Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Melie είπε:

Εγώ πάλι δουλεύω και εφημερεύω κανονικότατα κι από τη μια πονάει η μέση μου κι έχω βαρύνει και γκρινιάζω, κι απ την άλλη ξέρω ότι αν κάτσω σπίτι θα γκρινιάζω περισσότερο, χα χα! Δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι τον Ιούνιο αυτό το βιολί, αλλά μέχρι τέλος Μαϊου πρέπει να αντέξω σίγουρα...

Πόσο σε νιώθω δεν φαντάζεσαι, και εγώ το ίδιο λέω. Δουλεύω κουραζομαι αλλά αν δεν δούλευα θα είχα τρελαθεί στο άγχος μου. Μέχρι τέλος Μαΐου υπολογίζω και εγώ να πάω στη δουλειά. Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις μέχρι τότε όμως, ελπίζω να τις φέρω εις πέρας. Και η μέση με πονάει εμένα, το καταλαβαίνω περισσότερο όταν επιστρέφω σπίτι και ξαπλώνω. Θα τα καταφέρουμε με λίγο θετική σκέψη και ενέργεια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα. Επειδή λογω covid η μύτη μου ηταν τελειως κλειστή ο γυναικολόγος μου μου είπε οτι δεν πειράζει να χρησιμοποιηθεί φυσιομερ ευκαλύπτου για μια δυο φορες για να αναπνεω καλύτερα. Ομως εδω διαβασα οτι απαγορεύεται στην κύηση. Εχει καμια προηγούμενη εμπειρία?

2 ώρες πρίν, NONI31 είπε:

Καλημέρα. Επειδή λογω covid η μύτη μου ηταν τελειως κλειστή ο γυναικολόγος μου μου είπε οτι δεν πειράζει να χρησιμοποιηθεί φυσιομερ ευκαλύπτου για μια δυο φορες για να αναπνεω καλύτερα. Ομως εδω διαβασα οτι απαγορεύεται στην κύηση. Εχει καμια προηγούμενη εμπειρία?

Ακριβώς και γω έτσι ήμουν με βουλωμενη μυτη αλλά το physiomer το υπερτονο π.χ επιτρέπεται δεν έχεις θέμα.Εγω εντωμεταξύ δεν έχω γεύση ακόμα εδώ και μιάμιση εβδομάδα και έχω ανησυχήσει δεν ξέρω πότε θα επανέλθει!!!

1 hour ago, Didimakia είπε:

Ακριβώς και γω έτσι ήμουν με βουλωμενη μυτη αλλά το physiomer το υπερτονο π.χ επιτρέπεται δεν έχεις θέμα.Εγω εντωμεταξύ δεν έχω γεύση ακόμα εδώ και μιάμιση εβδομάδα και έχω ανησυχήσει δεν ξέρω πότε θα επανέλθει!!!

Να ρωτήσεις τον γιατρό σου όντως είναι μεγαλο διάστημα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου, ελπίζω να είστε όλες καλά και ήρεμες. Έχω μια ερώτηση, έχετε ξεκινήσεις να νιώθετε τις κινήσεις του εμβρύου φαντάζομαι ε; Με ποιες τροφές παρατηρείτε ότι αυξάνει τις κινήσεις του ή ποιες ώρες; Μηπως οταν κάνετε κάποιες δραστηριοτητες μέσα στη μέρα σας το νιώθετε να αυξάνει τις κινήσεις του; 

πρίν από 34 λεπτά , Mermer είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, ελπίζω να είστε όλες καλά και ήρεμες. Έχω μια ερώτηση, έχετε ξεκινήσεις να νιώθετε τις κινήσεις του εμβρύου φαντάζομαι ε; Με ποιες τροφές παρατηρείτε ότι αυξάνει τις κινήσεις του ή ποιες ώρες; Μηπως οταν κάνετε κάποιες δραστηριοτητες μέσα στη μέρα σας το νιώθετε να αυξάνει τις κινήσεις του; 

Εγώ νιώθω τον μικρούλη μόνο όταν είμαι σε ηρεμία κ μερικές φορές μετά το φαγητό. Δεν έχω παρατηρήσει να είναι πιο ενεργητικός με κάποιο συγκεκριμένο φαγητό. Όσο περνάει όμως ο καιρός τον αισθάνομαι όλο κ πιο συχνά. Στην αρχή μόνο το απόγευμα είχε όρεξη. Τώρα έχει σε διάφορες φάσεις της ημέρας.

• Μου αρέσει 1

Το θέμα δεν είναι το φυσιομερ αλλά ο ευκάλυπτος. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην κύηση, αλλά πχ στο θηλασμό δεν επιτρέπεται και το λακτανσια το βγάζει πορτοκαλί, οπότε προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα.θα έπαιρνα ένα άλλο φυσιομερ. 

Τις κινήσεις του μωρού τις νιώθω πολύ έντονα και πολλές φορές τη μέρα, πρωί, βράδυ , απόγευμα μετά το φαγητό. Προσοχή στα γλυκά γιατί από τώρα γίνονται γλτκατζηδες, πηγαίνει η γλυκιά γεύση στο αμνιακό και..εθίζονται χαχα. Νομίζω ότι δεν θα ναι το ίδιο σε όλες.. εμένα πχ μου κουνιέται πολύ με τα αυγά και το μήλο. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, nimrodel είπε:

Το θέμα δεν είναι το φυσιομερ αλλά ο ευκάλυπτος. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην κύηση, αλλά πχ στο θηλασμό δεν επιτρέπεται και το λακτανσια το βγάζει πορτοκαλί, οπότε προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα.θα έπαιρνα ένα άλλο φυσιομερ. 

