Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Konisn είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!! Κάναμε β επιπέδου. Όλα είναι καλά. Ο μικρός μου είναι περίπου 460 γρ. και είναι ψηλός. Μετά το Πάσχα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου και υπέρηχο καρδιάς για τυπικούς όμως λόγους. Μέτρησε κ τον τράχηλο κολπικά κ μου είπε πως είναι οκ. Σε ενα μήνα θα τον δω πάλι....μου φαίνεται μακριά. 

Μπράβο κοριτσι μου όλα καλά!!Και μένα έχει πάει 520 γρ. η μπεμπουλα κλωτσάει όλη την ώρα.Εμας μας ειπε σε 3 βδομάδες ξανά!Να πας νωρίτερα τι θα σου πει?Οποτε εσύ αισθανεσαι να πηγαίνεις!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Didimakia είπε:

Μπράβο κοριτσι μου όλα καλά!!Και μένα έχει πάει 520 γρ. η μπεμπουλα κλωτσάει όλη την ώρα.Εμας μας ειπε σε 3 βδομάδες ξανά!Να πας νωρίτερα τι θα σου πει?Οποτε εσύ αισθανεσαι να πηγαίνεις!

Αντε να περασουμε ενα πιο χαλαρο Πασχα. Κ γω τον αισθανομαι ολο κ πιο πολύ. Μου ειπε αν δε μπορω να παω νωριτερα. Δε θα κατσω να αγχωνομαι εννοειται. Ξεκιναω κ σιδηρο κ καθολου δε θελω......

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!! Κάναμε β επιπέδου. Όλα είναι καλά. Ο μικρός μου είναι περίπου 460 γρ. και είναι ψηλός. Μετά το Πάσχα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου και υπέρηχο καρδιάς για τυπικούς όμως λόγους. Μέτρησε κ τον τράχηλο κολπικά κ μου είπε πως είναι οκ. Σε ενα μήνα θα τον δω πάλι....μου φαίνεται μακριά. 

Μπράβο!!Πολύ χαίρομαι που κάνετε όλες σιγά σιγά Β επιπέδου και έχετε καλά αποτελέσματα!!Υπομονή θα περάσει ο μήνας,να περάσεις όμορφα το Πάσχα να χαλαρώσεις και θα περάσει ο καιρος.

Εγώ θα κάνω καμπύλη αύριο.Αν κάποια έχει ήδη κάνει και ξέρει,μου είπαν από το διαγνωστικό να πάω στο φαρμακείο να πάρω τη γλυκόζη και στη γραμματεία του γιατρού μου είπαν να πάω σε άλλο διαγνωστικό γιατί δίνουν ένα παραπεμπτικό και ειναι υποχρεωμένοι να μου παρέχουν τη γλυκόζη.Ξερετε αν είναι ακριβή και αξίζει τον κόπο να πάω αλλού η να την αγοράσω και να πάω εκεί που κάνω ολες μου τις εξετάσεις?

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Γιατί κολπικά? Επιτρέπονται οι κολπικές εξετάσεις σε αυτήν την φάση? Και υπερηχογραφικά δεν έχει εικόνα? 

πρίν από 27 λεπτά , Tesera είπε:

Μπράβο!!Πολύ χαίρομαι που κάνετε όλες σιγά σιγά Β επιπέδου και έχετε καλά αποτελέσματα!!Υπομονή θα περάσει ο μήνας,να περάσεις όμορφα το Πάσχα να χαλαρώσεις και θα περάσει ο καιρος.

Εγώ θα κάνω καμπύλη αύριο.Αν κάποια έχει ήδη κάνει και ξέρει,μου είπαν από το διαγνωστικό να πάω στο φαρμακείο να πάρω τη γλυκόζη και στη γραμματεία του γιατρού μου είπαν να πάω σε άλλο διαγνωστικό γιατί δίνουν ένα παραπεμπτικό και ειναι υποχρεωμένοι να μου παρέχουν τη γλυκόζη.Ξερετε αν είναι ακριβή και αξίζει τον κόπο να πάω αλλού η να την αγοράσω και να πάω εκεί που κάνω ολες μου τις εξετάσεις?

Η γλυκόζη είναι παμφθηνη απ' όσο θυμάμαι.επισης είναι μια αηδία και μισή. Μπλιαξ

2 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Πώπω εμένα είναι πολύ χοντρούλα τελικά 621 γραμμάρια 22 εβδομάδων....το τερας

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , nimrodel είπε:

Γιατί κολπικά? Επιτρέπονται οι κολπικές εξετάσεις σε αυτήν την φάση? Και υπερηχογραφικά δεν έχει εικόνα? 

Η γλυκόζη είναι παμφθηνη απ' όσο θυμάμαι.επισης είναι μια αηδία και μισή. Μπλιαξ

Στην β επιπεδου η μετρηση του τραχηλου γινεται κατα προτιμηση με υπερηχο διακολπικά για να ειναι πιο ακριβης η μετρηση.

