα μας τα φέρουν αρχές Ιουνίου οποτε έχουμε χρόνο να αδειάσουμε κ να βάψουμε το δωμάτιο… εγώ κάνω μεταπτυχιακό κ 15 κ 22 Μαΐου έχω να παραδώσω 2 εργασίες εξαμηνου… μετά στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει κ η εξεταστική κ δεν θέλω να μου πέσουν όλα μαζεμένα. Να δω τι θα κάνω το επόμενο εξάμηνο που θα έχω κ τα μωρά… ευτυχώς θα είναι το τελευταίο κ τέλος. 

Χαρά στο κουράγιο σου με τόσα πράγματα που έχεις να κάνεις.καλη επιτυχία στις εξετάσεις σου!μόλις έρθουν τα πράγματα που παραγγείλετε θα ξετρελαθείς να τα χαζεύεις!

Και εμείς έχουμε δουλειές με φούντες!Νοικιασαμε μεγαλύτερο σπίτι και το βάφουμε.Παραγγειλαμε καινούρια έπιπλα και γίνεται ένας χαμός.δε μπορώ να κάνω και πολλές δουλειές και αυτό με αγχώνει.

Αυριο έχω τη Β επιπεδου και αν ολα είναι καλά θα παμε αυτή την εβδομάδα να πάρουμε καρότσι για το μωρό και θα αρχίσω σιγά σιγά να φερνω στο φως μωρουδιακα που έχω από το πρώτο μου παιδί!

Καλημέρα!!!!! Μπράβο που είστε έτσι οργανωμένες κ ξεκινήσατε ψώνια. Εγώ ακόμα έχω άρνηση. Ούτε έρευνα αγοράς δεν έχω κάνει. Μετά το Πάσχα να έχει περάσει λίγος καιρός ακόμη. Αν μπορούσα θα τα έκανα τον Ιούλιο. Κάναμε υπέρηχο καρδιάς χθες. Όλα καλά ευτυχώς. Τώρα μένει η καμπύλη ζαχάρου μετά το Πάσχα. Ξεκίνησα τα legofer. Είναι απαίσια.......

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Χαρά στο κουράγιο σου με τόσα πράγματα που έχεις να κάνεις.καλη επιτυχία στις εξετάσεις σου!μόλις έρθουν τα πράγματα που παραγγείλετε θα ξετρελαθείς να τα χαζεύεις!

Και εμείς έχουμε δουλειές με φούντες!Νοικιασαμε μεγαλύτερο σπίτι και το βάφουμε.Παραγγειλαμε καινούρια έπιπλα και γίνεται ένας χαμός.δε μπορώ να κάνω και πολλές δουλειές και αυτό με αγχώνει.

Αυριο έχω τη Β επιπεδου και αν ολα είναι καλά θα παμε αυτή την εβδομάδα να πάρουμε καρότσι για το μωρό και θα αρχίσω σιγά σιγά να φερνω στο φως μωρουδιακα που έχω από το πρώτο μου παιδί!

Εμείς καινούργιο σπίτι δεν νοικιάσαμε αλλά έχουμε να βάψουμε και να ξύσουμε 110 τεταραγωνικα εκ των οποίων σαλόνι τραπεζαρία επειδή το σπίτι ειναι νέο κλασσικό του 30 θέλει από το έδαφος έως 1 μέτρο τσιμέντο στοκαρισμα κλπ και όλα αυτά θέλει να τα κάνει ο άντρας μου μόνος του ( ο οποίος δεν έχει ιδέα και είναι και του έλα μωρέ θα τα κάνουμε αύριο μέρα είναι) με ήδη έπιπλα μέσα όλο το σπίτι και εγώ να μην μπορώ να κάνω τπτ......και φώναζα από πέρυσι έλα ρε παιδάκι μου να το φτιάξουμε.....και όλα αυτά έγκυος να βλέπω ένα σπίτι χάος να πρέπει να φέρω γυναίκα να τα κάνει και να μου βάζουν και τα πράγματα όλοι όπως αυτοί θέλουν......θα είμαι μέσα στον νευρικό κλονισμό......ποια πράγματα να κοιτάξω......που το σπίτι μου είναι τόσο χάλια και έχουμε και σκύλο και το σπίτι το παρκέ αν το δείτε είναι να σιχαίνεστε και μου λέει ο άντρας μου έλα μωρέ τι έχει .....και θέλω να βάλω τα κλάματα γιατί αν πιάσω σκούπα και σφουγγαρίστρα Μ φωνάζει και μετά πραγματικά κουράζομαι πολύ γιατί είναι πολύ μεγάλο το σπίτι......με πολλα πράγματα τα οποία να πρέπει να έρχεται να μου τα κουνάει.....νομίζω είναι ξεκάθαρη η απελπισία μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...