Τις κινήσεις του μωρού τις νιώθω πολύ έντονα και πολλές φορές τη μέρα, πρωί, βράδυ , απόγευμα μετά το φαγητό. Προσοχή στα γλυκά γιατί από τώρα γίνονται γλτκατζηδες, πηγαίνει η γλυκιά γεύση στο αμνιακό και..εθίζονται χαχα. Νομίζω ότι δεν θα ναι το ίδιο σε όλες.. εμένα πχ μου κουνιέται πολύ με τα αυγά και το μήλο. 

Εγω παρατηρώ ακριβώς αυτό, όταν τρώω σοκολάτα ή παγωτό κάνει πάρτυ. Με τα αλμύρα φαγητά δεν νιώθω ιδιαίτερη κίνηση. Διάβασα ότι εξοικειωνονται με κάποιες γεύσεις όπως πχ με τα γλυκά αν τρώμε συχνα και μετέπειτα τους είναι οικίες και τις προτιμάνε(οταν γεννηθούν). 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , electra2021 είπε:

Έκανα και τη Β επιπέδου, όλα καλά κορίτσια, είμαι πολύ χαρούμενη :x

Και στα δικά σας όσες δεν έχετε κάνει! 

Μπράβο κοριτσι με το καλό!!!Και γω την έκανα σήμερα όλα τελεια καταχάρηκαμε είδαμε και φατσουλα και φωτογραφιζαμε σαν χαζα χαχα!!Δόξα το Θεό πέρασε κι αυτο συνεχιζουμε με ηρεμία και χαρά!!!

• Μου αρέσει 5

On 11/4/2022 at 8:17 ΜΜ, Mermer είπε:

Εμένα το μωρό τρελαίνεται όταν εκνευρίζομαι.Το Σάββατο έγινε ένα θέμα με κάτι που φτιάχνουμε στο σπίτι και διαφώνησα με το σύζυγό,μη φανταστείτε καμία τρελή διαφωνία,και όλο το βράδυ νόμιζα ότι θα γεννήσω.Κλωτσουσε ασταμάτητα απευθείας στον τράχηλο και πονούσα συνεχόμενα.Ηθελα να ήξερα που τη βρήκε τόση δύναμη μισό κιλό μωρό.Αφου την Κυριακή με έστειλε ο γιατρός στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκε για τον κοντό μου τραχηλο.Γενικα όμως είμαι ήρεμη και είναι κ αυτο.Συνηθως τη νιώθω πρωί που ξυπνάω και βράδυ που χαλαρώνω στον καναπέ και πριν κοιμηθω.Απο φαγητά με τα γλυκά δεν την ακούει καθόλου!Στα αλμυρά είναι έντονη η διαφορά,ειδικά αν φάω πίτσα κάνει κωλοτουμπες! 

On 11/4/2022 at 12:55 ΜΜ, Didimakia είπε:

Θα επανέλθει σιγά σιγά.Εμενα μου πηρεε περίπου 10 μέρες αλλά για δύο μήνες είχα δυσγευσια.Ολα μου φαινόταν κάπως!

On 11/4/2022 at 12:55 ΜΜ, Didimakia είπε:

On 9/4/2022 at 11:15 ΜΜ, Angela123 είπε:

Ήθελα να σας ρωτήσω λίγο για τον τοκετό στην Ελλάδα μιας που τελικά αποφασίσαμε να γεννήσω εδώ.Εχω έναν γυναικολόγο στο μυαλό μου που θα ήθελα να με παρακολουθεί για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης αλλά δεν τον θέλω υποχρεωτικά να είναι και παρών στη γέννα.

Θα ήθελα λοιπόν να γεννήσω σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο της επιλογής μου με έναν οποιοδήποτε γυναικολόγο τύχει εκείνη την ώρα.Υπαρχει αυτή η δυνατότητα,η πρέπει αναγκαστικά να πάω για τοκετό με τον συγκεκριμένο ιδιώτη γυναικολόγο σε συγκεκριμένο νοσοκομειο/κλινικη;

Στα ιδιωτικά πρέπει να γεννήσεις με τον δικό σου γιατρό.Οποτε θα πρέπει αυτός που θα βρεις να συνεργάζεται και με τα μαιευτήρια που σε ενδιαφέρουν.Μπορεις όμως να πηγαίνεις στον ιδιώτη γιατρό της επιλογής σου και ταυτόχρονα να ανοίξεις μια καρτέλα σε δημόσιο χωρίς συγκεκριμένο γιατρό.Θα πηγαίνεις μια φορά το μήνα στα πρωινά τακτικά ραντεβού θα σε βλέπουν και θα σημειώνουν ότι εξετάσεις έχεις κάνει στο φάκελο σου και αποκτάς κ εσύ μια οικειότητα με το νοσοκομείο,τις μαίες,κτλπ.Θα ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού που έχεις επιλέξει για να μην σε μπερδεύουν οι πολλές γνώμες και όταν είναι να γεννήσεις,θα το κάνεις με όποιον γιατρό έχει εφημερια.Αν θες αποκλειστικά ιδιωτικό δε νομίζω να έχεις αυτή την επιλογή στην Ελλάδα.Αλλα επειδή πάντα μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε,δεν έχεις να χάσεις τίποτα να κάνεις ένα τηλέφωνο στο μαιευτήριο που σε ενδιαφέρει.

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια!!!! Κάναμε β επιπέδου. Όλα είναι καλά. Ο μικρός μου είναι περίπου 460 γρ. και είναι ψηλός. Μετά το Πάσχα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου και υπέρηχο καρδιάς για τυπικούς όμως λόγους. Μέτρησε κ τον τράχηλο κολπικά κ μου είπε πως είναι οκ. Σε ενα μήνα θα τον δω πάλι....μου φαίνεται μακριά. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...