πρίν από 32 λεπτά , nimrodel είπε:

Εγώ ξέρω επειδή εκανα από την αρχή καμπυλη ζαχαρου στην παρέχουν τα διαγνωστικά.Εγω την ήπια όσο πιο γρήγορα γινόταν(σφηνάκι)οπότε δεν κατάλαβα και πολλά!!!Τώρα βαράω ινσουλίνη κάθε βράδυ ευτυχώς το ζαχαρο το έχω σε καλές τιμές αλλά προσέχω πολύ,δεν σημαίνει το ότι κάνω ινσουλίνη θα τρωω κιόλας!!Ε καμμια μπουκιά παραπάνω φαγητο ίσως το φάω και γλυκό μόνο με στεβια μια φορά την εβδομάδα.Μεγαλο ζόρι!!Επίσης και μένα ο γιατρός για να δει τον τραχηλο τον κοιτάει κολπικα και ευτυχώς μου είπε ότι δεν μασάει έχει μακρυνει πολύ!!!Αχ βρε κορίτσια κάτι που ξέχασα να τον ρωτησω αλλά δεν νομίζω να μου πει το ναι,για τις επαφές(έχω φρικάρει κυριολεκτικά σορυ κιολας)εσάς σας το επιτρέπουν οι γιατροί σας?:???:

πρίν από 8 λεπτά , Vlal είπε:

Γυναικαρα!!!!

πρίν από 7 λεπτά , Didimakia είπε:

Εγώ ξέρω επειδή εκανα από την αρχή καμπυλη ζαχαρου στην παρέχουν τα διαγνωστικά.Εγω την ήπια όσο πιο γρήγορα γινόταν(σφηνάκι)οπότε δεν κατάλαβα και πολλά!!!Τώρα βαράω ινσουλίνη κάθε βράδυ ευτυχώς το ζαχαρο το έχω σε καλές τιμές αλλά προσέχω πολύ,δεν σημαίνει το ότι κάνω ινσουλίνη θα τρωω κιόλας!!Ε καμμια μπουκιά παραπάνω φαγητο ίσως το φάω και γλυκό μόνο με στεβια μια φορά την εβδομάδα.Μεγαλο ζόρι!!Επίσης και μένα ο γιατρός για να δει τον τραχηλο τον κοιτάει κολπικα και ευτυχώς μου είπε ότι δεν μασάει έχει μακρυνει πολύ!!!Αχ βρε κορίτσια κάτι που ξέχασα να τον ρωτησω αλλά δεν νομίζω να μου πει το ναι,για τις επαφές(έχω φρικάρει κυριολεκτικά σορυ κιολας)εσάς σας το επιτρέπουν οι γιατροί σας?:???:

Εμενα δυστυχως οχι γιατι ο πλακουντας ειναι χαμηλα..... 

πρίν από 12 λεπτά , Vlal είπε:

Εγώ αύριο γίνομαι 22 εβδομαδων αλλά μέρα με την μερά μου είπε ο γιατρός παίρνουν γρήγορα βάρος τα μπεμπεκια μας!!!

πρίν από 9 λεπτά , Konisn είπε:

Γυναικαρα!!!!

Εμενα δυστυχως οχι γιατι ο πλακουντας ειναι χαμηλα..... 

Ωχ κατάλαβα!!Πάντως δεν την παλεύω και ξέχασα να τον ρωτησω και τώρα ντρέπομαι να τον παρω:oops:Ο σύζυγος βέβαια μου λέει και να μας το επιτρεψει άστο καλύτερα μην την τραυματισουμε!!Tang,lol:shock::DΚλαίω!

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , Didimakia είπε:

Εγώ αύριο γίνομαι 22 εβδομαδων αλλά μέρα με την μερά μου είπε ο γιατρός παίρνουν γρήγορα βάρος τα μπεμπεκια μας!!!

Ωχ κατάλαβα!!Πάντως δεν την παλεύω και ξέχασα να τον ρωτησω και τώρα ντρέπομαι να τον παρω:oops:Ο σύζυγος βέβαια μου λέει και να μας το επιτρεψει άστο καλύτερα μην την τραυματισουμε!!Tang,lol:shock::DΚλαίω!

Λογικα αν δεν υπαρχει καποιο θεμα με τραχηλο και πλακουνυα θα το επιτρεπει..... εμεις εχουμε ξεχασει πως γινεται

1 hour ago, Tesera είπε:

Κ γω ξερω πως στην δινουν στο διαγνωστικο..

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Konisn είπε:

Λογικα αν δεν υπαρχει καποιο θεμα με τραχηλο και πλακουνυα θα το επιτρεπει..... εμεις εχουμε ξεχασει πως γινεται

Αυτό είναι αλήθεια τι να πω υπομονη θα κάνουμε!!!Μετά όμως δεν ξέρω από την αϋπνία μας με το μωρό πως θα είμαστε χαχα!!!Τελοσπαντων!!!

Μια χαρά τις επιτρέπει, κανένα θέμα. Δεν φτάνει μέχρι εκεί που είναι το μωρό, μην αγχώνεστε. Χαχαχαχα 

Το θέμα είναι αν θέλετε η όχι (εκτός κι αν υπάρχει κάποια αντένδειξη φυσικά). Εγώ την προηγούμενη φορά είχα πολλές ορέξεις, τώρα όχι και τόσο. 

Κολπική εξέταση πλην του πρώτου υπερήχου δεν έχω ξανακουσει για να είμαι ειλικρινής, για αυτό ρώτησα, από περιέργεια. Ίσως απλά θυμάμαι το γιατρό που είχε πει ότι δεν μετράει τράχηλο (αν έχει εξαληφθει) πριν να είναι ο τοκετός σε ενεργή φάση γιατί μπορεί να προκαλέσει ζημιά και να οδηγήσει σε πρόωρη ρήξη υμένων και τοκετο. Βέβαια αυτό ήταν αρκετά μετά, αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήμουν 37-38 εβδομάδων όταν το συζητούσαμε. 

• Μου αρέσει 1

Αχ κορίτσια μου,να σας πω εγώ για κολπικές εξετάσεις!!!Νόμιζα ότι τώρα που έμεινα έγκυος θα τις γλιτώσω αλλά έλα μου που έγιναν πιο συχνές!!Το πρώτο τρίμηνο υπέρηχο μόνο κολπικά,στην αυχενικη κοντός τράχηλος,επομένως μου λένε θα τον μετράμε κάθε μήνα κολπικά.Ποιος μηνας???Κάθε λίγο και λιγακι.Τεταρτος μήνας αιμορραγίες και αύξηση κολπικών υγρών,δώστου κολπικά υπέρηχο να μετράμε τον τράχηλο σε κάθε αιμορραγία δώστου κολποσκοπησεις και τεστ ηλιοτρόπιου  για τα υγρά.Μετα μεγαλύτερη αύξηση κολπικών υγρών,διαστολέας για λήψη δείγματος για καλλιέργεια κολπικού υγρού δύο φορές!Και εννοείται Β επιπέδου ακόμα πιο κοντός τράχηλος και σε κάθε υποψία σύσπασης στο νοσοκομείο σου λέει ο γιατρός να ελέγξουμε (κολπικά πάντα) τον τράχηλο!!!!Μου το χουν δει περισσότεροι γιατροί από ποτέ!Και στην ερώτηση μου αν είναι όλο αυτό είναι επικίνδυνο για το μωρό,η απάντηση είναι ότι δεν ακουμπάνε καν τον τράχηλο όλες οι εξετάσεις γίνονται στον κόλπο.Τωρα για σεξ να μη μιλήσουμε . .Από το θετικό τεστ μου το έχουν κοψει λόγω αποκόλλησης σάκου και μετά με τον τράχηλο μου είπαν ούτε να το σκέφτομαι!!!Έχουν πειραχτει τα νεύρα μου!!!!

• Λυπημένη/-ος 2

6 ώρες πρίν, Tesera είπε:

Αχ κορίτσια μου,να σας πω εγώ για κολπικές εξετάσεις!!!Νόμιζα ότι τώρα που έμεινα έγκυος θα τις γλιτώσω αλλά έλα μου που έγιναν πιο συχνές!!Το πρώτο τρίμηνο υπέρηχο μόνο κολπικά,στην αυχενικη κοντός τράχηλος,επομένως μου λένε θα τον μετράμε κάθε μήνα κολπικά.Ποιος μηνας???Κάθε λίγο και λιγακι.Τεταρτος μήνας αιμορραγίες και αύξηση κολπικών υγρών,δώστου κολπικά υπέρηχο να μετράμε τον τράχηλο σε κάθε αιμορραγία δώστου κολποσκοπησεις και τεστ ηλιοτρόπιου  για τα υγρά.Μετα μεγαλύτερη αύξηση κολπικών υγρών,διαστολέας για λήψη δείγματος για καλλιέργεια κολπικού υγρού δύο φορές!Και εννοείται Β επιπέδου ακόμα πιο κοντός τράχηλος και σε κάθε υποψία σύσπασης στο νοσοκομείο σου λέει ο γιατρός να ελέγξουμε (κολπικά πάντα) τον τράχηλο!!!!Μου το χουν δει περισσότεροι γιατροί από ποτέ!Και στην ερώτηση μου αν είναι όλο αυτό είναι επικίνδυνο για το μωρό,η απάντηση είναι ότι δεν ακουμπάνε καν τον τράχηλο όλες οι εξετάσεις γίνονται στον κόλπο.Τωρα για σεξ να μη μιλήσουμε . .Από το θετικό τεστ μου το έχουν κοψει λόγω αποκόλλησης σάκου και μετά με τον τράχηλο μου είπαν ούτε να το σκέφτομαι!!!Έχουν πειραχτει τα νεύρα μου!!!!

Ωχ βρε κοριτσι.... τωρα ο τραχηλος ποσο ειναι; τις συσπασεις πως τις καταλαβαινουμε; 

Με προσοχη κ με τοσο ελεγχο όλα θα πανε καλα. Υπομονη και αισιοδοξια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...